Serwer oficjalny za darmo

Zaczęty przez myha, Grudzień 05, 2008, 12:49:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koszałek Opałek

Cytat: montezuma w Styczeń 29, 2009, 12:14:32 PM
(...) Niektorzy na tym forum zucali sie na osoby ktore smialy powiedzec chociaz 1 zle slowo na temat off RU. (...)

Jezeli to jest aluzja do mnie, bo pamietam tylko jeden konflik w temacie RU Off z Twoim udzialem,
to widac, ze pomylil Ci sie sens wlasnych wypowiedzi  :P - bo zaczelo sie wlasnie od Twojego stwierdzenia:

Cytat: montezuma w Grudzień 09, 2008, 10:39:40 AM
Wiekszosc tego co pisze Koszałek Opałek to bzdura

Firma wykupila prawa do stworzenina server do gry na terenie rosji i tylko rosji. Nie moze takze modyfikowac gry oprucz lokalizacji jezykowej

Bedze mozna miec tylko 1konto w grze na 1 osobe, box/boty maja byc blokowanie.

Serwer nigdy nie bedze udostepniony dla innych krajow ani nie powstanie wersja l2 angielska dla tego serwera

a jezeli nie - to sorki ;)
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Marc1n

HATE ME MOAR!

NivEa

Jednak lipa ten ru off lagi,sami ruscy,tp robie a nie wiem gdzie itp itd...... Juz wole kase dac za eu wersje.....

Koszałek Opałek

Tez tak zrobilem ;)

Kiedys dziadek powtarzal: "Szklem sie dupy nie podciera"
byla to swoista interpretacja pewnego stwierdzenia jednego z noblistow w ekonomii:
"Pamietajcie, jest jedna zlota zasada w ekonomii: Nie ma darmowych obiadkow"
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

Marc1n

Cytat: Frohike w Styczeń 28, 2009, 05:32:30 PM
Na RU offie złe bociki
zapętlają swe skrypciki
jak mróweczki po sznureczku
farmią kasę po troszeszku
wykonując swe queściki
trzepią kasę na waciki.

/Autor wierszyka otrzymuje plusika - Marc1n
...musiałem to opublikować Fro :poklony:
HATE ME MOAR!

Frohike

Cytat: myha w Styczeń 29, 2009, 10:03:36 AMFrohike: większość wymyślili ruscy
co nie zmienia faktu że piszecie jaki to l2ru jest zły a sami gracie na serwerze co najmniej takim samym o ile nie gorszym,
trochę to podchodzi pod hipokryzje
Bronisz tego RU offa co najmniej jakbyś sam go zakładał. Nie chcę tutaj robić antyreklamy tych serwerów, no ale kurczę, bądźmy realistami. Na US offie ponad połowa ludzi to Rosjanie i zarówno radary jak i 90% exploitów wymyślili oni, no to czego się spodziewasz po serwerze na którym gra 99% Rosjan i na którym można sobie dowolnie (za darmo) stawiać 9 men party. Sam mówisz, że US off jest zły, bo są radary i boty - to teraz pomyśl sobie, że na RU offie będzie MINIMALNIE tak samo, a pewnie o wiele gorzej.

Cytat: Koszałek Opałek w Styczeń 29, 2009, 01:02:31 PMTez tak zrobilem ;)
Koszałku grasz na NA offie? :)

Cytat: Marc1n w Styczeń 29, 2009, 01:10:55 PM/Autor wierszyka otrzymuje plusika - Marc1n
...musiałem to opublikować Fro :poklony:
To był tylko dowcip, czemu wkleiłeś :F

Koszałek Opałek

myha - sam gram na rosyjskim serwerze ;) - roznica jest jednak taka, ze zmiany obiecane przez Adminow The Abyss wchodza w zycie ;).

Fro: Tak - mam Koszalka na Franz ;)

Marc1n - dobrze ;) dowcip sie udal!

MastJedi

Cytat: Frohike w Styczeń 29, 2009, 03:41:00 PM
(...) na którym można sobie dowolnie (za darmo) stawiać 9 men party. (...)
Nie tak do końca, bo aby obejść GG na L2RU i ustawić multi-login z jednego IP, trzeba wiedzieć jak. A tą wiedzę sprzedają za SMSy :P

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Frohike

No dobra, nie wiedziałem :P Mimo wszystko 1 SMS to grosze w porównaniu z comiesięcznym opłacaniem 9 kont :P

@Koszałek
Grasz tam aktywnie, czy została Ci tylko postać z triala?

Koszałek Opałek

Aktywnie gram na The Abyss ;)

Ale musze przyznac, ze zapalalem niezwykla ciekawoscia do serweru "Franz" i wlasnie zamowilem sobie CD-Key + Time Card

myha

nie gram na ru off i nie zamierzam tam się przenosić, a serwera tego bronie bo śmieszne wydaje mi się że wytykacie mu wady które są tak samo rozpowszechnione na offie eu/us, czyli że off eu/us jest niby lepszy bo płatny? bo innych zalet to ja tam nie widzę,
i na ru i na eu/us są boty są radary jest ebay i masa bugów, na obu serwerach gra zdecydowana wiekszosc ruskich
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Koszałek Opałek

Racja mycha, oczywiscie ;) - tylko, ze Retkow nikt nie reklamuje jako BotFreeWorld.
I na Retku nie dostaniesz za pare $$$ miesiecznie Rat x2, czy innych ulatwien.

I Retek i RU Off maja swoje wady i na jednych i na drugich sa boty i beda, sa przekrety i beda.
Na RU Offie mamy sprzety, czy Raty x2 za $$$ na Retku - wystarczy poszperac na ebayu.

Ja po prostu nie lubie gdy ktos mi cos obiecuje, a pozniej oficjalnie wypina sie na to wszystko.
Gdy tworzy mi wizje niesamowicie pieknego miejsca, a okazuje sie, ze to zwykly barak budowlany.

mike_gornik

Jesli chodz o botowanie to na l2.ru nie moga sobie na takie cos pozwolic , poniewaz jaki sens mialby ich donate (xp x2) jesli kazdy rusek moglby sobie postawic party botow i koxac je dowoli bez zadnych oplat. poza tym jesli to 90% ruskow wymysla na EU offie exploity to tym samy ruska ekipa l2.ru bedzie mogla je najlepiej zwalczac.Takie jest przynajmniej moje zdanie na ten temat.
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Koszałek Opałek

@mike_gornik - od tego filmiku ozywila sie dyskusja ;)

Cytat: Frohike w Styczeń 27, 2009, 12:01:58 AM
Fajnie tam zarabiają kasę na tym RU offie ^_^

http://files.filefront.com/Quest+Fun/;12535332;/fileinfo.html

Jak widzisz na razie absolutnir nic nie robia.

mike_gornik

Gram na l2.ru i nie widze , zeby boty tak biegaly przynajmniej na Lancerze , nawet nie widzialem train botow co oczywiscie nie swiadczy ,ze ich nie ma :D
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

MastJedi

CO do radaru, to gdzieś wyczytałem/słyszałem, że jest dostępny na wszystkie serwery retaila POZA Teonem. Dlaczego? Ponoć został napisany przez jednego z członków klanu który gra na Teonie i tam go używają tylko członkowie tego klanu :) Ile w tym prawdy? nie wiem ;)
Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

Marc1n

Cytat: MastJedi w Styczeń 30, 2009, 04:40:20 AM
CO do radaru, to gdzieś wyczytałem/słyszałem, że jest dostępny na wszystkie serwery retaila POZA Teonem. Dlaczego? Ponoć został napisany przez jednego z członków klanu który gra na Teonie i tam go używają tylko członkowie tego klanu :) Ile w tym prawdy? nie wiem ;)
Pozdrawiam
0
Teon to najbardziej zawalony serwer takimi rzeczami :D
HATE ME MOAR!

Falconek

Cytat: MastJedi w Styczeń 30, 2009, 04:40:20 AM
Pozdrawiam

Mówisz pewnie o l2aim, na pozostałe serwery był za darmo, a na Teona trzeba było kupić klucz rejestracyjny :)

Marc1n

A widziałeś kiedyś program na oczy co się nazywa "L2 Aim"?
HATE ME MOAR!

Falconek

Cytat: Marc1n w Styczeń 30, 2009, 09:49:50 AM
A widziałeś kiedyś program na oczy co się nazywa "L2 Aim"?

yyy...a bo co?

Frohike

Cytat: myha w Styczeń 29, 2009, 08:06:33 PMnie gram na ru off i nie zamierzam tam się przenosić, a serwera tego bronie bo śmieszne wydaje mi się że wytykacie mu wady które są tak samo rozpowszechnione na offie eu/us, czyli że off eu/us jest niby lepszy bo płatny? bo innych zalet to ja tam nie widzę,
i na ru i na eu/us są boty są radary jest ebay i masa bugów, na obu serwerach gra zdecydowana wiekszosc ruskich
Nie widzisz innych zalet czy nie chcesz widzieć?
Na NA offie płacisz za szeroko pojętą jakość i równy start oraz to, żeby nie było donate. Na RU offie płacisz za 2x exp/sp, enchanty ze 100% szansą wejścia albo coś tam co pozwala Ci biegać z bronią, na którą nie masz ekspertyzy (widziałem screen gościa, który na ~48 biegał z sls*tsurugi+14 czy coś w ten deseń) - wyczuwasz delikatną różnicę? Ok, na obu serwerach są/będą radary i exploity, ale skoro jedno i drugie są dziełem Rosjan, to myślisz, że na którym serwerze będzie to bardziej widoczne? Btw na RU offie obiecywali, że tego nie będzie, a teraz mają to w nosie - to nie wada? No i patrząc już z zupełnie innej strony - na NA offie jeśli nie chcesz mieć do czynieniu z Rosjanami to masz wybór, np. zmienić klan. Na RU offie Rosjan i rosyjski masz wszędzie, a nawet jakbyś chciał z kimś zagadać po angielsku to jestem bardziej niż pewien, że WIĘKSZOŚĆ grających tam Rosjan nie zna słowa po angielsku. Na NA offie z Rosjanami przynajmniej można się dogadać, bo znajomości angielskiego wymaga po prostu środowisko gry, to i ludzie coś tam potrafią. Może jeśli sam znasz rosyjski to nie będzie dla Ciebie problemem poruszanie się po tamtym serwerze, ale osobiście dla mnie to byłaby ogromna bariera.

Cytat: mike_gornik w Styczeń 29, 2009, 09:38:11 PMJesli chodz o botowanie to na l2.ru nie moga sobie na takie cos pozwolic , poniewaz jaki sens mialby ich donate (xp x2) jesli kazdy rusek moglby sobie postawic party botow i koxac je dowoli bez zadnych oplat. poza tym jesli to 90% ruskow wymysla na EU offie exploity to tym samy ruska ekipa l2.ru bedzie mogla je najlepiej zwalczac.Takie jest przynajmniej moje zdanie na ten temat.
Przecież można botować na x2 rate - nawet lepiej xD Tak serio, to jestem przekonany, że nawet masa rosyjskich boterów kupuje rzeczy z donate.

Cytat: MastJedi w Styczeń 30, 2009, 04:40:20 AMCO do radaru, to gdzieś wyczytałem/słyszałem, że jest dostępny na wszystkie serwery retaila POZA Teonem. Dlaczego? Ponoć został napisany przez jednego z członków klanu który gra na Teonie i tam go używają tylko członkowie tego klanu :) Ile w tym prawdy? nie wiem ;)
Pozdrawiam
0

To nawet nie ma sensu patrząc z perspektywy osoby, która nic o tym nie wie. Radary zrobili ludzi z Teona i są one wszędzie POZA tym serwerem? Neeee ;p

Cytat: Falconek w Styczeń 30, 2009, 10:29:00 AM
Cytat: Marc1n w Styczeń 30, 2009, 09:49:50 AMA widziałeś kiedyś program na oczy co się nazywa "L2 Aim"?

yyy...a bo co?
Bo nie ma takiego programu.

Jeśli już o tym rozmawiamy, to te darmowe radary były chyba tylko dla członków klanów ludzi, którzy napisali obie wersje programu.

myha

płace za równy start taki jak był na lunie? :oops:
na ru offie jest eq z donate na innych ebay, ja różnicy nie widzę absolutnie żadnej na offie widze cały czas eq z ebay, a co do screna to ja widziałem taki na którym koleś pierwszy raz raz odpala postać a ma na niej epic eq
exp x2 z donate? na retailu możesz sobie zawsze kupic postać i nie potrzebujesz expa x2 pewnie by nawet taniej wyszło za taki 76 lvl
co do tego że na serwerze to w większości ruscy to się zgadza ale to nie prawda ze nie da się z nikim dogadać po angielsku może cześć to to idioci ale z większością da się dogadać

a co do radarów itp to nie uważam że ruscy na ruoffie wymyślą coś więcej a nawet jeśli to w tydzień będzie to tez na NA serwerach

co do obiecywania to każdy coś obiecuje gorzej ze spełnianiem reklamować jakoś się trzeba, ncsoft tez niby zwalcza boty a jednak coś im nie wychodzi, w regulaminie maja ze nie można używać programów zewnętrznych do l2 z czego można wnioskować ze to kontrolują a absolutnie tego nie robią
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Falconek

Cytat: Frohike w Styczeń 30, 2009, 03:47:22 PM
Cytat: Falconek w Styczeń 30, 2009, 10:29:00 AM
Cytat: Marc1n w Styczeń 30, 2009, 09:49:50 AMA widziałeś kiedyś program na oczy co się nazywa "L2 Aim"?

yyy...a bo co?
Bo nie ma takiego programu.

To był jeden z pierwszych programów tego typu,  o którym zrobiło się głośno, być może jeszcze nie grałeś na offie jak stał się popularny (tak samo Marcin). A sprzedawany był na www.l2aim.ru (strona obecnie nieczynna). BTW nie pamiętam czy exe nazywało się l2aim, ale taka była nazwa handlowa programu.

MastJedi

Cytat: Frohike w Styczeń 30, 2009, 03:47:22 PM

Cytat: MastJedi w Styczeń 30, 2009, 04:40:20 AMCO do radaru, to gdzieś wyczytałem/słyszałem, że jest dostępny na wszystkie serwery retaila POZA Teonem. Dlaczego? Ponoć został napisany przez jednego z członków klanu który gra na Teonie i tam go używają tylko członkowie tego klanu :) Ile w tym prawdy? nie wiem ;)
Pozdrawiam
0

To nawet nie ma sensu patrząc z perspektywy osoby, która nic o tym nie wie. Radary zrobili ludzi z Teona i są one wszędzie POZA tym serwerem? Neeee ;p

Nigdzie nie napisałem, że na Teonie go nie ma :) Tylko twórcy nie sprzedają innym. To delikatna różnica. I jak napisałem, nie wiem ile w tym prawdy.
Pozdrawiam

Marc1n

Wszystkie radary są ogólnie dostępne, nie wiem o czym jest gadka w ogóle.
HATE ME MOAR!