[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gapiszon

Admin trochę zawalił.
Połowa graczy biega i robi quest na 1 profkę, a on zostawił automatyczną zmianę profki, feature z bety. Może jeszcze autolearn skili? Po co chodzić i klikać u Mastera, przecież i tak ratio SP jest tak ustawione, że wykupuje się wszystkie skile, nie trzeba wybierać?
Serwer low rate? Nie sądzę, zwykły pvp dla nubków.

Gapiszon

Cytat: Genesiss w Kwiecień 02, 2010, 09:11:37 PM
flame start okgo now?
Jaki flame? Jak się robi low rate serwer, to nie daje się auto-profki. Chociaż trzeba przyznać, że ci którzy zrobili quest, to się dorobili + 4 lewele i coś ok 400k adeny, co jak na ok 25 lvl jest przyzwoitym wynikiem ;)

SpeedyGonzales

jak chcesz sobie questy porobic idz grac w WoWa. jak na razie serwer nie zawodzi, wszystko gra. tylko te problemy z polaczeniem wkurzal y ale juz jest dobrze

Gapiszon

Cytat: SpeedyGonzales w Kwiecień 02, 2010, 09:23:16 PM
jak chcesz sobie questy porobic idz grac w WoWa.
Questy są integralną częścią gry nazywanej Lineage 2.
Grałeś w to kiedyś ?
;>

seken

jak chcesz sobie questy porobic idz grac w WoWa. jak na razie serwer nie zawodzi, wszystko gra. tylko te problemy z polaczeniem wkurzal y ale juz jest dobrze
100% true

GandaFlux

Cytat: Gapiszon w Kwiecień 02, 2010, 09:07:33 PM
Admin trochę zawalił.
Połowa graczy biega i robi quest na 1 profkę, a on zostawił automatyczną zmianę profki, feature z bety. Może jeszcze autolearn skili? Po co chodzić i klikać u Mastera, przecież i tak ratio SP jest tak ustawione, że wykupuje się wszystkie skile, nie trzeba wybierać?
Serwer low rate? Nie sądzę, zwykły pvp dla nubków.
To nie zaden feature z bety tylko alternatywny ClassMaster bez standardowego kota, więc nie rozumiem w czym masz problem. ClassMaster był zapowiedziany od początku. Chcesz robić Q, są dostępne możesz robić i dostać reward. Nie chcesz robić, klikasz, zmieniasz i już.

Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer. Online 400+ bez 2boxów i systematycznie rośnie.

Rickert

O jaki fail...
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

gustd

dobra jest. 41lvl th, na dzis mam dosyc ;P jak na 4h grania i tak uwazam to za niezly wynik ;)

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

SpeedyGonzales

Cytat: Rickert w Kwiecień 02, 2010, 10:30:13 PM
O jaki fail...

hmm? ocb? kazdy moze popelnic blad ;p

Ryane

Genesiss

nawet nieźle. Jakby dual był dozwolony to z 700/800 może by było

Gapiszon

Cytat: GandaFlux w Kwiecień 02, 2010, 10:19:00 PM
To nie zaden feature z bety tylko alternatywny ClassMaster bez standardowego kota
Standartowego? Dla czego? Dla retaila? Dawno nie grałem, to już tam się nie robi questów tylko poustawiano "standardowe" kotki?

więc nie rozumiem w czym masz problem.
Ja nie mam problemu. Uważam, że Ty masz problem, ale to jedynie moja prywatna opinia.. Ja bym to zrobił inaczej.

Online 400+ bez 2boxów i systematycznie rośnie.
|No, no, bez propagandy sukcesu, jak na razie ~400 online i tak się USTABILIZOWAŁO a nie "rośnie".
:)

Genesiss

Nie są złe polskie serwy xD

Zrobić taką mass fuzje i co mamy? 1 serwer 3100+ Online XD

seken

Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 01:08:27 PM

Nie są złe polskie serwy xD

Zrobić taką mass fuzje i co mamy? 1 serwer 3100+ Online XD
nie wiem w czym masz problem? Moze na epilogu ~400 online bez boxa to zamalo dla ciebie... Ofc ty potrzebujesz giran, aden i wiele innych miast zapelnionych sklepami...Online jeszcze urosnie oto sie nie boj ;)

Genesiss

Boże... czy ja coś zasugerowałem co do L2 Epilog?  :shock: pomyśl człowieku

/edit

Fajnie że tam offline do online się wliczają ale to tak btw.

HellSign

Tak 400 to za mało. 400 Online - brak ekonomii na serwerze low rate.

400 Online - 200 Expi, 100Siedzi robi coś zostaje 100 na pvp z czego ... []

Minimalny rozsądny online to 1000, a dlaczego?

300 Shop - Giran pełne sklepów co jest niezbędne do komfortowej gry na serwerze low rate.
400 Farmi
300 - No to tak Clan Rb, Farma recek s/s80+ jakieś random pvp....
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: HellSign w Kwiecień 03, 2010, 02:24:45 PM

300 Shop - Giran pełne sklepów co jest niezbędne do komfortowej gry na serwerze low rate.
400 Farmi
Owned...Ty naprawde musisz wszystko wyliczac, ten bedzie tu, tamten bedzie sellal, ten lezy zdechly na ziemi, tamten jest afk itp...?Mysle ze jeszcze sporo osob dolaczy do tego serva...
Btw server down?

Gapiszon

400 Farmi
Weź pod uwagę, że serwer nie jest online nawet 24h jak do tej pory.
Inna sprawa, że na l2j rzadko ta ilość się zwiększa z czasem.
Z tego co pamiętam jak stawiali l2supreme to na starcie było coś 2k ppl, ale to były chyba inne czasy, inni gracze, inna administarcja no i inny serwer...
Bezsens polega na tym, że polscy gracze rozproszeni są po kilkunastu polskich serwerach, a powinni być na góra 3-5.

//offtop
na Valkirie bym nie czekał, duże prawdopodobieństwo, że Kotenka & ukrainian Co. próbują reaktywować zdechłego trupa o nazwie DN, a to oznacza i tak zwykłą próbę dojenia kasy, z czasem pewnie i za latarki etc. offtop/

Genesiss

400 Farmi

+1

Ryane

Genesiss idz lepiej na tego swojego draconisa gdzie jest podobny online do l2epilog z tym, ze tam polowa to boxy  :oops:

Genesiss

Ryane idź na Epilog gdzie admin nie ogarnia zrobienie patcha, połowa online to offline shopy i większość osób siedzi w Giran. Teraz to przemyśl i jak już przemyślisz odpisz. Tylko wiesz... pomyśl. :)

Ryane

Jak bylem na serwie godzine temu to widzialem tam jedynie max 10 sklepikow offline. Ludzie jeszcze nie maja co sprzedawac. I co sie im dziwic jak serwer wystartowal 23h temu

Genesiss