L2EX low rate x5 Gracia Epilogue

Zaczęty przez Gandam, Październik 02, 2009, 10:56:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azarael

I sprawa
Kolega gra akurat na servie x10 Extreme i mówi, że exp idzie jak złoto. Podczepia się do party i tylko chodzi na AFk-u. Może ktoś mi powiedzieć z grających (o ile jest ktokolwiek) czy za to przypadkiem nie wyrzucają z party automatycznie?:P
Jeżeli nie to chyba jacyś za przeproszeniem idioci grają...
II sprawa jak sprawa z botami i dual boxami na servie??

wewow

Cytat: windred w Marzec 01, 2010, 04:34:58 PM
Czy ja wiem. Rickert luka ta dzialala na kazdym serverze opartym o projekt l2j wiec nie nalezy tego traktowac jako osobista porazke servera zwlaszcza iz to Gnacik zalatal dziure ktora kazdy admin wlasnego servera sciagnal:)
Logi byly doglebnie sprawdzane i kazda bron/bizu zrobiona nie legalnie zostala usunieta z servera.

Bron bizu zrobione nielegalnie? Kazda bronbizu ktora miała grade wyzszy niz b i byla ponad +10 byla usuwana. (x5) W taki  sposob stracilem HD+12, ktorego sam wbilem jak odchodzilem z serwera. Bez zadbych shitow.

Co do itemow to nie tylko Mejor mial "dziwne itemy". Byla tez postac (nicku nie pamietam) ktora posypala sie z epicow. Osoba ktora podniosla epici cieszyla sie do reloga, po ktorym one zniknely.

Wg mnie to zadne luki, tylko zabawy admina/gma. Teraz pewnie napisze ktos ze nie maja dostepu. Tylko oni tak mowia. A jaka jest prawda?

windred

CytatWg mnie to zadne luki, tylko zabawy admina/gma. Teraz pewnie napisze ktos ze nie maja dostepu. Tylko oni tak mowia. A jaka jest prawda?
takie brednie mozna o kazdym erverze napisac...

i nie pisz prosze bzdur, ze wszystkie itemy powyzej +10 byly usuwane bo sam mialem homka +16 i soma +12.

@Azarael
dualbox dozwolony, multibox ban. Bota nie odpalisz, bardzo dobry system antybotowy.
Jedni wyrzucaja z party drudzy nie, zalezy na kogo trafisz i jaka profa grasz.

Ryane

Mhm wg Ciebie wszysyc bzdury pisza... znam jeszcze 2 przypadki co tak bron stracily, tylko nie wiem czy sami wbili czy kupili od tego co uzywal bugow. Homek i som to nie s grade, wiec sie nie wlicza ;]

windred

Nie wszyscy tylko Ty wymyslajac bajki na temat tego servera lub osoby z 1-5 postami ktore nie wiadomo kiedy i skad sie wziely. Niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia tutaj zakresu ip z ktorych posty sa pisane, pewnie pokrywalyby sie z niektorymi zawistnymi osobami wypowiadajacymi sie tu ze swojego prawdziwego konta:)

Ryane juz Cie raz prosilem i poprosze po raz kolejny. Nie wypowiadaj sie juz w tym temacie. Twoje zadanie wszyscy znaja bo na kazdej stronie w tym temacie jest Twoje 5 postow z ktorych jasno mozna wywnioskowac, ze gnat to skorumpowany koles ktory albo gra na serverze i robi sobie bronie +++, albo jacys jego koledzy, serv jest kompletnie nie zabezpieczony bo Ty potrafisz odpalic tam bota(mimo, ze nikomu innemu sie jeszcze nie udalo) i w ogole Ty jetes zajebisty, a serv zjebany.

Nie chce mi sie juz odpisywac na te bezsensowne insynuacje. Wypowiadaja sie albo zawistne polaczki ktore w gruncie rzeczy nie graly na serverze dluzej niz 2 tygodnie, a wiedza zawsze najwiecej, albo opowiesci z upy wziete od Pana Ryane lub 4 postowych kont typu "wewow" czy "L2ExtremetoHuujnia"

Ryane

Nie przypominam sobie, bym cos pisal o Gnaciku, ze jest skorumpowany... I w moim postach jest sama prawda, 0 klamstwa. IP mojego nie sprawdzisz, bo jak tam gralem mialem zmienne IP ;] Coraz bardziej zastanawiam sie kim jestes. Z tego co piszesz wnioskuje, ze masz pewne znajomosci z Gnatem. Bo normalnemu graczowi mu sie nawet na pma nie chce odpisac, a co dopiero czy dana AMka byla kiedys na danej postaci. Skad wiesz, ze nikomu sie nie udalo odpalic tam bota? Z tego samego zrodla co kiedys pewni ludzie z mojego klanu grali na multi i bardzo rzadko kiedy ktos zostal za to ukarany? Nie wiem jakie tam sa zabezpieczenia aktualnie, ale do konca Sierpnia jechalem tam na bocie. I mi sie tez nie chce odpisywac na te Twoje bajki o tym, ze Gnacik usunal TYLKO I WYLACZNIE bronie pochodzace od gracza, ktory bugowal. Ja wiem swoje i przysiegam, ze w zadnej sprawie swiadomie nie sklamalem. Jak w nastepnym poscie zas cos o mnie napiszesz, to ja zas odpowiem i bedziemy sie klocic przez kolejne kilka stron.

windred

Cytat: GnacikOd dziś został także poprawiony enchant skilli jeżeli chodzi o szansę. Używałem ten tabelki:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=rMDeDI8R93GvtjlX9AzsmZg&output=html
Info ze wczoraj.

Tak na marginesie, zostal rowniez uruchomiony event z dyniami.

Zapraszam na serwer.

vind

ciekawy serverek szkoda ze tak dlugo stoi =p wipe wipe !

Arantiel

To chyba dobrze, ze dlugo stoi... Nie kminie ludzi co mowia, ze serw jest juz 'stary' i trzeba wipe. Macie nadmiar wolnego czasu zeby zaraz po starcie grac po XXh zeby tylko sie wybic? Jesli tak to troche zal, no ale kto co lubi. Wg mnie zaleta serwa wlasnie jest to, ze dlugo stoi i nie bedzie wipe bo cos tam.

Eligos

po co wipe  :D ja słyszałem ze tam konta są usuwanie po 3 miechach nie użytkowania wiec jedna cholera ;p
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Ornetto

widze ze nikt ostatnio tu nie pisze ;p takie pytanie kto moze wspomoc itemami, kasą, matsami, postaciami na aria x10?? :D :noob: ludzi ktorzy chcą mi pomoc prosze o pm ;p

kochamziolo

http://www.l2ex.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=12657

Po upadku x5 jak dla mnie bardzo dobry pomysl Gnata....BTW cos glosniej o HR sie zrobilo w miejsce sfailowanego x5 :afro:
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

kochamziolo

Cytat: Foxy w Czerwiec 22, 2010, 09:16:58 AM
Cytat: kochamziolo w Czerwiec 22, 2010, 06:54:23 AM
http://www.l2ex.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=12657

Po upadku x5 jak dla mnie bardzo dobry pomysl Gnata....BTW cos glosniej o HR sie zrobilo w miejsce sfailowanego x5 :afro:

hmmm przeniesienie postaci ;D trochę ludzi się zbulwersuje

Wiadomo ze zawsze komus nie spasuje..ale na takich zasadach jakie Gnat wprowadzil jak dla m,nie jest ok.. :afro:  Trzymac serwer z 50 online to nie bylo sensu wiec trezba bylo cos wymyslic

<-_->

ARCYK

Niby lepiej późno niż wcale ale teraz to mi może... Jak pytałem całkiem niedawno GMa czy byłaby możliwość przeniesienia postaci to stwierdzili, że nie. Dopiero online musiało spaść do 30 żeby klapki na oczach się zsunęły ;D

Essex

I co zmyślacie? Nie ma żadnej daty HR. Nawet nie wiadomo jakie raty będą, a wy już datę przewidujecie.

Argento

Cytat: Essex w Czerwiec 23, 2010, 01:51:24 AM
I co zmyślacie? Nie ma żadnej daty HR. Nawet nie wiadomo jakie raty będą, a wy już datę przewidujecie.
Na forum L2ex podawales niby rate x500 a tutaj juz nic,wiec nie rob wody z mozgu dla ludzi.
Jak dla mnie cala ekipa GM's tam to fail oprocz Gnata,Jiv'a  i Hellpower-bo Wy potraficie tylko namieszac i zniechecac ludzi do gry niz pomagac.
Gnat,JIV,Hellpower>Cala Zgraja lol GMS
Dlaczego?
GM Voldi-Wbija w gre tylko pospamowac na hv kogo on to nie lubi etc jakby to kogos obchodzilo.
Bylo pokolenie GM's ktorzy tylko wbijali do gry zeby zamieniac ludzi w kroliki w giran powodujac tym lagi przy gk.
Kazeshini -na poczatku dobrze sie zapowiadal nie wiem jak jest teraz.
Petycje X pytanie=Odpowiedz=Zapytaj Gnata Po co te petycje jak jest dzial Bledy na forum i z niego szybciej uzyskasz info czy zostanie to naprawione czy moze trzeba wiecej dowodow.Pisana petycja malo co daje moze 1/100.
I taka jest prawda nawet sie nie tlumacz Essex bo i o tobie byly tematy ze masz wyje.. na serwer.
GM jest od pilnowania ale mala wiedza tez by sie przydala.Wbija nowy gracz,widzi GM i za kazde pytanie dostaje odpowiedz "Nie wiem".
Wy miedzy soba ustalcie pierw a nie kazdy pisze inne info na forum.
Jeden gm ze 1 czerwca,drugi ze nawet po wakacjach a trzeci ze rate x500...
Tak samo sytuacja miala miejsce:
Gnat wprowadzil prawo do odpalania dualboxa na serwerze x5-Wbija nie poinformowany GM i banuje ludzi za dualboxa.Graty GM ktory nawet nie zna aktualnych zasad panujacych na serwerze,naprawde tylko pogratulowac.

http://www.l2ex.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=11069&start=30
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

kochamziolo

hahaha na FORUm exa sam spamowales ze takie raty,ze hr sie robi tylko nie wiadomo kiedy bedzie etc..a obok ciebie silvi nastepny "pro GM" w ogóle zdziwiony ze jakis HR ma byc..osobiscie trzymam kciuki za gnacika bo brak na rynku dobrego HR

<-_->

GenesiZ

Cytat: kochamziolo w Czerwiec 23, 2010, 07:45:14 AM

hahaha na FORUm exa sam spamowales ze takie raty,ze hr sie robi tylko nie wiadomo kiedy bedzie etc..a obok ciebie silvi nastepny "pro GM" w ogóle zdziwiony ze jakis HR ma byc..osobiscie trzymam kciuki za gnacika bo brak na rynku dobrego HR

ja myślę że jak powstanie HR to może to być coś sensownego i wartego uwagi. Na pewno wbiję jak wstanie
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Gandam

podstawa wiedza do prowadzenia hr'a mogby byc temat o vervedzie ktora prawie dogadzala XDD
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

GenesiZ

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 23, 2010, 10:37:45 AM
podstawa wiedza do prowadzenia hr'a mogby byc temat o vervedzie ktora prawie dogadzala XDD

raczej nie, vervada to był high rate na 2 tygodnie max
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Essex

Cytat: kochamziolo w Czerwiec 23, 2010, 07:45:14 AM
hahaha na FORUm exa sam spamowales ze takie raty,ze hr sie robi tylko nie wiadomo kiedy bedzie etc..
Cytat: Argento w Czerwiec 23, 2010, 07:09:56 AM
Na forum L2ex podawales niby rate x500 a tutaj juz nic,wiec nie rob wody z mozgu dla ludzi.

http://www.l2ex.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=12572&p=85349#p85349

A teraz kochasie przeczytajcie czy ja powiedziałem, że x500 będzie na 100%, czy może coś innego.
Tylko nie próbujcie zaraz wciskać że pisałem o 1 czerwca bo padnę ze śmiechu...

O twój żal do petycji jest odpowiedz w linku który podałeś.

Argento

No wlasnie tu piszesz ze nie wiadomo jakie raty i czy w ogole a tam ze 500.W ogole bys najlepiej nic nie pisal bo Wy sie tylko kompromitujecie tymi wypowiedziami.Jeden gm mowi to a drugi tamto.
Gnat daje info ze dualbox jest dozwolony na x5 a Ty wbijasz i banujesz ludzi za db.
QQ:D
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Essex

Chyba wciąż nie przeczytałeś. I znajdź mi te osobę co dostała bana przez moją nieuwagę, bo to jest bardzo ciekawa teoria

kochamziolo

Cytat: Essex w Czerwiec 23, 2010, 12:53:47 PM
Chyba wciąż nie przeczytałeś. I znajdź mi te osobę co dostała bana przez moją nieuwagę, bo to jest bardzo ciekawa teoria

Kto bedzie szukal tego w tym spamie..ale skoro na forum ex bylo juz kilka tematow o tym jacy :pro GM"  tam dzialaja to jednak to o czyms swiadczy..ale nie bede sie tu klocil

<-_->