Postać na Olimpiade w IL

Zaczęty przez DangerKrasik, Lipiec 06, 2008, 01:27:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Cytat: exquel w Luty 03, 2009, 02:33:00 AM
mhm ja sie bardziej zgadzam z tym ze destro na oli cisnie i nie mowcie ze to jakis lajcik rozwalic bufferem na oli, trzeba sie naprawde napocic, uwazam tez ze dobry dostry bedzie prawie przy enemy przy koncu odliczania i zanim dostanie block ww to przeciwnik wylapie na twarz 2-3 kryty (w robe usera? jak ma przezyc)

zacznijmy od tego, ze pp bedzie w ic secie+6

Kesai hero EE na Wrath'u sam wie jak to jest ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Kesai

Cytat: Frohike w Luty 03, 2009, 02:36:23 PM
Cytat: pix3l w Luty 03, 2009, 12:00:29 AMOTB jest klasyfikowany tak samo jak pof, cov/vop/magnus go zastepuje.
Czyli to, co pisał Kesai (rzucanie PoW na Tytana z OTB, żeby go spowolnić) jest niemożliwe, tak?
prophecy sie wymieniaja. magnus to tez prophecy buff.

McViRR

Cytatto chyba nie mial tego dc na sobie, albo nie healnal tego titana zeby ten mial mniejszy bonus z frenzy.. lolnecro

skoro to był Hellbound lol

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

pix3l

CytatCzyli to, co pisał Kesai (rzucanie PoW na Tytana z OTB, żeby go spowolnić) jest niemożliwe, tak?
Skoro otb jest jak pof czy inne prophecy to dalczego mialoby byc niemozliwe?:O
:O

Frohike

Bo OTB jest z 79, a PoW z 78. Wydaje mi się, że np. VoP zastępuje CoV, ale już nie odwrotnie, ale pewności nie mam i stąd moje pytanie.

Mógłbyś sprawdzić w grze - odpalić OTB, poprosić kogoś o PoF/PoW/PoWi (ale nie CoV) i zobaczyć czy zastąpi OTB?

Kesai

to co moge przytoczyc w 3s jako przyklad niejako podobny - ww od pp/ee i ww od ola, inny skill learn lv a sie wymieniaja ;]

Madith

Cytat: Frohike w Luty 03, 2009, 07:33:35 PM
Bo OTB jest z 79, a PoW z 78. Wydaje mi się, że np. VoP zastępuje CoV, ale już nie odwrotnie, ale pewności nie mam i stąd moje pytanie.

Mógłbyś sprawdzić w grze - odpalić OTB, poprosić kogoś o PoF/PoW/PoWi (ale nie CoV) i zobaczyć czy zastąpi OTB?

imo CoV zastepuje VoP'a...
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Frohike

Może macie rację, ale tak mi mignęło gdzieś na blahu, że CoV musi być gdzieś na +3 (z racji learn lvl), żeby mógł zastąpić VoP i chciałbym się dowiedzieć dokładnie jak to z tym. Btw jak się już wyjaśni to przeniosę tę część dyskusji do jakiegoś odpowiedniejszego tematu, bo syty offtop zrobiłem ^_^