Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

MastJedi

Żeby nie było - nie uzywam niczego. Nawet makr w myszce, choć mogę :P. To tak na wstępie.

Mylicie pojęcia i mieszacie tylko.
Czym innym jest botowanie, czym innym jest gra z zRangerem czy innym wspomagaczem. Chociaż narzędzia (programy) mogą być te same.
Botowanie to jest włączenie postaci i "iście" spać/na piwo. Czyli bycie afk.
Używanie zRangera i nie tylko w trakcie PvP nie powoduje, że jesteście afk. Siedzicie przy kompie.
I tak też wygląda to w praktyce na NCWest - ban za bycie afk. Za Rangera - nie słyszałem. A trochę się naczytąłem na forum :P.
Inaczej musieli by banować za makra w myszkach, Nostromo i inne pady/klawiatury. To też jest używanie 3rd software.

Pozdrawiam

PS. A możecie nie wierzyć - kilku topowych graczy Novy nigdy nie używało niczego. Oczywiście na mainach. Nie mówie o posiadaniu zarabiających trainów. Ale i tak community wie lepiej.
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

kamiil

jedyne rozwiazanie to wprowadzenie tego co bylo na  rpg

za bota, rangera, zawijane macra, cuda na kiju ban--> unban 100$, nastepny raz 100$*x i tak do skutku
CL roa z tego co ploti chodzily wydal 10k$+

przynajmniej nikt nie udawał ze problemu rangera nie ma, a administracja pieknie dzialala, dziennie xx banów szło ;)
a core rok ruscy na programach i administracja nic nei moze zrobic  hahaha

Qra

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2013, 12:32:09 AM
a core rok ruscy na programach i administracja nic nei moze zrobic  hahaha

Sam kamilek przyznał że ruscy jechali na programach.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

suranel

Ale co za różnica kto czego używa?:D
Dostęp do wszystkich programów jest nieograniczony, jeden sie zadowala qhp clickerem z klawiatury/myszki, drugi woli autotarget, a jeszcze inny zrobi sobie aio pvp skrypt, i wystarczy ze patrzy na monitor;)
Liczy się rezultat, a excusy typu oni jadą na zr sobie możecie odpuścić bo to strasznie lame  jest.

likas

@up
jakbym chciał żeby program robił prawie wszystko za mnie, to bym został ku*** operatorem frezarki CNC

swoją drogą:
Cytat"Heya, my fellow lineagers!

We're now working on a new algorithm to exterminate the bots that have been around lately. As it is almost impossible to ban them manually quickly enough. Hopes are it will be ready by the end of the year. They are a real pain you-know-where! And I definitely get that you hate them (we do too!). Please be patient, this is going to be over really soon =)"

Ja już widzę ich zdolności do opracowania i wdrożenia nowego algorytmu jeżeli mentoring im zajął 8 miesięcy :D. Zresztą nawet jak im się uda, to pewnie tylko na kilka dni zatrzymają falę botów.

Doti

Cytat: suranel w Grudzień 21, 2013, 11:13:28 AM
Liczy się rezultat, a excusy typu oni jadą na zr sobie możecie odpuścić bo to strasznie lame  jest.
Dokładnie. Problem jest inny. BS co prawda obronił jeszcze swój zamek ale zaczyna mieć spore problemy. Łomot na RB, można powiedzieć, że z dnia na dzień coraz mniej hero  :D , śmieci które do nich przyszły na oly feeda zaczynają robić dramę... Ranger to idealne wytłumaczenie problemów. Wszyscy są źli bo jadą na programach  :D. Ja już to przerabiałem na Lunie/Naii. Konfident Kardzio ze swoim śmiesznym klanem tak działał.

Shanique

lempartus

Doti mama wie że ćpasz ?
Skończyły się lagi i sytuacja wróciła do normy
Jak nie wiesz oglądnij filmik haxa jak ladnie robicie za dywan

https://www.youtube.com/watch?v=tswzDLJmUao

Ps. dlatego geniusza co przy mrówce pisał lol BS zrobiło pr-a - tak zrobiliśmy bo jak zabiliśmy to poszliśmy sie przelogować na miniaki żeby mrówke ubić
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Doti

Cytat: lempartus w Grudzień 21, 2013, 11:25:48 PM
Wreszcie! Przynajmniej boty się nie wywalają.

Lemparus gimbusie - wczoraj akurat wam się z mrówką udało, natomiast nie odniosłeś się do poprzednich bossów czy dziwnie zmniejszającej się liczby hero w BS  :D

Shanique

Cytat: Doti w Grudzień 22, 2013, 11:26:22 AM
Cytat: lempartus w Grudzień 21, 2013, 11:25:48 PM
Wreszcie! Przynajmniej boty się nie wywalają.

Lemparus gimbusie - wczoraj akurat wam się z mrówką udało, natomiast nie odniosłeś się do poprzednich bossów czy dziwnie zmniejszającej się liczby hero w BS  :D

Pozwól, że odpowiem na twoje pytanie dotyczące QA...
dla przykładu 3 ostatnie mrówki, których nie zabiło BS:
15.12 (nawet nie podchodziliśmy do QA bo bawiliśmy się na siege)
09.12 (RG loot)
24.11 (prawdopodobnie RG loot)
Pomiędzy tymi, których nie ubiliśmy było 10, które zabiliśmy. Można by powiedzieć 10:3 dla nas.
Tak jak ślepej kurze, czasami trafi się ziarenko, tak RG/BA, czasami trafi się QA.

Jeśli chodzi o "dziwnie zmniejszającą się liczbę hero"... nie wiem, czy jesteś na tyle ograniczony, czy to tylko trolling z twojej strony, ale wyobraź sobie, że BS nie wykupiło abonamentu na wszystkich hero za każdym razem. Tutaj akurat, wiele czynników może zadecydować o tym, który klan będzie miał ilu hero. Jednym z głównych był fail innovy z rozdaniem hero po 1 tygodniu walk, następnie skasowanie punktów i rozdanie ich randomowo, oraz rozdanie boxom po 50 punktów. Akurat BA miało więcej szczęścia, trafiając na takie boxy swoimi hero pretendentami.
Poza tym, faktycznie przyłożyli się w zeszłym miesiącu do feedowania, co przyniosło im wymierne rezultaty w postaci ilości hero w klanie. Brawo dla BA.

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

PepsiQQ

Pytanie mam :

Ile trzeba by adeny zakupic zeby YULA 99 ubrac (na tyle, zeby CP go przygarnelo/dalo sie grac) na 99+

500kk? 1kkk? 2kkk (mowa o minimum czyli pewnie jakas bizuteria, set/bron z attri lekkim/pelnym)?

Pytam bo sie wlasnie nad zakupem czystej postaci zastanawiam xD

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

PepsiQQ

Redbox

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 23, 2013, 04:48:07 PM
Pytanie mam :

Ile trzeba by adeny zakupic zeby YULA 99 ubrac (na tyle, zeby CP go przygarnelo/dalo sie grac) na 99+

500kk? 1kkk? 2kkk (mowa o minimum czyli pewnie jakas bizuteria, set/bron z attri lekkim/pelnym)?

set jakis taki o 5kkk, jewelerki epickie (nie mowie tu o antkach) 10kkk, bron z 10kkk + dye i inne pierdolki i ze 35kkk trzeba miec

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

darkmelody

Pytanie mam :

A co , twoje ukochane ArcheAgeshit się znudziło? QQ

PepsiQQ

gram na becie 4 fun a eu wyjdzie za pol roku :) akurat posiekam razem z Nova do tego czasu polaczkow na core :D

Neural

z 1kkk na łuku to nawet na mięso armatnie nie awansujesz w novie :oops:
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

PepsiQQ

kupiłem 3 musi starczyć xD najwyżej się jeszcze 1 dokupi xD

Cytat: Redbox w Grudzień 23, 2013, 05:02:13 PM
Pytanie mam :

set jakis taki o 5kkk, jewelerki epickie (nie mowie tu o antkach) 10kkk, bron z 10kkk + dye i inne pierdolki i ze 35kkk trzeba miec

Nie znam cen w L2 więc nie będę się z tobą kłócił,  ale w zasadzie to pierdzielisz pan bzdury bo w takim razie nikt by ubranych postaci za 400 usd nie sprzedawał, a przy pana cenach koszt ubrania postaci to jakieś 140zł (1kkk) x 35 = to min. 6000 pln, czyli min 6.8k za 99/99/80/80+gear.

opowiada pan bzdury. EOT

Nie muszę mieć full epica na starcie, żeby polaczków poownować xD i tak czuję (jak po aukcjach pacze) że w 8kkk się zamknę i to nie od razu tyle muszę wydać.

darkmelody

Poownować to będziesz mógł może jak będziesz latać po s3 mając 99 lvl QQ

nobody1

ciekawe jak taki random noskill chce kogokolwiek karac

Redbox

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 23, 2013, 05:25:09 PM
kupiłem 3 musi starczyć xD najwyżej się jeszcze 1 dokupi xD

Cytat: Redbox w Grudzień 23, 2013, 05:02:13 PM
Pytanie mam :

Nie znam cen w L2 więc nie będę się z tobą kłócił,  ale w zasadzie to pierdzielisz pan bzdury bo w takim razie nikt by ubranych postaci za 400 usd nie sprzedawał, a przy pana cenach koszt ubrania postaci to jakieś 140zł (1kkk) x 35 = to min. 6000 pln, czyli min 6.8k za 99/99/80/80+gear.

opowiada pan bzdury. EOT

Nie muszę mieć full epica na starcie, żeby polaczków poownować xD i tak czuję (jak po aukcjach pacze) że w 8kkk się zamknę i to nie od razu tyle muszę wydać.
pytasz o equip czy immortale? i jezeli myslisz ze bizu serapha ci starczy to ok, bedziesz walil w healerów po3k albo nawet 6 jak walniesz krita ze swojego apo bowa +2 z 1 sa.
jakby kazdy sprzedawal za tyle ile wsadzil to wiesz.
Ok BRON amarnti 1 sa +4 to koło 4kkk drugie sa to koszt 6kkk, Chyba ze bierzesz oe 95 albo tez wydasz 5-7kkk.
Bizu, akurat na archera to musisz miec dobrą z racji ze twoj m def ssie,
Octa ring zwykły 3kkk echance 3,5kkk
Baium enchance tez kolo 3kkk mrówka podobnie, nec-1,8-2kkk earingi to koszt podobny.
Armor 99 nie blesed jakies atri 3kkk,
Dye nawet an dexa to koszt 4-5 kkk czpka to kolejne 700kk. Podlicz sobie sam.

A jak dalej myslisz ze twoj pro lucznik z lol bizu i w secie bez rezista bedzie ok to pozdro 600, mesok juz jest lepszy

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama