Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Tak sobie spekuluje i pomyslalem, ze Naruto dziecko przeznaczenia razem z Nagato (tez jakies przeznaczenie ma) obydwaj maja takie same cele i moze w 2 cos zrobia, zeby przyniesc pokoj. Pokoj dla Nagato = koszmar Naruto i odwrotnie. Mysle, ze postaraja sie znalesc odpowiedz na nurtujace ich pytania i cos z tym zrobic. Wydaje mi sie tez, ze juz niedlugo Naruto zostanie Hokage. W jakims chapterze Tsunade mowila, ze jest gotowa poswiecic zycie, bo w razie czego jest jeszcze Jiraiya Kakashi i Naruto, ktorzy beda mogli ja zastapic. Jiraiya i Kakashi nie zyja, a Naruto jest obecnie najsilniejszy w wiosce liscia wiec kto wie? Ciekawe co bedzie z Sasuke i druzyna jastrzebia.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Sebal

Mlor, napisałeś mi, że Oni nie żyją a ja o tym nie wiedziałem bo anime oglądam i co teraz xD?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

YoungPadawan

zacznij czytać mangę :P
I'm offline.

Sebal

Cytat: YoungPadawan w Maj 15, 2009, 08:52:01 PM
zacznij czytać mangę :P

Z chęcią bym zaczął, ale potrzebne mi są części od odcinka 45 shippuden'a w mandze xD
Sebal- Life ...

Woodyq

Naruto manga - chapter 298
http://www.onemanga.com/Naruto/298/01

Mówisz i masz ;)

Sebal

Cytat: Woodyq w Maj 16, 2009, 12:40:14 PM
Naruto manga - chapter 298
http://www.onemanga.com/Naruto/298/01

Mówisz i masz ;)

:O + dla Niego ! :*

gotowe :D// BY: pheonix

Phoenix, mogłeś chociaż kolor na zielony zmienić. Lepiej wygląda :P
Sebal- Life ...

Ryltar

Cytat: Sebal w Maj 15, 2009, 08:48:39 PM
Mlor, napisałeś mi, że Oni nie żyją a ja o tym nie wiedziałem bo anime oglądam i co teraz xD?

Oni zyja tylko on tak zartowal wiesz czarne poczucie humoru :P

Sebal

Cytat: Ryltar w Maj 16, 2009, 02:23:40 PM
Cytat: Sebal w Maj 15, 2009, 08:48:39 PM

Oni zyja tylko on tak zartowal wiesz czarne poczucie humoru :P

Haha, dobre ^^. A powiedźcie mi o ile jest opóźnione anime :D?
Sebal- Life ...

Pheonix

ja bym dal nawet kolo 100 odcinków ale nie jestem pewny :D

Tomasheq

Ja bym powiedzial ze kolo 150. Bo teraz fillery w anime. Poza tym duzo walk przed nami a ostatnio walki w naruto sa dluuuuugie :)

@Down: Pomylilo mi sie, nie w mandze a w anime :P
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Soul

Fillery w mandze? WTH? :D
Prepare for unforeseen consequences...

evilmg

podejrzewam, ze kolega tomasheq porwal kishiego i sam rysuje  :P

Soul

No i co powiecie na "dzisiejszy" odcinek? Ciekawe co robi Nagato. Popełni samobójstwo i odda swoją moc Naruto? Może odda mu oczy? xD

Pheonix

jak by mu oddal oczy było by fajnie ale trochę nie realne :D a komentarz:
lekka przesada z tą technika na końcu przecież już nie ma chakry. jeżeli użyje czegoś efektywnego to sam się zabije. mam nadzieje ze nie skończy się tak ze naruto dostanie jakiś mega pack umiejętności bo to będzie trochę beznadziejne. mógłby mu dać oczy, te pręty i wytłumaczyć do czego może ich użyć ale nie kolejna mega pro uber umiejętność którą naruto zabije wszystkich korzy mu podskoczą...

szkoda ze w takim momencie się skończyło ale cóż zrobić my tego nie rysujemy

Soul

Coś mu da zapewne, ale co, kto wie... No i pozostaje jeszcze kwestia Konan. Co z nią? ^^

Hermit

Jak dla mnie, to nauczy go panować nad liskiem i naturo będzie walczył z krzyżykiem na oczach kiedy będzie chciał.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

Cytat: Hermit w Maj 22, 2009, 10:03:47 PM
Jak dla mnie, to nauczy go panować nad liskiem i naturo będzie walczył z krzyżykiem na oczach kiedy będzie chciał.

teraz panuje nad 3 ogonami jak już są 4 nie ma oczy tylko białe plamki :D

ale przy 4 ogonach faje pokaz niezłych możliwości a kto wie co będzie przy 5-6 w walce

Cytat: Soul w Maj 22, 2009, 10:00:42 PM
Coś mu da zapewne, ale co, kto wie... No i pozostaje jeszcze kwestia Konan. Co z nią? ^^

jeżeli nagato nie przeżyje to prawdopodobnie ucieknie zameldować madarze ze nie udało się złapać lisa, a jeżeli nagato przeżyje to może odejdą z akatsuki i słuch o nich zaginę :D

Soul

Akurat z tym co pisał Hermit, to mogę się zgodzić, bo nawet nad tym myślałem.

Jeżeli zaś chodzi o Konan, to nie sądzę, żeby uciekła. Albo zostanie w Konosze godząc się z mieszkańcami, bo defacto nic złego wiosce chyba nie zrobiła, albo zginie razem z nagato ^^.

Muszą go zabić, żeby nie było niekonsekwencji...

Mlor

A mnie nurtuje ta ksiazka, dlaczego bohater nazywa sie Naruto, skoro Jiraiya inspirowal sie Nagato. Co zrozumial Jiraiya jak walczyl z Painem. I co sie dzieje z druzyna Jastrzebia?! Sasuke chce zniszczyc Konohe, a Naruto chce przyniesc pokoj na swiat. Wydaje mi sie, ze w koncu stocza ze soba walke.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

DIO

Jiraya napisal t aksiazke zniam Naruto sie urodzil, naruto to z tego co pamietam jakis wazny skladnik ramen . Czwarty wybral dla swojego syna imie Naruto po przeczytnaiu ksiazki :p , tak to wyglada

Mlor

Acha xD No tak, teraz pamietam. A ja tutaj szukalem jakis spiskow :P
I'm OFFLINE

Soul

Sasuke teraz może Naruto conajwyżej zadrapać więc na walkę bym się nie napalał. Zresztą. Sasuke może chce zniszczyć Konohę, ale coś wątpię żeby to teraz zrobił, bo ona nie istnieje he he he ^^

Hermit

Cytat: Soul w Maj 24, 2009, 11:18:12 AM
Sasuke teraz może Naruto conajwyżej zadrapać więc na walkę bym się nie napalał. Zresztą. Sasuke może chce zniszczyć Konohę, ale coś wątpię żeby to teraz zrobił, bo ona nie istnieje he he he ^^

Co fakt, to fakt. :D
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Antilus

no i po ptokach z Painem...

dla ciekawych SPOILER

Shizune, Pa frog and Kakashi.
They survive!
Only Nagato and Jiraiya died in the end of the fight.
Nagato revives all people in Konoha and entrusts to Naruto and then died.
Konan leaves akatsuki and bring the corpses of Nagato and Yahiko back to Hidden Rain. She prays for Naruto's success and says that both Nagato and Naruto have the same dream. She gives him a bunch of paper flowers.

The dialogue between Kakashi and his dad
Kakashi: I'm proud of my father.
Dad: Thanks.
An arrow shining with light spots on Kakashi.
Dad: This is the place where it is too early for you.
Finally I can see your mom.
Then Kakashi wakes up.

The last panel which Sasuke is heading to Konoha.
Side cover is Kabuto.
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Mlor

OMG JUZ ZALUJE ZE PRZECZYTALEM :D
I'm OFFLINE