BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Elenestir

:P Dzisiaj przekroczyłem ratio 0,9 ale wkleję linka do profilu dopiero po 1.0 :D bo wstyd na razie :P a i tak jak ktoś chce to wbije :D

Shen

Fro: co do soldiera to polecam smg na krotki dystans i pistolet na dlugi, moj znajomek tak gra i siedzi w top10 royals na leaderboardzie, mi tez osobiscie na tym ustawieniu swietnie sie gra

fedur

chrum chrum!

Infantry Focus IV zaliczona! bleh i to na bb :>

Alarion

Też tam to zaliczyłem ;p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

shevra

na soldierze bez grenade spam chodzicie z granatem czy z tnt? ja chodze z tnt bo mozna podlepic do tankow, a ostatnio tez zaczalem uzywac go czesto w walce podrzucajac pod flagi/jakies przejscia jest wiem ze dalej sa enemy - zawsze troche dmg im zbije tym.
a co do BS to ostatnio zrzucilem samochod z jakiegos cliffu na dol i wybuchl - +1 frag ;) ogolnie jak sie dobrze BS'em trafi to jest ciekawie nieraz.

btw. tak zauwazylem ze coraz wiecej commando chodzi na PS + rifle co nieraz utrudnia ich zabicie bo nie chca podejsc no i nei ma jak BS'a im wrzucic, nie tak jak tym z knife'ami.
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

YaYaYami!

Cytat: shevra w Wrzesień 02, 2009, 12:22:24 PM
na soldierze bez grenade spam chodzicie z granatem czy z tnt? ja chodze z tnt bo mozna podlepic do tankow, a ostatnio tez zaczalem uzywac go czesto w walce podrzucajac pod flagi/jakies przejscia jest wiem ze dalej sa enemy - zawsze troche dmg im zbije tym.
a co do BS to ostatnio zrzucilem samochod z jakiegos cliffu na dol i wybuchl - +1 frag ;) ogolnie jak sie dobrze BS'em trafi to jest ciekawie nieraz.

btw. tak zauwazylem ze coraz wiecej commando chodzi na PS + rifle co nieraz utrudnia ich zabicie bo nie chca podejsc no i nei ma jak BS'a im wrzucic, nie tak jak tym z knife'ami.

BS to najlepsze co może się Commando przytrafić, nawet nie wiesz jak się dzięki temu ekspresowo ucieka.
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

shevra

zalezy ja mam na mysli takiego commando co mnie atakuje knifem - BS i zabije go zanim taki spadnie na ziemie.
a co innego tacy z riflem - im sie nei oplaca tego wrzucac

Inidriel

Cytat: Frohike
Miałem pokazać Solda, oto on: http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204922977. Pisałem, że bez rewelacji, ale chyba nie jest źle jak na alta :> Zresztą profil znowu nieaktualny ;p

Wg. mnie bardzo ładnie, zważywszy, że latasz głównie commando :) Ostatnio porypało mi się i skończywszy grę snajperem, wszedłem na soldiera i zginąłem 3 razy pod rząd. Ciągle chodziło mi po głowie: "WTF, czemu wszyscy mnie widzą?!". Dopiero po jakimś czasie zajarzyłem, że żołnierz nie ma stealtha :P

Cytat: Frohike
Z perspektywy maina Commandosa, nie polecam tego. Praktycznie free frag. Kucać polecam tylko, jeśli się za czymś chowamy, wtedy faktycznie się opłaca, bo wiele kul nas nie dosięgnie. A w tej grze "fruwają" one gęsto.

Mówisz? No to muszę oduczyć się tego nawyku ;]

Cytat: Feduryup... ja nawet sie za to nie biore, jak tylko samolot do transportu biore - lece... jump coco jambo i spadochron a on sobie leci i leci :<

Cytat: shevra w Wrzesień 01, 2009, 02:39:27 PM
ja robie tak samo jak fedur tylko zawsze samolot w strone ziemii posylam i staram sie celowac w miejsca gdzie ktos moze byc/jest, a nuz jakiegos fraga zalicze.

Cytat: FrohikeTeż :F Oglądałem wprawdzie filmik jak gość robił Plane IV (15 killi w rundzie i 1500-2000 dmg) i podłapałem parę trików, ale wciąż jest bardzo ciężko. Chociaż powoli zaczynam ogarniać, mój rekord to rozwalenie czołgu, Jeepa z 2 kolesiami i 1 wingclip w jednym przelocie. Anyway muszę nad tym popracować, bo np. wczoraj wleciałem Yami'emu pod lufę przez to, że zatrzymałem praktycznie silnik w locie i potem już nie ma się jak wzbić w przestworza

To cieszę się, że nie jestem sam :D Muszę polatać trochę w tutorialu, potem popróbować coś zabić... będzie ciężko.

Cytat: YaYaYami! w Wrzesień 02, 2009, 02:15:14 PM

BS to najlepsze co może się Commando przytrafić, nawet nie wiesz jak się dzięki temu ekspresowo ucieka.

Cytat: shevra w Wrzesień 02, 2009, 02:29:27 PM
zalezy ja mam na mysli takiego commando co mnie atakuje knifem - BS i zabije go zanim taki spadnie na ziemie.
a co innego tacy z riflem - im sie nei oplaca tego wrzucac

Czasem taki BS może przeciwnikowi pomóc to fakt. Choć generalnie użycie BB + strzelanie (albo samo strzelanie) dość często kończy żywot commandosa. Na wyższych levelach moc tego skilla jest całkiem konkretna z tego co widzę. Użyty w grupie przeciwników sieje niezłą dezorganizację.

Shevra, nie wiem jak inni, ale ja biegam z TNT - coś mnie pojedyńczy granat nie przekonuje.

Od wczoraj nie mogę porządnie pograć, net pada co chwila, neo rulz... :/ A szkoda bo giera jest z lvlu na lvl coraz lepsza :P

shevra

BS na 5 lvl zadaje 70 dmg? i czy dmg z BS'a jest zadawany tylko tym ktorzy sa tuz obok ciebie, czy do wszystkich ktorych ten skill dosiegnie?

fedur

to nie jest tak że zadaje 70 dmg, tylko raczej ma power 70 czyli tak w jakich tam ich przeliczeniach siły z taka mocną odrzuca przeciwnika, (przynajmniej mi sie tak wydaje)

Hermit

a moc tnt od czegoś zależy? Jeżeli mówimy o czołgu to może od części w której jest czy coś? Bo czasami widzę dmg mniejszy niż 80 a czasami ponad 100
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Shen

gdzies czytalem ze najmniej dmg wchodzi w przod czolgu a najwiecej w gasienice ale ile w tym prawdy to nie wiem

YaYaYami!

Cytat: Shen w Wrzesień 02, 2009, 10:55:44 PM
gdzies czytalem ze najmniej dmg wchodzi w przod czolgu a najwiecej w gasienice ale ile w tym prawdy to nie wiem

Gaśnice? To raczej bak jest imho. Gaśnica.. Oo
G4y Elf lovah.

Alarion

Cytat: YaYaYami! w Wrzesień 03, 2009, 06:59:04 AM

Daj spokój Yami, Shen ma niewidzialność na nasze posty, bo jest taki pr0, że sam stworzył nowe funkcje tego forum...

--------------------

od kiedy latam na szybkiej snajperce, PS 5 + elixir 1 + stealth 5 to zazwyczaj jest taka masakra z tym O_o

I w ogóle ile misji dochodzi na 20 lvlu! : o

Cat Drama Maker

shevra

ktos ty chyba nie umie czytac, bo zeby pomylic gąsienice z gaśnicą, no to trzeba miec wrodzony talent.

Alarion jakie ciekawe misje na 20 dochodza?

Shen

Alarion

Ohh, shen is seeing yami's post! How it could be? O_o

Misje pokroju zadać 1000 damage comando/gunner/solider/plane/tank/jeep/AA gun (ofc oddzielnie) i nie dać się zabić więcej niż 5x. potem upgrady tych misji. Jest ich naprawdę dużo.

Cat Drama Maker

YaYaYami!

Cytat: shevra w Wrzesień 03, 2009, 11:30:08 AM

ktos ty chyba nie umie czytac, bo zeby pomylic gąsienice z gaśnicą, no to trzeba miec wrodzony talent.

Gtfo. _-_
Cholera, było przed szóstą rano jak do szkoły się szykowałem. My bad. syrlysly sry.
Sheen - hipokryta.

Alarionku, a jak zrobiłeś Snajperkę na 4? ^^
G4y Elf lovah.

Elenestir

Przecież jemu chodziło o gąsienicę xD chyba że wcześniej napisał a potem zmienił :D

Alarion

Tak samo jak ty z vechicle Yamuś  ; p

Teraz z PS-em 5 spokojnie bym tego questa myknął bez takich akcji w sumie, bo często w rundzie mam 14-17 fragów. to jest chore, gdyby mi tylko ręka nie drżała zawsze (bo czasem się zdarza, jak zmęczony jestem) to trup siałby się gęściej...

Cat Drama Maker

Hermit

Wpadłem na tutorial zeby poćwiczyć latanie i przy okazji trochę się pobawiłem.
W każdym razie, zauważyłem że po strzeleniu w tnt on wybucha.
Kilka razy udało mi się podrzucić tnt do góry, zmienić na sniperke i rozwalić go w powietrzu :P
Fajnie to wygląda.

I wiele łatwiej robi się to na skarpie.

ps gdy latacie to uzywacie a d czy tylko myszki?!
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Frohike

Cytat: netheril w Wrzesień 01, 2009, 07:28:46 PMrollujesz na solda? :D
Expię subę :P

Cytat: Shen w Wrzesień 01, 2009, 11:13:56 PMFro: co do soldiera to polecam smg na krotki dystans i pistolet na dlugi, moj znajomek tak gra i siedzi w top10 royals na leaderboardzie, mi tez osobiscie na tym ustawieniu swietnie sie gra
O tym pistolecie już mi pisałeś w grze kiedyś, spróbowałem i faktycznie świetnie się z nim gra :)

Cytat: fedur w Wrzesień 02, 2009, 12:06:03 PMchrum chrum!

Na cheatach to nic takiego chrum chrum ;)

Cytat: shevra w Wrzesień 02, 2009, 12:22:24 PMna soldierze bez grenade spam chodzicie z granatem czy z tnt? ja chodze z tnt bo mozna podlepic do tankow, a ostatnio tez zaczalem uzywac go czesto w walce podrzucajac pod flagi/jakies przejscia jest wiem ze dalej sa enemy - zawsze troche dmg im zbije tym.
Ja zaczynałem od biegania z granatem i fajnie się grało, ale niestety jak się trafia na czołgi, to Soldier jest praktycznie bezbronny (uciec też się nie da). Głównie z tego powodu przerzuciłem się na dynamit i też jest ok.

Cytat: shevra w Wrzesień 02, 2009, 12:22:24 PMbtw. tak zauwazylem ze coraz wiecej commando chodzi na PS + rifle co nieraz utrudnia ich zabicie bo nie chca podejsc no i nei ma jak BS'a im wrzucic, nie tak jak tym z knife'ami.
Ze snajperką biega 90% Commando ;p

Cytat: Inidriel w Wrzesień 02, 2009, 03:40:05 PMWg. mnie bardzo ładnie, zważywszy, że latasz głównie commando :)
Miałbym lepsze te staty, jakby Royale biegali grupą więcej ;/ Jak tak patrzę na Twoje nazistowskie (:P) wins/loses, to aż się płakać chce QQ Soldier jest strasznie zależny od drużyny.

Cytat: Inidriel w Wrzesień 02, 2009, 03:40:05 PMOstatnio porypało mi się i skończywszy grę snajperem, wszedłem na soldiera i zginąłem 3 razy pod rząd. Ciągle chodziło mi po głowie: "WTF, czemu wszyscy mnie widzą?!". Dopiero po jakimś czasie zajarzyłem, że żołnierz nie ma stealtha :P
Ja mam tak, że jak gram Soldierem, to często zaraz po respawnie rzucam Heala, bo na Commando mam pod tym samym klawiszem Stealth i tak wychodzi z przyzwyczajenia :P

Cytat: Inidriel w Wrzesień 02, 2009, 03:40:05 PMMówisz? No to muszę oduczyć się tego nawyku ;]
Tak, klęczący char się nie rusza, przez co jest bardzo łatwym celem. Oddać minimum jeden strzał w takiego, razem z odpaleniem PS, to jest mniej niż 1 sekunda. Chyba, że Commando musi pierwej się schować, bo stoi gdzieś nieosłonięty ;p

Cytat: shevra w Wrzesień 02, 2009, 05:31:17 PMBS na 5 lvl zadaje 70 dmg? i czy dmg z BS'a jest zadawany tylko tym ktorzy sa tuz obok ciebie, czy do wszystkich ktorych ten skill dosiegnie?
Cytat: fedur w Wrzesień 02, 2009, 09:17:02 PMto nie jest tak że zadaje 70 dmg, tylko raczej ma power 70 czyli tak w jakich tam ich przeliczeniach siły z taka mocną odrzuca przeciwnika, (przynajmniej mi sie tak wydaje)
Tak jak pisze fedur. BS sam z siebie zadaje 0 dmg, a te liczby w opisie skilla to siła odrzutu. Jednakże jeśli użyjemy BS tak, żeby gość walnął o ścianę/gdzieś w ziemię - to wtedy zadamy obrażenia.

Cytat: Hermit w Wrzesień 02, 2009, 10:51:53 PMa moc tnt od czegoś zależy? Jeżeli mówimy o czołgu to może od części w której jest czy coś? Bo czasami widzę dmg mniejszy niż 80 a czasami ponad 100
Cytat: Shen w Wrzesień 02, 2009, 10:55:44 PMgdzies czytalem ze najmniej dmg wchodzi w przod czolgu a najwiecej w gasienice ale ile w tym prawdy to nie wiem
Prawdopodobnie w tył jest najwięcej dmg.

Cytat: Hermit w Wrzesień 03, 2009, 06:06:00 PMW każdym razie, zauważyłem że po strzeleniu w tnt on wybucha.
Old news is old ;p Nawet już pisałem o tym tutaj :P

Cytat: Hermit w Wrzesień 03, 2009, 06:06:00 PMps gdy latacie to uzywacie a d czy tylko myszki?!
Oczywiście że jednego i drugiego ;p

YoungPadawan

Cytat: Frohike w Wrzesień 03, 2009, 06:26:32 PM
Cytat: fedur w Wrzesień 02, 2009, 12:06:03 PMchrum chrum!

Na cheatach to nic takiego chrum chrum ;)
bez czitów to odrobina praktyki wystarczy chrum chrum :P

Poprawiłem Twój cytat, bo wyszło, że napisałem coś, czego NIE napisałem ;p
/Fro
I'm offline.