Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

a tobie wypada ?? :?

Zosienka

Jest ktos w stanie powiedziec mi lub dac linka do patch notes, co to za wielki nerf summonera ma wejsc w tauti? jak na razie wszyscy mowia ze bedzie nerf ale nikt nie jest w stanie mi powoedziec na czym on bedzie polegal... osobiscie przegladam patch notes i nic takiego nie znalazlem odnosnie summonera. Wiec co to za nerf ?

Arimas

Cytat: kamiil w Czerwiec 02, 2012, 01:41:20 PM
a tobie wypada ?? :?
Prędzej niż tobie :p

Zabawnie to wyglądało jak próbowaliście przebiec obok nas do wejścia insty speziona na celce issa ^__^

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

bo najlepsze jest to ze mage party, zawsze myslal o sobie jacy to nie są wspaniali na pvp ;)

jak gangowaliscie moje party wpadając na rapsody kiedy dostałem 2 hity po 15k na full resist, ale ress ucieczka w moby i wasz fail uzywanie aoe na mobach to oczywiscie nasz nieogar i płacz ze mobow nam trzeba ;)

CytatZabawnie to wyglądało jak próbowaliście przebiec obok nas do wejścia insty speziona na celce issa ^__^

i wasz pr bo was moby zabijały ??
nie pamietaasz pewnie jak wrociliscie zeby screeny porobic ;)

Arimas

Cytat: kamiil w Czerwiec 02, 2012, 01:49:19 PM
bo najlepsze jest to ze mage party, zawsze myslal o sobie jacy to nie są wspaniali na pvp ;)

jak gangowaliscie moje party wpadając na rapsody kiedy dostałem 2 hity po 15k na full resist, ale ress ucieczka w moby i wasz fail uzywanie aoe na mobach to oczywiscie nasz nieogar i płacz ze mobow nam trzeba ;)

CytatZabawnie to wyglądało jak próbowaliście przebiec obok nas do wejścia insty speziona na celce issa ^__^

i wasz pr bo was moby zabijały ??
nie pamietaasz pewnie jak wrociliscie zeby screeny porobic ;)
Rapsody? dafuq

Yet again, fail.

I nie paliliśmy PR'a tylko odbiegliśmy w stronę protu, huh

A no i sam widzisz różnice, moby były dobre w zabijaniu nas ( true story) ale my za to w zabijaniu was
:D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Cytat: Zosienka w Czerwiec 02, 2012, 01:42:54 PM
Jest ktos w stanie powiedziec mi lub dac linka do patch notes, co to za wielki nerf summonera ma wejsc w tauti? jak na razie wszyscy mowia ze bedzie nerf ale nikt nie jest w stanie mi powoedziec na czym on bedzie polegal... osobiscie przegladam patch notes i nic takiego nie znalazlem odnosnie summonera. Wiec co to za nerf ?

Nerf płaczu i nadziei ^^
Inne melee profki mają dostać boosta i tyle. Nerf będzie dopiero na Glory Days dla tych którzy dotrwają    ; p
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

kamil, wkleje ci tu troche znaków interpunkcyjnych
skopiuj sobie, które chcesz
nie wstydź sie, używaj w kazdym zdaniu!
... ,,, :: """ --- ??? !!!

Horken

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 02, 2012, 03:21:46 PM
znowu zabłądziłem oglądając youtube
http://www.youtube.com/watch?v=X1GpjgkuJK0
Ty chyba mu subskrybcję dałeś bo już kolejny filmik od tego gościa wklejasz :P
R.I.P. Ciapu

Deric

Cytat: Horken w Czerwiec 02, 2012, 03:41:59 PM
Cytat: asdf1movie w Czerwiec 02, 2012, 03:21:46 PM
znowu zabłądziłem oglądając youtube
http://www.youtube.com/watch?v=X1GpjgkuJK0
Ty chyba mu subskrybcję dałeś bo już kolejny filmik od tego gościa wklejasz :P
śmiechem żartem ale taki dzieciak bez mózgu niezłe kieszonkowe sobie robi o ile ma partnera

Alarion

ostatnio byliśmy z kumplami u Dantego i właśnie ktoś wpadł na youtube na filmik tego dzieciaka. Początkowo byliśmy pewni, że to jakiś trolling, ale uświadomiliśmy sobie, że koleś jednak tak serio i ma masę takich recenzji. : ) 
Jednak głupota mnie generalnei niszczy po paru minutach i nie jestem w stanie obejrzeć więcej jak jeden filmik tego kolesia danego dnia ; p

----------------------------

Cytat: kamiil w Czerwiec 02, 2012, 01:18:26 PM
CytatDla PvE graczy co biją tylko moby jak ty - nie mogę się z toba nie zgodzić kamilku.

pamietasz to ??

%lotus 7v7 alarion?
%alarion clan v clan?

tydzień pozniej

%lotus clan v clan alarion ??
%lotus orbis 3 closed
:D
Cytat

Co kamilku, wielki gracz PvE przestał już grać, a teraz został adwokatem / menadżerem ruskich? : )

Wybacz, ale tobie o pvp średnio wypada się wypowiadać, bo twoja przygoda na core skończyła się na biciu mobów. :s

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Hehehe ledwo 10 osób się tu wypowiada, ale za to każdy jest mistrzem na pvp, jeden lepszy od 2. Wiem może jak już tak sobie razem nawzajem wazelina jedziecie, to zróbcie wspólne CP?. Takie skupisko najlepszych graczy na Core(jak gra max 2k osób to się nie dziwie, ze brak konkurencji) jak na tym forum to się nigdzie indziej nie znajdzie. Jak jeszcze Analionka zrobicie liderem to każdy zamek wasz, i szybko przejdziecie grę...

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 02, 2012, 06:46:56 PM
Hehehe ledwo 10 osób się tu wypowiada, ale za to każdy jest mistrzem na pvp, jeden lepszy od 2. Wiem może jak już tak sobie razem nawzajem wazelina jedziecie, to zróbcie wspólne CP?. Takie skupisko najlepszych graczy na Core(jak gra max 2k osób to się nie dziwie, ze brak konkurencji) jak na tym forum to się nigdzie indziej nie znajdzie. Jak jeszcze Analionka zrobicie liderem to każdy zamek wasz, i szybko przejdziecie grę...
Ej, ale weź się postaraj i wymyśl coś nowego bo się powtarzasz :/

Draghar

Pieczątka już dawno zrobiła to za nas :<

AsmWalker

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 02, 2012, 06:46:56 PM
Zrób casting i wytypuj i obsadź takie cp bo 10 osób sie wypowiada ale nie wiadomo kto się załapuje  :D

asdf1movie

jak server nie ma minimum 8k online to jest ded serfur?

Arimas

Yo kamiil, dobre te truskawki, właśnie jem  8)

http://www.youtube.com/watch?v=MsW9j41BGfA
Dla grzeszników  :D

Shen

Polaczkowo takie mocne a ruscy od poczatku serwera zgarniaja prawie wszystkich hero  :( Smutne ze teraz wyznacznikiem sily klanu  jest czy wygrywa 7vs7.

RedHarvester

Cytat: Shen w Czerwiec 02, 2012, 08:21:53 PM
Polaczkowo takie mocne a ruscy od poczatku serwera zgarniaja prawie wszystkich hero  :( Smutne ze teraz wyznacznikiem sily klanu  jest czy wygrywa 7vs7.
Jak się leci na programach trzecich bez przerwy tak jak Alarion to co się dziwisz ,że pvp później nie wychodzi.
cashed out

TTerrorPropaganda

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 02, 2012, 08:05:48 PM
Raczej... Na rusku 14 serwerow gdzie na każdym jest większy online niż na Core wiec sam pomyśl. Tam każdy z was byłby po prostu tłem na pvp, a na core udajecie wielkie lśniące gwiazdy. Nie przypominam sobie by CP Analionka próbowało tak błyszczek i uchodzić za topowe party na lancerze, robili tam za statystów dla lepszych nie będąc nawet blisko nich. To tylko dowodzi jak ogarnięty jest EU serwer

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 02, 2012, 08:29:35 PM
Cytat: asdf1movie w Czerwiec 02, 2012, 08:05:48 PM
Raczej... Na rusku 14 serwerow gdzie na każdym jest większy online niż na Core wiec sam pomyśl. Tam każdy z was byłby po prostu tłem na pvp, a na core udajecie wielkie lśniące gwiazdy. Nie przypominam sobie by CP Analionka próbowało tak błyszczek i uchodzić za topowe party na lancerze, robili tam za statystów dla lepszych nie będąc nawet blisko nich. To tylko dowodzi jak ogarnięty jest EU serwer
taaa a frapsy z Lancera to były z wiosek startowych, wejdź na Lancera i napisz do kogoś z topki Amber cp to od razu będzie wiedziałł o kogo chodzi. Pod koniec h5 chyba tylko z 2 cp nie potrafiliśmy wygrać, ale to pewnie oznacza, ze wtedy lancer był "dead server" i grały tam 3 cp...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Horken

I pytanie czy cały skład grał na Lancerze od początku serwera? Not? No właśnie.
R.I.P. Ciapu

TTerrorPropaganda

Arimas

Jak tylko eido i harvester zaczynając coś pisać to przypomina to czat z /a w terze gdzie ludzie się dają trollować do potęgi  :D