Hawkeye [HE]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Regis90

Jaki jest reuse Counter Dash (skill lvl 79)?  Nie musi być jakoś super dokładnie, tylko tak plus minus.
Pomimo że balance life to najbardziej socjalistyczny skill,  jest o dziwo użyteczny.

bula

Blitz

on sie wlacza jak ktos ciebie bije, dosc czesto

Regis90

Cytat: Blitz w Czerwiec 24, 2010, 02:21:11 PM
To jeszcze podrążę temat. Ile on dodaje speeda?
Na swoim TH wyciągam 269 i zastanawiam się jaka jest granica ludzkich mozliwości.

Edited:
A! I czy pokrywa się ze zwykłym dashem?
Pomimo że balance life to najbardziej socjalistyczny skill,  jest o dziwo użyteczny.

ractail

Cytat: Regis90 w Czerwiec 24, 2010, 08:34:26 PM
Cytat: Blitz w Czerwiec 24, 2010, 02:21:11 PM
To jeszcze podrążę temat. Ile on dodaje speeda?
Na swoim TH wyciągam 289 i zastanawiam się jaka jest granica ludzkich mozliwości.

Edited:
A! I czy pokrywa się ze zwykłym dashem?

A da się mieć więcej niż 250 speeda ?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Regis90

TH +4 DEX ma bazowo 142 speeda

+8 Berserker 2 lvl
+66 Dash 2 lvl
+20 Song of wind
+33 Wind walk lvl 2
-------------------------
269 Speed

swan

jaka tam u was kronika jest? normalnie jest ograniczenie do 250 (jak przkrocyzsz to do peirdla i zabieraja prawo jazdy)

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Regis90

To jest abyss x3. Kronika Kamael jeszcze z częścią skilli Interlude.

Cytat: swan w Czerwiec 24, 2010, 09:03:05 PM
jaka tam u was kronika jest? normalnie jest ograniczenie do 250 (jak przkrocyzsz to do peirdla i zabieraja prawo jazdy)
To jest ruski serwer. Tutaj zdejmowanie blokad ze skutera nie grozi izolatką   8)

bula

speed cap = 250

mozna miec jednoczesnie c.dash + dash, nie wiem ile dokladnie dodaje ale pewnie cos kolo tego co dash2(bardzo mozliwe ze sie myle :P)

Blitz

40 speeda o ile pamietam ;p dla calego pt

Regis90

Znalazłem potwierdzenie 8)  http://www.l2gc.com/races/human/saggitarius/

Counter dash przez 60 sekund zwiększa Speed całego party o 40.

NightBird

Nie chce grzebac po tym dlugim temacie wiec mam kilka pytan odnosnie FREYI,

1. Jakie DYE end-game
2. Jakie Certy ? i dlaczego
3. Jakie w ogole ATTRi wbijac na HE ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Drah

Dye + 4 str - 4 cob
Certy +range celka ud
Atri Fire
IMHO

marvel

Który set jest najlepszy dla lucznika i dlaczego?  Dynasty Moirai czy Vesper

Apocalyptik

Vorpal > Vesper > Moirai > Dynasty. Tak to się według mnie układa jeśli chodzi o bonusy, które te sety dają. Elegia ma jeszcze lepsze, ale jeszcze nikogo w tym nie spotkałem.

We ride together, we die together.

Alarion

i poza jakimiś privami pewnie nei spotkasz, bo smoków, ani Freyi wersji extreme jeszcze nikt (chyba nawet u koreańców nie licząc jednorazowo z pomocą GM-a) nie ubił. Zasadnicze zmiany (spore osłabienie tychże epic bossów i kilka innych bonusów dla raidujących) nastąpią w H5 part 4 i kto wie, może wtedy zaczną się pierwsze Elegie pokazywać...?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ARCYK

Dawno nic tu nie było pisane. Od której kroniki można enchantować snipe na poruszanie się? Wbiłem na testowy final dexa, zrobiłem HE i mam do wyboru enchant na power i cost. Nie sprawdzę tego bo nie widziałem tam gcków. Gdzieś na jakimś frapsie widziałem, że typ miał zenchantowane na cost i poruszał się. Ale to chyba na epilogu już było. Z kolei na serwie H5 L2inc przy opisie enchantu na cost jest coś napisane o restrict movement bla bla. Ktoś oświeci? :D

Apocalyptik

Na cost można biegać, ale w spowolnionym tempie chyba lekko.

We ride together, we die together.

Azarael

Chodzi o to, że możesz się poruszać przy snipe, tak jak np. tank na UD/ Veng ale spd jest niższy.

ARCYK

Ok, dzięki za odpowiedzi. To mam jeszcze jedno pytanie. Jest gdzieś może jakaś tabelka która przedstawia jak rośnie/maleje dmg względem odległości do celu? Szukałem tutaj na forum i u wujka google ale na nic takiego się nie natknąłem.

Arimas

Cytat: ARCYK w Czerwiec 27, 2011, 12:23:02 AM
Ok, dzięki za odpowiedzi. To mam jeszcze jedno pytanie. Jest gdzieś może jakaś tabelka która przedstawia jak rośnie/maleje dmg względem odległości do celu? Szukałem tutaj na forum i u wujka google ale na nic takiego się nie natknąłem.
Zakładam, że grasz na prywatnym serwerze, więc to może w ogóle nie działać.
Najprościej jak zrobisz testy strzelając z różnej odległości do NPC w mieście lub zrobisz z kimś testy na colosemu

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ARCYK

Na razie nie gram na żadnym serwie a chcę iść na dexa GF pts. Tam na tym testowym sprawdzałem to z bardzo bliska waliłem tylko o 100 na critach mniej niż z 1500 range lol. Dlatego pytam czy jest jakaś tabelka pokazująca jak to powinno wyglądać :P. Od której kroniki btw to działa?

EsTeCzteryRkA

Cytat: ARCYK w Czerwiec 27, 2011, 11:52:51 AM
Na razie nie gram na żadnym serwie a chcę iść na dexa GF pts. Tam na tym testowym sprawdzałem to z bardzo bliska waliłem tylko o 100 na critach mniej niż z 1500 range lol. Dlatego pytam czy jest jakaś tabelka pokazująca jak to powinno wyglądać :P. Od której kroniki btw to działa?
35% dmg roznicy pomiedzy melee a full range
zmienilo sie to napewno przed gracia , na oficjalnym forum ludzie plakali o tym w lipcu 2008 roku.
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

ARCYK

Ok, dzięki za odpowiedź.

kactuzz

Jak było z tym lethalem w interludzie, można było zbić cp do 1 albo i cp i hp do 1 tak?
I czy w interludzie był counter dash/mind/rapid?