Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Cytat: Arimas w Luty 19, 2012, 12:13:33 AM
Cytat: netheril w Luty 19, 2012, 12:09:14 AM
Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 01:53:18 AM
Cytat: Biz0n w Luty 18, 2012, 01:30:22 AM
Alarion to mi juz nawet na pm nie odpowiada :(
wiec spytam tu :)
Amber pt zawsze( niby) stawialo skilla ponad sprzet/lvl i nie stronilo od pvp- co w takim razie robicie w HI?- wstep do orbisu jest ponad Wasze zalozenia? ( chyba juz nie wierzycie w bajke o sidzie z 4-5 pt?)
Mef mi nie odpisuje na PM ;( dlaczego wy siedzicie w OOC?  :D
nawet mnie nie pmowales ^_^;
Pisałem do ciebie to nie odpowiadałeś :( a nie ma komu ponarzekać na alariona :D
nie pamietam zebys mnie spamil Q_Q
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Cytat: netheril w Luty 19, 2012, 12:32:40 AM
Cytat: Arimas w Luty 19, 2012, 12:13:33 AM
Cytat: netheril w Luty 19, 2012, 12:09:14 AM
Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 01:53:18 AM
Cytat: Biz0n w Luty 18, 2012, 01:30:22 AM
Alarion to mi juz nawet na pm nie odpowiada :(
wiec spytam tu :)
Amber pt zawsze( niby) stawialo skilla ponad sprzet/lvl i nie stronilo od pvp- co w takim razie robicie w HI?- wstep do orbisu jest ponad Wasze zalozenia? ( chyba juz nie wierzycie w bajke o sidzie z 4-5 pt?)
Mef mi nie odpisuje na PM ;( dlaczego wy siedzicie w OOC?  :D
nawet mnie nie pmowales ^_^;
Pisałem do ciebie to nie odpowiadałeś :( a nie ma komu ponarzekać na alariona :D
nie pamietam zebys mnie spamil Q_Q
To teraz zacznę :*
Pozdrów Ole

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Biz0n

Cytat: Alarion w Luty 18, 2012, 11:12:57 AM

Widzisz wszystko zalezy co nazywasz sidem. Jezeli zerg na siege i trzymanie aden jest definicja side'u, ok nie jestesmy sidem.

Klałnmil napisal, ze razem z ruskimi robia side na servie- na razie wychodzi na to, ze robia najwiekszy fail- "zamkniecie" orbisu o niczym nie swiadczy bo to chwilowe.

Podobno w 5 OGARNIETYCH pt (w GoD) da sie zrobic dobry clan- wiec lap Dywany i pokazcie ruskom gdzie raki zimuja ;P

a tak serio to jakie plany?
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Dyma

what the what the fu...

kurde człowiek tylko se wolne zrobi w sobotę, a tu takie rzeczy !!

a tak na poważnie to nie pomyliło Wam się coś?? chyba tydzień później miało nastąpić wyjście :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

Cytat: Dyma w Luty 19, 2012, 02:15:49 AM

a tak na poważnie to nie pomyliło Wam się coś?? chyba tydzień później miało nastąpić wyjście :)

Miało, ale mi się przypadkiem 2 raz sproota na oly pocisnęło i się Kardi wkurwił.

@Kaczor
Robimy trzeci side w kilka constów, zakładając, że Kamil i jego ekipa za szybko nie zrezygnują ze swojego ; p

I tak, Dywany są z nami.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Biz0n

u nas ostatnio troche reorganizacja ale jak juz sie wykoksamy to bede musial poprosic Mefa, zeby ten tego podanie do Was zlozyl :noob:

GL
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

tytusDeZoo

Ja wiedzialem ze tak bedzie nie wzial kocyka ....
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Arimas

Cytat: Biz0n w Luty 19, 2012, 02:34:58 AM
u nas ostatnio troche reorganizacja ale jak juz sie wykoksamy to bede musial poprosic Mefa, zeby ten tego podanie do Was zlozyl :noob:

GL
Szpiedzy fo sho!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Zosienka

Tylko nie robcie wlasnego klanu, bo bedzie drama i sie wszystko rozleci ;p Zgarnijcie jeszcze AQ party i dolacznie moze do Avalanche ? Tam sa ogarniete party w miare, nie wiem jak z liderowaniem klanu ;p

Jak juz mi sie chcialo zalogowac i napisac posta, to znaczy, ze na prawde Was ostrzegam, przed robieniem wlasnego klanu ;p

@Alarion: A Sproota widzialem jak wczoraj cisnales ;p Piszac mu po wygranej ze jestes pijany i chlejesz wodke ;p

A Dywany dopiero co do HB doszly ;p

Edit: Z tego co wiem to ladujecie w HB, jesli jest tam oganiety lider, to chyba dobry wybor ;p

@ Delios: http://www.youtube.com/watch?v=LrOIgxQ--Tc&feature=player_embedded   TEACH ME !

LinC

Delios

Archeage <3

Shen

Cytat: Zosienka w Luty 19, 2012, 09:08:59 AM

@Alarion: A Sproota widzialem jak wczoraj cisnales ;p Piszac mu po wygranej ze jestes pijany i chlejesz wodke ;p

Chwalenie się w internecie samotnym piciem wódki do monitora? Gimnazjum-core.

Alarion

xaxaxaxaxoxo, nie ma to jak z rana podejść podejść do kompa i zobaczyć jak QQshen łyka jak pelikan z bardzo szerokim gardłem wszystko co piszą inni. Teraz dorzuć jeszcze jakieś teksty o tym, że idziemy tam gdzie nam więcej zaoferują, że jesteśmy zdrajcami i pare tego typu.

To co robiłem wczoraj to był zwykły trolling ruskich za wszystko, co oni pisali o nas na goha.ru .  Po cichu mam nadzieję, że Sevan zdobędzie hero, bo mimo, że jest to dureń jakich mało i cały czas pisze "go go Alarion, bug spezion more (szkoda, że nigdy tego nei zrobiliśmy...), lick russians dick " etc. (wczoraj i przedwczoraj właśnie pokazałem co sądzę o ruskich) i szczeka jeszcze większe kretynizmy niż QQshen, to ruskim za ich postawę i traktowanie innych constów przydałaby się nauczka. Ale jak nie na oly, zapewnimy ją inaczej : )

Jak to wczoraj lotus czy ktoś inny pisał na hv? "OOC go orbis now it is free"? Good joke : D

Zośku, zaraz ci coś na gg napiszę, bo nie będę się o planach klanu rozpisywał na polaczkowie ; p

/DRAMA MORE!! 

brb celebrating ; >

Cat Drama Maker

xRelapse

Ojoj ktoś tu pije alkohol i pewnie jest "piany", niesamowite!

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Cytat: xRelapse w Luty 19, 2012, 10:50:07 AM
Ojoj ktoś tu pije alkohol i pewnie jest "piany", niesamowite!

noooo tak się narąbałem, że nic nie pamiętam so sie stalo sie...?

Ale dobrze mieć na naszym forum takie osoby jak QQshen, które wszystko łykną, co im się podstawi, przy czym sam już pewnie sfailował, adenę sprzedaję, ale dalej głośno szczeka : )

Cat Drama Maker

greesha

Nienawidziele beda nienawidziec!

Shen

Kolejny wall of text sprowokowany jednym zdaniem, norma na dziś wyrobiona.  :)

Alarion

teraz usprawiedliwiaj swą głupotę i szeroki przełyk pelikana : )

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Zosienka

Dzieci o alkoholu sie wypowiadaja ;p

Ruskie nie potrafia isc na kompromis, to sie teraz obudza ;p hahaha

Obsess

Kardi wczoraj stwierdził, że w sumie dobrze, że wyszli bo w 6 pt i tak byśmy na siege nic nie zrobili (nie mówiąc o tym, że na Alarionów to trzeba czekać po 15 min na regrupie, a arQQ poszli spać o 20), a tak  będzie mniej party na octavisa i antka.

Z naszej strony tez bardzo dobrze się stało, przynajmniej wreszcie będzie się z kim bić na daily.

Zosienka