Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Solar w Lipiec 10, 2009, 11:24:06 PM
A mi się wydaje że Danzo to brat Madary:P

Tez mozliwe bo jak na razie kazdy pokazal jedno oko :P

Soul

Też macie wrażenie, że to jest...
Prepare for unforeseen consequences...

Vanquish

Ryltar

Gdzie tam :P

To tylko ja mam wrazenie ze Madara robi sporo tych przebieranek? Nie chodzi mi tylko o Danzo ale tez o tych Kage co ida na spotkanie.

Vanquish

Nie no to tylko przypuszczenia, btw sharingan madary wyglada inaczej niz danzo :P

Ryltar

Danzo ma tez prawa reke zepsuta albo cos tam ukrywa(ma ja zabandazowana).Z madara nie wiemy jak to jest.Tylko tez Danzo gadal cos o Orichimaru i ze Kabuto ma wyniki jego badan.Jak wiemy na poczatku Sai jest wyslany do niego zeby przekazac jakas wiadomosc i "zgadza sie na 2 atak na konohe".Mozliwe ze mial mu jakos pomoc w hodowaniu sharingana lub cos w tym stylu tez.

Hermit

Ta manga zalosna sie robi, w kazdym chapterze daje sie bic po mordzie albo kleka pol chapera Oo
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

nienawidzehomikuw

BTW. który chapter mangi jest tam, gdzie kończy anime (chyba odcinek 118)

:( Twój Stary

Art

)

nienawidzehomikuw

:( Twój Stary

evilmg

a ja tak z innej beczki - amatorski filmik przedstawiajacy walke naruto z painem:
http://www.youtube.com/watch?v=LL5EVtO1_U0

Hermit

Widzieliście nowy odcinek? lolol

"yellow flash of the leaf" lolol
=

Dreadlord

Czyli zaczął się Kakashi Gaiden? Fajnie, lepsze to niż fillery. ^^

Hermit

Cytat: Dreadlord w Lipiec 30, 2009, 10:07:50 PM

Było to w mandze? Bo nie czytałem całej.
=

Ryltar

To jest dobre ze daja takie rzeczy a nie ten crap.Tak samo w Bleach dali fajne mozna sie dowiedziec troche o Zanpaktou ^^

evilmg

Cytat: Hermit w Lipiec 30, 2009, 10:30:00 PM

bylo! i nie zaden lolol tylko Yondaime :P

Hermit

Cytat: evilmg w Lipiec 31, 2009, 12:16:18 AM
Cytat: Hermit w Lipiec 30, 2009, 10:30:00 PM

bylo! i nie zaden lolol tylko Yondaime :P

Znając życie to Naruto nauczy się tego i każdy w ten sposób się dowie kto był jego ojcem :D

Ale z drugiej strony.
Zauważyliście coś?
Każdy tam tak naturalnie pada :D Jedno pchnięcie kunai i leży :D A u nich to walczą poł godziny :D
Ale i tak najbardziej żałosne był fillery o tym jak tych 4 atakowało wioske i każdy ninja używał ataku elementu i padał :D

Edit

Fail chapter? Poza tym, chyba zapomniał o Hinacie ;s
=

Mlor

super chapter :]
przypuszczam, ze istnienie madary jest propaganda, i ze danzo to tobi i cos probuje osiagnac podajac sie za madare :>
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Antilus

niemozliwe.. Madara istnieje i to jest pewne jak w banku... co do chaptera... nuda bo kolejna osoba ma oczna technike... ale wyglada na to ze Madara zdradzil Sasa chcac sie go pozbyc :)... po prostu nie pasuje mu to ze Emoking sie od niego odwrocil i nie bedzie go juz sluchal :P a jemu to wszystko jedno czy Sas wybije kage czy oni jego ciapna... :)
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Hermit

Cytat: Antilus w Sierpień 07, 2009, 10:02:12 PM
niemozliwe.. Madara istnieje i to jest pewne jak w banku... co do chaptera... nuda bo kolejna osoba ma oczna technike... ale wyglada na to ze Madara zdradzil Sasa chcac sie go pozbyc :)... po prostu nie pasuje mu to ze Emoking sie od niego odwrocil i nie bedzie go juz sluchal :P a jemu to wszystko jedno czy Sas wybije kage czy oni jego ciapna... :)

Mi też nie, tysiąc osób ma oczy kogoś innego >.<
=

Mlor

"Byl czas przywyknac..."  :D
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Mlor

Nie wiem dlaczego, ale manga nie wyszla w tym tygodniu :(
I'm OFFLINE

DIO

Po prostu nawet w Japoni maja czasem swieta i od czasu do czasu nie wychodzi WSJ a razem z nim takie serie jak Bleach, Naruto czy One piece

Reminder: There is no WSJ release this week
posted by zabi - 5 days ago (last edited 2 days ago)

That means no Naruto, One Piece, Bleach, Katekyo Hitman Reborn and other WSJ titles. The publisher is giving the authors a little break for the Japanese festivities. Updates to these series will resume next week.

polecam Onemanga , po prostu zawsz ejak nie wychdzoi jedna z popularniejszychs erii zawwsze jest info wtf

Pheonix

madara to nie danzo :D

Mlor

Z dzisiejszej mangi dowiedzialem sie, ze akatsuki to hardcory.
I'm OFFLINE