L2-eXistence Interlude x4 13.02.2010 18:00 gtm+1

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 17, 2010, 01:24:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Cytat: nawrot w Luty 08, 2010, 10:14:27 AM
Może i na Exi 2 nie byli super ale Bloody ty też nie byłeś święty ;]
Ale do świętości dużo mu nie brakowało !  8)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

mikii

Jak serwer ma mieć dużo ludzi na starcie to przydała by mu się jakaś dobra reklama. Te TOP100 czy 200 są lipne bo je czytają tylko zaawansowani gracze. Nowi nie wiedzą że coś takiego jest, wiec nawet jeśli jest 1000 online na starcie to więcej ludzi już nie przyjdzie a te 1000 się pomału wykrusza. Do tego serwerów jest tyle że nie wiadomo na co iść. Grałem w wiele gier tego typu i to takich bez sensu ze nie dało się w to grać a ludzi mieli tyle ze serwer ledwo co wyrabiał. 

Ostatnio grałem w "rappelza" i tam go reklamowali na "naszej klasie". Tyle ludzi przylazło w 90% nobów ze otwarli następny.

Dlatego najlepiej jak GMi otworzą nową społeczność na naszej klasie i zaproszą do niej ludzi najpierw tych co chcą grać. Ci co już są w społeczności niech zapraszają swoich kolegów itd.
Gwarantuje ze ilość graczy będzie rosnąc. Nie będą to dobrzy gracze ale zawsze mięso się przyda. Tak żaden serwer by nie wytrwał długo.
Dodam jeszcze ze przydał by się jakiś  samouczek po polsku na stronie serwera skąd ściągnąć i co zrobić zeby sie dostac na niego krok po kroku itp.

Nie wiem jak tam z legalnością takiego serwera ale jeśli jest legalny to raczej z reklamą nie będzie problemu.

Mam nadzieję że  GMi serwera to przeczytają i pomyślą o dobrej reklamie bo bez tego nie ma sensu gry na większy okres czasu. Najważniejsze jest żeby ludzie wiedzieli że taka gra istnieje i ze startuje nowy serwer. W społeczności na naszej klasie można by link do jakiegoś filmika dodać

Shiny

Widac, ze nie wiesz co to Exi... ta nazwa jest reklama sama w sobie.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

gustd

muahah, teraz to dałeś.... dla ciebie to cos znaczy.. co ma znaczyc dla ludzi ktorych on opisał wyzej? NIC.

loled, "reklama sama w sobie" - dla ludzi ktorzy tam grali, tak, exi cos znaczy, dla calej reszty - nie.

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

nobody1

napisal, ze nazwa jest reklama sama w sobie i cos w tym faktycznie jest, tylko nie wiem czy ta nazwa przyciagnie graczy czy raczej odwrotnie qq

mikii

Kiedyś grałem w metina rappelza i wowa. Pytałem się czy ktoś zna Lineage2 i wychodzi ze na 10 osób 1 wie że coś takiego jest. Gier mmorg jest tyle ze trudno trafić na taka pozycje jak lineage2. Dlatego pisze o reklamie. Ludzie przyjdą grać jak zobaczą reklamę, potem opis gry, krótki filmik i wymagania sprzętowe. Na pewno sie ta gra spodoba jak ludzie będą wiedzieć ze taka gra istnieje. Jak grają w metina i inne tego typu gry to tylko dlatego że te gry mają mocną reklamę.

Poza tym jak GMi założą jakąś społeczność w naszej klasie pod nazwą Exi to społeczność z dnia na dzień się będzie rozrastać wiec i ludzi na serwie będzie więcej.

Powiem z własnego doświadczenia ze pierwszy raz zacząłem grać w l2 na gravelandzie 3 lata temu bo gdzieś widziałem ich reklame. 

Kazuya

taa tylko wiesz jaka jest średnia wieku w metina?
rpg x5 [gh85]

mikii

Niestety coś za coś. Albo serwer będzie długo stał albo parę miesięcy. Mi tam dzieci nie przeszkadzają. Przynajmniej więcej ludzi jest handel lepiej prosperuje, większym klanom zagrożenia tez nie będą robić.

łysy88

Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

DoomTerror

Witam wszystkich właśnie wracam do l2 ale mam mały problem, otóż musze sciągnać klienta zawsze robiłem to z serwisu gamershell ale teraz nie ma tam plikow IL. Potrzebuje linka do downloadu z pełną prędkością z góry dzięki. (torrenty odpadaja)

NiceMan

Tu masz linki ->http://www.l2-existence.com/index.php?m=txt&id=30
Chyba złe nie są :P A dobry torrent zasysa sie całkiem całkiem ;)

Pozdro

Ornetto

ja też chętnie przyjme chętnych do klanu na exi ;)

gustd

wpadlbym pograc w sumie, sentyment do interlude caly czas zyje :P th/pw lf clan (moze zostanę na dłuzej jezeli pliki bedą ok^^)

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Dexter69

Cytat: gustd w Luty 11, 2010, 06:10:33 PM
wpadlbym pograc w sumie, sentyment do interlude caly czas zyje :P th/pw lf clan (moze zostanę na dłuzej jezeli pliki bedą ok^^)
Ja tak samo. :)
TH/HE lfc.

gustd

Cytat: Dexter69 w Luty 11, 2010, 06:31:53 PM
Cytat: gustd w Luty 11, 2010, 06:10:33 PM
Ja tak samo. :)
TH/HE lfc.

duo z wc na boxie? :P

Rickert

Pliki są dobre, ale szkoda mi że taka dota jest :/
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

gustd

o lol wlasnei sobie przejrzalem tą dote i juz moge powiedzieć ze na stówe tam nie zostane na dłuzej :P

Dexter69

lol ale dota :o
dobra nawet nie wbijam :P
gl wszystkim grającym

Shiny

O kur... dota > ja. Milego grania wszystkim ^^
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

szklasz

gustd

HellSign

Donate list / Lista dotacji

Recipe Armor B grade 100%   300 Red Paper      Recipe Weapon B grade 100%    450 Red Paper
   Recipe Armor A Grade 100%    500 Red Paper      Recipe Weapon A grade 100%    650 Red Paper
   Recipe Armor S Grade 60%    650 Red Paper      Recipe Weapon S grade 60%    750 Red Paper
   Enchant Weapon B    150 Red Paper      Blessed Enchant Weapon B    240 Red Paper
   Enchant Weapon A    240 Red Paper      Blessed Enchant Weapon A    420 Red Paper
   Enchant Weapon S    420 Red Paper      Blessed Enchant Weapon S    600 Red Paper
   Enchant Armor B    60 Red Paper      Blessed Enchant Armor B    90 Red Paper
   Enchant Armor A    90 Red Paper      Blessed Enchant Armor A    120 Red Paper
   Enchant Armor S    120 Red Pape      Blessed Enchant Armor S    180 Red Paper
   SA A Grade    1200 Red Paper      Moving character between accounts *    200 Red Paper
   Nick change    200 Red Paper      Gender change    200 Red Paper
   Second Class    450 Red Paper      Third Class Change **    750 Red Paper
   10k POCF   100 Red Paper      30k POCF   250 Red Paper
   Formal Wear    350 Red Paper      Red Party Mask    200 Red Paper
   Academy Circlet    200 Red Paper      Santa's Hat    200 Red Paper
   Artisan's Goggles    200 Red Paper      Squeaking Shoes    200 Red Paper
   Cat's Ears    200 Red Paper      Blue Party Hat    350 Red Paper
   Fairy Antennae    200 Red Paper      Butterfly Hairpin    350 Red Paper
   Forget-me-not Hairpin    200 Red Paper      Demon Ciriclet    350 Red Paper
   Hair Accessory    200 Red Paper      Feathered Hat    350 Red Paper
   Laydy's Hair Pin    200 Red Paper      Half Face Mask    350 Red Paper
   Little Angel Wings    200 Red Paper      Iron Circlet    350 Red Paper
   Maiden    200 Red Paper      Jester Hat    350 Red Paper
   Monocle    200 Red Paper      Mask Of Spirits    350 Red Paper
   Outlaw's    200 Red Paper      Medieval Party Mask    350 Red Paper
   Party Hat    200 Red Paper      Noblewoman Hairpin    350 Red Paper
   Party Mask    200 Red Paper      Party Hat    350 Red Paper
   Pirate's Eye Patch    200 Red Paper      Piggy Hat    350 Red Paper
   Rabbit's Ears    200 Red Paper      Pirate Hat    350 Red Paper
   Raccoon Ears    200 Red Paper      Scar    350 Red Paper
   Raid Adventurer Circlet    200 Red Paper      Teddy Bear Hat    350 Red Paper
   Raid Challenger Circlet    200 Red Paper      Wizard Hat    350 Red Paper
   Raid Master Circlet    200 Red Paper      Custom Shields   500 Red Paper
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

szklasz

I co to ma być hellsign? To nie jest odpowiedź na moje pytanie, co jest dostępne w dotacji umiem sam sprawdzić :o