L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaganpwnz

Cytat: alite w Grudzień 21, 2009, 08:50:20 PM
Cytat: BuyOrDie w Grudzień 21, 2009, 08:03:59 PM
pingwinzorPL stfu  :)

Jak tam na srvie ? slyszalem ,ze NN zabilo AQ drugiego dnia :D

bug or real zerg ?
imo both =D a server smieszny -_-'iajacy sa ci litwini bo nie ogarniaja tego ze polowa servera nie zna litewskiego ...

sam jestes smieszny =D ty za to grales na pl servie (exi2) i nie pisales po polsku nawet po angielsku ! tylko pismem pokemoniastym (do dzis nie potrafie rozszyfrowac kilku twoich zdan)

Sqrnik

Właśnie pobieram Interlude, ponieważ jestem po formacie, będzie miazga.

Ryane

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 21, 2009, 08:03:39 PM
Ja tu tylko pisze, nie jak Ty no lifer na forum 24/24h

Heh jeszcze nikt mnie nie nazwal no lifem na forum ;] A ty jak tak malo siedzisz na forum to pisz cos sensownego i poznaj chociaz regulamin i opcje "edytuj".

XenophobiaVsDesperados

Chwalę sobie ten serwer, w sam raz na długie, zimowe wieczory.

HellSign

Nie działa IL clan system....(confirmed by Tsunenori)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Dakorn

Jotek team dziś w nocy zabiło AQ, litwini próbowali zrobić wjazd, ale nie ogarniają i dostali w pape :P

cOmboss

Grałem na nim chwile, nolifem wrecz przez 2 dni i teraz żałuje. Server jest stabilny, raczej mało bugów, IT jak ktoś lubi to w sam raz. Ale community jest biedne, wrecz straszne. LT sa wszedzie, jakies lolklaniki i tyle w temacie. Serverek fajny tak do pogrania, ale dlugo nie potrwa.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 22, 2009, 08:32:35 AM

bug or real zerg ?
imo both =D a server smieszny -_-'iajacy sa ci litwini bo nie ogarniaja tego ze polowa servera nie zna litewskiego ...

sam jestes smieszny =D ty za to grales na pl servie (exi2) i nie pisales po polsku nawet po angielsku ! tylko pismem pokemoniastym (do dzis nie potrafie rozszyfrowac kilku twoich zdan)
tam bylo 98% polakow a ci co nie byli polakami byli z czech czyli kumali i tak to co napisales... BTW dalej nie wiemy jaki miales nick w genocide... i chyba wiem dla czego porpostu sobie to wyimaginowałeś :D znam wszystkich polakow z geno praktycznie  i nie ma posrod nich takiego tarda jak ty przykro mi ze osmieszylem cie przed ludzmi na forum :<

alite

Cytat: HellSign w Grudzień 22, 2009, 10:32:43 PM
Nie działa IL clan system....(confirmed by Tsunenori)
to gf bb imo : <
Cytat: cOmboss w Grudzień 23, 2009, 01:18:03 PM
Grałem na nim chwile, nolifem wrecz przez 2 dni i teraz żałuje. Server jest stabilny, raczej mało bugów, IT jak ktoś lubi to w sam raz. Ale community jest biedne, wrecz straszne. LT sa wszedzie, jakies lolklaniki i tyle w temacie. Serverek fajny tak do pogrania, ale dlugo nie potrwa.
ja to samo stracilem 3 dni zycia chyba :p fakt server stabilny ale poziom servera jesli chodzi o klany nie jest za wysoki : p takie exi tylko ze wiecej ludzi pozostaje czekac na dexa chyba albo rpg cluba 5x w styczniu ma wstac :) zreszta zobaczymy ;d

kaganpwnz

Cytat: alite w Grudzień 23, 2009, 01:21:18 PM
Cytat: kaganpwnz w Grudzień 22, 2009, 08:32:35 AM

bug or real zerg ?

tam bylo 98% polakow a ci co nie byli polakami byli z czech czyli kumali i tak to co napisales... BTW dalej nie wiemy jaki miales nick w genocide... i chyba wiem dla czego porpostu sobie to wyimaginowałeś :D znam wszystkich polakow z geno praktycznie  i nie ma posrod nich takiego tarda jak ty przykro mi ze osmieszylem cie przed ludzmi na forum :<

co do exi
tak sie sklada ze bylem w tym teamie z czech :) poczatkowo mielismy klan o nazwie "Illuminati" i gralismy na wielu low serverach np. l2 earth tam zownilismy wszystko i wszystkich no i po tym jak server zdechl, doszlismy do wniosku ze trzeba znalezc jakis nowy server. Padlo na exi. Tu niestety przeszlismy zaledwie 1/4 calej ekipy.. reszta zostala na bfde co nie ktorzy przestali grac :)
Klan na exi mial inna nazwe "Invictis" jednak po przegranym siege o ch/licytacji postanowilismy z Verdictem ze przejdziemy do innego klanu. Poszlismy do Immortals, jednak tam organizacja klanu byla tylko zergiem a lider wywalal ludzi ktorzy nie grali 10h+.. ja osobiscie mialem real life i sam wyszedlem :) Verdict postanowil ze calym archer pt przejdziemy do pokemonow, bo to dawne hc (przynajmniej kilka osob z nich) no i cos tam ogarniaja ... mi osobiscie po tym wszystkim znudzilo sie to przechodzenie z jednego klanu do drugiego (czesc przeszla do Godsow) wiec zaliczylem quita :)
znam kilka osob od was... i to naprawde w porzadku ludzie ... np. onix gra na l2lad i on w prownaniu do niektorych "perelek" z waszego klanu wydaje sie byc normalny ;) nawet ogarnia ol-a ale mniejsza z tym.

co do geno
tak wymyslilem sobie :) ale tylko po to aby sprowokowac i wywolac flame u takich tardow jak ty :)

pozdrawiam

alite

Ciekawe z tą historią klanow btw jak mozesz flamowac kogos o to ze przegral licytacje ch jesli twoj klan rowniez ja przegral a do tego przegral jeszcze na pvp z nami o bandit... zal mi ciebie czlowieku...
Co do genocide to tylko potwierdziles jaki jestes zalosny :) A co do Labambela aka Onixa to pozdrow go jak spotkasz go na tym in l2jocie =D

kaganpwnz

Cytat: alite w Grudzień 23, 2009, 04:52:34 PM
Ciekawe z tą historią klanow btw jak mozesz flamowac kogos o to ze przegral licytacje ch jesli twoj klan rowniez ja przegral a do tego przegral jeszcze na pvp z nami o bandit... zal mi ciebie czlowieku...
Co do genocide to tylko potwierdziles jaki jestes zalosny :) A co do Labambela aka Onixa to pozdrow go jak spotkasz go na tym in l2jocie =D

ee nie rozumiem  :shock: kogo ja flamuje ? pokaz mi gdzie napisalem ze przegraliscie licytacje o ch   :shock:
radze ci wyjdz na swieze mroźne powietrze :)

co do geno to tylko potwierdzilem jacy sa zalosni dzieci z hc :) spodziewalem sie ze o byle co bedzie QQ
ogarnij sie polaczkowy fanboiu..
a co do labambela aka onixa to pochwal sie na jakim servie ty grasz :)

pozdrawiam

seken

poczytalem pare stron, sam gram tymczasowo i niestety na exi :<
Czy ten server to jest to samo, tzn czy lepiej poczekac miesiac-dwa na jakis porzadny server?
ogolnie czy ten server jest warty czasu

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 23, 2009, 07:03:37 PM
Cytat: alite w Grudzień 23, 2009, 04:52:34 PM

ee nie rozumiem  :shock: kogo ja flamuje ? pokaz mi gdzie napisalem ze przegraliscie licytacje o ch   :shock:
radze ci wyjdz na swieze mroźne powietrze :)

co do geno to tylko potwierdzilem jacy sa zalosni dzieci z hc :) spodziewalem sie ze o byle co bedzie QQ
ogarnij sie polaczkowy fanboiu..
a co do labambela aka onixa to pochwal sie na jakim servie ty grasz :)

pozdrawiam
nigdzie nie gram obecnie... jedynym zalosnym czlowiekiem tutaj jestes ty chwaląc sie ze byles w jednym z lepszych klanow w histori l2 a tak naprawde byles i jestes tylko ich fanbojem ktorego pewnie by nawet do akademi nie wzieli =D aha i stanie sie posmiewiskiem tego forum to nie jest byle co :< szczerze gratuluje.

kaganpwnz

O NIEEEEEEE :( :( POCISNAL MI MOJ AUTORYTET !!! MAM U CIEBIE JESZCZE JAKIES SZANSE ? :((
DO TEGO STALEM SIE POSMIEWISKIEM chlip przez ciebie bede musial wyjechac do afryki poludniowej zeby sie ze mnie nie nasmiewali tacy miszczowie jak ty :(
x0a0x0a0xa0

Co do geno, to jak zwykle w dupie byles i gowno widziales ;) geno jako pierwszy klan napisali o rekrutacji na forum azure, po za tym przed startem servera (po zlozeniu podania) wystarczylo napisac do pewnej osoby i wlasciwie z nia porozmawiac i mogles byc nawet liderem royal guardow :)
aha i czytaj ze zrozumieniem :> kilka postow wstecz i zobaczysz ze nie gralem na celesie tylko moi kumple =)

Co do posmiewiska xaxa
ty chyba znasz to najlepiej, na exi2 w momencie kiedy mieliscie strzelic emo quita, staliscie sie posmiewiskiem calego servera :) kiedy ogladalem ss'y moich znajomych na ktorych pisaliscie takie glupoty na hv, to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac xDDDD
Zrobiliscie z siebie totalnych Debili z umyslem 12-latka i niestety kazdy ci to udowodni ;)

pozdrawiam

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 24, 2009, 10:59:57 AM
O NIEEEEEEE :( :( POCISNAL MI MOJ AUTORYTET !!! MAM U CIEBIE JESZCZE JAKIES SZANSE ? :((
DO TEGO STALEM SIE POSMIEWISKIEM chlip przez ciebie bede musial wyjechac do afryki poludniowej zeby sie ze mnie nie nasmiewali tacy miszczowie jak ty :(
x0a0x0a0xa0

Co do geno, to jak zwykle w dupie byles i gowno widziales ;) geno jako pierwszy klan napisali o rekrutacji na forum azure, po za tym przed startem servera (po zlozeniu podania) wystarczylo napisac do pewnej osoby i wlasciwie z nia porozmawiac i mogles byc nawet liderem royal guardow :)
aha i czytaj ze zrozumieniem :> kilka postow wstecz i zobaczysz ze nie gralem na celesie tylko moi kumple =)

Co do posmiewiska xaxa
ty chyba znasz to najlepiej, na exi2 w momencie kiedy mieliscie strzelic emo quita, staliscie sie posmiewiskiem calego servera :) kiedy ogladalem ss'y moich znajomych na ktorych pisaliscie takie glupoty na hv, to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac xDDDD
Zrobiliscie z siebie totalnych Debili z umyslem 12-latka i niestety kazdy ci to udowodni ;)

pozdrawiam
sam poisalem tam na hv te glupoty np gdy chcielismy wejsc do antka a okazalo sie ze gm go przypadkowo wylaczyl =)) server na poziomie nie powiem...nawet nie wiesz jaki mielismy polew na tsie flamujac sie z niektorymi factorami z poprzedniego exi ;D albo gdy po "failu z ch" jakies 15 klanow oddalo nam wojne dzien pozniej zostalo z 5 ;D co do Celesa...  nie miales zadnych kolegow w geno bo znam wszystkich polakow z genocide na celesie ... tak sie sklada ze gralem z nimi na paru serverach :o btw to byla rekrutacja calych constant party jesli wiesz co to znaczy wiec takiego randoma by nie wzieli poza tym liderem royal guardow? tam nawet c5 clan systemu nie bylo miszczu :D pozdro i wesolych swiat
btw... tak jestes posmiewiskiem ale w tym wypadku wystarczy ze zmienisz nick na forum i bedzie lux

vegnu

Cytatco do exi
tak sie sklada ze bylem w tym teamie z czech  poczatkowo mielismy klan o nazwie "Illuminati" i gralismy na wielu low serverach np. l2 earth tam zownilismy wszystko i wszystkich no i po tym jak server zdechl, doszlismy do wniosku ze trzeba znalezc jakis nowy server. Padlo na exi. Tu niestety przeszlismy zaledwie 1/4 calej ekipy.. reszta zostala na bfde co nie ktorzy przestali grac
Klan na exi mial inna nazwe "Invictis" jednak po przegranym siege o ch/licytacji postanowilismy z Verdictem ze przejdziemy do innego klanu. Poszlismy do Immortals, jednak tam organizacja klanu byla tylko zergiem a lider wywalal ludzi ktorzy nie grali 10h+.. ja osobiscie mialem real life i sam wyszedlem  Verdict postanowil ze calym archer pt przejdziemy do pokemonow, bo to dawne hc (przynajmniej kilka osob z nich) no i cos tam ogarniaja ... mi osobiscie po tym wszystkim znudzilo sie to przechodzenie z jednego klanu do drugiego (czesc przeszla do Godsow) wiec zaliczylem quita

O -_-'a, -_-'nelem na pysk i dotad nie moge sie podniesc, takie zes tu grozne nazwy powymienial. Swoja droga po earth Illuminati gralo na BFDE chwile, ale dostaliscie taki w-_-', ze nie wiedzieliscie gdzie sie spojrzec. A na earthie poki poziom byl i ludzie nie zaczynali sie szykowac na celesa, to server byl wyrownany, a potem to rzeczywiscie mogliscie sobie ownowac.

Cytatbtw to byla rekrutacja calych constant party jesli wiesz co to znaczy wiec takiego randoma by nie wzieli poza tym liderem royal guardow?

Np. wzieli iTraxa na lolPSie solo zaraz po tym jak rozpoczeli rekrutacje.

Dakorn

xBlooDy

L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

Rickert

Cytat: xBlooDy w Grudzień 25, 2009, 03:18:28 PM
HC NIE GRA NA AVA.
łatwo się domyślić - jeszcze nikt suby nie ma xD
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dakorn

seken

Czyzby ten noobowski clan FTS z celesa co ciagle dostawal od kazdego :>?

iTrax

Cytat: vegnu w Grudzień 25, 2009, 12:32:26 AM

Cytatbtw to byla rekrutacja calych constant party jesli wiesz co to znaczy wiec takiego randoma by nie wzieli poza tym liderem royal guardow?

Np. wzieli iTraxa na lolPSie solo zaraz po tym jak rozpoczeli rekrutacje.

mnie wzieli bo mnie znali jeszcze z czasów nanaki jak robiłem z nimi oly :o
żadnych noname randomów od tak sobie bez rekomendacji w geno nigdy nie było

kaganpwnz

Co sie dzieje z geno ? juz przestali grac w l2 ?

mandark

"I may not be able to turn copper into gold, but I can turn germans into poles!"