TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Są 2 clany DrClub lvl 6 i InfinityDream(InfinityHunters + ArsMoriende) lvl 4 a może już 5

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

franek123

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 08, 2010, 12:50:41 PM
Są 2 clany DrClub lvl 6 i InfinityDream(InfinityHunters + ArsMoriende) lvl 4 a może już 5
a kogo to interesuje ile masz klanow i kto w ich gra skoncz spamowac bo udajesz pro a sam wiesz ze nie jestes ;/

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 07, 2010, 11:07:36 PM
SS Lagi są tylko między godziną 17 a 21 admini do końca tygodnia mają się z tym uporać. Donate to akurat wg. mnie plus tego serwera bo dzięki temu jest ustabilizowana ekonomia jakbyś pograł dłużej to byś wiedział. Wg. wypowiedzi na forum admina serwera pod wpływem napływającej rzeszy graczy z poza granic rosji stronka będzie zangielszczona jak i annoucments będą po polsku. Co do dogadywania się to dużo rosjanów zna polski. Multiboxy są to fakt . Ale wole multiboxa niż bota osobiście ) . Każdy serw ma swoje wady i zalety tam gdzie gracie to wasz wybór nam się podoba tutaj razielowi się podoba dexbound mod c4 ).

osobiscie z tego co piszecie wnioskuje ze ten server > rpg :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

RanyKlute

seken

Cytat: franek123 w Kwiecień 08, 2010, 01:33:33 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 08, 2010, 12:50:41 PM
a koko to interesuje ile masz klanow i kto w ich gra skoncz spamowac bo udajesz pro a sam wiesz ze nie jestes ;/
Tak pierw naucz sie pisac, i od razu czytac ze zrozumieniem, on napisal ze SA, A NIE ZE MA z reszta to ty spamujesz, on to pisze w temacie o tym serwerze, w porownaniu do ciebie to on jest 10000 razy lepszy

RanyKlute

Cytat: franek123 w Kwiecień 08, 2010, 01:33:33 PM
a koko to interesuje ile masz klanow i kto w ich gra skoncz spamowac bo udajesz pro a sam wiesz ze nie jestes ;/

w przeciwienstwie do ciebie on potrafi czytac ze zrozumieniem ...

Lokocz

Cytat: RazielIII w Kwiecień 08, 2010, 01:38:27 PM
SS Lagi są tylko między godziną 17 a 21 admini do końca tygodnia mają się z tym uporać. Donate to akurat wg. mnie plus tego serwera bo dzięki temu jest ustabilizowana ekonomia jakbyś pograł dłużej to byś wiedział. Wg. wypowiedzi na forum admina serwera pod wpływem napływającej rzeszy graczy z poza granic rosji stronka będzie zangielszczona jak i annoucments będą po polsku. Co do dogadywania się to dużo rosjanów zna polski. Multiboxy są to fakt . Ale wole multiboxa niż bota osobiście ) . Każdy serw ma swoje wady i zalety tam gdzie gracie to wasz wybór nam się podoba tutaj razielowi się podoba dexbound mod c4 ).

osobiscie z tego co piszecie wnioskuje ze ten server > rpg :)
ciebie powinno interesowac tylko tyle, ze ten serwer > dex

HellSign

Was powinny interesować serwery na których gracie. Tracicie czas antyreklamy nie zrobicie i tak ze względu na russian community i tyle.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Nervoson

grac z ruskimi i to na jakims privie ....  :oops:

seken

Cytat: Nervoson w Kwiecień 08, 2010, 04:24:55 PM
Oh noez russian tim own, nie wiem w czym problem? Wole w sumie grac z ruskimi niz z Polakami, ktorzy sie nie umia zachowac

DreamWeaver

Co prawda to prawda.

Nigdy sie nei pchalem na servery sciagajace cale bydlo (czyt celes lub ten rpg 5x).
Ale gralme na innych, na ktorych online start byl w zakresie 1000-2000.

I jedyne co moge powiedziec to, to ze rosjanie, to fajni gracze.
Low lvl area ciagle zapelnione, ale nikt do nikogo nei ma pretensji gdy ktos komus podbierze mobka.  Zadnego flame'u.
Tylko raz spotkalem sie, ze jakis wyzszy lvlem idiota biega i PKuje pozostalych, ale ktos wezwal wsparcie i problem zostal zazegnany.

Generalnie gra sie milo i sympatycznie.

EDIT:// Mowiac o celes itd... Dążyłem do tego, że tam na kazdym kroku PKowali, szerzyło sie chamstwo i pieniactwo... Zupełnie inaczej niż gra z ruskami.
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

xXxFelekxXx

Cytat: Nervoson w Kwiecień 08, 2010, 04:24:55 PM

odezwał się ten co sam grał z ruskimi i to też na privach  :oops:

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Ryane

Ja gram tutaj i mi sie podoba. Nie musze sie spieszyc, wszystko powoli robie i mam gdzies ruskow co maja z doty a grade. Nie podoba mi sie tylko niski rate spoila + drop qi z questa x1... Ale to tez ma dobre strony, bo przy tym rate juz po miesiacu nie bede biegal w full S.

Grahio

Mam pytanie co do tego serwera. Czy te przywieszki i praktycznie ciągle lagi itemów (ssów itp) są tu na porządku dziennym?
Abyss ~ x5 ~~ Shillien Knight 72 // R.I.P
Battle For Dawn ~~ x12 ~~ Grand Khavatari 77 // R.I.P
Earth ~ x7 ~~ Arcana Lord 78 // R.I.P
Teon ~ retail ~~ Shillien Knight 55 // R.I.P
                     ~~ Phantom Ranger 69 // R.I.P
Extreme ~ x10 ~~ Shillien Templar 81 // Active
                        ~~ Hell Knight 76 // R.I.P
                        ~~ Eva's Templar 80 // R.I.P
                        ~~ Phoenix Knight 77 // R.I.P
                        ~~ Titan 84 // R.I.P
                        ~~ Soul Hound 79 // R.I.P

I still want to be tank :)

roli

SS Lagi są tylko między godziną 17 a 21 admini do końca tygodnia mają się z tym uporać. [...]
ja akurat grałem w tych godzinach i były :]

seken

Cytat: Grahio w Kwiecień 08, 2010, 06:43:42 PM
Mam pytanie co do tego serwera. Czy te przywieszki i praktycznie ciągle lagi itemów (ssów itp) są tu na porządku dziennym?
Ciezko powiedziec, czasami niema, a czasami co 2 hit to ss lag.
Rickert znowu Cie z const pt wywalili to antyreklama?  :oops:

HellSign

Przecie on quitnał na 20lvl na ratach x13 i to jeszcze kase dostał. Bo doszedł do wniosku, że za długo się expi.

On woli serki gdzie ludzie za gremlina mają 79 i sp na 10faili skilli +16
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rowenka

Trzeba męczyć się z lagami ss w godzinach popołudnie/wieczór ale mam nadzieje, że szybko się z tym uporają. W pierwsze dni serwer bardzo dobrze działał. A co do cyrylicy to nie przeszkadza jak grasz w zgranym klanie/pt polskim, nawet do rynku ze sklepikami po rusku da się przyzwyczaić :)
Puszek [ * ]

Bonek [ * ]

seken

Cytat: Rowenka w Kwiecień 08, 2010, 08:47:21 PM

Trzeba męczyć się z lagami ss w godzinach popołudnie/wieczór ale mam nadzieje, że szybko się z tym uporają. W pierwsze dni serwer bardzo dobrze działał. A co do cyrylicy to nie przeszkadza jak grasz w zgranym klanie/pt polskim, nawet do rynku ze sklepikami po rusku da się przyzwyczaić :)
Co do sklepow niema nikt moze common damascusa na sell ;p?
Nieno mi akurat sklepy z ruska nazwa nie przeszkadzaja, nawet po xxx godzinach ogladania tych samych shopow juz sie wie jak sie zwa ssb itp

Bibalolo

Tutaj rickert, xxxfelekplxxx team okazał się na tyle pr0, by włamywać mi się na maila, by zdobyć tutaj konto i pisać takie bzdury, hellsing ty nie lepszy, robisz prezentacje kilku serverów na raz, dziennie mówisz, że wbijasz na 2 servery, nawet słyszałem od "samsezrobie", że szukają bishopa bo niby twój komp nie wyrabia, więc jeżeli masz gdybać, to mnie zapytaj, zresztą ty o wszystkim wiedziałeś, więc dla mnie jesteś nikim.

HellSign

Bibalolo nie nazwę Cię Rickertem ze względem na twoją władzę na forum, aczkolwiek musisz wiedzieć, że twoja opinia mnie nie interesuje.

Robię prezentacje, poradniki, recenzje różnych rzeczy od gier po klasy, a włączając serwery Lineage'a.

Głupcem jest ten, który ocenia innych na podstawie postu. Szczerze to miałem tutaj napisać o paru rzeczach i zrobieniu const pt bedka przez Ciebie, ale wstrzymam się. Ty wiesz, oni i ja także o czym chodzi.

Powracając, grajcie nie grajcie mi nic do tego :).

BTW :
Mnie na vencie nie było od dwóch dni, jeżeli ktoś Ci ukradł konto to twój własny problem i nie obrażaj innych. Szkoda słów, a zdania tym bardziej.
RPG CLUB x3 Empire

Rickert

To, że nie gram z osobami które próbują mnie zescammować/obrazić/okraść czy coś - To nie oznacza, że na serverze nie gram. Ale to jest bardzo trudne do zrozumienia!?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Tirius

Rickert, co Ty masz z siebie, że Ciebie tak okradać chcą? Toć to już nie pierwszy raz.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Rickert

Zaufanie do ludzi... Może to przez mój wiek, nie wiem. Ale jak znam kogoś rok, i naprawdę ten ktoś udaje kimś, kim nie jest przez cały ten czas, to normalnie +5 do zajebistości.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

TreeHill

widze ze nadal pie-rdolicie farmazony , i nadal gówno sie można dowiedzieć o serwerze ;/ ja p-ierdole co na naród:/
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates