Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: Dzondzy w Grudzień 28, 2011, 09:00:50 AM
Cytat: mitskablos,i wanna remember that it wasnt his decision of leaving X was Hitchas and Jassins one and he just followed,martel will be in my group and he is back to X and to my group to Help us to what ever he can.So as Clan leader that i am i ask from clan people to dont make me proplem about it i was also At SH side and i joined here and now i am CL so please if u cant welcome him at least give him a secont chance,thats all that i wanted to say.

Ładny fail.

Dla mnei Jasin jest już failem, bo nei gra na healerze i nie dam rady porównać, który z nas jest fajniejszy : D : D (go go haters)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sebal

Cytat: Tyumio w Grudzień 28, 2011, 10:46:51 AM
@up
Przescrollowałem, Alarion jak wali wall of txty to o czymś ciekawym, a tu mi Jacyków wyskakuje, dam sobie spokój... xD

True, true... Eh niektórzy ludzie mają tutaj dziwne patrzenie na tą grę ostatnio :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Russe

Cytat: JoeHate w Grudzień 28, 2011, 10:41:55 AM

Widze kucykow-jacykow ciag dalszy...
Acid, pod jakim nickiem grasz?? Moze dzis wreszcie bedzie salwa :P
A może by wrócić na oficjal :)

asdf1movie

@russe
o wielki retailowy maczo? przypomniec ci gdzie grałes wczesniej?
"nie pamięta wół jak cielęciem był"

Russe

Cytat: asdf1movie w Grudzień 28, 2011, 11:02:52 AM
@russe
o wielki retailowy maczo? przypomniec ci gdzie grałes wczesniej?
"nie pamięta wół jak cielęciem był"
Maczo? Wielki retailowy?
Spoko, tylko powiedz skad sie znamy. Ja zawsze jestem pod tym samym nickiem a asdf1movie nic mi nie mowi.
Cytat: Alarion w Grudzień 28, 2011, 10:50:26 AM
Dla mnei Jasin jest już failem, bo nei gra na healerze i nie dam rady porównać, który z nas jest fajniejszy : D : D (go go haters)
Jak nie oddasz mi co 2 miesiac hero to bede cie resal ze skrola  :P

asdf1movie

Cytat: Russe w Grudzień 28, 2011, 09:42:55 AM
Btw jak wielu pro graczy z priva musi palic pr przed nasza IV liga pvp z lancera  :P
tak tak ty grales na lancerze.

KaRom

Witam,

Ma/Miał ktoś może problemy ostatnio z internetem od neo? Od kilku dni wchodzę do gry, przebiegnę krótki odcinek w grze po czym ścina i po 3 min DC. Speedtest wykazał mi 1,75 mb na 2 mb. Fixgame robiłem, livebox'a resetowałem już kilka razy... nie mam pojęcia o co kaman Oo? Z góry dzięki za jakąś pomoc :(
Buszek Swintuszek`

Shen

Cytat: KaRom w Grudzień 28, 2011, 11:25:47 AM
Witam,

Ma/Miał ktoś może problemy ostatnio z internetem od neo?
Nie.

KaRom

Cytat: Shen w Grudzień 28, 2011, 11:29:57 AM
Witam,

Ma/Miał ktoś może problemy ostatnio z internetem od neo?
Nie.

I tak masz dużo postów to po co nabijasz z bezsensowną odpowiedzią?
Buszek Swintuszek`

Shen

Mam neostrade, nie mam problemów, odpowiedziałem na twoje pytanie. Czego nie rozumiesz?

Horken

Witam,

Ma/Miał ktoś może problemy ostatnio z internetem od neo? Od kilku dni wchodzę do gry, przebiegnę krótki odcinek w grze po czym ścina i po 3 min DC. Speedtest wykazał mi 1,75 mb na 2 mb. Fixgame robiłem, livebox'a resetowałem już kilka razy... nie mam pojęcia o co kaman Oo? Z góry dzięki za jakąś pomoc :(
Dzwonić, marudzić, narzekać. Tylko w ten sposób coś możesz zdziałać bo oni mają swoich klientów w dupie. Nie skarżą się to najwidoczniej uznają, że im wszystko pasuje.
Powiedz, że jak będą tak ciąć w chu*a to zrezygnujesz z umowy ^^
Masakra co ja z nimi przeżyłem kiedyś.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

KaRom

Hm... Będę musiał w ostatecznośći, bo w cs 1.6 mam kozak ping, tylko w L2 mi laguje i DC :(
Buszek Swintuszek`

nobody1

TOPIC Z PROBLEMAMI JEST W INNYM MIEJSCU

Russe

Cytat: asdf1movie w Grudzień 28, 2011, 11:21:32 AM
Cytat: Russe w Grudzień 28, 2011, 09:42:55 AM
Btw jak wielu pro graczy z priva musi palic pr przed nasza IV liga pvp z lancera  :P
tak tak ty grales na lancerze.
Czybys byl jednym z tych palacych pr, no i co masz za tajny nick, ze sie nie mozesz ujawnic? Jak juz chcesz mnie flamowac do daj post gdzie pisze klamstwo. Doszedlem do tego CP tutaj i co z tego?
A co do serwerow to jak do tej pory najlepiej wspominam Angakaran - ale nie o nim to watek..

bula

Cytat: mitskablos,i wanna remember that it wasnt his decision of leaving X was Hitchas and Jassins one and he just followed,martel will be in my group and he is back to X and to my group to Help us to what ever he can.So as Clan leader that i am i ask from clan people to dont make me proplem about it i was also At SH side and i joined here and now i am CL so please if u cant welcome him at least give him a secont chance,thats all that i wanted to say.

Ładny fail.
http://www.youtube.com/watch?v=3PCGo2ExvdI&feature=youtu.be

@JoeHate

1. Nie jestem nauczycielem, ale widze ze sztuka czytania nadal jest ci obca, bo gdybys jednak potafil czytac to zauwazylbys conajmniej 2 posty po tym do ktorego sie odnosisz, w ktorych pisalem ze nie trzeba byc nauczycielem zeby uczyc i na tym zarabiac.

2. Co ludzie z LR ci zrobili ze tak ich nienawidzisz?

3. Podobno to ja jestem analfabeta, no coz, popatrzmy na to co ty tam skleciles

CytatNo niestety, dzieciaku każdy ograniczony jest przez swój umysł w swej genialności jesteś więc dość skromny  :P
skad wziales ta skladnie? bo na pewno nie z polskiego

Cytatjak byś

Cytatnapisał by

Cytatchoć by

Cytat
kiedy klany będą mogły dyskutować między sobą
klany nie moga ze soba dyskutowac, za to ludzie juz moga

Cytat
Zamiast pisać tych wszystkich postów
przypadkow sie nie zna? oj niedobrze

CytatŻal mi cie dzieciaku neo, naprawdę żal, zwłaszcza jeśli masz z 50 lat
tak ciezko sprawdzic wiek w czyims profilu ) otoz nie, nie mam 50 lat, nawet nie byles blisko trafienia

CytatUrzekła mnie twoja historia. To miał być flame, pvp czy screen?  Idź do psychologa, a sylwestra spędź chociaż z bezdomnymi jak nie masz z kim rozmawiać. Zawsze to lepsze niż sylwester w internecie. Na wielu forach trolujesz? Na forum LR pewnie sam ze sobą piszesz
moja historia byla skierowana do kogo innego, a co do rozmawiania z bezdomnymi ... przeciez wlasnie teraz rozmawiam z toba, tak?

Polopiryn

Będę lamą, ale zakochałem się w buffach enchantera :(. Jak bez tego można było expić xD

@Ludziska, już przestańcie gadać o jakichś nauczycielach itt. bo to się nudne robi :( Przez was nie mam co czytać
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Redbox

up o bufcha chantera zgadzam sie. Kon moj, masowki uzywa. Ponad z m atakiem 10k kratery on robi. Podoba sie mi bardzo speed casting jego. Many równiez mamy wiele. celestio droga księzniczko, nauczylismy sie dzis czarów jak używac. Pinkie piee was pozzdrawiam.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Polopiryn

Cytat: Redbox w Grudzień 28, 2011, 01:24:33 PM
up o bufcha chantera zgadzam sie. Kon moj, masowki uzywa. Ponad z m atakiem 10k kratery on robi. Podoba sie mi bardzo speed casting jego. Many równiez mamy wiele. celestio droga księzniczko, nauczylismy sie dzis czarów jak używac. Pinkie piee was pozzdrawiam.

Też biegam małym pony :D Tylko acu need w broni :(((

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

JoeHate

Cytat: bula w Grudzień 28, 2011, 12:07:03 PM
CytatZamiast pisać tych wszystkich postów
przypadkow sie nie zna? oj niedobrze
No tu mnie złapałeś, a wiek w profilu nie żartuj.  :wink: Ze mną co najwyżej piszesz, rozmawiać możesz z kolegami na ts. Do LR nic nie mam, zobaczymy po siege, choć wątpię.

Cytat: Polopiryn w Grudzień 28, 2011, 12:59:07 PM
@Ludziska, już przestańcie gadać o jakichś nauczycielach itt. bo to się nudne robi :( Przez was nie mam co czytać
Mówisz masz.
Przez te bufy ludzie w pt nie chcą latać. Jeden gracz może ci sam pt ze spota wywalić. Tak narzekam bo nie mam.

Polopiryn

Cytat: JoeHate w Grudzień 28, 2011, 01:43:34 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 28, 2011, 12:59:07 PM
Mówisz masz.
Przez te bufy ludzie w pt nie chcą latać. Jeden gracz może ci sam pt ze spota wywalić. Tak narzekam bo nie mam.

No, tutaj jest trochę racji. Ale i tak na wyższych lvl-ach bez t nie jest tak łatwo :P

//Japier ile typa na forsaken :O

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

JoeHate

Cytat: Polopiryn w Grudzień 28, 2011, 01:32:24 PM
Też biegam małym pony :D Tylko acu need w broni :(((

sami koniarze tu są?  :?
Jeśli mówisz o bound to za 2-3 razem raczej wyjmiesz

Nie jest łatwo samemu. Zwykle na wyższych lvl właśnie dlatego grałeś w pt, zwłaszcza że po 76 nie miałeś bufów od npca, teraz często na spotach w tych lokacjach masz graczy solo. Dla mnie to nie problem, ale pytanie czy potem nie okaże się że nie ma supportu bo dd są 10 lvl przed nimi i dalej będzie trzeba płacić za bufa. Tak ja płace.

Polopiryn

Nie ty jeden płacisz, przyznaję że nawet na low lvl-ach jest straszny deficyt ee/se na expa. Tego to brakuje, a brakuje..... Już nawet bd/sws łatwiej znaleźć

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ulquiora

No ja tak samo uzależniłem się od bufa iss ~~ Przecież na tym bufie mój summon czyści całą salkę w toi  :D Już nie mówiąc jak exp -_-'. A te 200k zwraca się z dużą nadwyżką
Największą bekę miałem jak fp dziura była zapchana od groma ludźmi robiących quest, oczywiście 4 cwaniaki non stop flaga. Tak ich na iss bufie wyczyściłem że nawet ich healer był nieprzydatny  :P

milan9

Ładny fail.

Nawet nie zdarzylem odpowiedziec na tego faila a juz topic closed. :(

Dzondzy

Milan, wg mnie po prostu Mits stara się zostać top za wszelką cene...