BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

mushusqq, mozna grac za friko czy cos? na czym polega ta gra, jakie ma wymagania i ile zajmuje?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Bled

muchosQQ

Cytat: Mlor w Październik 22, 2009, 10:07:52 PM
mushusqq, mozna grac za friko czy cos? na czym polega ta gra, jakie ma wymagania i ile zajmuje?

na zcrackowanej grze mozna grac po necie bezproblemowo... a wymagania to nie wiem

x3nomorph

Cytat: muchosQQ w Październik 22, 2009, 10:48:26 PM

na zcrackowanej grze mozna grac po necie bezproblemowo... a wymagania to nie wiem

ofp2 = ofp dragon rising?
new future.

Elkond

Shen

jak ktos przestal grac to chetnie przyjme xp boost.

Mlor

tez chcialbym jakis kod xD
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Elenestir

Dostaniesz, jeśli masz konto :P

x3nomorph

Cytat: muchosQQ w Październik 22, 2009, 10:48:26 PM

No zassalem i na razie kompania sprawia mi duzo frajdy, imho na multi bedzie fun :D
new future.

Tro1an

Jak ktoś chce.

Your Zombie's head:
   5PRL-EXQS-5BZL-PU4Z

Your Skull:
   CDRL-QRLM-KH5Z-J9QC

Your XP Boost:
   ATZQ-LST4-VY6L-49NH

Elenestir

Co tu tak ucichło? :P I jakoś się nie doczekałem tego sparingu forumowego :(

Alarion

i chyba się nei doczekasz :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Cytat: Elenestir w Listopad 05, 2009, 09:39:47 PM
Co tu tak ucichło? :P I jakoś się nie doczekałem tego sparingu forumowego :(
juz chyba tylko Frohiq gra, ja ostatnio mialem spora przerwe od bfh

Elenestir

Ja miałem miesiąc a teraz wchodzę może co drugi dzień na godzinkę

Elenestir

Ostatnio wpadłem na pomysł by zrobić sobie gunner'a bo nigdy nim nie grałem. Spodobało mi się :D i mam kilka pytań czy opłaca się iść w takie skille jak:
Frenzy: Na maxa
Przyspieszenie: na 1 poziom
Tarcza: na Pierwszy poziom

Bronie:
Bazuka, mg domyślny, mg na daleki dystans?

Fro mi trochę podpowiedział, ale go bardzo często rozłączało :P a później już nie wchodził do gry i mało co z tego przeczytałem :( Pozdrawiam

PS. Póki co chodzę z mg na krótki i mg na daleki dystans oraz bazuka bo kupiłem najpierw na krótki ale poczytałem na forum bf'a że opłaca się na daleki i na średni, ale zostawiłem sobie jeszcze na ten krótki póki mi czas na to nie zleci.

Frohike

2 update'y temu chodziło się na Gunnerze z long MG + short shotgun. Teraz najlepszy build to medium MG (ten Maxwell-coś/Rudi's Ridiculous) + short MG (Cheeser/Backscratcher). Long MG teraz się już w ogóle nie opłaca, bo ma mniejszy dps na każdym dystansie od tego podstawowego (z daleka ma średnio 1dmg więcej na hit, ale wolniej strzela; celność jest porównywalna).

Co do skilli to generalnie każdy dobry Gunner powinien mieć jak najlepiej rozwinięty Leg It (to przyspieszenie). Na low lvl jak walczysz z noobami, to myślę, że nie będzie większej różnicy czy będziesz ich mordował biegając kółkami na Leg It, czy naparzał mocniej z tym Frenzy (które też jest świetne, ++dmg i heal). Weź co wolisz.

Ja bym na tym lvl zrobił:

- Leg It 5 lvl
- Shield 1 lvl (tego punktu nie da się odjąć)
- I Eat Grenades 1 lvl (trwa 10 sekund i tanki mogą Ci skoczyć ;))

I naucz się obsługiwać Bazookę - bo to czysta, żywa potęga ;D Opanuj wskakiwanie na budynki i strzelanie z daleka w różne cele. Można tak na przykład dopaść campera - siedzi gdzieś ukryty i ciężko go dostać -> walisz w niego z RPG (Bazooki) -> wyrzuca go w powietrze -> kończysz go zanim spadnie. Przy direct hicie zadajesz około 35 dmg w infantry + ewentualnie dmg od upadku. Można też strzelać w Kega, żeby szybciej wybuchł (popularna technika).

Elenestir

Nom bawiłem się już tą bazuką, m.in wyjebałem campera z latarni :P spadł nie użył spadochronu a nawet gdyby użył to bym go dopadł lajtowo :) Ok dzięki zastosuję się do rad

Shen

Tak jak pisal Frohike, Leg It na max to podstawa, bez tego jestes latwym celem dla commando. Jesli chodzi o bron to po ostatnim update lepiej olac strzelby, ja chodze z podstawowym mg i z tym najszybszym. Frenzy i najszybsze mg to potega, ostatnio rozjechalem tak gunnera i dwoch soldierow ;p
Kega byl dal chociaz 1lvl, przydaje sie do wykurzania commando. Szczerze to moim zdaniem troche przegieli z dopakowaniem gunnera, soldier nie ma w 1vs1 zadnych szans.

Elenestir

A mam pytanie, jak się wybijać z bazuki? :P Na commando po prostu strzelam w minę, a tu jak napieprzam w ziemie to nic daleko nie polecę :/

Shen

Frohike

Shen

Po co komu te itemy skoro gra jest skonczona. Juz sporo osob przestalo grac.

Alarion

Gra miała bardzo fajny potencjał, ale rozwijali ją za wolno. Za wolno nowe mapy, bonusiki itd. A to co zrobili z gunnerami, to prostu o pomstę do nieba woła... Szkoda, naprawdę szkoda :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Frohike

Cytat: Shen w Listopad 17, 2009, 07:29:44 PMPo co komu te itemy skoro gra jest skonczona. Juz sporo osob przestalo grac.
Masz na myśli tę nową falę hackerów? Pamiętam, że pisałeś coś o zaprzestaniu gry Commandosem, ale miałem 1002 wtedy i nie skończyliśmy rozmowy. Fakt, strasznie namnożyło się tych faggotów ;p

Cytat: Alarion w Listopad 17, 2009, 09:42:56 PMGra miała bardzo fajny potencjał, ale rozwijali ją za wolno. Za wolno nowe mapy, bonusiki itd. A to co zrobili z gunnerami, to prostu o pomstę do nieba woła... Szkoda, naprawdę szkoda :<
Alarion, a Ty grasz w ogóle jeszcze? :) Ostatnio widziałem Cię w grze jakieś 100 lat temu :P

Czemu zmiany u Gunnera wołają o pomstę do nieba? O.o Mnie te wszelkie ostatnie update'y raczej przypadły do gustu i gra mi się bardzo dobrze na wszystkich postaciach (a swoje wyexpiłem: KLIK - także mogę coś o tej grze powiedzieć ;)). Jeszcze parę drobnych szlifów i gra będzie bardzo dobrze zbalansowana. Nie licząc hackerów, BFH zapewnia masę funu imo ;)

Kolejne update'y wychodzą teraz stosunkowo szybko (a tę grę robi tylko 8 osób!). Już szykuje się kolejny, na PTE są nowe bronie dla każdej klasy (podobno nowy nóż i SMG dla Solda = win), w plikach gry ubrania dla female charów i HATE sugerował, że będzie jakaś nowa vehicle mapa.

Elenestir

No mnie wkurwiają nieziemsko te nowe emokids które myślą że są fajne jak puszczą bota :/ wkurwiają mnie też nieziemsko lagi które same odpalają mi lunetę albo ją wyłączają(wtedy gdy najmniej mi to pasuje) ale idę prosto i nagle idę w prawo czy w lewo :/