Sorcerer/ss [Sorc]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

tylko ze STR nukerowi kompletnie nic nie daje wiec po co wydawac aa na dye +4 -4 jak mozna kupic taniej +4 -5 nie tracac zupelnie nic

Mati_888

To dyes im "lepsze" tym trudniej je zdobyć, czyli co trzeba robić, jakiegoś questa ? wtf ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

fedur

lepsze dye (+4 -4 , +2 -2 itp... ) mozesz dostac tylko u  Merchanta of Mammona za AA

Mati_888

Cytat: Inidriel w Styczeń 05, 2008, 10:52:09 AM
Weź +4INT -4MEN, +4WIT -4MEN, +4CON -5STR i zyskasz 2MEN(w stosunku do tego czerwonego zestawu) co za tym idzie ilość MP, regen MP, m.def.

Cytat: DIO w Styczeń 05, 2008, 12:33:35 PM
tylko ze STR nukerowi kompletnie nic nie daje wiec po co wydawac aa na dye +4 -4 jak mozna kupic taniej +4 -5 nie tracac zupelnie nic

Pomyłka ?

Abyss x3 :

Matiks - BH

Soulern

Cytat: DIO w Styczeń 05, 2008, 12:33:35 PM
Można stracić też wspomniane już 2MEN, jeśli wszystkie trzy dyesy będą +4 -5...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Tyr

+4 INT -4MEN (Mammon)
+4WIT -4MEN (Mammon)
+4CON -5STR (Magic Shop)

Pierdzielicie jak najęci...
Lineage 2 Classic EU

fedur

wiesz Tyrku dla nie ktorych oczywiste sprawy... sa nie jasne i nie do ogarnięcia

Tyr

Widzę, bo już którąś stronę z kolei pieprzycie ;P
Lineage 2 Classic EU

Mati_888

Cytat: Tyr w Styczeń 05, 2008, 03:53:55 PM

Pieprzyć to ty sobie możesz swoje awatary... Jak zauważyłeś (albo nie - raczej nie zauważyłeś) jest kilka rodzajów dye poruszanych w tym temacie. A nie które są nawet nie możliwe. Dla człowieka który pierwszy raz robi dye trudno wybrać jeden najlepszy, bo sie na tym po prostu nie zna.

PS : Dzięki Tyr za podsumowanie ^^

I proszę juz więcej nie poruszać tutaj spraw związanych z DYE dla sorcerora
Abyss x3 :

Matiks - BH

Soulern

Cytat: Mati_888 w Styczeń 05, 2008, 11:12:59 PM

Pieprzyć to ty sobie możesz swoje awatary... Jak zauważyłeś (albo nie - raczej nie zauważyłeś) jest kilka rodzajów dye poruszanych w tym temacie. A nie które są nawet nie możliwe. Dla człowieka który pierwszy raz robi dye trudno wybrać jeden najlepszy, bo sie na tym po prostu nie zna.

Ok, nie będziemy na niektórych stronach poruszać wątków związanych z dyesami sorcerEra, a w szczególności z niemożliwymi kombinacjami. ;)

A zestaw czerwony i tak jest najlepszy. :P

Is listening still
Nobly
Subtly

Tyr

Cytat: Mati_888 w Styczeń 05, 2008, 11:12:59 PM

Sam się pieprz... Tak to sobie możesz do kolegów mówić...
Lineage 2 Classic EU

Mati_888

Klnięcie w co 3 poście to jest ok ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Tyr

Idź znajdź w słowniczku co to jest przekleństwo...
Lineage 2 Classic EU

Mati_888

Ordynare słowo - a piepszenie takie nie jest ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

myha

on używał słowa pieprzenie w kontekście posapywania czegoś pieprzem

nie macie juz o czym offtopowac?   /Reina
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Typical User

wracam po dosyć długiej przerwie do gry i sie zastanawiam .... czy chce mi sie grac sorcem ( na epi grałem nim dosyc dlugo) i sie waham poniewaz podchwyciłem opinie ze w IT vortex sorca jest mocno osłabiony... i stąd moje pytanie, czy to jest prawda ?? i w jakim stopniu. bo jezeli osłabili jedyna alternatywna broń sorca to gra nim moze okazac sie mocno uciazliwa nawet starych wymiataczy.

jezeli takie pytanie juz padlo to sorry ale nie mialem czasu przeczytac wczesniejszych postow.
(^_^) <nigdy mnie nie złapiesz>             (*_*) <złapie cie !!!>            Czy Dominik złapie kiedyś Andrzeja ??

Elitper

src nie istnial w zadnej kronice i nadal nie istnieje xD

bula

Cytatopinie ze w IT vortex sorca jest mocno osłabiony...
ee a niby czemu?

Cytat: Elitper w Styczeń 08, 2008, 04:15:34 PM
src nie istnial w zadnej kronice i nadal nie istnieje xD
go die in a car fire :>

Typical User

Cytat: bula w Styczeń 08, 2008, 05:07:06 PM
Cytatopinie ze w IT vortex sorca jest mocno osłabiony...
ee a niby czemu?

poprostu na EPI po wejsciu interlude ktos z klanu powiedzial ze fire vortex jest osłabiony (zabiera mniej  statystyk) a ja tego nie sprawdzilem,a teraz poprostu jest na to czas :P
(^_^) <nigdy mnie nie złapiesz>             (*_*) <złapie cie !!!>            Czy Dominik złapie kiedyś Andrzeja ??

bula

Fire Vort
Speed -10%, Atk. Spd. -30%, Casting Spd. -10%, MP Regen per tick -12, Resistance to Fire attribute -20%, Resistance to Water attribute +??%

Frohike

bula chciał tym powiedzieć, że nic się nie zmieniło. Zapomniał tylko to dopisać.

Typical User

postanowiłem ze zostane przy sorcu bo jestem jego fanem i to pierwsza postac ktora zajela mnie na dlugi dlugi czas :D

Soulern

Zakładamy fan-club sorca? ^^ Kto zrobi userbary? :p

Is listening still
Nobly
Subtly

fedur

nie wiem.. ale chętnie bym wstąpił... bo drugiego tak klimatycznego maga jak sorc (dla mnie nie nudzacego sie) nie ma... zacząłem tą postacią swoją przygode z l2... i nie żałuje

Mati_888

Ja nią gram od roku i nie miałem ani jednej postaci po drugiej profce innej niż Sorcerer ;) (nie licząc HE na serwie x 35 :D)

PS : Zróbmy jakąś liste gdzie expić bo ja mam zawsze z tym problemy :P co powiecie na to :

40 - 49 lvl - Wejście do Dragon Valley (od strony Death Pass, taki kanion ;) )
49 lvl - 55 ? 56 ? 57 ? - Lair of Anthras (nie wśrodku - bijemy te mobki na zewnątz, Drake, Bloody Queen, Cave Madien)

Już nie pamiętam jak to leciało :P Napiszcie swoje "poradniki"
Abyss x3 :

Matiks - BH