Necromancer [Necro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:29:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Cytat: Atominek w Czerwiec 01, 2009, 09:37:03 AM
Cytat: MakePeaceOrWar w Maj 31, 2009, 12:48:14 PM
Twój admin s-_-'ił DS'a,bo jest retardem,dostał w tyłek od necro i się zirytował,zmień serwer.

no jasne. zmienie serwer po tym jak dociupalem bishopa do 76 i wymeczylem q na subke :D bardzo dobry pomysl.

anyway thx za odp.

a moze ktos nagrac frapsem i zapodac link jak necro na ch buffie powinien ciupac z deathspik'a ? najlepej jakby sie znalazl kozak z officiala ale innych z gracia 2 / gracia final nie pogardze

(linki z ytube - useless )
Tak lepiej grać na tym lol serwie expic dalej postac i coraz bardziej tam grzaznąć.......... na finallu tym dsem da sie niezile spamować

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

lukasz199

czy od C5 do interlude w necro zaszły jakieś grubsze zmiany ? chodzi mi o jego skille i o buff na dark attack

Kaka22

Witam,Mam Necromancera 52 lvl i mam pare pytań ,a mianowicie :

1.CZY Na 52 lvlu lepiej miec avadon czy bw  a moze doom (kazda moge miec).

3.CZy na 52 lvlu Lepiej (nie wydajac na prozno kasy bo nie mam jej za wiele) zostawic homu +accu i go enchantowac do +2/3 czy kupic SOV + SA (nie wiem co)?

Pzdr.Kaka

Inidriel

1. Avadon

2. Rób jak uważasz, imo można się przemęczyć do A grata śmiało ze zwykłym Homkiem, tyle, że będziesz musiał taszczyć ze sobą dość dużo BSSC.

YoungPadawan

Cytat: Kaka22 w Sierpień 28, 2009, 01:59:55 AM
Witam,Mam Necromancera 52 lvl i mam pare pytań ,a mianowicie :

1.CZY Na 52 lvlu lepiej miec avadon czy bw  a moze doom (kazda moge miec).

3.CZy na 52 lvlu Lepiej (nie wydajac na prozno kasy bo nie mam jej za wiele) zostawic homu +accu i go enchantowac do +2/3 czy kupic SOV + SA (nie wiem co)?

Pzdr.Kaka
zależy, jakie rate expa, jak x5+ to spokojnie możesz olać valhallę
I'm offline.

Kaka22

Gram na expie x 7 wiec olać Vahalle?A oplaca sie enchantować homka?.A i jescze jedno na pewno jak mam mozliwosc kazdego setu  to avadon?

Dziekuje za all odpowiedzi.:)

YoungPadawan

ava dla nukera z b-grade imo best.
jeżeli będzie cię stać od razu na 61 na a-grade, to kupuj avadona i valhallę. jeśli nie, możesz nawet w karmianie zostać i z homkiem (tylko lekko go OE, tak na +7 imo)
I'm offline.

Solar

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 28, 2009, 02:36:39 PM
ava dla nukera z b-grade imo best.
jeżeli będzie cię stać od razu na 61 na a-grade, to kupuj avadona i valhallę. jeśli nie, możesz nawet w karmianie zostać i z homkiem (tylko lekko go OE, tak na +7 imo)
Juz lepiej olać tego avadona i w demonie biegać z vallhala ssy do valhalli są tańsze niż do homka na dotatek do c gratów musisz ich mieć dużo więcej do expa

Luna
Franz
Lancer

NiKON

Witam!!

Mam necro w DC i z Arcana+acu. z potka acu i buffem acu mam niecałe 800 cast speeda. Jak go podnieść??

sosula

Dye na WIT, berserker spirit, dance, prophecy of ...; cov/vop, malaria z hot spring.
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

jac0l

prophecy of water :P Mógłbyś jeszcze spróbować Song of reneval ale to ci nie podniesie Casta tylko będziesz miał lepszy reuse Deaht spike czy tam cdl zalezy czym bijesz :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

MakePeaceOrWar

SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Solar

Cytat: jac0l w Październik 18, 2009, 09:48:52 AM
prophecy of water :P Mógłbyś jeszcze spróbować Song of reneval ale to ci nie podniesie Casta tylko będziesz miał lepszy reuse Deaht spike czy tam cdl zalezy czym bijesz :P
W l2 reuse jest stałe

Luna
Franz
Lancer

Laner

Cytat: Solar w Październik 24, 2009, 04:26:27 PM
Cytat: jac0l w Październik 18, 2009, 09:48:52 AM
W l2 reuse jest stałe

Mylisz się w L2 reuse skilli nie jest stały (Song of reneval go zmniejsza)

Ufo

Mam pytanie w ktorej kronice zmniejszono czas trwania anchora do 10 sec?

Gorek

Cov jest dla nuka? :o Myślałem ze dla fighta only,a dla nuka magnus :P A vop co to jest bo nie moge jakos tego rozwinąć? :D

MakePeaceOrWar

Cytat: Gorek w Październik 31, 2009, 11:45:56 AM
Cov jest dla nuka? :o Myślałem ze dla fighta only,a dla nuka magnus :P A vop co to jest bo nie moge jakos tego rozwinąć? :D

Rofl,to idź na serwer gdzie ktoś ogarnia,albo zrób doświadczenie,party magów na party łuków,sytuacja wjazdowa (czyli łuki koksają powiedzmy),najpierw rzuć magnus,później cov i porównaj co lepsze.
Magnus jest NA MAGÓW.Nie dla magów (w sensie,na koks owszem,magnus>cov)
CoV jest na wojów.
A VoP to najprościej mówiąc CoV na klan OLa.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Gorek

Aha ale jezeli mi chodzi na pvp to jak ide na jakies fragi to musze sobie wybrac czy magnus czy cov :shock: Mowie o high rate ze mam npc bufera.Moge wziac magnusa lub cova to ide na fragi i co mam wziac wezme magnusa a bd fighterzy to wracam i cova a jak beda mieszane fragi?

Kwadrat

Gorek

A czy sa jakies szczegolne bufy(chodzi mi takze o dance i songi) ktore kazdy dobry necro powinien miec?Chodzi mi o takie bez ktorych necro niech sie lepiej nie rusza na fragi :D A do setu vesper robe mam dyes +3 int -3 men i +4 wit -5 men (oprocz +3-3 nie ma u mnie innych zeby - byl taki jak +) dobre? Jezeli nie prosze o propozycje. Pozdro

KaeriN

x3nomorph

new future.

KaeriN

W sumie kwestia gustu :* ja wole zestawik +4int+5 wit :)

Gorek

Jakoś mnie nie przekonuje ten cov :( Mam mniejszy m.atk,m.def,cast tylko p.def o 30 wiekszy nie wiem czy 30 p.def cos zwiekszy.

Leningrad

Cytat: Gorek w Listopad 01, 2009, 11:01:33 AM
Jakoś mnie nie przekonuje ten cov :( Mam mniejszy m.atk,m.def,cast tylko p.def o 30 wiekszy nie wiem czy 30 p.def cos zwiekszy.
wiecej hp cie nie przekonuje? cast speed powinien byc taki sam

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY