Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatNaruto to dziecko przeznaczenia ,ostatnio to powtarzaja non stop przez pare epkow:D

Raczej Dziecko Specialnej Troski :P

A wracajac do tematu.Ciekawe czy Pein bedzie w defensywie tak samo jak Orochimaru czy tez bedzie atakowac.

Marvix

Nowy epizod anime wymiata

Czekam na mange dzisiaj po 16 bedzie;p

Pheonix

szkoda mi paina się robi :D

Zovi

Cytat: Pheonix w Marzec 06, 2009, 09:11:08 AM
szkoda mi paina się robi :D
A mi nie żal tego huja . Tylko, że co... Naruto złamał pieczęć ? Czyli co? Kyuubi jest wolny ?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Ryltar

Ktos dostaje po dupie od lisa :P

TheOwn3r

Ciekawe co Pain chce zrobić tą techniką Naruto? Zapieczętować chakre?

btw. Co do anime, ostatnio dattebayo przestało je subbować, więc jak ktoś potrzebuje dobrej jakości subów, to udało mi się coś niezłego znaleźć http://takafansubs.com/
;o

Soul

Tydzień czekania i prawie nic nowego...
Prepare for unforeseen consequences...

Hermit

Cytat: Soul w Marzec 06, 2009, 04:05:06 PM
Tydzień czekania i prawie nic nowego...

Hinata żyje/żyła.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

DIO

to bylo wiaodmo juz wczesniej ze przezyje :p

w tym tygodniu nauto bylo slabe , w sumie kompletnie nudne ..... rozbil naszyjnik ..... czaaaaad :_delf_3_2: , za to bleach zaczyna sie poprawiac :D w koncu z ichigo wyjdzie hollow i zabije inoue i bedzie fajnieeeeee

Ryltar

Ano w Bleach rozwinela sie akcja i jest juz ciekawie ^^

CytatHinata żyje/żyła.

Przezyje :P

Marvix

Czekamy na nowa technike :D juz w czwartek czyzby cos potezniejszego od krolestwa nie bieskiego;p?

Pheonix

hehe mam nadzieje ze nie będzie używał jej w nieskończoność bo nagle mu chakry przybędzie
anime tez niezłe na sam początek zrobili z tobiego totalnego idiotę :D

evilmg

Cytat: Pheonix w Marzec 06, 2009, 07:39:13 PM
hehe mam nadzieje ze nie będzie używał jej w nieskończoność bo nagle mu chakry przybędzie
jak na razie nie widac po nagato problemow z brakiem chakry so what's the problem? :P

Pheonix

a co konan mu mówiła ?? przy tym prawdziwym nagato.
lis dostanie ładnie pewnie :D

Ryltar

Raczej po tej technice Pein bedzie oslabiony.

Soul

Nie sądze, żeby coś liskowi zrobił. Mogliby sobie dać już spokój. Ile można jedną walkę ciągnąć...

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Lisek walnął Paina czystą czakrą i nic mu w zasadzie nie zrobił, a Naruto zabił pozostałe ciała Nagato głupimi rasenganami... Troszkę dziwne, nie uważacie?

A tak swoją drogą. Ciekawe co Yamato zrobi jak wróci. Naruto zniszczył naszyjnik pierwszego, to raczej nic nie zdziała.

Pheonix

a ja jednak myślę ze naruto chociaż trochę kontroluje lisa. mógł tej całej kuli chakry użyć od razu ale najpierw się zbliżył wykorzystał atak paina przeciwko niemu samemu i dopiero zakatował dzięki czemu hinata bardziej nie ucierpiała

Soul

Też nad tym myślałem... Tylko po co niszczył naszyjnik...

Pheonix

nie chciał żeby mu yamato przeszkadzał chce zniszczyć paina i nie zwraca uwagi na to co robi bo jest teraz w połowie przynajmniej kontrolowany przez lisa

TheOwn3r

Ale znowu inaczej na to patrząc - lis w trakcie rozmowy z Naruto też nie wydawał się głupi, więc może sam zniszczył naszyjnik, bo wiedział, że dzięki niemu można go "zsealować"?
Inna możliwość jest taka, że Naruto już udało się opracować techników ponownego zapieczętowania Kyuubiego. U żab mógł dać sobie z tym radę, a tutaj żaba nie wygląda na zmartwioną, że Naruto ma 6 ogonów.
Może to dlatego, że nie wie jak Kyuubi w Naruto działa, ale chyba powinna wiedzieć O.o.
;o

Pheonix

możne naruto z kilkoma żabami w tajemnicy opracowali taka technikę i założyli i jak uwolni się ileś tam ogonów technika zbierze cala chakre lisa i ja ponownie zapieczętuje tylko ze w potężniejszej pieczęci :D

DIO

nie zapominajcie ze wciaz pozostal 1 klon z sage chakra gotowy do uzycia :p

Pheonix

klony nie wytrzymywały 2 ogonów co dopiero 6 :D

Soul

Był ten motyw z totemem od Jirayi kiedyś, ale to jest chyba niemożliwe. Naruto by się nie przemienił...

Pheonix

Cytat: Soul w Marzec 07, 2009, 10:38:10 PM
Był ten motyw z totemem od Jirayi kiedyś, ale to jest chyba niemożliwe. Naruto by się nie przemienił...

mógł byś rozwinąć ten motyw ?? nie do końca wiem o co chodzi