TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TreeHill

Drodzy gracze , Nasza dministracja nie siedzi caly czas na miejscu i nie zajmujemy sie tylko serwerem x 13 , ale staramy sie dolozyc wszelkich staran by usunac lagi , oraz niedzialajace Ss'y. W zwiazku z tym wszyscy pracujemy nie tylko w wolnym czasie , zeby usunac wszystkie niedogodnosci techniczne. Odbieramy wsze dotacje , zeby po starcie serwera moc przekazac reward wszystkim ktorzy dotowali.
Po ukoczeniui pracy technicznych nie bedzcie potrzebowali nowego patcha/klienta.

N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

seken

Cytat: TreeHill w Kwiecień 13, 2010, 03:10:08 PM
Drodzy gracze , Nasza dministracja nie siedzi caly czas na miejscu i nie zajmujemy sie tylko serwerem x 13 , ale staramy sie dolozyc wszelkich staran by usunac lagi , oraz niedzialajace Ss'y. W zwiazku z tym wszyscy pracujemy nie tylko w wolnym czasie , zeby usunac wszystkie niedogodnosci techniczne. Odbieramy wsze dotacje , zeby po starcie serwera moc przekazac reward wszystkim ktorzy dotowali.
Po ukoczeniui pracy technicznych nie bedzcie potrzebowali nowego patcha/klienta.
O thx wielkie, chociaz tak naprawde te x100 i x7 sa nie potrzebne z takim lol online jak dla mnie ;p

Quibre

To jak wiemy mniej więcej ocb to mam pytanie z innej beczki czy ktos wie jak odebrać vote coiny?Bo głosowałem kilka razy na serwer ale nic niedostałem.

seken

Cytat: Quibre w Kwiecień 13, 2010, 03:58:38 PM
To jak wiemy mniej więcej ocb to mam pytanie z innej beczki czy ktos wie jak odebrać vote coiny?Bo głosowałem kilka razy na serwer ale nic niedostałem.
Ja ogolnie wczesniej (jakies 3-4 dni temu) glosowalem po jakims czacie pojawial sie vote coin, mniej wiecej 10/12 godzin, tzn nastepnego dnia, a teraz glosuje i tez nie dostaje tych coinow ;/

TreeHill

Cytat: seken w Kwiecień 13, 2010, 04:00:11 PM
Ja ogolnie wczesniej (jakies 3-4 dni temu) glosowalem po jakims czacie pojawial sie vote coin, mniej wiecej 10/12 godzin, tzn nastepnego dnia, a teraz glosuje i tez nie dostaje tych coinow ;/

o to im chodzilo pewnie tez ze ogolnie zbieraja wsze voty i staraja sie na start serwera juz zrobic to zebyscie zalogowali sie i mieli te coiny zalegle za vote i te 2 coin of luck ;]
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

seken

Cytat: TreeHill w Kwiecień 13, 2010, 04:06:13 PM
Cytat: seken w Kwiecień 13, 2010, 04:00:11 PM

o to im chodzilo pewnie tez ze ogolnie zbieraja wsze voty i staraja sie na start serwera juz zrobic to zebyscie zalogowali sie i mieli te coiny zalegle za vote i te 2 coin of luck ;]
;o za co coin of luck?
tak btw jest juz 16:10 i ciagle nieda sie zalogowac ;p

Quibre

Może chodziło o 16 ich czasu a chyba sa 2 godziny różnicy tylko nie wiem w która strone ;p

seken

Cytat: Quibre w Kwiecień 13, 2010, 04:47:41 PM
Może chodziło o 16 ich czasu a chyba sa 2 godziny różnicy tylko nie wiem w która strone ;p
Patrze, oni niby 18:52 teraz maja, czyli do jutro oni beda cos tam robic?  :shock:

TreeHill

ale co , bedzie tu wipe.reebot czy co ??
N/A

Sokrates

seken

Cytat: TreeHill w Kwiecień 13, 2010, 05:25:02 PM
ale co , bedzie tu wipe.reebot czy co ??
nie wiem ty znasz rosyjski ;p, niemam zielonego pojecia co bedzie
Edit: juz wszystko dziala jak nalezy ;p

serafinPover

OO Qiberek tutaj grasz? Pod jakim nikiem?

Quibre

TreeHill

to ze znam rosyjski to bez znaczenia , chce sie dowiedziec czy byl wipe jak ktos juz tam gra czy nie ??
N/A

Sokrates

seken

Cytat: TreeHill w Kwiecień 14, 2010, 02:22:48 PM
to ze znam rosyjski to bez znaczenia , chce sie dowiedziec czy byl wipe jak ktos juz tam gra czy nie ??
Nie bylo zadnego wipe, grasz jak przed ta przerwa techniczna.

Quibre

Nie było wipe , jak rejestrujecie konto starajcie się jak najtrudniejsze hasło robić bo wczoraj nie wiem w jaki sposób ktoś mi wlazł na konto.Ogólnie gra się tu fajnie .

Salamistra

Witam! Jakie są na tym serwerze Polskie klany?

Quibre

RedDragons,InfinityDream,DrClub chodź nie wiem czy nie mieszany.Są jeszcze pewnie jakieś ale nie było mi dane się o tym przekonać ;p

DreamWeaver

DrClub to NIE jest polski klan.
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

Kazuya

Cytat: Quibre w Kwiecień 13, 2010, 03:07:06 PM
Na głównej już napisane że ponowne uruchomienie serwa o 16

Плановый профилактический рестарт в 16.00

Уважаемые игроки, наша администрация не сидит на месте и в данный момент мы предпринимаем еще одну попытку избавить сервер х13 от лагов сосок, в связи с этим всем необходимо подождать некоторое время, до завершения технических работ. Приносим извинения за предоставленные неудобства и желаем Вам приятной игры после включения серверов. После завершения профилактических работ ОБНОВЛЕНИЕ КЛИНЕТА НЕ ПОТРЕБУЕТСЯ.

PS.
Jak dobrze że nie zacząłem grać na starcie jak tu expić?? :D

malo jak na start
rpg x5 [gh85]

HellSign

:) Sarkazm średniego lotu lub niedokładnie przeczytany tekst.

Tak wyglądają start Vilage 3tyg. po starcie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

x3nomorph

Uhm, czy to nie sa przypadkiem pliki nie ruoffa tylko Asteriosa?
new future.

HellSign

Cytat: x3nomorph w Kwiecień 15, 2010, 09:48:16 PM
Uhm, czy to nie sa przypadkiem pliki nie ruoffa tylko Asteriosa?

not l2j, l2off
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Ulquiora

Witam wszystkich

Czy warto zacząć grę na tym serv;ie czy juz pełno os. poubieranych w a/s grade 70/75lvl+? I jaki mniej więcej online?

Pozdrawiam

HellSign

x13 i sam sobie odpowiedz, lvle są s gr mało a gr też.
RPG CLUB x3 Empire

Ulquiora

Cytat: HellSign w Kwiecień 16, 2010, 01:43:22 AM
x13 i sam sobie odpowiedz
Pytanie to pytanie. Mam ograniczony czas już względem gier.
Cytat: HellSign w Kwiecień 16, 2010, 01:43:22 AM
lvle są s gr mało a gr też.
Thx za jakieś tam info.