[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

No, ale czemu mam się nie wypowiadać i nie wyliczać to tylko liczby, zwykły przykład.
Ten serwer to kolejny Draconis/Sabbath, zgodzę się że nie potrzebnie się rozpraszają.

/offtopJa ci powiem, ze na L2PHX jest jeszcze  gorzej niż na dragonie, a 700 online to zamało-> w uj mało sklepów i zmniejszony drop a gr parts/b gr parts i quest w toi/loa/gc robi się dniami.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 03:43:13 PM
Ryane idź na Epilog gdzie admin nie ogarnia zrobienie patcha, połowa online to offline shopy i większość osób siedzi w Giran. Teraz to przemyśl i jak już przemyślisz odpisz. Tylko wiesz... pomyśl. :)
Chyba Cie Pan Bog opuscil...

Genesiss

Cytat: seken w Kwiecień 03, 2010, 05:37:40 PM
Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 03:43:13 PM
Ryane idź na Epilog gdzie admin nie ogarnia zrobienie patcha, połowa online to offline shopy i większość osób siedzi w Giran. Teraz to przemyśl i jak już przemyślisz odpisz. Tylko wiesz... pomyśl. :)
Chyba Cie Pan Bog opuscil...

eh dobra wyexpcie się sprawdzajcie wszystko dokładnie a ja sobie na flame poczekam :D

Gapiszon

Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 05:41:31 PM
eh dobra wyexpcie się sprawdzajcie wszystko dokładnie a ja sobie na flame poczekam :D
Flame nie będzie. Staff serwera wygląda na rozsądny. Kilka błędów (niewielkich) na początku serwera to normalka. Poszły już pierwsze bany za łamanie regulaminu, więc chyba też w grze jest jakiś GM, tyle, że go nie widać - i to jest bardzo dobre.
Trafią się pewnie i bugi potem, pytanie tylko, czy krytyczne.
Jeśli wystarczy cierpliwości właścicielowi w prowadzeniu serwera, to może z niego wyrosnąć całkiem miły serwerek.
So far, so good.

Genesiss

seken

Cytat: Gapiszon w Kwiecień 03, 2010, 06:14:38 PM
Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 05:41:31 PM
Flame nie będzie. Staff serwera wygląda na rozsądny. Kilka błędów (niewielkich) na początku serwera to normalka. Poszły już pierwsze bany za łamanie regulaminu, więc chyba też w grze jest jakiś GM, tyle, że go nie widać - i to jest bardzo dobre.
Trafią się pewnie i bugi potem, pytanie tylko, czy krytyczne.
Jeśli wystarczy cierpliwości właścicielowi w prowadzeniu serwera, to może z niego wyrosnąć całkiem miły serwerek.
So far, so good.
Ba Gm jest bardzo czesto no server 1 dzien stoi, ale zawsze jak bylem online to byl chociaz 1 gm online, btw kto moze niech glosuje na server ;p

HellSign

Serwer może być uber pro elo, ale te klany które grają u was są znane z migrowania pomiędzy serwerami. Podczas ich następnej migracji ten serwer umrze.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: HellSign w Kwiecień 03, 2010, 06:42:08 PM
Serwer może być uber pro elo, ale te klany które grają u was są znane z migrowania pomiędzy serwerami. Podczas ich następnej migracji ten serwer umrze.
To teraz powiedz jaki jest porzadny server, ofc oprocz rpg i dexa

Thombstone

No wlasnie skoro piszesz tak to czemu all nie graja na rpg lub dexie ?...
Tylko wola lol l2j . Porownujac rpg gdzie dziala ponad 90% (pomijam faila z lag ss i item lag, ktory juz ustal) / dex gdzie dziala moze z 70% hb z domieszka gracji (to chyba nie l2), a l2j (serverow jest moim zdaniem za duzo *co chwile powstaje nowy* LOL L2J). Podsumowujac wolalbym grac na rpg niz l2j gdzie dziala mniej niz 65% servera w kronice na jakiej stoi.

Genesiss

dokładnie ponownie +1 :)

Zobaczycie że pojawi się reklama czegoś nowego fascynującego i klany sobie stamtąd odejdą :)
zostanie 100/150 ludzi. Ale nie będę wróżył wszystkiego w ciemnych barwach, na razie serwer ma się dobrze z tego co widzę Online jak na 1 dzień b.dobry administracja aktywna i brak dotacji. Zobaczymy. GL

seken

Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 07:16:20 PM

Zobaczycie że pojawi się reklama czegoś nowego fascynującego i klany sobie stamtąd odejdą :)
zostanie 100/150 ludzi. Ale nie będę wróżył wszystkiego w ciemnych barwach, na razie serwer ma się dobrze z tego co widzę Online jak na 1 dzień b.dobry administracja aktywna i brak dotacji. Zobaczymy. GL
Dotacja na czapki, agathiony ;pBmf podobno tu dluzej ma zagoscic

Thombstone

posiedza 3- 5 miesiecy i sobie pojda taka prawda... az nie beda mieli sie z kim bic o co...

Genesiss

Cytat: seken w Kwiecień 03, 2010, 07:17:41 PM
Cytat: Genesiss w Kwiecień 03, 2010, 07:16:20 PM

Dotacja na czapki, agathiony ;pBmf podobno tu dluzej ma zagoscic

ta jasne. Kameralnie mieli grać na Draconisie do wakacji Bullshit. Tu też pewnie się nie nagrają i po miechu powiedzą że to high rate i jest za łatwo dla nich QQ

Thombstone

ja wnioskujac ze to byl drugi powod bmf odejscia z rpg oprocz tego lag ss +item

seken

Cytat: Thombstone w Kwiecień 03, 2010, 07:38:39 PM
posiedza 3- 5 miesiecy i sobie pojda taka prawda... az nie beda mieli sie z kim bic o co...
To napisz mi poco ten clan jest, jak serva maja co 2 miechy zmieniac?Co tak bardzo lubia grac na 20 lvlach?

Gapiszon

Cytat: seken w Kwiecień 03, 2010, 08:50:05 PM

To napisz mi poco ten clan jest, jak serva maja co 2 miechy zmieniac?
Ażeby "ołnować". Jak jest w miarę zgrana paczka graczy, to taki serwer l2j to dla nich bułka z masłem.
Lądują na starcie, farmią rb-ki, biją lewele a potem blokują inne klany.
Dlatego też po kilku miechach spadają, bo albo skutecznie przyblokują nowe klany i staje się nudno, albo wykluje się godny nich przeciwnik który może zaorać im dupska.
Tak samo boją się zagrać na starych serwerach, gdzie przebić się jest bardzo ciężko, a bez "układów" pomiędzy starymi liderami starych klanów nie mają szansy na poważny alliance, nie mówiąc o farmie.
Cytat: seken w Kwiecień 03, 2010, 08:50:05 PMCo tak bardzo lubia grac na 20 lvlach?
Bez przesady, chyba nie grałeś na dużym serwerze przez długi czas - lewel to najmniejszy problem w grze :)

BTW Chyba ich '"pretki" mocno pojechały, bo coś im mocno reputacja spadła w pretkom podskoczyła ;)

Genesiss

Duo

Cytat: Gapiszon w Kwiecień 03, 2010, 10:21:20 PM

BTW Chyba ich '"pretki" mocno pojechały, bo coś im mocno reputacja spadła w pretkom podskoczyła ;)

6 lvl i 2 royale troche kosztuja.

Wielki + dla admina za nowe czapki z doty. Swietna sprawa tu maly screenik

Niby mala rzecz a ile radosci :P

Uploaded with ImageShack.us

Gapiszon

Cytat: Duo w Kwiecień 03, 2010, 10:50:53 PM
A to sory, tak mi się skojarzyło jakoś. Ale pretki też mają 6 lvl a z tego co pamiętam więcej rep?

Duo

Cytat: Gapiszon w Kwiecień 03, 2010, 11:00:18 PM
Cytat: Duo w Kwiecień 03, 2010, 10:50:53 PM
A to sory, tak mi się skojarzyło jakoś. Ale pretki też mają 6 lvl a z tego co pamiętam więcej rep?

Pytanie ile maja royali.

Uploaded with ImageShack.us

Haseo

Genesiss

trochę crashów było. Teraz powoli zaczyna się zapełniać bug lista a najwięcej tematów to ''jak się połączyć'' Świetna organizacja xD

Gapiszon

Cytat: wkkaper w Kwiecień 04, 2010, 07:17:17 AM
http://www.l2epilog.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=300
http://www.l2epilog.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=295

Da się tam grać w ogóle ? :)

Pozdrawiam i wesołych świąt.

Nastał czas prawdy :)
Albo admin szybko opanuje bug i udowodni, że można tam zagrać, albo.... (szum spuszczanej wody)
Bug z pierwszego linku jest krytyczny, pojawił się wczoraj - albo admin zrobił jakiś update i "nie wyszło" albo ktoś hakuje serwer znając ukryty bug.
Jedyne co mogę to potwierdzić bug z inventory przy sellu - pokazuje się jakiś dziwny mix inventory gracza i jakby czyjegoś innego, też widziałem na trade sword of vallhala którego nie miałem i którego nie można było sprzedać.
Poza tym serwer jest w pełni grywalny.
Czekamy.