BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 25, 2009, 12:48:00 PM
To i tak nic chyba nie zmienia, a mógł by być jakiś efektowny rozprysk krwi czy coś, wręcz eksplozja posoki. ^^'
taa napewno w kreskowkowej grze ^_^; smoki tez mogli dodac co nie? :>
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Frohike

Cytat: Inidriel w Sierpień 25, 2009, 06:10:56 AMA ja miałem z 2 razy 'Road Kill', gdy użyłem Blasting Strike przy samochodzie i fura spadła na typa ;)
Wczoraj jak grałem i było VV, wsiadłem do samochodu z jakimś Soldierem + jeszcze jakimś gościem, który kierował (chyba Commando). Pojechał tą beznadziejną drogą po lewej (baza Royali) i zahaczył o górkę we wszystkich możliwych miejscach. Potem wyjechał w końcu i dla odmiany walnął w budynek. Potem udało mu się wycofać, zrobił zakręt i uderzył w następny. Kiedy udało nam się dojechać do Orchard, wszyscy wysiedli, a Soldier miał na tyle inwencji, że używając Blasting Strike zabił naszego kierowcę Jeepem, za tę całą jazdę ;D

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 25, 2009, 08:46:05 AMCholera mogli by jakiś nieznaczący wiaterek dodać. xd
Niepotrzebne utrudnienie imo :F

YoungPadawan

Cytat: Inidriel w Sierpień 25, 2009, 06:10:56 AM
A ja miałem z 2 razy 'Road Kill', gdy użyłem Blasting Strike przy samochodzie i fura spadła na typa ;) Fajnie też wygląda jak zestrzelisz samolot czołgiem :D
samolot czołgiem=epic, mi się kiedyś władował gościu centralnie pod lufę :D

i tam, roadkill samochodem...walnij blasting strike'iem i czołgiem kogoś załatw, o! xD
I'm offline.

netheril

a ja tam lubie wlatywac w czolgi samolotem :D w 90% przypadkow jest +1-2 fragi a wystarczy sie rozpedzic i leciec na czolg i wysiasc chwile przed tym jak bedzie bum  :P
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

YaYaYami!

Cytat: netheril w Sierpień 25, 2009, 03:33:51 PM
a ja tam lubie wlatywac w czolgi samolotem :D w 90% przypadkow jest +1-2 fragi a wystarczy sie rozpedzic i leciec na czolg i wysiasc chwile przed tym jak bedzie bum  :P

A zalicz fragi do zadania? Bo jeśli tak to bym sobie po testował.(męcze "Plane I")

Cytat: netheril w Sierpień 25, 2009, 02:19:46 PM
Cytat: YaYaYami! w Sierpień 25, 2009, 12:48:00 PM
To i tak nic chyba nie zmienia, a mógł by być jakiś efektowny rozprysk krwi czy coś, wręcz eksplozja posoki. ^^'
taa napewno w kreskowkowej grze ^_^; smoki tez mogli dodac co nie? :>

Niekoniecznie to, aleeeee jaki bonus przy headach, albo jakieś nieudogodnienie dla feralnie trafionego.

Cytat: Frohike w Sierpień 25, 2009, 02:45:03 PM
Niepotrzebne utrudnienie imo :F
Wiesz, ale jednak imo by się przydało, poprawiło by realność gry i wpłynęło na trudność. Gra commadno jest nudna jak się złapie skila we władaniu snajperką. Niekiedy trafiam w głowę na ślepo, tzn. przez drzewo czy coś. ^^
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

netheril

-nie wiem czy fragi zalicza bo zrobilem plane I i II i niemam nastepnego
-imo przydalo by sie dodatkowe xp z zabicia hsem i przy statystykach k/d powinno byc napisane ile hsow zrobiles ^_^;
-hmm to akurat srednio mi sie widzi ze wzgledu na hitboxy jakie sa w bh:f (jak koles biegnie w bok to muszisz celowac przed niego nei w niego itp...)

ZjemCie

Co to znaczy ELO w statystykach postaci?

netheril

Cytat: ZjemCie w Sierpień 25, 2009, 06:30:14 PM
Co to znaczy ELO w statystykach postaci?
kilka stron wczesniej w tym temacie masz napisane ^_^

YaYaYami!

G4y Elf lovah.

Frohike

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 25, 2009, 03:10:08 PMsamolot czołgiem=epic, mi się kiedyś władował gościu centralnie pod lufę :D
No, mam kilka takich killi na koncie :D

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 25, 2009, 04:13:04 PMNiekoniecznie to, aleeeee jaki bonus przy headach, albo jakieś nieudogodnienie dla feralnie trafionego.
W głowę jest większy dmg niż gdzieś w ciało.

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 25, 2009, 04:13:04 PMWiesz, ale jednak imo by się przydało, poprawiło by realność gry i wpłynęło na trudność. Gra commadno jest nudna jak się złapie skila we władaniu snajperką.
BFH i realność? :D Przecież tutaj się np. rzuca czołgami :P Ta gra jest zrobiona typowo for fun (zresztą obejrzyj sobie ten jeden filmik z początku tematu, żeby wiedzieć jakimi trzema głównymi zasadami kierowali się twórcy :D).

Anyway powinni zrobić jakiś drobny nerf Burning Bullets i Piercing Shota oraz może trochę zmniejszyć szybkość strzelania snajperek (zwłaszcza ta najszybsza jest przesadzona, jak się ma jeszcze dodatkowo 5 lvl PS), bo nawet z tej najwolniejszej strzela się uber szybko.

Btw. której snajperki używasz?

Cytat: netheril w Sierpień 25, 2009, 05:16:04 PM-imo przydalo by sie dodatkowe xp z zabicia hsem i przy statystykach k/d powinno byc napisane ile hsow zrobiles ^_^;
Agree 100%.

Cytat: netheril w Sierpień 25, 2009, 05:16:04 PM-hmm to akurat srednio mi sie widzi ze wzgledu na hitboxy jakie sa w bh:f (jak koles biegnie w bok to muszisz celowac przed niego nei w niego itp...)
To nie sprawa hitboxów. BFH jest tak zrobione, że wystrzelona kula aktualnie musi dolecieć do celu, co zajmuje ileś tam milisekund. Nie ma tak, że dmg zadaje się w momencie naciśnięcia klawisza strzału.

Elenestir

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 25, 2009, 03:10:08 PM
samolot czołgiem=epic, mi się kiedyś władował gościu centralnie pod lufę :D

Nie zapomnę zajebistej sytuacji raz na SS jak wjechałem czołgiem na chama w tą pierwszą bazę z samolotem, tam gdzie jest flaga a jakiś ziomek już odrywał się od ziemi, ja wyjebałem na szybko pocisk i trafiłem xD

Shen

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/192893265  10k nationali ubitych ;p

ja kiedys  strzelalem do samolotu z drugiego konca mapy i trafilem headshota w pilota ;p

Hermit

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2009, 10:26:52 AM

ja kiedys  strzelalem do samolotu z drugiego konca mapy i trafilem headshota w pilota ;p

Ja kiedyś na SS w bazie royali strzeliłem w niebo z tanka a tu zaraz... +1 :D
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

fedur

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2009, 10:26:52 AM

6 kills nożem :< uuuuuj cieniutko :(

Shen

netheril

Shen

wg statow od noza zginalem 67 razy, killsow pistoletem mam ponad 750, wiec pistolet > noz, commando z nozem ma bardzo marne szanse z pistoletem

YaYaYami!

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2009, 01:46:51 PM
wg statow od noza zginalem 67 razy, killsow pistoletem mam ponad 750, wiec pistolet > noz, commando z nozem ma bardzo marne szanse z pistoletem

Elixir i ma pozamiatane. Ja0 tam wole nóż. Jak komandos to komandos, wjechać z kosy w płuca1!!!!1

G4y Elf lovah.

Shen

mam pistolet i elixir, z nozem trzeba podejsc blisko, ale jak commando podchodzi to go slychac, wiec juz mam przewage paru metrow

netheril

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2009, 02:22:46 PM
mam pistolet i elixir, z nozem trzeba podejsc blisko, ale jak commando podchodzi to go slychac, wiec juz mam przewage paru metrow
ken aj tacz ju? i tak wole noz bo przy odrobinie wprawy idzie nawet gunnera zadzgac na 3 strzaly (chociaz to troche samobojstwo ^_^) a poza tym klimat klimat :D

Shen

raczej nie walcze w bliskim kontakcie,  rownie dobrze moge gunnera trzema strzalami zabic, pistolet jest glownie do walki z commando i nozownik nie ma wtedy praktycznie szans, a noz vs noz to loteria. kazdy gra jak lubi

netheril

nie gram dla statystyk tylko dobrej zabawy :)

Shen

mnie wlasnie bawi zabijanie nozownikow ;p a ten pistolet na krotkie dystanse i gunnera potrafi zabic, tylko trzeba biegac  duzo, z elixirem najlepiej

Frohike

Pobiegałem sporo z jednym i drugim i jednak bardziej podchodzi mi nóż. Oba rodzaje broni mają swoje zalety, ale jednak dagger wydaje mi się praktyczniejszy. I bardziej klimatyczny ;)

Yami, z ciekawości, jakiej snajperki używasz?

Elenestir

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 26, 2009, 01:56:30 PM
Elixir i ma pozamiatane. Ja0 tam wole nóż. Jak komandos to komandos, wjechać z kosy w płuca1!!!!1

Nie znasz się. Wjechać z kosy w NERE!!!!!!!!!!111 xD a tak poważnie to używałem noża do wykonania misji z nożem :D ale denerwujący jest bug że nie musi cię nóż dotykać by zadawać dmg xD, ale elixir lv1+ pistolet very low range i idzie pięknie :D