[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vind

tez uwazam ze takie sondy powinny byc robione przed startem jak wiadomo...jest wieksze zainteresowanie serverem i wiecej ludzi sie moze wypowiedziec/oddac glos a nie jak  teraz zadecydowalo kilka osob nie majacych pojecia o grze =p

PEACE ! :D

GandaFlux

A niby kiedy były sondy robione jak nie przed startem ? Skoro pierwsze reklamy serwera ukazały się 6 marca po czym zostały stworzone sondy na Forum, dziś mamy 22 marca a start serwera jest 2 kwietnia. To raczej zdecydowanie przed startem. I to dużo przed by każdy mógł zdążyć a nie na ostatnią chwilę wszystko.

Pisałem w pierwszym poście zapowiedzi - ostateczny termin możliwości zmian ustawień to 20 marca - jeżeli ktoś od 6 do 20 nie znalazł czasu - ma problem. Forum było/jest otwarte dla wszystkich, jest uruchomiona beta z szybszym expem - mozna było wpaść, potestować, itp.

Żadnych kolejnych sond i zmian nie będzie - bądźmy poważni - zostało 10 dni do startu serwera i teraz muszą się ukazywać reklamy z finalnymi ustawieniami, nie bedę nikomu przysłowiowej wody z mózgu robił tekstami typu:
"bo właśnie mamy następną sondę dla spóźnialskich na Forum i nie wiem czy to czy tamto będzie włączone czy nie, bo jeszcze głosują"...

Specjalnie zapowiedzi były o wiele wcześniej niż start serwera żeby ustawić go tak jak gracze będą chcieli, więc był czas (i to sporo) na decydowanie.

Ryane

Tylko, ze wiele osob pisalo o tym, ze juz od 15 Marca nie mogli glosowac....

vind

nie mogli glosowac od 20

...Ganda
w sumie po czesci masz racje ale tak jak pisalem wiekszosc osob, ktore beda graly na servie dopiero teraz sie nim zainteresuje, ale rob jak uwazasz ;)

Aggress1ve

Jezeli ktos czekal na ten server musial sie z tym liczyc ze jest mozliwosc gry bez dualboxa, wiec tak czy siak raczej online to zmieni (mam na mysli "zywy" online). Prawda jest ze supporty zaczna odgrywac swoja role i beda zyla zlota dla kazdgeo pt czy klanu.

Gothican

bez db serv imo fail ale rob jak chcesz. Glosy oddalo pare osob ktore campily na server nie wiadomo jak dlugo, tak jak ktos wczesniej napisal ludzie dopiero teraz zaczna sie nim interesowac.

Aggress1ve

2 sonda dla sprawdzenia wiarygodnosci pierwszej ? xD

Ryane

Cytat: Gothican w Marzec 23, 2010, 02:24:39 PM
bez db serv imo fail ale rob jak chcesz. Glosy oddalo pare osob ktore campily na server nie wiadomo jak dlugo, tak jak ktos wczesniej napisal ludzie dopiero teraz zaczna sie nim interesowac.

Wierz mi nie zaczna. Ten serwer na starcie nie przekroczy 100 online. Gdyby byl dozwolony dualbox, mialby przynajmniej 2 x wiecej "zywych" graczy.

SpeedyGonzales

ja sobie zrobilem od l2 przerwe (miesiac wytrzymalem :D) ale na tym serwie mam zamiar zaczac grac, wydaje mi sie atrakcyjny xD

Gothican

Cytat: Ryane w Marzec 23, 2010, 03:57:38 PM

Wierz mi nie zaczna. Ten serwer na starcie nie przekroczy 100 online. Gdyby byl dozwolony dualbox, mialby przynajmniej 2 x wiecej "zywych" graczy.

Moze i racja, no db= no server i tyle w temacie

DonKoks

Cytat: Gothican w Marzec 23, 2010, 05:09:46 PM
Cytat: Ryane w Marzec 23, 2010, 03:57:38 PM

Moze i racja, no db= no server i tyle w temacie

Fakt, przykładem może być GL ;]

SpeedyGonzales

Tylko glupio robicie z tym dual boxem!!!!! Napewno byscie zyskali na ludziach gdby dual box byl dozwolony, np troche klanow z Rox by przyszlo

NOhope

Cytat: vind w Marzec 23, 2010, 08:18:47 AM
nie mogli glosowac od 20

Bez bzdur prosze ! konto zalozylem 16.03 jedynie po to by oddac głos , czego nie mogłem juz zrobic ( w zadnej ankiecie na forum ) co ciekawsze widzialem ze stosunek głosów mimo to uległ zmianie ! co znaczyłoby ze ktos jednak mógł brać udział z votowaniu.

TreeHill

Jak czytam Wasze posty , to chce mi się śmiac . Dla Was priorytet w l2 to miec boxa  i nic po za tym. Wysilcie sie , zanjdzie sobie klan i support w nim i po sprawie , l2 nie konczy sie na grze manin+box , wiec chill , wyluzujcie , jesli nie chcecie tu grac nie grajcie , ale i tak bedziecie , po to jest regulamin tego serwera zeby go przestrzegać.

:noob:
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Aggress1ve

Mozna sie dowiedziec jaki byl stosunek ZA do PRZECIW ? Ogolnie chodzi mi o liczbe glosujacych i jaka ilosc graczy zdecydowala o tym czy o tamtym.

Ryane

Cytat: TreeHill w Marzec 23, 2010, 07:12:33 PM
Jak czytam Wasze posty , to chce mi się śmiac . Dla Was priorytet w l2 to miec boxa  i nic po za tym. Wysilcie sie , zanjdzie sobie klan i support w nim i po sprawie , l2 nie konczy sie na grze manin+box , wiec chill , wyluzujcie , jesli nie chcecie tu grac nie grajcie , ale i tak bedziecie , po to jest regulamin tego serwera zeby go przestrzegać.

A mi sie chce smiac jak czytam Twojego posta. Tu chodzi o to, ze na serwer z dozwolonym dualboxem przyjdzie o wiele wiecej graczy niz na serwer bez dualboxa. I nawet nie probuj mi cos pisac o 'nadmuchanym' online, bo mi chodzi o ZYWYCH graczy.

NOhope

Z tego co pamietam :
1.Dualbox zabroniony: 23
2.Jedynie jako sklep: 8
3.Dualbox dozowolony: 15

Kamal

Nie umiem sobie wyobrazić siege z boxami na plecach....
-Go go go! prayer room
-sry guyz, bdek mi się zaciął w bramie....
-mój sws też
-mój wc jest w ścianie

Zresztą czemu ludzie tak nie lubią grać supportem?  :shock: .

Aggress1ve

Nie tyle co nie lubia, tyle co wyszli z wprawy. taka prawda ze te czasy dawno przeminely kiedy to wiekszosc serwow zabraniala gry na boxach i online tam wynosil kilka k. Ludzie stali sie zbyt wygodni i zapominaja co to teamplay, pamietam kolesia ktory do pt cie nie wziol za chiny ludowe, jego pt skladalo sie z 3 osob jak to mawial: On, jego panterka i WC xD

TeJP

Wytlumaczy mi ktos jaki jest sens gry na takim serwie(nie chcac nikogo krytykowac, ale niestety wiekszosc takich servow jest failem) jesli mamy ruoffa x2 i rpg-club neworld x5? :O Gdzie wszystko dziala, jest po 5k ludzi online.??
zzOMGzz AW/sk

TreeHill

Cytat: Ryane w Marzec 23, 2010, 08:37:28 PM

A mi sie chce smiac jak czytam Twojego posta. Tu chodzi o to, ze na serwer z dozwolonym dualboxem przyjdzie o wiele wiecej graczy niz na serwer bez dualboxa. I nawet nie probuj mi cos pisac o 'nadmuchanym' online, bo mi chodzi o ZYWYCH graczy.

panika w pizdu bo db nie bedzie i dobrze , nie bedzie db , bedzie mniej pajaców ;]
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

He4DSh0t

Cytat: TeJP w Marzec 23, 2010, 11:24:22 PM
Wytlumaczy mi ktos jaki jest sens gry na takim serwie(nie chcac nikogo krytykowac, ale niestety wiekszosc takich servow jest failem) jesli mamy ruoffa x2 i rpg-club neworld x5? :O Gdzie wszystko dziala, jest po 5k ludzi online.??
Jakość plików nie przekłada się na jakość zabawy. Nie każdy chce cały czas przebywać w cieniu "super uber pro factor" klanów którzy 75 lvl wbili po 2 dniach w miedzy czasie flamując wszystkie możliwe fora :) Duży online to ogromna zaleta tych serwerów ale nie dla wszystkich np.osoby z słabszym sprzętem nie pobawią się na siage:/
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Aggress1ve

Dokladnie, wiele ludzi w ogole nie mysli o servach typu RPG Club, gdyz wiedza ze tam rzadzi zerg, im was wiecej tym wiecej mozecie... Na Mniejszych serverach juz liczy sie bardziej umiejetnosc gry, gdyz duzoc zesciej spotykasz sie z gankami czy small open pvp :)

HellSign

Cytat: Aggress1ve w Marzec 24, 2010, 07:19:04 AM
Dokladnie, wiele ludzi w ogóle nie mysli o servach typu RPG Club, gdyz wiedza ze tam rzadzi zerg, im was wiecej tym wiecej mozecie... Na Mniejszych serverach juz liczy sie bardziej umiejetnosc gry, gdyz duzoc zesciej spotykasz sie z gankami czy small open pvp :)

niet, po prostu na serwerze gdzie rządzi zerg jest więcej zabawy, ale i także stosowny poziom wymaga od Ciebie poświęcenia dużej ilości na grę, a wszędzie i tak sprowadza się do tej samej regułki

Farma->pvp->farm+pvp
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Ryane

Cytat: kamalgi w Marzec 23, 2010, 09:04:56 PM
Nie umiem sobie wyobrazić siege z boxami na plecach....
-Go go go! prayer room
-sry guyz, bdek mi się zaciął w bramie....
-mój sws też
-mój wc jest w ścianie

Zresztą czemu ludzie tak nie lubią grać supportem?  :shock: .

Grasz w super lol klanie skoro chodzicie z boxami na siege... Ja grajac na l2ex x10 nigdy w moim klanie nie spotkalem boxa na siege, bo mielismy od tego osoby ktore aktywywnie graly supportem. I jakos nie plakaly, ze inni graja na boxie.

Cytat: HellSign w Marzec 24, 2010, 07:31:05 AM
Cytat: Aggress1ve w Marzec 24, 2010, 07:19:04 AM
Dokladnie, wiele ludzi w ogóle nie mysli o servach typu RPG Club, gdyz wiedza ze tam rzadzi zerg, im was wiecej tym wiecej mozecie... Na Mniejszych serverach juz liczy sie bardziej umiejetnosc gry, gdyz duzoc zesciej spotykasz sie z gankami czy small open pvp :)

niet, po prostu na serwerze gdzie rządzi zerg jest więcej zabawy, ale i także stosowny poziom wymaga od Ciebie poświęcenia dużej ilości na grę, a wszędzie i tak sprowadza się do tej samej regułki

Farma->pvp->farm+pvp

Nie wiem jak inni, ale ja na rpg club nie ide, bo nie mam tyle czasu na gre co kiedys, a nie chce brac w lol wyscigu o lvl i sprzet.

Cytat: TreeHill w Marzec 23, 2010, 11:40:06 PM
Cytat: Ryane w Marzec 23, 2010, 08:37:28 PM

panika w -_-'u bo db nie bedzie i dobrze , nie bedzie db , bedzie mniej pajaców ;]

Poczytaj sobie forum l2epilog, gdzies tam pisalem, ze i tak bede gral OLem bez boxa... Pajacem jestes ty skoro nie chcesz, by ten serwer sie rozwinal i skonczyl tak jak l2.net.pl na marnym 200 online.