Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

neta z biedronki macie i tyle   :P ja mam 0laga i jak mnie to irytuje jak mi ludzie placza ze na siegu maja takie lagi ze ich cofa o kilkanascie 'metrow' co niektórzy mają ssd a na -_-' im to jak takie lagi mają hahaha  :?

ps. pisałem tego posta i 0,5min później poszedłem resać kumpli pod spezionem i tpneło mnie w środek mobów
<3 prawo murphy'ego

Reji

Cytat: Horken w Kwiecień 10, 2012, 02:04:51 PM
O co poszło? ^^

Hmmm...  wiadomo ja jestem tym nieszczęsnym liderem tego klanu Hunters. Więc troszke słów od siebie.

Widac konkretnie, ktoś bardzo sie nudził i zrobił postać z której pruboje szargac opinie mi jak i ludziom z mojego klanu.
Opinie łatwo jest komus zepsuć i można to zrobic w 5min, kazdy o tym wie. chciałbym aby najlepiej jeżeli kazdy user/gracz przypinał sobie sam łatkę na forum/grze, tutaj widać "kamil" czy "Alarion" czy inne barwne twarze z tego forum. Więc tego sie trzymajmy i zakończmy na tym poście temat.
Taki flame to osobicie dla mnie to same plusy :) klan bedzie promowany chociaż w jakis sposób i serdecznie tej osobie dziekuje. Za 2 miechy nikt nie bedzie wiedział o co konkretnie chodziło lecz bedziecie nas kojażyli, bo cos gdzieś usłyszał i cos się działo. 

Osobiście co do tej osoby... chciałbym aby się ujawniła i napisała co ma do kogo :) co ja jej ukradłem takiego. Co zrobil lilithh, osobiście chciałbym się tego dowiedzieć sam.
Ostatnio jakos większych dram w klanie nie miałem o.O wręcz przeciwnie, klan rozwija sie wysmienicie, co chwile widać podania na forum i tak dalej. Atmosfera piękna.
Nawet ostatnimi czasy zaczeliśmy udzielać się w pewnych massowych wypadach, gdzie zarobilismy fajna wojenke od HB, w którym jedno CP nie podołało nam i postraszyło wojną (wiecej info dla człnków Hb na pw w grze) :P  Dla mnie to tylko fun i na razie mamy low lvl do nich, ale tak za miesiąc sie odgryziemy, jesli do tego czasu oczywiście pozostana na serwie.

Klan ma strukture pkt-owania CP, gdzie każde CP pracuje na siebie i dzieki temu może cos otrzymywać,,,, więc od razu można wykluczyć jakos zle rozdane itemy... więc gl, gf dla tego pana.

Jedyną kwestią jaka przychodzi mi do głowy to przegrywana wojna Aurory, gdzie nabilismy sobie 1 dnia około 300 fragów i do teraz nie mogą ich odpracować. Lecz to tylko spekulacje... bo nie chce wypowiadać złej opinni o tym klanie bo ich nie znam.

Nasz klan jest typowo polski, ally tworzymy tylko z polakami z którymi można się dogadać i współpracować. Więc nie rozumiem stwierdzenia że nie chcemy zjednoczyc polaków?? Mielismy ally z axxisshadow i bb z którymi dobrze się współpracowało i grało, wspolne wypady na Forty i mass pvp czy siege. Gdyby członkowie tych klanów grali dalej na servie prawdopodobnie mielibyśmy cały czas takie ally. Aktualnie szukamy chętne klany które chciały by z nami pograć.

To tyle z mojej strony co sadzicie o stprawie to juz pozostawiam wam. a się tutaj rozpisałem z małą reklama heheh :P   
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Arimas

Heh, kiedyś można było grać i w Mario i Mortal Kombat i nie hejtowali cię za to, że grasz w obie gry :D

Sorry ale wam to już na mózg rzuciło.

Serio na początku grałem tutaj w No Excuses z TurnON'em i arQQ, nie bez przesady będzie napisać, że wygrywaliśmy z każdym na tamten czas "Top" party, SCM, Ruskie, Amber nawet pt tazmana, są frapsy. ALE fakt faktem mieliśmy wyższe lvle o średnio 2-3 i jako jedni z nielicznych full zestaw broni apo 300 atri na DD'kach, ja na kamaelskim feo byłem w stanie sadzić bomby w tanków po 20k nie wspominając co robił arQQ jego czarnuchem z zostawionym Emp Echo i Arcana Power, innymi słowy asysta 3 magów z broniami 300 unicestwiała cel. W końcu przestaliśmy grać z różnych powodów m.in tank wyjechał do Holandii, nie chciało nam się szukać nowych ludzi i ogólnie od jakiegoś czasu w party panowało znudzenie, po części dla tego, że mieliśmy większy lvl od 90% serwera, ludzie znaleźli sobie inne zajęcia(arQQ praca, turnON zawsze pieprzył o jego życiu, lillith też był zajęty pracą, sun40 był na wyjeździe a fnatic miał dużo nauki)

I jakoś w tym wszystkim nie widzę siebie czy ludzi z tego party hejtujących L2 bo to i tamto(może poza turnonem ale on zawsze dużo gadał, po prostu)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Ja myślę, że za granie w Mario w dalszym ciągu nikt Cie nie wyhatuje :D
Tutaj jest agresywne bronienie swego - moje jest najlepsze i będę skakać jak bulldog do innych co mają odmienne poglądy.

btw: tamten gosciu od flama to jakiś 85+ był więc czy ja wiem czy jakiś box
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

AyGo

Cytat: Horken w Kwiecień 10, 2012, 08:34:27 PM
btw: tamten gosciu od flama to jakiś 85+ był więc czy ja wiem czy jakiś box
No ludzie teraz maja boxy 85+. Po za tym ktos z naszych go PKnal przed tym flejmem na jakims spocie i teraz ma pretensje do calego swiata i postanowil codziennie sie w taki sposob od rana mscic:)

popcorn :)
AyGo

Alarion

myślałem, że takie retardy już quitnęły serwer...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

AyGo

Ma byc tez jutro i pojutrze dopoki mu sie nie znudzi/nie przejdzie zlosc;o

Porazka. Cos mi sie zdaje ze nie robi nam opinii tylko sobie <hahaha>
AyGo

Dzondzy

Cytat: Arimas w Kwiecień 10, 2012, 08:03:30 PM
Heh, kiedyś można było grać i w Mario i Mortal Kombat i nie hejtowali cię za to, że grasz w obie gry :D

Sorry ale wam to już na mózg rzuciło.

Serio na początku grałem tutaj w No Excuses z TurnON'em i arQQ, nie bez przesady będzie napisać, że wygrywaliśmy z każdym na tamten czas "Top" party, SCM, Ruskie, Amber nawet pt tazmana, są frapsy. ALE fakt faktem mieliśmy wyższe lvle o średnio 2-3 i jako jedni z nielicznych full zestaw broni apo 300 atri na DD'kach, ja na kamaelskim feo byłem w stanie sadzić bomby w tanków po 20k nie wspominając co robił arQQ jego czarnuchem z zostawionym Emp Echo i Arcana Power, innymi słowy asysta 3 magów z broniami 300 unicestwiała cel. W końcu przestaliśmy grać z różnych powodów m.in tank wyjechał do Holandii, nie chciało nam się szukać nowych ludzi i ogólnie od jakiegoś czasu w party panowało znudzenie, po części dla tego, że mieliśmy większy lvl od 90% serwera, ludzie znaleźli sobie inne zajęcia(arQQ praca, turnON zawsze pieprzył o jego życiu, lillith też był zajęty pracą, sun40 był na wyjeździe a fnatic miał dużo nauki)

I jakoś w tym wszystkim nie widzę siebie czy ludzi z tego party hejtujących L2 bo to i tamto(może poza turnonem ale on zawsze dużo gadał, po prostu)

I te nocne wojaże z Arimasem na TS'ie - chodz na kox, dawaj do mnie do CP etc. ;D

Z Amberami - casual kox i pvp w random party VS HB które się składało jak krzesło.

No i Wilde, który wiecznie się śmiał (nie wiedzieć czemu? :DDD) HAHAHA.

Miss it! :D

AsmWalker

Mam takie freezy, że normalnie nie mogę grać . Ludzie z klanu na to też narzekają ponoć na nc west tak nie ma. Mam nadzieje, że to ogarną .  W innych grach takich freezów brak.

Sm0ke

słyszałem od różnych osób że Reji wywalił kogoś z klanu bo napisał na prima aprilis że nie ma fortu, a oni składali pt =D

Sesto

Cytat: Sm0ke w Kwiecień 10, 2012, 09:27:16 PM
słyszałem od różnych osób że Reji wywalił kogoś z klanu bo napisał na prima aprilis że nie ma fortu, a oni składali pt =D

popcorn dawaj wiecej   ciekawe rzeczy 

co do freezow  ogolnie  sledzctwo wykazalo ze jest jakis problem z tepsa  bo osoby  z tym providerem maja klopoty 

Shen

Problem z tepsa tylko w l2 i tylko na serwerach innovy. Do tego ostatnio kupiłem power level na subie od węgra i tez na lagi narzekał.

Deric

I właśnie dla tego nikt cie nie hejtuje bo twoje cp umarło śmiercią naturalną jak każde w przyszłości i nie widziałem z waszej strony żadnych wywodów czemu quitneliście i usprawiedliwiania się i ja osobiście nic nie mam do quiterów jeżeli oni odchodzą normalnie bez płaczu i psucia gry dla innych

i tak btw grasz jeszcze na core czymś?

cp lf dd (najlepiej dagger/archer) pm maczekk666 ig 94+

Arimas

Cytat: Deric w Kwiecień 10, 2012, 09:48:53 PM
I właśnie dla tego nikt cie nie hejtuje bo twoje cp umarło śmiercią naturalną jak każde w przyszłości i nie widziałem z waszej strony żadnych wywodów czemu quitneliście i usprawiedliwiania się i ja osobiście nic nie mam do quiterów jeżeli oni odchodzą normalnie bez płaczu i psucia gry dla innych

i tak btw grasz jeszcze na core czymś?

cp lf dd (najlepiej dagger/archer) pm maczekk666 ig 94+
Iss u SHOCKów :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: Reji w Kwiecień 10, 2012, 07:43:51 PM
pruboje szargac opinie mi jak i ludziom z mojego klanu.
kojażyli, bo cos gdzieś usłyszał i cos się działo. 
Ciebie to nawet jak spróbuje to i tak będę kojarzył  :oops:
A quiterzy zawsze będą więc lepiej, że odeszli teraz niż później gdy będzie Valdek, Trasken i Antek :)
A może by wrócić na oficjal :)

Evander

Jedyną kwestią jaka przychodzi mi do głowy to przegrywana wojna Aurory, gdzie nabilismy sobie 1 dnia około 300 fragów i do teraz nie mogą ich odpracować. Lecz to tylko spekulacje... bo nie chce wypowiadać złej opinni o tym klanie bo ich nie znam.

tia nie wy tylko całe ally  :oops: bez ciastek które są bardziej wylvlowani ubrani i ogarnieci od was zebralibyście baty to raz
nie możemy odrobić bo co chwile dajecie pra ;/zmienianie spotów uciekanie chowanie się to tu to tam ambitna taktyka... ambitna  hahaha
trzy nie to nie my... nie zniżylibyśmy się do waszego poziomu  :oops:
i po czwarte za 21 spodziewajcie się następnego wara (zróbcie zapas bsoe instrukcje dla healerów odnośnie spamu pra)
dziękuje za uwage pozdrawiam
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

Arimas

xkurakx

H. ALE fakt faktem mieliśmy wyższe lvle o średnio 2-3 i jako jedni z nielicznych full zestaw broni apo 300 atri na DD'kach
Bo byliście żydy i komuchy kręcące pejsa na f-k party z zaprzyjaźnionymi randomami :P

AsmWalker

Cytat: Evander w Kwiecień 10, 2012, 11:34:11 PM

tia nie wy tylko całe ally  :oops: bez ciastek które są bardziej wylvlowani ubrani i ogarnieci od was zebralibyście baty to raz
nie możemy odrobić bo co chwile dajecie pra ;/zmienianie spotów uciekanie chowanie się to tu to tam ambitna taktyka... ambitna  hahaha
trzy nie to nie my... nie zniżylibyśmy się do waszego poziomu  :oops:
i po czwarte za 21 spodziewajcie się następnego wara (zróbcie zapas bsoe instrukcje dla healerów odnośnie spamu pra)
dziękuje za uwage pozdrawiam
Cool story my bro  :D

lempartus

kolejny fraps z Core

http://www.youtube.com/watch?v=nOcUSehKB54

sleepers cp aka kingsize cp aka sagara cp aka james > bahhie aka 6 strong guyz + hax presents:

Pov is Feoh Wizard 95/96

Pvps inside:

7v7 Alarion (2 rounds)
7v7 Screamforme (2 rounds)
A bit of Aden siege
7vs12+
Daily pvp vs Halaster/HB group

Soundtrack:

Epica - Quietus
Rev Theory - Light it Up
Birdman - We Gangstas
Nightwish - Nemo
Akon ft Crooked_I - Dream Big
Flynt Flossy - Why I gotta wait?

hmm swoją drogą ciekawe czemu wszystkie frapsy rozpoczynają się od tego samego zestawu czyli pvp vs Amber party :)
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 10:02:02 AM
kolejny fraps z Core

http://www.youtube.com/watch?v=nOcUSehKB54

sleepers cp aka kingsize cp aka sagara cp aka james > bahhie aka 6 strong guyz + hax presents:

Pov is Feoh Wizard 95/96

Pvps inside:

7v7 Alarion (2 rounds)

Cóż to znaczy chęć pokazania za wszelką cenę PvP z nami, do tego stopnia, że jak chwilę wcześniej dostali 2 x w dupę (z czego raz w 30 sekund), to oczywiście potrafią pokazać tylko PvP w których musieli się mocno napocić, by dać sobie radę. Ofc frapsed, by zaraz jakiś lol haterek nie powiedział, że sobie to zmyślam ; p  Tak btw
-  Amethyst w tym PvP nie jest z naszego party
- w 1 pvp tytus dostaje DC gdzieś w 3/4 walki. Niby ich tank z minutę później też, ale jednak było ciężko z tego powodu

no ale gf, szkoda, że pokazuje się 1 stronę medalu tylko, gdzie wszystkie 4 pvp rozgrywały się tego samego dnia w tym samym czasie...

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 10:02:02 AM
hmm swoją drogą ciekawe czemu wszystkie frapsy rozpoczynają się od tego samego zestawu czyli pvp vs Amber party :)

powiem więcej, taki lol Queem co kozaczy kim to on niby na PvP nie był, w swoim filmiku a ka "Klikam skille z myszki bo jestem jednoręcznym graczem" w opisie filmiku dał "all pvp with Alarion" co miało chyba znaczyć, że jak zobaczy mnie w jakimś random party, to znaczy, że pocisnął {Amber} party ; p

Cat Drama Maker

Delios

Archeage <3

Alarion

wracaj moar o 02:00 do domu z pracy : D

Cat Drama Maker