BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Ciuchy prawie darmo mozna dostac jesli ktos ma rodzine/znajomych w usa, do kazdej butelki dr peppera dolaczony jest kod na itemy w grach EA. W bfh sa to sety dla natio/royali, tapetki i jakies inne duperele. Nationale jak zawsze lepsze ubranie dostali.

Elenestir

Nom, zgadzam się, royale wyglądają jak kosmonauci... Jedyny secik jaki mi się na royalu podoba to ten ninja

Shen

Cytat: Elenestir w Styczeń 12, 2010, 04:46:09 PM
Jedyny secik jaki mi się na royalu podoba to ten ninja
polaczylem ninje z nowym setem ;p

update na pte,  nocne wersje mapek i nowe stroje + jakis nowy widget ktory jest atakiem wrecz, nie wiem czy to tylko na event czy na stale.

Teh Snuffzord

wut klasa teraz jest OP?
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

Shen

gunner, miecie wszystko. wczoraj jednym pociskiem z mg zadalem 27dmg

Elenestir

Ja pierdole >< to commando ma teraz przesrane... dodali może im coś? Albo może jakiś bug(oby)

Shen

Nic nie dodali, campi sie caly czas swietnie, ratio caly czas rosnie, nozownicy za to maja prze#@bane. Chociaz dobry nozownik ma gunnera na 3 hity z uber nozem.

Frohike

Cytat: Elenestir w Styczeń 23, 2010, 10:52:48 PMJa -_-'e >< to commando ma teraz prze-_-'ne... dodali może im coś? Albo może jakiś bug(oby)
Jest podobno glitch, że jak masz 2 noże, to szybko je zmieniając można zadać podwójny dmg w jednym hicie i znacznie zwiększyć dps w następnych ciosach = poskładać Gunnera w 1-2 sekundy ;D

Swoją drogą jak masz kupować te bronie dla Commando, to się pospiesz, bo jest teraz obniżka 30% na super nóż. Opłaca się. Przypuszczalnie będzie też snajperka za kilka dni.

Edit:
Swoją drogą ten strój WW wymiata :P

http://www.youtube.com/watch?v=H27tp9zY7Lo
http://www.youtube.com/watch?v=O7-dwJdJsVg

Alarion

Cytat: Frohike w Styczeń 24, 2010, 08:47:01 PM

jest teraz obniżka 30% na super nóż. Opłaca się. Przypuszczalnie będzie też snajperka za kilka dni.

no to łaska z ich strony... ; p

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Cytat: Frohike w Styczeń 24, 2010, 08:47:01 PM

Swoją drogą ten strój WW wymiata :P

moja postac z pte ;p wszedlem wczoraj na czat pomocy technicznej ea i zwrocilem wszystkie itemy ktore mi sie znudzily, mam ponad 2k bf do wydania ;p

chce ta kurtke dla gunnera, ale 30lvl trzeba miec =[ to z pol roku grania

Frohike

Cytat: Shen w Styczeń 24, 2010, 09:29:53 PMmoja postac z pte ;p
Niezła :P Zombie nie lubię, ale z włosami, koszulą i neckiem WW wygląda fajnie ;p

Cytat: Shen w Styczeń 24, 2010, 09:29:53 PMchce ta kurtke dla gunnera, ale 30lvl trzeba miec =[ to z pol roku grania
Dobrze się komponuje z resztą stroju, ale te buty są beznadziejne ;p

A ten 30 lvl to masakra, potrzeba tyle expa co na 2 chary 24 lvl =[

Btw mam kolegę, który zrobił Gunnera 1-30 w ~3 tygodnie. Bez exp boosta :P Swoją drogą znakomity gracz z niego.

Shen

gunner i soldier dosc szybko expia, dobrze ze commando mam juz za soba. buty sa spoko, nie wiem czemu ludzie ich tak nienawidza

Elenestir

Powiem wam tak, dzisiaj sobie z ciekawości przetestowałem tą normalną snajperkę, standardową... na altowym commando 4lv, z ps lv 2 i powiem wam xD że robię ratio po 5 nią... nie wiedziałem że jest taka dobra... tzn. myślałem że jest o wiele gorsza ;)

Frohike

Przy charze 4 lvl, match maker wrzuca Cię do gry z totalnymi noobami. Także się nie dziw, że masz dobre ratio xD Ale jeśli chodzi o samą snajperkę, to fakt, ona nawet na wyższych lvl'ach jest całkiem niezła - jeśli masz max PS. Gunner chyba na 3 hity jest.

Shen

dobra jest, ale i tak wole ta na dlugi dystans, dwa headshoty i gunner lezy.

TeJP

Nadal tak malo mapek, ktore szybko sie nudza?
zzOMGzz AW/sk

muchosQQ

Frohike

Cytat: TeJP w Styczeń 26, 2010, 03:11:32 PMNadal tak malo mapek, ktore szybko sie nudza?
Sześć map jest na razie. Niedługo wejdą ich nocne wersje, także będzie lekka odmiana.

Cytat: muchosQQ w Styczeń 26, 2010, 04:44:53 PMhttp://nerfnow.com/comic/image/216
LOL :D

Elenestir

Cytat: Frohike w Styczeń 26, 2010, 12:25:10 AM
Przy charze 4 lvl, match maker wrzuca Cię do gry z totalnymi noobami. Także się nie dziw, że masz dobre ratio xD Ale jeśli chodzi o samą snajperkę, to fakt, ona nawet na wyższych lvl'ach jest całkiem niezła - jeśli masz max PS. Gunner chyba na 3 hity jest.
Nom chyba nie bardzo jeśli wchodzę przez bookmarka :D chociaż jest szansa by tam były nooby, dzisiaj już pogram na mainie nią, bo w miarę ją wyczułem, ja też ofc wolę tą na długi dystans...

Shen

uber snajperka byla warta swojej ceny. polecam, szczegolnie ze niedlugo pewnie bedzie za 390bf

Elenestir

To akurat wiem :P bo ją sobie testowałem. Na Elenie pograłem tą standardową i ratio średnio około 2

Frohike

Cytat: Elenestir w Styczeń 26, 2010, 06:56:48 PMNom chyba nie bardzo jeśli wchodzę przez bookmarka :D chociaż jest szansa by tam były nooby
Pokaż tego altowego mando ;p

Elenestir

Tzn? :D wejdź sobie w mój profil Dzikaczapa nick :D(tak, tak wiem... ale to jeszcze mój 1 commando którego zrobiłem, a nie chciałem zajmować nicku...)

Frohike

Cytat: Elenestir w Styczeń 26, 2010, 10:41:34 PMTzn? :D wejdź sobie w mój profil Dzikaczapa nick :D(tak, tak wiem... ale to jeszcze mój 1 commando którego zrobiłem, a nie chciałem zajmować nicku...)
A jest, faktycznie. Ratio ma raczej słabe :P

Btw weszły nowe bajery: http://www.battlefieldheroes.com/night

Elenestir

No bo nie grałem nim od początku jak wspomniałem post powyżej... dobiłem na nim tylko lv.. jakieś 5k expa