Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: Bonasky w Listopad 17, 2013, 11:15:42 PM
Ja za to przekonałem się, że jednak mój internet z akademika nie daje rady na siege :P

mało który internet z akademika pozwala normalnei grać. W całej Polsce to raczej wyjątki niż reguła.

btw fajny siege wczoraj, tyle błędów taktycznych ile BA popełniło, to dawno nie widziałem xDD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Ashitakaa

Cytat: misiek22pl w Listopad 18, 2013, 12:08:59 AM
Cytat: likas w Listopad 17, 2013, 10:28:51 PM
przetestowałem tego wtfasta, no i powiem, że jak komuś nie szkoda złotówek - to warto zainwestować. U mnie siege, jak zawsze na neozdradzie był niegrywalny, odpaliłem i pingi na poziomie 70-90.

Jak coś to wersja darmowa jest na 30 dni ( nie wiem czy są jakieś myki, aby ominąć ten limit), więc warto sprawdzić.
jest jeden pewny: format :D

Jest jeden myk, i nie jest to format Jest to tajemica, która znaja tylko nieliczni  :D sry za oftop

misiek22pl

na pewno, skoro format pomaga to na pewno gdzieś te informacje są zapisywane na dysku i wystarczy to wykasować, tylko tak jak to napisałeś wiedza to tylko nieliczni bo jak by każdy to wiedział to by to naprawili , zmienili , albo coś w ten deseń, tak jak kiedyś można było uruchamiać program z inna data

Itherus

Alarion

to forum pod katem dyskusyjnym i tak juz umarlo, teraz najciekwsza dyskusja o daily Core action odbywa sie na forum 4game, szczegolnie, ze od czasu ta niebieska krowa odeszla jako moderator mozna troche wiecej flamowac... ))

Cat Drama Maker

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Alarion

gdyby tak było, to ma siege nie przychodziłoby po 200+++ osób z 1 side'a i to samo na smokach. Także jak to się mówi, twój argument jest inwalidą : )

Cat Drama Maker

Clovery

To nadal nie wyklucza tego, że możecie mieć więcej botów niż żywych ludzi... nawet jeśli jest was... 200+

Arimas

Proste, normalnie to boty, ino na siege loguje się właściciel   8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Clovery

Dickert

Twój argument jest słaby, bo da się choćby na gainaku.

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Listopad 22, 2013, 07:38:35 AM
gdyby tak było, to ma siege nie przychodziłoby po 200+++ osób z 1 side'a i to samo na smokach. Także jak to się mówi, twój argument jest inwalidą : )
liczyłem, że odpiszesz, że na core nie ma żadnego bota a te tematy to flejm ludzi z ncwesta :C

Qra

Cytat: Dickert w Listopad 22, 2013, 04:25:49 PM
Twój argument jest słaby, bo da się choćby na gainaku.

Masz widać doświadczenie w tym temacie. A teraz spadaj na NCszrota.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Doti

Jest sporo botów ale do NC jeszcze duuuużo brakuje.

Alarion

Cytat: kornes w Listopad 22, 2013, 05:54:34 PM
Cytat: Alarion w Listopad 22, 2013, 07:38:35 AM
liczyłem, że odpiszesz, że na core nie ma żadnego bota a te tematy to flejm ludzi z ncwesta :C

znajdzie się trochę, ale na NCsoft to jak dzień do nocy. O PvP programach nie wspomnę, bo bez tego tam nie ma co startować, co zresztą sam dobrze wiesz.

Cat Drama Maker

Doti

Zwłaszcza Analion, że większość botów w MoS to postacie ludzi z twojego pro klanu :)
Mnie to nie przeszkadza bo mamy wara i wybijam... jest jeszcze grupa z waszych alt klanów typu VVrath :)

Alarion

Cat Drama Maker

ihateelfs

Grałem spory czas na teonie/naia i gram teraz tutaj i serio problem z botami w porównaniu z NCWest jest malutki. Z programami też i to jeszcze mniejszy bo raczej dużo osób nawet nie wie o istnieniu tego programu ale zostawmy to, ta dyskusja nie ma sensu. Teraz serwer wygląda na w chuj aktywny jak się tylko pokaże w Aden dzięki eventowi z kartami i boxami. No ale wiadomo ,że wiele z nich to store boxy jedynie no ale przypomina się giran ze starych czasów :) A aktywnie ludzi grających jest też sporo bo nie bez powodu BS na siege potrafi mieć prawie cały klan aktywny, my (BA) mamy 100+, RG też pewnie koło tego. No i mniejsze siły reszta klanów ale też małe nie są. To chyba ostatnie tchnienie L2 i jak ktoś chce zacząć od nowa to nigdzie indziej tylko tu.
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

misiek22pl

mos ,  tower of infinitum , i Bóg tylko wie jeszcze gdzie , cale zajebane botami bsow , w końcu gdzieś trzeba kasę robić jak nie ma merchantów i gainak war nie sypie już tak jak kiedyś

Alarion

Cat Drama Maker

Shanique

ja bym powiedziała że to boty BA/RG raczej