Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eido

damoon

I dlatego tez wlasnie chcialbym po... powiedziec jak... w jakim przypadku powstaje moja poezja. Jest to w zasadzie dziwna rzecz. Tak dziwny jak... jak ja sam jestem. Mam swój intymny swiat, w którym zyje. I wszystkiego tego jest wam brak co ja mam: smutek i... i nostalgia.

errorcrc

z gówna bata nie ukręcisz. Po co robić coś na siłę ?

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Nervoson

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 03:37:29 PM
RB w przypadku 2 party na RB... nie ma problemu po zabiciu rb, z obu party wychodzi po jednej osobie, losują miedzy sobą drop... wracają do swojego party i znów losują w swoim party, proste prawda?
Juz widze ten wyscig do RB i kto pierwszy go zacznie bić... kampienie instancji.

Eido

hmm jakiej instancji, czyżby u Was na haliszke lub labe może wejść 1 party?

Nervoson

Dlaczego caly czas myslisz tylko o sobie? Innych party nie bedzie z mniejszymi lvlami? BTW juz pomijajac to ze raczej nikt sie nie dowie ze jakies inne party klepie RB.

Dla mnie po prostu klan skadajacy sie z consta party i myslalcy tylko o swojej dupie smierdzi.

Eido

Idz sobie przeczytaj ostatni mój post, ten taki długi z duza ilością literek i cyferkami... Co chciałem zaproponować na zebraniu 2, które się nie odbyło. I powiedz mi gdzie tam widzisz coś o constant  party jako o systemie w klanie? Ale jakbyś  nie wiedział wyjaśnię CI to jeszcze raz, przykładowo ktoś krzyczy RB...Leca ludzie żebrało się 2 party, zabijają RB, wypada drop... z każdego party wychodzi lider który je zakładał,losują miedzy sobą. party lider z dropem wraca do swojego, gdzie rzuca na glebę przedmiot, podnosi go i leci do kogoś...Gdzie tu widzisz constant party? bo ja tylko ludzi którzy przybiegli na RB, złożyli 2 party zabili RB.... Cos jeszcze mam Ci wyjaśnić jak dziecku :)?

DonK.

Hapszasin

!ArO

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 03:37:29 PM
Można było zrobić jeden klan... Warunki jak proponowałem wcześniej reszcie liderów,i pisał o tym Ryuzaku... Gienia liderem + 4 vc-e Arsenal+Tau+OC+zoomo, z czego CL+1> 3, cl=4(wojny,zamki,fortece siege), Warunki do zaakceptowania dla każdego , tak mi się wydaje, system klanowy kto chce zbierać z klanem ten zbiera, kto nie to nie...Rozdzielić obowiązki miedzy VC, żeby odciążyć CL-a. Osobiście chętnie zajął bym się polityka wewnętrzną klanu,znaczy utrzymaniem porządku. Nie mam zatargu ani z ludźmi z TAU, ani LR. Nie jestem po żadnej ze stron,dla mnie debil będzie zawsze debilem nie ważne w jakim klanie był...Wprowadzić zasadę, nie wyzywania się obelgami na klanowym, ventrilo i forum...w takim wypadku taki osobnik , albo 2 w zależności od sytuacji dostają wara... przy 3 lecą na tydzień z klanu i venta pograć sobie samemu i przemyśleć swoje zachowanie... w przypadku powtórzenia się sytuacji leci na zawsze, nie ma co się bawić z ludźmi psujących krew całemu klanowi,mamy się dobrze bawić. teraz sprawa epików,profitów z zamku, RB w przypadku 2 party na RB... nie ma problemu po zabiciu rb, z obu party wychodzi po jednej osobie, losują miedzy sobą drop... wracają do swojego party i znów losują w swoim party, proste prawda? Co do akcji klanowych epiki i zamki (hehehe) hmmm...dropy z takich akcji traktowałbym jako wspólną własność klanu, bez znaczenia czy ktoś z klanem zbiera czy nie, w końcu tacy tez tam byli...tez jest prosta sprawa podzielić klan ( na papierze)  magowie/fighter w zależności jaki drop wypadnie... zrobić następnie podział na punkty suport dajmy na to 10 magowie 9(saport w tym wypadku stal by wyżej)...potem lvl jaki dana osoba ma 80- 10pkt 77-79 to 9 itp,itd ( tylko przykladowao do ustalenia...) następnie ilość bycia online przez ostatni dajmy na to miesiąc, bardzo często 10 pkt mniej 9 pkt... itp, itd. To samo się tyczy wariorów DD(prawdziwy typy tyrant,destro) 10 pkt, tank również 10... kurczaki i te inne odpowiednio mniej... łatwo wyklerowala by się lista do kogo maja trafić w 1 kolejności dropy to wszystko tylko przykład do ustalenia ) Przy zasadzie ze za akcje klanowa bierze się taka w której udział bierze 50% klanu... Inne patrz wyżej przy losowaniu dropa. Sprawiedliwe, bez płaczu,"kolesiostwa", wszystko opierało by sie na lvlu, częstotliwości bycia online, i klasie jaka się gra. Cos takiego chciałem zaproponować lidera klanów na spotkaniu.. jednak ze Tau po częściowym wysłuchaniu mnie było na nie, Gienkowi tego nie przedstawiałem w takim wypadku ponieważ nie było już sensu bez reszty
+1

Nervoson

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 05:05:16 PM
Idz sobie przeczytaj ostatni mój post, ten taki długi z duza ilością literek i cyferkami... Co chciałem zaproponować na zebraniu 2, które się nie odbyło. I powiedz mi gdzie tam widzisz coś o constant  party jako o systemie w klanie? Ale jakbyś  nie wiedział wyjaśnię CI to jeszcze raz, przykładowo ktoś krzyczy RB...Leca ludzie żebrało się 2 party, zabijają RB, wypada drop... z każdego party wychodzi lider który je zakładał,losują miedzy sobą. party lider z dropem wraca do swojego, gdzie rzuca na glebę przedmiot, podnosi go i leci do kogoś...Gdzie tu widzisz constant party? bo ja tylko ludzi którzy przybiegli na RB, złożyli 2 party zabili RB.... Cos jeszcze mam Ci wyjaśnić jak dziecku :)?
Sluchaj czyliw  nowym klanie nie bedie zasady const party? OK to cud miód i orzeszki

OK! to jak juz jest wszytsko OK to robic kurwa mi ten klan.... juz zaraz.

Sebal

:_delf_5_3: :_delf_5_3: :_delf_5_3: :_delf_5_3:

Co to za spam!?! O co chodzi tak w skrócie o czym jest spam/flame :D?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Eido

Owek ja dałem tylko propozycje,jakby mogło być, a system jak nie doczytałeś był taki, kto chce to sobie z klanem zbiera, a jak ktoś chce sam to, sam.Tak w skrócie Sebal to...pisałem poradnik "Zrób to sam"- czyli 150 technik samogwałtu :P. teraz się kłócimy która technika jest najlepsza 

mike_gornik

zrobice jedne polski klan , bardzo was prosze  :) pliz pliz
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

DonK.

Eido zaloz klan poprostu i dodawaj ludzi systematycznie i skoncz juz -_-'ic ze kon>zerk, jesli ktos chce jeden polski klan to dojdzie sam jesli ktos tylko chce popierdolic sobie na forum to ja sie nim zajme :D
Hapszasin

Lanthirlaer

+1 dla Eido za zasady (oprócz punktów za klasę - nowi ludzie robili by klasy pod zasady, a z tych, którzy już są w klanie w najniżej punktowanych klasach byłoby narzekanie na niesprawiedliwość)

Oddzielnie prowadziłbym punktację dla ewentualnych epików uwzględniającą czas bycia w klanie/aktywność w akcjach klanowych/aktywność online. 5 osób z największą ilością punktów robiło by między sobą losowanie i ta która dostaje epika spada na koniec kolejki i znowu nadgania punkty.

+10 dla damona za rejs :P

Eido

Podział klas jest dobry...BP/EE trzeba dobrze ubrac jako jednych z 1... by za szybko nie padali na pvp, RB. DD z prawdziwego zdarzenia tez lepiej ubrac jako 1, to oni Cie expia(lepszy sprzęt szybszy exp), i ponoszą największe straty na shoty...Tak to ma również na celu "pomoc" przy wyborze odpowiedniej klasy jak ktoś tu chce zacząć grac.... po co Ci cale party kurczakow, jak nie masz suportu...ktoś się zastanowi 2 razy zanim klasę wybierze.

Ryuzaku

Eido, teraz masz misje mesjaszu. Przekonaj Tau. GL =P

P.S Chyba ludzie powracali do domow, bo bylem na zajeciach od 16 do teraz i tylko niecale 2 strony sie zrobily, zal!
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Eido

Nie będę już nikogo przekonywał, ale nabijać posty lubie :D

Eido

Ale jakby ktoś przedstawił, swoim liderą zasady jakie pisałem wyżej i by im odpowiadały... wiedza jaki mam nick w grze :P

mike_gornik

polaczmy sie wszyscy w jeden klan , kazdej osobie , ktora  dolaczy do nowego klanu jestem w stanie zaoferowac 1kk adeny na dobry start :) ( nie dotyczy to altow i postaci bez 2 profesji)
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Oziris

Cytat: mike_gornik w Grudzień 08, 2009, 09:31:43 PM
polaczmy sie wszyscy w jeden klan , kazdej osobie , ktora  dolaczy do nowego klanu jestem w stanie zaoferowac 1kk adeny na dobry start :) ( nie dotyczy to altow i postaci bez 2 profesji)

cholera, liczylem na szybki zarobek :P
Awanturnik

"I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers"

DonK.

to i ja cos dodam, osoba ta nie bedzie bluzgana przez pierwszy tydzien(nie dotyczy errora i ryjka)
Hapszasin

Madith

Wydzielilem mniej wiecej cala rozmowe o stworzeniu tego polskiego klanu. Widze jednak, ze znow wkrada sie tutaj flame wiec teraz mozecie sie bawic. Tylko bez przesady (DonK jasne ?)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryuzaku

Cytat: DonK. w Grudzień 08, 2009, 10:04:03 PM
to i ja cos dodam, osoba ta nie bedzie bluzgana przez pierwszy tydzien(nie dotyczy errora i ryjka)

czuje sie zaszczycony zarowno obecnoscia w twym poscie jak i tym ze jestem porownany do errora! :D
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.