Ile wyciskacie ??

Zaczęty przez Slomek, Grudzień 06, 2007, 08:13:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

jak bym się postarał to może z 50 kg xD

PS : Waże gdzieś ze 55 kg i 173 cm xD
Abyss x3 :

Matiks - BH

Materid

CytatNo to teraz mi powiedzcie kto na tym forum wyciska mniej niż 90kg?

Na pewno ja nie wyciagne 90 kg ...
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Shaman

Cytat: Vigor w Grudzień 06, 2007, 08:46:58 PM
łoooo Btw. Shaman wymiatasz !!!! :D bierzesz coś jakieś białka czy coś??

Tylko HMB i czasami co 3-4 cykl odzywke białkową.... kiedys jeszcze używałem lkarnityny i burnerow ale jestem juz stary i kaloryfera na brzuchu nie musze miec wiec olalem.... ;)

Cytat: PlemnikPL w Grudzień 07, 2007, 11:16:59 AM
ja wyciskam 200kg

taaa.... a twoj dziadek to był carem rosji a twoj pies umie szczekać dupą.....

Cytat: primabolan w Grudzień 07, 2007, 12:43:07 PM
doubleblast - firmy hollywood labs sciagnieta do Polski z stanow przez mojego znajomego,bialko koncentrat ultimate - Whey supreme,...
Wczesniej izolat 95 wpi tez tej samej firmy....

ja tam nie lubie sciaganych na priv rzeczy ze stanow bo ich atesty sa gowniane w porownaniu do europeiskich i mozna jakis syf dostac zamiast suplementu....

Cytat: primabolan w Grudzień 07, 2007, 12:43:07 PM
Btw jak zobaczylem metanabol z rosji "firmy" reaktor to padlem...ze smiechu :)
Wielkosc pigulki - srednica ok 1.5 cm a np polskiej produkcji ok 2mm...

ruskich nie bede komentowal nawet :/

primabolan

CytatCytat: primabolan  Dzisiaj o 05:43:07
Btw jak zobaczylem metanabol z rosji "firmy" reaktor to padlem...ze smiechu Smile

:) a ja sie trzymam (jak na razie) z dala od "terapii hormonalnej" :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

BaRt

Cytat: Cubu$ w Grudzień 07, 2007, 11:09:34 PM
No to teraz mi powiedzcie kto na tym forum wyciska mniej niż 90kg? :]

Ja... ale nie trenuje w ogóle na siłowni. Myślę, że teraz bym max wycisnął z 75kg przy wzroście 174cm i 74 kg wagi.

Shaman

Cytat: primabolan w Grudzień 08, 2007, 12:58:58 AM
Btw jak zobaczylem metanabol z rosji "firmy" reaktor to padlem...ze smiechu Smile

ehhh hmb i odzywki to nie sa hormonalne specyfiki.... to sa zwykle suplementy co bierze kazdy wyczynowy sportowiec....
co innego jak juz ktos na kreatynie zaczyna leciec itp.... :/

primabolan

Cytat: Shaman w Grudzień 08, 2007, 01:45:31 PM
Cytat: primabolan w Grudzień 08, 2007, 12:58:58 AM

ehhh hmb i odzywki to nie sa hormonalne specyfiki.... to sa zwykle suplementy co bierze kazdy wyczynowy sportowiec....
co innego jak juz ktos na kreatynie zaczyna leciec itp.... :/
a czy ja powiedzialem ze hmb to preparat hormonalny ?:)
oj shaman shaman :)
sam bralem hmb

PlemnikPL

ja wyciskam pastę do zębów
Skończyłem z Lineage II

jaro146

Cytat: PlemnikPL w Grudzień 08, 2007, 03:57:20 PM
ja wyciskam pastę do zębów

Toz to z ciebie silacz przeogromny! :D Strach sie bac! :D

Soul

Ja 85 na klatę i 150 na bary ^^
Prepare for unforeseen consequences...

Ryltar

To nie jest temat z serii:Ile wyciskacie? Bo jak mniej odemnie to mi rosnie moj e-penis.

Express

Swego czasu, kiedy trenowałem sporo wyciskałem równą stówkę przy wadze 75 kilo. Może i wziąłbym więcej, ale zbyt intensywnie trenowałem wtedy kosza, żeby ryzykować jakąś kontuzję. Zresztą, wyciskanie nigdy nie było dla mnie priorytetem, większą dumą napawa mnie fakt, że z 20 kg ciężarkiem przy pasie potrafiłem podciągnąć się 20 razy przy szerokim chwycie.

Tak btw. to mój pierwszy post na tym forum, więc witam. :hu_5_3:
Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

Vigor

Cytat: Express w Grudzień 08, 2007, 11:15:12 PM
Swego czasu, kiedy trenowałem sporo wyciskałem równą stówkę przy wadze 75 kilo. Może i wziąłbym więcej, ale zbyt intensywnie trenowałem wtedy kosza, żeby ryzykować jakąś kontuzję. Zresztą, wyciskanie nigdy nie było dla mnie priorytetem, większą dumą napawa mnie fakt, że z 20 kg ciężarkiem przy pasie potrafiłem podciągnąć się 20 razy przy szerokim chwycie.

Tak btw. to mój pierwszy post na tym forum, więc witam. :hu_5_3:

Yo! :D a btw. a ja oprócz wyciskania jestem dumny z tego że  robię 38 brzuszków na 30s XD

Shaman

Cytat: Soul w Grudzień 08, 2007, 07:06:42 PM

to w takim razie gratuluje wygladu.... bary wieksze niz glowa a klatka przy nich wklesla?  :shock: :shock: :shock:

Soul

Hehe. Nie martw się Shaman. Ja wyglądam bardzo niepozornie, ale w akcji mnie nie widać, bo ja kształtuję szybkość i tyle biorę sporadycznie. Raczej staram się dużo razy małymi kilogramami ^^

Shaman

Cytat: Soul w Grudzień 09, 2007, 11:03:51 AM
Hehe. Nie martw się Shaman. Ja wyglądam bardzo niepozornie, ale w akcji mnie nie widać, bo ja kształtuję szybkość i tyle biorę sporadycznie. Raczej staram się dużo razy małymi kilogramami ^^

to w takim razie nie zakumales sarkazmu..... ja po prostu ci nie wierze ze biorąc tylko 85 na klate jestes w stanie wziąć 150 na bary.... to sa bardzo powiazane miesnie w obreczy gornej i by barki byly tak efektywne to musza miec wsparcie w klatce, miesniach grzbietu i motylach.....

prosba do wszystkich.... ten temacik jest dla tych co cwicza.... nie tylko "wyczynowo" ale i amatorsko... jezeli ktos nie ma o tym pojecia bo sie tym nie interesuje to po co pisac bzdury???

Ryltar

Cytatprosba do wszystkich.... ten temacik jest dla tych co cwicza.... nie tylko "wyczynowo" ale i amatorsko... jezeli ktos nie ma o tym pojecia bo sie tym nie interesuje to po co pisac bzdury???

No wiesz niektorzy jak ja poprostu raz cos wzieli na klate a nie cwicza ciagle :P

Shaman

chodzi mi o takie bzdury jak ta powyzsza a nie to ze ktos wziął raz..... :/

echoes

ja jakos od dziecka mialem raczej slabe ramiona...ale czy mozna w tym temacie chwalic sie wyczynami nog? :D
pamietam jak na sesji w silowni na treningach lekkoatletycznych tak mocno przepchnalem ten aparacik do "wyciskania" nogami ze az ciezarki wyskoczyly i machine zepsulem :D (byla na max obciazeniu a ja mialem 15 lat :P)

primabolan

Cytat: Soul w Grudzień 08, 2007, 07:06:42 PM
czyli lekko z 250kg na martwym ciagu bierzesz right?

Soul

Shaman. Ja trenuję, więc wiem co mówię. Nie biorę tego 1000razy przecież ^^

i nie widze sensu w kłamstwie ehhh

Edit
Ban dla PlemnikaPL

Shaman

Soul nie pogrążaj sie prosze cie.....

nie wierze ze jestes w stanie wziąć 150 na bary nawet pół raza jezeli na klate wylapujesz tylko 85..... chyba ze wygladasz jak jakis qwazimodo i masz zmutowane barki..... a wtedy to trzeba ci wspolczuc bo kaleka bys byl.....

jak widac jest tu pare osoba co maja pojęcie o siłce i treningach.... naprawde chcesz az tak osmieszyc?

Express

Bądźmy szczerzy, wyciskasz na klatkę, wyciskasz na barki, ale zawsze wyciskasz. To cały czas te same ręce, jedyna różnica polega w przesunięciu ciężaru na nieco wyższą partię mięśniową, która dodatkowo jest połączona z mięśniami klatki piersiowej. Nie ma więc takiej możliwości, żeby to przebicie było prawie dwukrotne, a takie można zaobserwować w Twoim wykonaniu. Zwyczajnie jeśli na klatkę bierzesz tylko 85 to znaczy, że na tyle pozwala Ci nie tylko klata, ale i ręce. Chcesz mi teraz powiedzieć, że na tych samych rękach bierzesz 150 kilo?
Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

Slomek

Widze ze jest tu pare osob co sie na silce znaja:] Ja mam problem z przytyciem. Mam tak silny metabolizm ze dwa tasiemce przy mnie to cioty. Wie ktos moze jak powinienem, co i ile jesc zeby przytyc?? Suplementy odpadaja !!
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Soul

To moze o czyms innym rozmawiamy zupelnie? Ja tam jestem na silce raz w tygodniu i jest taka maszyna, ze zapiera sie nogami, siedzac i sie ciagnie. Moze jakies wioselka. Moze to miesnie plecow pracuja? Zalezy jak interpretowac obrazek xD. W kazdym razie na tym cwicze i podnosze 150 (rzadko, bo jak juz wspomnialem wole malo, a duzo) i sie nie pograzam, bo wiem co mowie :)

Może poprostu myslimy o innych mięśniach, a ja jako prosty człek nie potrafię sięsprecyzować dokładnie ^^

A jak sprawia Ci satysfakcję jechanie po mnie, to proszę Cię bardzo. nie krępuj się, bo grunt, że ja sobie wierzę i nie mam celu w okłamywaniu Was :)