BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

CytatUse one of these:

CBEEAAA41NWH

CBEEAAAE4L9N

CBEEAAAFQG9J

CBEEAAAE98ZV

They are ALL reusable. But you can only enter one of these on your account. But if you want more prizes you can just make another account. These also work outside of the US.

Aka, make 4 accounts, and you can have 4 outfits.

------------------------
ZIP CODE: 85224
Town: Chandler
Street:2118 w knox rd
State: Arizona

Want clothes for all your heroes?
Make 1 account, redeem the code.

Sign out - Make a new account with a random e-mail. (they wont check the e-mail so just write someting random like [email protected])

Redeem the code, write in the adress above, and claim it.

REPEAT.

--

Only 1 EA account is necessary, however mutiple Dr.Pepper accounts are necessary.
kody na ciuchy, korzystac poki dzialaja

Frohike

Shen

i tak nie ma chetnych ;p

Frohike

Zmiksowałem sobie tego Peppera ze starym strojem :p

Shen

ja ubralem soldiera i commando  :P

Frohike

To teraz musisz ich podexpić :>

Elenestir

No ja wczoraj skorzystałem, i mam na wszystkich charach już ;) zawsze to jakaś odmiana od standardowych(dupiatych) ciuchów...

Grooßer

Czy z tych kodów podanych wyżej zawsze jest ten sam strój? :P (Alpine suit)
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Pheonix

jaka teraz profesja jest najlepsza do grania

Teh Snuffzord

We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

Frohike

Cytat: Grooßer w Luty 08, 2010, 10:18:26 PMCzy z tych kodów podanych wyżej zawsze jest ten sam strój? :P (Alpine suit)
Alpine dla Nazi albo Cliffhanger dla Royali. Innych nie ma.

Cytat: Pheonix w Luty 08, 2010, 10:22:04 PMjaka teraz profesja jest najlepsza do grania
Wszystkimi się dobrze gra, ale Gunnerem zabijanie/expienie idzie najłatwiej - jeśli o to pytasz :P

Grooßer

Na jakiej zasadzie można zwrócić itemy i otrzymać zwrot BF. W poprzednich postach gdzieś to zauważyłem.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Frohike

Shen

Cytat: Frohike w Luty 12, 2010, 05:48:19 PM
DING!!!!

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204887078
gratki, szkoda ze juz nikt w to nie gra. Zapraszam do grania w bad company 2, juz niezla ekipe zebralem

Elenestir

To że ty już nie grasz wcale nie znaczy że inni też już tego nie robią ;] serwery póki co pełne więc...

GZ. FRO

Frohike

Dzięki ;p

Może kiedyś się skuszę na to Bad Company :)

Shen

obczaj bete, chcesz to dam Ci klucz

Frohike

Nie trzeba, musiałbym i tak najpierw upgrade kompa zrobić ;<

A Ty Ele grasz jeszcze w BFH w ogóle? :p

Shen

Ja nie mam w ogole znajomych ktorzy graja natio, wiec moim nozownikiem jestem skazany na granie z randomami  :(  tylko ten nozownik jeszcze mnie bawi, gunner jest przegiety tak samo jak commando ze snajperka.

Elenestir

Cytat: Frohike w Luty 12, 2010, 07:42:15 PM
Nie trzeba, musiałbym i tak najpierw upgrade kompa zrobić ;<

A Ty Ele grasz jeszcze w BFH w ogóle? :p

No póki co bawię się w co innego jeszcze przez miesiąc, potem wrócę, chyba że jakoś wcześniej mi się uda

HellSign

fajna gierka... ale nie polecam bez wkładu finansowego :D - nuda na tych samych mapach
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Jest możliwość grania z kolegą, a nie wbijanie na losowy server? :)
Jeżeli tak proszę o pomoc.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Elenestir

Dodajesz kogoś do friends na stronie, po czym w grze wchodzisz w zakładkę friends bodajże i jak twój znajomy wbije na serwer to ty na niego klikasz i potem na strzałeczkę w prawo i cię łączy z tym serwerem o ile oczywiście nie jest już przepełniony, jeśli tak to będziesz w kolejce

Frohike

Cytat: Shen w Luty 12, 2010, 07:48:26 PMJa nie mam w ogole znajomych ktorzy graja natio, wiec moim nozownikiem jestem skazany na granie z randomami  :(  tylko ten nozownik jeszcze mnie bawi, gunner jest przegiety tak samo jak commando ze snajperka.
Też jakoś nie chce mi się Gunnerem grać teraz :/ Przez ostatnie 2 tygodnie może z 1-2h na nim posiedziałem. Overpowered bydlak :P Za to na Soldierze mam mad fun. Gra się nim z bardzo dużym naciskiem na taktykę, a nie tylko takie bezmyślne strzelanie jak Gunnerem ;p Tylko niestety ta postać ma taką wadę, że w wielu sytuacjach jest kompletnie bezbronna w starciu z pozostałymi dwoma (w przypadku graczy o podobnym poziomie umiejętności).

Cytat: Elenestir w Luty 12, 2010, 10:56:00 PMNo póki co bawię się w co innego jeszcze przez miesiąc, potem wrócę, chyba że jakoś wcześniej mi się uda
A no fakt, rozmawialiśmy już o tym. Wyleciało mi z głowy :P

Edit:

Update!

CytatTweaks

* Gunner damage at range has been reduced across all MG's
    * Elixir duration now lasts as long as legit at each respective level
    * Frenzy Fire has had a very slight critical hit chance and accuracy bonus reduction
    * Grenade Spam has had it's chance to critical hit increased at higher levels

Oprócz tego dodali super/uber wersje wszystkich pozostałych broni.

Shen

Wszystkie snajperki teraz maja zasieg very long, do tego podobno zmienili recoil snajperki, ale nie chce mi sie tego gowna odpalac zeby to sprawdzic.