'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zarean

Ehh musieli zacząć coś robić jak akurat na instancie byliśmy. Ciągle crash.

Ryltar

Dlatego na Avalon wydupiam xD

Mlor

Powodzenia w rejestracji ;]
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Nom taka trudna ze szlag xD

rothen

Cytat: Ryltar w Listopad 08, 2008, 09:56:23 PM
Dlatego na Avalon wydupiam xD
To Avalon lepszy jest niż ten DOF? Więcej działa?:p

Ryltar

Z tego co wiem jest stabilniejszy ale mieli ostatnio wipe(nie pamietam czemu) wiec duzo ludzi tez poszlo :P No i jest rejestracja  wiec jest mniej emo-downow.Kolejny powod ktory mnie tam ciagnie to to ze tam gra prawie cale ally z mojego bylego serwa.

doman18

A otwarta już jest? Bo mieli na długi łekend otworzyć
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ryltar

Na dlugi weekend ma niby byc ale ew. moge sobie zalatwic konto i popytac znajomych czy ktos nie ma ;p

Pequet

Co do wipe na Avalonie jak się nie mylę kiedyś była tam rejestracja za forsę. No i któryś admin zabierał te forsę, czy jakoś tak. Ew. mogłem pomylić avalon z innym serverem ;p

Edit: Może ktoś pójdzie z nami na andeerię? Tylko horda czy ally? Jak by Ryltar szedł do ally to i ja mogę ;]. A jak z avalonem?

Soulern

Z tym freedomem coś nie wyszło... Co rusz disconnect co 2 minuty na 5 minut, Shutdown z odliczaniem od 30 sekund bez zapowiedzi... Może załóżmy gildię na Andeerii? Serwer stabilny, a gildia byłaby lepszym pomysłem niż na DoFie - mam tam 45 level i szybko dorobilibyśmy się wszelkich tabardów i guild banków.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Zarean

+1

Trochę jest to wkurzające, że człowiek zrobi sobie 2 ciężkie questy, a tu 2x down i mnie cofnie do stanu przed questami :|

Mlor

Ja jestem za, razem z drakulem szukalismy serwa, dajcie jakies info.

edit: a co myslicie o wowscape?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Soulern

Cytat: Mlor w Listopad 10, 2008, 08:17:50 PM
edit: a co myslicie o wowscape?
bugged

Cytat: Mlor w Listopad 10, 2008, 08:17:50 PM
Ja jestem za, razem z drakulem szukalismy serwa, dajcie jakies info.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,21702.20.html
Od drugiej strony do końca.

Is listening still
Nobly
Subtly

Mlor

Sam nie wiem, duzo bugow? ja bym chcial sobie raz ally pograc :P
I'm OFFLINE

Pequet

No więc gramy na andeeri, ja się mogę zając stroną ally bo nie chcę już hordy. Ktoś by był chętny do ally  na andeeri ^^?
Edit : Bugów umiarkowanie nie ma ideału zakładając że jest nim retail. Mlor jak masz kontakt zapytaj też drakula czy chce do ally, ew soulerna i zareana hordy.

Soulern

Cytat: Mlor w Listopad 10, 2008, 09:11:14 PM
Sam nie wiem, duzo bugow? ja bym chcial sobie raz ally pograc :P
Mało bugów. Ale na tym servie ally słabe jest... A poza tym prościej stworzyć gildię w hordzie.

Is listening still
Nobly
Subtly

doman18

na razie na avalonie się tylko kłócą (uzytkownicy vs obsługa). Ja w sumei też jestem za zmianą serwa. właśnie testuje toxica.

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Mlor

I'm OFFLINE

Pequet

Doman chodź ze mną na andeerię do ally ^^ na toxicu mnóstwo bugów. A na andeeri się przyzwoicie gra. Tyle że zrobiłem bunt i ja gram w ally (będe właściwie) a nathel i zarean w hordzie. Może dojdzie do mnie mlor.

Mlor

ja tez chce w ally :P, btw zrob mi ktos konto xD

edit: za co mam 2 minusy? :P
I'm OFFLINE

doman18

Dopiero co założyłem tam konto ( musiałem poczytać zanim wypełniłem rejestrację). Ładna stronka zachęca do obejrzenia więc czekam aż zweryfikują dane.
Co do frakcji to ja jestem za hordą (kocham lifetap i wcinanie szczątków ^^) no i dużo lepiej lock pasuje do hordy. Zresztą muszę jeszcze obczaić bonusy rasowe itp (ponoć człowiek jest dobrym lockiem) i może się przekonam do ally. na razie prześpie się z tym pomysłem :D Tylko nie mówcie że mamy się podzielić?

Kurde gdzie mam odpowiadać tu czy w "Nasz serwer"?

Ryltar

CytatZresztą muszę jeszcze obczaić bonusy rasowe itp

Ta bo one taka roznice robia ze szok :P

Cytat(ponoć człowiek jest dobrym lockiem)

Gnom jest lepszy bo czlowiek to ma +10% repu wiecej no i perception(jakos tak) ktory po odpaleniu zwieksza stealth detect.

CytatCo do frakcji to ja jestem za hordą

No nikt ciebie nie zmusza :P Ja ide do ally z prostej przyczyny ze na 24 osoby 18 osob poszlo na avalon z czego 1 do hordy to mam ekipe.

Ryltar

Na anderii mam konto i postac(hunter chyba albo puste konto) w ally.Ale z tego co pamietam to serwer czesto tam mial R.I.P.

doman18

Heh do Avalonu mam taki stosunek jak do l2 Paradise. Sama nazwa obiecuje profesjonalne podejście do sprawy więc wierzę że gdy otworzą serwer będzie można śmiało zakładać gildię. Trochę tylko niepokoi mnie podejście
Cytat: StruśBędzie kasa, będzie ON, będzie reg.
bo tutaj przyznaje rację graczom że nikt nie zapłaci dopóki nie będzie pewien że nie wywali kasy w błoto. Więc otwarcie Avalona może potrwać jeszcze tyle co programowanie emulatora dla l2 Paradise ^^

Radzę Ryl zacznij z nami granie bo może być tak że twoje wnuki jeszcze będą spamować forum z Avalona pytając "kiedy w końcu otworzycie rejestrację?"

Co do locka. Którego obstawiałbyś w pojedynku undead vs gnom?

Mlor

klimat -> undead
za je bistosc -> gnom
I'm OFFLINE