L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fat4lity

Cytat: Drah w Listopad 17, 2010, 12:26:49 AM
http://www.youtube.com/watch?v=GMo3RIdUriM&feature=player_embedded

enjoy 128 graczy się poskładało ;] play privz more

Co oni zrobili z grą? o.o A biżu ma chociaż lepsze staty?

Hesser

Drah. Serwer priv - jest inny niż off. Od zawsze tak jest.
Dążenie do tego, żeby każdy serwer był jak off jest bezsensu - po co byłby wtedy off?
Chcesz grać na offie - pay and play. Serwery prywatne są robione tak, żeby podobało się graczom, a nie udawało kolejnego offa.
Oczywiście bicie epików w 1 PT to przesada, ale tak jest prawie wszędzie - no oczywiście nie na Twoim Ruoffie ;* i offie zapewne ;)

Legion007

Drah- z tego co wiem to na assassinie tylko 1 klan farmil valakasa i z tego co sobie przypomnam to tam zawsze bylo wiecej osob niz 1 pt :). Uwazam, ze twoj kolega troche przesadzil :) pozdrawiam. Na przyszlosc polecam nie pisac bzdur:).

Drah

Tylko czemu ja mówiłem to co mi ty pisałeś na GG ?:D

Liar

Zastanawiam się czy gdyby zrobić wipe to by przyszło więcej osób. Zapewne administracja się na to nie zgodzi, ale dla mnie pozostaje to jedynym sensownym wyjściem w tym momencie. Pliki są okej, spora część bugów naprawiona. Ludzie by wbili .
Waitin' for : www.l2asylum.com

Brianoc

Wipe i nowa reklama bylaby dobra :)
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

ONYX2

Ja wbiłem po jakimś czasie na server i widzę kurcze, że aministracja staneła na wysokosci zadania i poprawiła wiele rzeczy hmmm.... Ważne, że wytrwale pracują na sukces i tak naprawdę nie ma kołaczy bez cieżkiej pracy.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

Ponawiam, apel, że jeśli ktoś potrzebuje pomocy to PM nolaan.

Legion007

Drah- lubie ci wciskac bajki na gg :P.

Haseo

To jest rozmowa o ''dead projekcie''. Pamiętam administrację z dziwnych pomysłów, kasowania trudnych tematów i wymijania się od poprawiania bugów, ale jak widzę wszystko się poprawiło jednak serwer 'ledwo ciągnie na kroplówce' ;P Też jestem zdania, że wipe przyciągnie nowych graczy bo wysyp wakacyjnych lol serwerków się skończył i jeśli wstanie coś sensownego w ciągu 2 tygodni (troche ludzi z rpg club ucieknie) to online może być zadowalający.

Liar

Ale z 2 strony sporo osób odejdzie a starzy gracze są pewni. Nowi mogą się rozmyslić tak jak to mają w zwyczaju reborni, którzy zmienili ten serwer zanim on wstał . Haseo z rpg też już quitneliście ? Dzisiaj doszło sporo nowych graczy . Wierzę jednak, że serwer wstanie. BTW jak chcecie to wpadajcie reborni.

spickler

Robienie kolejnego wipe nic nie da. "Skoro serwer startuje już 3 raz, to nie może być dobry" - tak zapewne pomyśli wielu graczy. Dlatego niech zostanie to co jest. Nie ma na razie przekoks klanów, ledwie kilka osób złożyło dynasty, ale bez naramienników to jest porównywalne z s grade. Ludzie, nie ma potrzeby wipe ! Jak ktoś nowy chce wbić, zaraz znajdzie klan i bez problemu się wyexpi i klan pomoże z eq.

A teraz coś o serwerze: Ostatnio zauważyłem, że gmi ostatnio każdego wieczora bawia się w eventy i to przed ładne kilka godzin nawet. Może to zachęci graczy do wbicia. Nawet jak ktoś nie luni eventów i nie zależy mu na nich, ma dowód na zaangażowanie administracji.

NOhope

Gdzie mozna sprawdzic online w/w serwera ?

Brianoc

Ale jaka przyjemnosc plynie z grania na farm serwerze
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Grande

Cytat: spickler w Listopad 18, 2010, 08:44:05 PM
Robienie kolejnego wipe nic nie da. "Skoro serwer startuje już 3 raz, to nie może być dobry" - tak zapewne pomyśli wielu graczy. Dlatego niech zostanie to co jest. Nie ma na razie przekoks klanów, ledwie kilka osób złożyło dynasty, ale bez naramienników to jest porównywalne z s grade. Ludzie, nie ma potrzeby wipe ! Jak ktoś nowy chce wbić, zaraz znajdzie klan i bez problemu się wyexpi i klan pomoże z eq.

A teraz coś o serwerze: Ostatnio zauważyłem, że gmi ostatnio każdego wieczora bawia się w eventy i to przed ładne kilka godzin nawet. Może to zachęci graczy do wbicia. Nawet jak ktoś nie luni eventów i nie zależy mu na nich, ma dowód na zaangażowanie administracji.
Co mi po eventach i aktywności administracji skoro nie ma z kim grać poprostu tutaj. Wiele osób z tego co słysze wchodziło tu przez ostatnie dni w giran pusto na czacie cisza wiec i zero zabawy.
Powiecie że trafiłem w zły moment, tyle że ja i pewnie wiele osób nie ma zbytnio czasu na gre przez prace/szkołe itd. i logując do gry na tą godzine  czy dwie dziennie lub raz na pare dni nie mam zamiaru wyczekiwać godzinami aż ktoś raczy odpisać mi coś, czy dać party do wspólnej zabawy, gra jest dla mnie żeby po całym dniu pracy odpocząć sobie bawiąc sie przy tym, a nie ja dla gry.
Tak więc same chęci nie wystarczą niestety skoro online zerowy, a co do wipe to według mnie słaby pomysł jak już tu pare osób stwierdziło co za dużo to nie zdrowo. Według mnie jeśli chodzi o serwer to administracja powinna sie poważnie zastanowić i może czas przedwsięwziąć jakieś bardziej radykalne kroki, skoro pliki mają dobre jak na prywatny serwer naturalnie.

Liar

Ludzie nie oczekujcie, że przy 70 online i 3 klanach będą ludzie w giran, jeśli są to prawdopodobnie afczą . Ludzie farmią, a że global chat nie jest na cały świat to ludzie w SN czy DoE zauważą co pisali w giran . Teraz częściej bywam w Giran po to żeby nowi gracze widzieli że ktoś jest a nie tylko off boxy. Co do gry na wyfarmionym serwerze : serwer nie jest wyfarmiony ! W dynasty biega może 5 osób . Ok. 25 osób ubrane jest w S a reszta to A i B . Z resztą dobrze ubranych osób jest tak niewiele że jakby wpadł większy klan to spokojnie by nadrobili, a osoby bez klanu zapewne dołączą do któregoś z już istniejących. Zapraszam.

Liar

Bez boxów i off shopów jest ok . 70 online. Aktualnie nigdzie nie da się sprawdzić online serwera, bo coś się popsuło w community ale już gadałem z GMem na ten temat

Hesser

Wszyscy marudzą, ale ja widzę poprawę, pare dni spamowania i widze dużo nowych ludzi ;)
Możecie mówić co chcecie na temat servera, ale ja swój cel osiągnąłem. Ludzie tu dyskutują, wyświetlen urosło 2x w 4 dni, server ciągle jest zupowany.
Dziękuję ;D

spickler

Nawet online stopniowo na serwerze wzrasta, dzisiaj widziałem sporo nowych ludzi w grze. Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku.
Więc Hesser masz racje, nieważne co mówią inni, swój cel osiągnęliśmy ;)

Liar

Powoli zaczynałem wątpić, ale po tym jak przyszło parę nowych osób i powiedziało mi coś ciekawego to odzyskałem wiarę.  :afro: :bump:

ONYX2

Wczoraj miła niespodzianka. Najpierw pogawędka z GM w Giran a potem mała zabawa. Tak apropo ja jeszcze nie spotkałem się z zaproszaniem graczy na serwer testowy i dzięki temu możliwość niewielkiego wpływu i udział w tworzeniu servera ( słyszałem tylko, że była tam świetna zabawa).

Powiem szczerze taka reakacja administracji mi się bardzo spodobała, bo nie traktuje się tu gracza zgrubnie jak na innych serwerach a i można sobie swobodnie porozmawiać z admnistracją jak i zobaczyć jak pracują. To buduje server i relacje między graczami i administracją (niezły chwyt).

Zdecydowanie mają inne podejście niż jak zaczynałem na tym serwerze i bardzo się cieszę. Też zauważyłem roszady w skałdzie GM i uważam, że pomogły serwerowi. Generalnie jest tu miła atmosfera nie tylko pod względem gry bo pliki znacznie się poprawiły, ale i pod wzgledem podejścia administracji do gracza.

Wydaje się, że coś ruszyło :).

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Rickert

Cytat: ONYX2 w Listopad 19, 2010, 10:30:03 AM
Najpierw pogawędka z GM w Giran a potem mała zabawa.
No to chociażby przez lol 'zabawy' grają tam same polaczki i to w małej ilości. Admin powinien się ograniczać do na pisania - będzie restart o tej i o tej - dla tego i tego....
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ONYX2

Każdy ma swoje podejscie skoro uważasz ze relacja miedzyludzka powinna wygladać tak jak opisałeś hmmm... to cóż twoja wizja :) ja w nią nie wnikam.

A skoro jesteś polakiem to nie ładnie się wyrażać o swojej polskości źle :) mówiąc polaczki - bo zwracasz się równocześnie do siebie :). Moim zdaniem GM ma czuwać nad serwerem nie tylko w relacji czy ma być restart czy go ma nie być (chore podejscie) .....  Powinien być na serverze i znać bolączki graczy oraz umieć nawiazać komunikację z graczmi np. poprzez eventy i uważam, że Assassin sobie z tym radzi.

NEW ENGINE.

Rickert

polaczki - ludzie którzy grają mało, mają prywatne życie i w l2 grają dla zabawy, zazwyczaj grają po kilka h dziennie... Co się wiąże z waszym niskim online. :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ONYX2

No wiadomo, że jak ktoś gra dziennie wiecej niż 4-6 godzin to bym się zastanowił czy to już choroba czy jeszcze nie, czy już powinien mysleć, że żyje w świecie wirtualnym czy w rzeczywistym.

Z drugiej strony jesli ktoś chces być najlepszy gra aż nie uśnie przed klawiatura i monitorem :). Znam takich i na Assassinie :)

Dlatego trzeba umieć rozgranicznać te sprawy.

NEW ENGINE.