Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Cytat: Vanquish w Grudzień 22, 2011, 02:50:41 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 22, 2011, 02:46:13 PM
Pyli się inwestować w B-grady, czy lepiej dopiero kupić A-grady boundy ;)?
Jako SWS i tak biegasz w party wiec kupuj a grade od razu, bron z kamy starczy

?? Jaka broń z kamy?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

Vanquish

Shen

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 02:57:36 PM
Cytat: kazuPwNz w Grudzień 22, 2011, 02:50:15 PM
Cytat: milan9 w Grudzień 22, 2011, 01:07:25 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:16:36 PM
Cytat: Rake w Grudzień 21, 2011, 09:49:26 PM

2. Montezuma grasz na "oryginalnym oryginale" l2 to powiedz mi (ale tak szczerze jak jeden dobry człowiek drugiemu) czy faktycznie "u was" jest taki problem z tymi pierdołami typu rangery i inne cuda na pvp ( boty do farmienia mi zwisają, jak ktoś chce niech botuje ).

99% osób używających rangera na pvp używa go dla spamy cp/mp

powiedzialbym, ze nawet 99.84%.
ta + auto assysta na pvp, target, itp :P

czyli to czego nei umie 80% graczy na PvP.
Prowadzisz badania/ankiety czy wszystkie liczby ktore podajesz sa z dupy?

Alarion

Cytat: Shen w Grudzień 22, 2011, 03:07:28 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 02:57:36 PM
Cytat: milan9 w Grudzień 22, 2011, 01:07:25 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:16:36 PM

99% osób używających rangera na pvp używa go dla spamy cp/mp

powiedzialbym, ze nawet 99.84%.

czyli to czego nei umie 80% graczy na PvP.
Prowadzisz badania/ankiety czy wszystkie liczby ktore podajesz sa z dupy?

failerze, idź na nowy serwer i przestań robić QQ. Grałem na end game PvP na serwerze bez tych programów i widzę jak to wygląda. Tu nie jest inaczej póki co, ale zobaczymy co będzie po +85.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

zabawne, nikt tego nie używa ale każdy wie doskonale co używamy na naia z zrangera. Niestety prawda jest prozaiczna, 90% tego co wypisujecie to bzdury. Przykładowo auto asist w pvp, brzmi groźnie, "oni wygrywają bo używają auto asist" Tak naprawdę to auto asist w pvp przeszkadza niż pomaga. Znam raptem 1 party które tego używa, sławne "jagemaister party" z DH, sławne z tego ze wszystko maja na auto. Pvp wygląda z nimi następująco, zaczynamy się tłuc, ich MA pada i cala reszta nic nie robi ponieważ maja auto asist włączony.. I to by było na tyle. Wszyscy się z nich śmieją, ale hej pro gracze z ru off wiedza lepiej, przecież nigdy nie używali zrangera

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 03:17:16 PM

failerze, idź na nowy serwer i przestań robić QQ. Grałem na end game PvP na serwerze bez tych programów i widzę jak to wygląda. Tu nie jest inaczej póki co, ale zobaczymy co będzie po +85.

Czytając twoje wypowiedzi dochodzę to jednego wniosku. Zaliczyłeś fail na ncsfot serwerze i jedyne wytłumaczenie jakie znalazłeś to takie ze "oni używają rangera/bota" a ja nie. A tak naprawdę to "oni" grali lepiej od ciebie, niestety człowiek ma taka naturę ze zamiast dostrzec błąd w sobie to woli zwalić winę na kogoś innego. mam nadzieje ze kiedyś dostrzeżesz błąd jaki popełniasz.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

HellSign

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 07:52:25 PM
to ze nikt na tym forum go nei zabil  hahaha

zaken tez ma podwyzszone staty i lvl wiec sprobuj a potem pisz  :D

Mamy Ci pogratulować gry po 20h/dziennie czy cu?

Gratulacje z powodu nolifeu.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

asdf1movie

kamil krótkie pytanie- jaki dzien tygodnia dzisiaj ?

Alarion

Cytat: montezuma w Grudzień 22, 2011, 03:18:52 PM

zabawne, nikt tego nie używa ale każdy wie doskonale co używamy na naia z zrangera. Niestety prawda jest prozaiczna, 90% tego co wypisujecie to bzdury. Przykładowo auto asist w pvp, brzmi groźnie, "oni wygrywają bo używają auto asist" Tak naprawdę to auto asist w pvp przeszkadza niż pomaga. Znam raptem 1 party które tego używa, sławne "jagemaister party" z DH, sławne z tego ze wszystko maja na auto. Pvp wygląda z nimi następująco, zaczynamy się tłuc, ich MA pada i cala reszta nic nie robi ponieważ maja auto asist włączony.. I to by było na tyle. Wszyscy się z nich śmieją, ale hej pro gracze z ru off wiedza lepiej, przecież nigdy nie używali zrangera

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 03:17:16 PM

Czytając twoje wypowiedzi dochodzę to jednego wniosku. Zaliczyłeś fail na ncsfot serwerze i jedyne wytłumaczenie jakie znalazłeś to takie ze "oni używają rangera/bota" a ja nie. A tak naprawdę to "oni" grali lepiej od ciebie, niestety człowiek ma taka naturę ze zamiast dostrzec błąd w sobie to woli zwalić winę na kogoś innego. mam nadzieje ze kiedyś dostrzeżesz błąd jaki popełniasz.

http://file.karelia.ru/tdgstk/

A teraz STFU Zojka ze swoim z dupy teoriami, ok? Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 03:35:14 PM

my wiemy na naia ze DH nie jest legit, czytaj moja wypowiedz o "jagemaister" party z DH, to pewnie ich sprawka. Bardziej mnie ciekawi skąd ty masz te linki, ten filmik np jest stary, ma z 2lata, a ty tak szybko go znalazłeś, interesujące, jakbyś miał już gotową listę

Ktos kiedyś pewnie napisze "na naia są same auto borty pvp" a Allarion 30s później odpisze "tak tak, masz absolutna racje, mam tu link z 10s filmiku z przed 5lat, to jest DOWÓD musimy ich zniszczyć" Ktos ma obsesje :/
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Mc6

Shen

Fail zaliczył, ale wszystkich wspomagaczy uzywal tak jak reszta.

Alarion

Cytat: montezuma w Grudzień 22, 2011, 03:41:30 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 03:35:14 PM

my wiemy na naia ze DH nie jest legit, czytaj moja wypowiedz o "jagemaister" party z DH, to pewnie ich sprawka. Bardziej mnie ciekawi skąd ty masz te linki, ten filmik np jest stary, ma z 2lata, a ty tak szybko go znalazłeś, interesujące, jakbyś miał już gotową listę

Zojka, bo nei mogę czytać jak bzdury piszesz o tym, jak Z ranger jest nieistotny na PvP. Wasze configi na forach klanowych i cuda na kiju. Mydl ludziom oczy dalej, że to nie ma znaczenia i nic nie daje. Filmik zachowałem sobie na dysku, bo to tej pory jak go sobie obejrzę raz na miesiąc, to mam bana na twarzy jak myślę o ludziach grających na NCsoft serwerach.

Dobra nvm, nei chce mi się odpisywać kolesiowi, któremu jak ktoś pluje w twarz, to on mówi, że to mżawka. Prowadź swą krucjatę dalej, ja na dziś pasuję, ciekawe ile do wieczora stron będzie do przeczytania, a póki co bb guys : D

@Shen
Tak, dostałem bana na serwerze NCsoftu i zaliczyłem faila (akcja Virisken, dział franz, wiesz o co chodzi). Poszedłem grać w Aiona, pół roku póki gra coś znaczyła, bawiłem się świetnie z VVizardem z Teona i GraveDiggerem (swoją drogą, ghra on też na Core) w end game PvP. Potem prawie 2 lata ze swoim const na Lancerze, co nawet zwieńczyłem kilkoma frapsami (tak jak i Delios, zanim kompa wymieniłem). Co zrobiłeś ty, poza 20 stronami QQ w topicu LoL? nic? ojej, spoko, na nowym serwerze może ci się uda, go go Emo-Shen!

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 03:52:14 PM
Zojka, bo nei mogę czytać jak bzdury piszesz o tym, jak Z ranger jest nieistotny na PvP. Wasze configi na forach klanowych i cuda na kiju. Mydl ludziom oczy dalej, że to nie ma znaczenia i nic nie daje. Filmik zachowałem sobie na dysku, bo to tej pory jak go sobie obejrzę raz na miesiąc, to mam bana na twarzy jak myślę o ludziach grających na NCsoft serwerach.

czy ja kiedykolwiek pisałem ze ranger jest nieistny w pvp? Nie, pewnie ze gra sie wygodniej, nie muszę się martwic o spam potek, widzę kto jest w range moich skilli z party. Jedynie z czym sie nie zgadzam to wypisywane bzdury na temat full auto pvp, bo to nie jest prawda. Ja używam w zrager raptem spam CP/HP potek i scryptu który mnie informuje jak ktoś w party nie ma noble. Czy to według ciebie jest full auto? Tak wygląda gra 99% graczy z zrangerem na pvp, spam potek

Niestety do ciebie Alarion to nie dociera, jak ktoś wygra z tobą to na pewno używał zragera z auto pvp, przecież nie mógł wygrać tylko dlatego ze był lepszy czy miał lepsza postac/sprzet.

@Shen
Tak, dostałem bana na serwerze NCsoftu i zaliczyłem faila (akcja Virisken, dział franz, wiesz o co chodzi). Poszedłem grać w Aiona, pół roku póki gra coś znaczyła, bawiłem się świetnie z VVizardem z Teona i GraveDiggerem (swoją drogą, ghra on też na Core) w end game PvP.

nie przypominam sobie żebyś był w klanie Prets w którym grał WW, tam był raptem 1 polak, cala reszta to ruscy. Tym polakiem to bylem ja.
Naia - oficjalny server

kamiil

alarin grasz solo czy ze swoim cons z lancera ???

netheril

Jak tam OOWW, wojny za bardzo przeszkadzaly w farmieniu i musieliscie zrobic mass untag zeby sie doexpic?  :oops:

Nvm juz wiem ze to byl tylko kolejny failerski klan ktory nie wytrzymal realiow offa :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

pokit

Cytat: montezuma w Grudzień 22, 2011, 04:04:05 PM

czy ja kiedykolwiek pisałem ze ranger jest nieistny w pvp? Nie, pewnie ze gra sie wygodniej, nie muszę się martwic o spam potek, widzę kto jest w range moich skilli z party. Jedynie z czym sie nie zgadzam to wypisywane bzdury na temat full auto pvp, bo to nie jest prawda. Ja używam w zrager raptem spam CP/HP potek i scryptu który mnie informuje jak ktoś w party nie ma noble. Czy to według ciebie jest full auto? Tak wygląda gra 99% graczy z zrangerem na pvp, spam potek

Niestety do ciebie Alarion to nie dociera, jak ktoś wygra z tobą to na pewno używał zragera z auto pvp, przecież nie mógł wygrać tylko dlatego ze był lepszy czy miał lepsza postac/sprzet.

a niedawno byly tylko cp potki, teraz doszly hp potki i nobles. Jak dla mnie skrypt na sprawdzanie nobli w pt jest juz sam w sobie przegieciem, bo cancel i still divanity traca swoj sens. Jeszcze ustawcie sobie w pt spam hp potek z oly i jazda.

montezuma

Cytat: pokit w Grudzień 22, 2011, 04:12:04 PM
a niedawno byly tylko cp potki, teraz doszly hp potki i nobles. Jak dla mnie skrypt na sprawdzanie nobli w pt jest juz sam w sobie przegieciem, bo cancel i still divanity traca swoj sens. Jeszcze ustawcie sobie w pt spam hp potek z oly i jazda.

patrzy wyżej, pisałem spam potek, w domyśle także hp. Nie wiem czy inni używają scrypt na sprawdzanie noble, dla DD/nukerow to jest nieprzydatne, dla healerow jak najbardziej ++
Naia - oficjalny server

kazuPwNz

to widzę dobrze chłopaki potrafią się tam obsługiwać :D bo skryptów i innych gówien jest tam multum
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

montezuma

Cytat: kazuPwNz w Grudzień 22, 2011, 04:15:39 PM

to widzę dobrze chłopaki potrafią się tam obsługiwać :D bo skryptów i innych gówien jest tam multum

scrypt to trzeba samemu napisać albo dostac, auto asist jest wbudowane jako opcja, wystarczy włączyć.
Naia - oficjalny server

kazuPwNz

wiem jakie ma opcje/skrypty zranger bo przegrałem na trialu 30 dni :d i jak ktoś go umie dobrze wykorzystać to bardzo ułatwia grę np. target na gości który targetuje bishopa i dostaje salve od 2 pt, to samo z bańką po tym jak zaczynasz castować bańke padasz, w mniej niż sekunde, z resem to samo na mass pvp takie rzeczy da się odczuć.. nie mówie, że ten kto ma zrangera zawsze wygrywa czy coś po prostu taki wspomagacz, strasznie nudno się z tym grało program robi wszystko za ciebie.
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

kamiil

Cytat: netheril w Grudzień 22, 2011, 04:11:20 PM
Jak tam OOWW, wojny za bardzo przeszkadzaly w farmieniu i musieliscie zrobic mass untag zeby sie doexpic?  :oops:

Nvm juz wiem ze to byl tylko kolejny failerski klan ktory nie wytrzymal realiow offa :D

przeciez miesiac przed otwarciem servera pisalem ze to fail clan  :D hahaha hahaha

montezuma

Cytat: kazuPwNz w Grudzień 22, 2011, 04:34:49 PM
wiem jakie ma opcje/skrypty zranger bo przegrałem na trialu 30 dni :d i jak ktoś go umie dobrze wykorzystać to bardzo ułatwia grę np. target na gości który targetuje bishopa i dostaje salve od 2 pt, to samo z bańką po tym jak zaczynasz castować bańke padasz, w mniej niż sekunde, z resem to samo na mass pvp takie rzeczy da się odczuć.. nie mówie, że ten kto ma zrangera zawsze wygrywa czy coś po prostu taki wspomagacz, strasznie nudno się z tym grało program robi wszystko za ciebie.

pewnie ze można coś takiego zrobić a nawet jeszcze więcej. Nie oznacza to jednak ze każdy to robi. Bijemy się i z takimi co nie uzwaja scyptow i z takimi co nie potrafią grac bez scryptow. Z doświadczenia wiem ze pierwsza grupa jest trudniejsza do zabicia. Skrypt ma to do siebie ze zawsze działa tak jak został napisany co powoduje ze jeżeli wiesz co używa przeciwnik to łatwo możesz to zablokować, np taku auto asist.
Naia - oficjalny server

Kamal

@Shen
Tak, dostałem bana na serwerze NCsoftu i zaliczyłem faila (akcja Virisken, dział franz, wiesz o co chodzi). Poszedłem grać w Aiona, pół roku póki gra coś znaczyła, bawiłem się świetnie z VVizardem z Teona i GraveDiggerem (swoją drogą, ghra on też na Core) w end game PvP. Potem prawie 2 lata ze swoim const na Lancerze, co nawet zwieńczyłem kilkoma frapsami (tak jak i Delios, zanim kompa wymieniłem). Co zrobiłeś ty, poza 20 stronami QQ w topicu LoL? nic? ojej, spoko, na nowym serwerze może ci się uda, go go Emo-Shen!

Cieszył się życiem

milan9

Panowie ale po co ta rozkminka? Nie jest zadna tajemnica, ze wszystkie liczace sie klany na naia uzywaja zrangera, i nie mowie tu o spamie cp/hp/whp potek. A brednie typa z sh, mozna traktowac jedynie w formie ciekawostki.

ps. jak wymieniasz party jagera to nie zapomnij wspomniec o waszych full auto party, z party vilona/hitcha na czele, gdzie drudzy dd w tych party czytaj. novara i cupra robia w zasadzie za statystow, bo wiekszosc roboty wykonuje za nich program.

I zeby rozwiac wszelkiem watpliwosci; tak po stronie X tez sa takie party. eot.