'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

zrobilbys mi? swoja droga skad wziąć herbalisme bag =]
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

doman18

Ale do ósemek chyba trzeba skóry o ile dobrze pamiętam. Jak nie to ja także zamawiam 3x8 :D
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Pequet

Jako ud herb baga masz w 2 mieście Brill bodajze

doman18

Nom masz ale jemu chyba chodzi o jakieś lepsze

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Landin

Kogo zrobic zeby dojsc do waszej paczki ? Horde alliace i jaka postac dokladnie ?

Mlor

horde, najlepiej warrior :]
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

CytatAlly ssie. Głupi ludzie, jakaś Światłość, pedałkowate tańce NE...

HORDE!

Jakby nie to ze mialem format to bym ci na moim filmie pokazal jak taki glupi czlowiek robi anal rape hordzie xD

CytatMiasta w Hordzie są dobre, wszystko jest intuicyjne i proste

Oooo naprawde zajebiscie proste.

CytatTo allianckie miasteczka są jakieś dziwne: wszystko porozrzucane, nieprzemyślane, nie wiadomo gdzie wejście...

Stormwind czy Iron Forge nie widziales.Masz dzielnice pod kazda czesc i tyle a w hordzie walniete wszystko jak krowie gowno.

CytatKogo zrobic zeby dojsc do waszej paczki ? Horde alliace i jaka postac dokladnie ?

Melee dps malo wiec i dupa a ja nie bede gral bo ludzie z tego serwa mnie wku*****a...

Zarean

I ja do was dołączyłem:

Rusorak, Forsaken Mage

Najprawdopodobniej wezmę Engineenering i Mining.

Mlor

Wkurza mnie to, ze niektore itemy sa soulbound  :( bym niektore ubrania wam przesylal
I'm OFFLINE

Ryltar

Cytat: Mlor w Listopad 01, 2008, 12:05:07 AM
Wkurza mnie to, ze niektore itemy sa soulbound  :( bym niektore ubrania wam przesylal

Na tym polega piekno wowa.Gralem na serwie gdzie nie bylo tego.Jeden wielki burdel...

doman18

Cytata ja nie bede gral bo ludzie z tego serwa mnie wku*****a..
A ja już ci bizu i jakis mieczyk przeslałem :P ehh. Jak znajdziesz jakiś serwer z normalnymi ludźmi daj znać :) W sumie nie musisz sie zadawać z połową serwa, wystarczy że z nami będziesz gadał jak reszta cie -_-'ia.

Cytat: Ryltar w Listopad 01, 2008, 12:38:37 AM
Cytat: Mlor w Listopad 01, 2008, 12:05:07 AM

Na tym polega piekno wowa.Gralem na serwie gdzie nie bylo tego.Jeden wielki burdel...

Tak tez się z tym zgadzam.

Nie wiem czy to było zamierzone ale dzisiaj chyba na cały dzień wyłączyli serwer. Podoba mi się to posunięcie :)

Zarean

Whaa? A miałem dzisiaj dokończyć questa i udać się do Brill po odbiór twojego maila. Mam nadzieję, że nie zniknie.
By the way jak tak sobie czytam o Engineeringu to to nawet będzie przydatne - dodatkowa pomoc dla Soulerna(kable ressujące xD), te bomby też się przydadzą żeby zaoszczędzić manę, a i mounty latające są :P

Jeszcze muszę się zagłębić w tą profesję ^^

hmm... na chwilę wbiłem, dokończyłem questa z kradnięciem dyń i jak na każdym serwie, gdy zebrałem dziesiątą to mnie wywaliło i nie wiem czy to serwer czy błąd questa.

Mlor

A ja mysle nad zrobieniem huntera, ale juz mam 25 lvl  :x
I'm OFFLINE

Soulern

Cytat: Zarean w Listopad 01, 2008, 11:55:40 AM
Whaa? A miałem dzisiaj dokończyć questa i udać się do Brill po odbiór twojego maila. Mam nadzieję, że nie zniknie.
By the way jak tak sobie czytam o Engineeringu to to nawet będzie przydatne - dodatkowa pomoc dla Soulerna(kable ressujące xD), te bomby też się przydadzą żeby zaoszczędzić manę, a i mounty latające są :P

hmm... na chwilę wbiłem, dokończyłem questa z kradnięciem dyń i jak na każdym serwie, gdy zebrałem dziesiątą to mnie wywaliło i nie wiem czy to serwer czy błąd questa.
Maile trzymają 30 dni ^^ Co do questa, ja zrobiłem go bez większych problemów (poza tym, że "zepsułem" jedną dynię i nie mogłem na nią kliknąć, przez co musiałem czekać z 5 min na respawn...). Więc nie błąd questa :)

Cytat: Ryltar w Październik 31, 2008, 09:37:44 PM
CytatMiasta w Hordzie są dobre, wszystko jest intuicyjne i proste

Oooo naprawde -_-'iscie proste.
Bo są proste. Przyzwyczaiłeś się do tych dziwnych szufladkowanych miast ally "jeden budynek i ziemia z kwiatuszkami i drzewkami dookoła = jedna dzielnica".

Cytat: Ryltar w Październik 31, 2008, 09:37:44 PM

CytatTo allianckie miasteczka są jakieś dziwne: wszystko porozrzucane, nieprzemyślane, nie wiadomo gdzie wejście...

Stormwind czy Iron Forge nie widziales.Masz dzielnice pod kazda czesc i tyle a w hordzie walniete wszystko jak krowie gowno.

Widziałem. W obu też się ciągle gubiłem. Za mało budynków, za dużo ścian i murów.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Zarean

Cytat: Soulern w Listopad 01, 2008, 01:43:50 PM
Cytat: Zarean w Listopad 01, 2008, 11:55:40 AM

Maile trzymają 30 dni ^^ Co do questa, ja zrobiłem go bez większych problemów (poza tym, że "zepsułem" jedną dynię i nie mogłem na nią kliknąć, przez co musiałem czekać z 5 min na respawn...). Więc nie błąd questa :)

Mam po prostu złe doświadczenie, bo zawsze jak robiłem tego questa to jak już zebrałem te dynie to mnie wywalało i rollbacka robiło do stanu przed zebraniem wszystkich (jakieś 2 zebrane).

Co do mailów to wiem, że są przez 30 dni, bo w swojej krótkiej karierze z WoWem wysyłałem już wieeeele maili tylko, że jak dzisiaj serv nie działa to może coś robią i może przez przypadek zniknąć.

Pytanko - Da się zrobić gnomish i goblin engineering zrobić jednocześnie? Bo ta karta członkowska jest przez 14 dni tylko i później trzeba odnawiać, czyli jest taka szansa, że można oba zrobić, bo nie jestem do końca pewien co by wybrać i co się bardziej przyda ^^ (chociaż jeszcze mam w sumie czas na tą decyzję, ale jednak wolę wszystko z góry zaplanować :D)

Pequet

Co do miast hordy i ally, można się kłóci ryltar zna ally boi grał ally ja i soul zanmy horde bo gramy horda i już ;]

doman18

Wkur...ają mnie te DC'ki już

Scroller

Dobra zaczalem jednak grac Horda :D
Elemental Shaman chyba bedzie, nick: Lipth
Jak ktos moze to niech sie odezwie :D

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Inidriel

Wgrajcie sobie addona DoF Auto Save koniecznie :P

Zarean

Mlor

Dzisiejsze dc sa spowodowane update plikow czy cos  :P Swoja droga robie reroll na huntera :D
I'm OFFLINE

Soulern

Nasza gildia "The Silence" została zgłoszona przeze mnie w Ambasadzie Hordy. Do powstania potrzeba nam jeszcze tylko 10 podpisów :) Kto się pisze?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Pequet

Jak wejdę chętnie podpiszę.(edit jak zadziała serv póki co nie mogę się zalogowac.)

doman18

Ehhh Inidriel, mogłeś poczestować nas linkiem jak juz o nim wspomniałeś.

>DOF Autosave<

Ja się jak wbije też zagłosuje ale nie wiem jak :D Tylko nazwa jakaś taka... no nie wiem.

Ryltar

Tez wczoraj pomyslalem ze skoro mam lvl z dupy to moge zrobic huntera tylko nie wiem czy ork czy troll :P