INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maxverr

Server będzie nosił nazwę Aria lub CORE, przydałby się już jakiś dział, bo start już za 3 dni!
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

podla

miał ktoś z was taki problem, ze przy logowaniu chciali numer telefonu ??

maxverr

Cytat: podla w Grudzień 04, 2011, 10:40:04 AM
miał ktoś z was taki problem, ze przy logowaniu chciali numer telefonu ??

Wpisuje się numer telefonu do wzmocnienia ochrony konta, w razie gdyby się ktoś włamał zapomniałbyś hasło itd. jest to opcja opcionalna
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Eyvee

mi to i tak nic nie dalo;/....a niedlugo otwieraja serwer normalnie ...

podla

Vo własnie, nawet zalozenie nowego konta tez nic nie daje  help !!
Nie dosc ze przegladarki trzeba dopasowac do l2, albo przy xp wchodzic przez bląd ktory wyskakuje - to jeszcze jakies telefony wymyslaja. Nie mozna tego przez normalnego loadera zrobic ??

ruudy

Ja mam częsty już problem, instalacja cała idzie OK ale potem... Klikam Play->Regulamin->Konsola->pasek ładowania->obrazek z kamaelami i nic...

Antyvir usunięty, zapora wyłączona, może to być wina livebox'a bo on ma swoją zaporę, ale jej się nie da wyłączyć tylko najwyżej dodać wyjątki... Ale nie mam IP frosta żeby je dodać... Głupio to zrobili ;/

BEAUTIFUL

Ja tam pozbylem sie tego problemu z gameguardem. Ale zaraz pojawia sie nastepny. Gra sie odpala, loguje sie  lagi jak cholera i dc po minucie. Trzeba czekac na fixa

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Vearth

Cytat: tomarow w Grudzień 04, 2011, 05:05:08 AM
5 Posiadacie system 64x? Jeżeli tak odnaleźć Frosta i Pliki startowe L2 ustawić na win XP SP3 i uruchamianie przez admina, Wszystko powinno być ok w razie czego PM.
Mam system win7 też spróbować na XP SP3? I czy tylko L2.exe ?

Roxis

tomarow, ale w czym to ma niby pomoc ;d
Jezeli komus frost nie dziala poprawnie to mu go anty wirus blokuje i tyle...

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

ruudy

franko

To inny podobny program - firewall itp. A mam Win 7 x64 i oprocz problemow z C++ podczas instalacji launchera to wszystko gra.

kierusek

Cytat: franko w Grudzień 04, 2011, 12:50:30 PM
To inny podobny program - firewall itp. A mam Win 7 x64 i oprocz problemow z C++ podczas instalacji launchera to wszystko gra.

ja tak samo:)

Eyvee

ok, zrobilam tak jak napisaliscie na zgodnosc z XP systemem i dostalam tylko 4-5 razy dc na 2 godz....juz poprawa, ale na wiekszym tloku i tak wywala, ale sprawdzilam sumonera ;d i jestem zadowolona ^.^ teraz tylko czekac na innove mi zostalo ;]

misiek440

Może mi ktoś pomóc, mam clienata od NCWest ale nie zainstalowanego ale zgranego, teraz chciałem odpalić innove a ten porąbany patcher chce pobierać 5 GB nie da się coś z tym zrobić, ąż tyle danych trza pobrać?(dodam że ścieżki mu wyznaczyłem w miejscu gdzie zgrany jest client ncwest)

Senti

Nic się nie da zrobić musi ściągnąć. Ja miałem all ok żadnych dc ani crashów ,mam win 7.

kamil101

dobra olewam servery ncsoftu czekam do 7 (oby bylo duzo polakow )
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

Polopiryn

Eyvee graty awakening zrobiłaś, ja jeszcze do tego nie dotarłem xD.

Czas poczytaj poradniki, a myślałem że obejdzie się bez tego  :noob:

Kamil, na Becie było dość dużo polaków. Było to widać na shoucie   hahaha
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Eyvee

moze i zrobilam awakening, ale bez dualow z polakami nie wiedzialaym jak skile dzialaja xD teraz juz "mniej wiecej" wiem ^^ jest latwiejszy w ogarnieciu niz myslalam :)

ramiel

Ściema,
Jako świerzak na wstępie chce się przywitać.
Teraz do rzeczy. Chce się dowiedzieć czy tutejsza społeczność na pewno będzie grać na serwerze Innovy. Gram teraz na Shillen, ale ogrom lagów i strefa czasowa jednak dają w kość. Zwyczajnie nie chcę ściągać kolejnego klienta na marne tylko po to, żeby go usunąć po kilku godzinach/dniach, bo nie będzie z kim grać.

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

piaszczyk

Zamierzacie grać na tym ruskim L2?? Bo ja jak się dowiedziałem co daje premium konto to podziękowałem.

ramiel

Czyli Premium wprowadza spore zachwianie balansu? Anyway, klamka zapadła, zabieram się za ściąganie klienta.

Polopiryn

Jest tak samo jak na rusku z PA.... x2 exp/sp to wszystko.....
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Eyvee