Hawkeye [HE]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leningrad

Cytat: BurnFist w Kwiecień 14, 2010, 09:23:07 AM
Ja mam do was 2 pytanka , mianowicie : dalem sobie na pasek /atack ( mam go na jedynce )
1. atakuje moba ok zabijam go i lezy , targetuje nastepnego naciskam /atack i target przeskakuje mi na martwego moba ktorego zabilem wczesniej

2. jaK to jest z tym range? czy bede miec wieksze Range od np nukera? dostałem skilla pasynwgo 78 lvl ( archer mastery + range) nie poczułem róznicy? , aha i na co wplywa range? na skille , regulary?

thx z góry!
1. to nie spamuj tym f1
2. wiekszy range bedzie odczuwalny z dorf buffem/snipe/archery, range wplywa tylko na regulary

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

BurnFist

tylko mi o to chodzi ze ja właśnie chce spamować tym f1 ;D to podniosło by wydajność mojego farmienia na IOP , co do tego range to tak jak myślałem , a co to ten ''dorf'' buff?

Vanquish

Buff od warsmitha ktory zwieksza range

Blitz

i jeszcze long shot z certyfikacji

BurnFist

A mam jeszcze dwa pytanka 1.mianowicie czy maksymalnie można wyciągnąc 500 Crit Rate?
2. Opłaca się brac Long Shota z suby?  , napiszcie najlepiej jakie Skille z subek wyciągnac , ja myslalem nad long shot , Cp z warriora i trigger Haste...

PuFF

long/haste/celka albo evasion

BurnFist

Dzięki , teraz ponawiam pierwsze pytanie... czy maksymalnie mozna wyciagnac 500 crit rate?

Kwadrat

BurnFist

czyli max wyciągne 50% crit rate? i nie ma zadnego innego buffa na wiecej Krytyków nawet przy tym 500 crit rate?

ractail

Cytat: BurnFist w Kwiecień 14, 2010, 06:37:03 PM
czyli max wyciągne 50% crit rate? i nie ma zadnego innego buffa na wiecej Krytyków nawet przy tym 500 crit rate?

Przy 500 crt rate jest blokada po prostu.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

BurnFist

ok wszystko wyjaśnione ale chciałem się dowiedzieć jeszcze jakie są 5 priorytetowych skilli u HE które muszą byc enchantowane , i na co?

Vanquish

Snipe na decrease penalty to chyba najwazniejszy, puzniej chyba atakujace na ele, stun na chanse.

Yoker

mam pyt. dotyczace focus skill mastery. Majac 47str na HE (+5 z dye, +1 z aug, +1 z draco) moge srednio uzyc 20x skilla bez reuse (choc oczywiscie zdarza sie, ze juz po pierwszym bedzie reuse) a z 23 buffow srednio przynajmniej 21 ma time x2. Czy ten skill jest az tak skuteczny czy moze to jest bug na dexie?

Alarion

Welcome on Dexbound, teh bugland...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Scorpion

CytatMajac 47str na HE (+5 z dye, +1 z aug, +1 z draco) moge srednio uzyc 20x skilla bez reuse
Myślalem, ze dexbound mnie juz niczym nie zadziwi- ale sie kurwa pomylilem O_o  :P
...

ARCYK

Witam. Znudzili mi się już melee fighterzy i mam zamiar zagrać albo łucznikiem albo nukerem. I w związku z tym nasuwa się pytanie bo czytałem na forum, że łuczników znerfili i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób? Dlaczego teraz są słabsi niż byli kiedyś?

Yoker

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,28402.0.html
a wystarczylo tylko kawalem przewinac strone. Polecam ten topic.

ARCYK

Aj rzeczywiście przewijałem w innych działach tylko nie tu gdzie napisałem zapytanie :P. Ok dzięki. Po przeczytaniu wnioskuje, że jeżeli nie będzie bdka w party przeciwnika to nie będzie wcale tak źle. No to chyba sobie zagram archerem tylko jeszcze nie wiem którym.

virisken

Cytatnie będzie bdka w party przeciwnika
musialoby nie byc bd i swsa, ALE to sa podstawowe postacie w pt wiec nie licz na ich brak...

Bled

jaki jest maksymalny range w GF ? 1400? banka dla lukow daje co range?

PuFF

banka daje 50~ chyba range a max to tylko na he wyciągniesz kraś buff+snipe+dex+cert+bańka+arczerk will :D
dzieki za up.

virisken

zpomniales o archers will (+50)

PuFF

a łuki chep shot nie maja wiekszego zasiegu czy cus? bo słyszałem takie mity.

virisken

Kommodus

Nawet jezeli by miały to i tak focus>all