INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ruudy

Cytat: Polopiryn w Grudzień 04, 2011, 08:13:05 PM
Musi być to wina antyvira bo on blokuje frosta!! Jeśli antyvira nie masz to musi dalej siedzieć w kompie co blokuje frosta, innej opcji nie ma

A gdzie napisane, że jakiegoś używałem? Format był niedawno i nie miałem potrzeby instalowania

Polopiryn

Anti Vira możesz nie mieć, ale coś blokuje frosta..... Program, w systemie kij to wie. Bądź co bądź coś blokuje frosta
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

zabur

Cytat2011.12.4 20:59:04
CPU : GenuineIntel  Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E6750  @ 2.66GHz @ 2674 MHz 2047MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS9(415) 0:0:0 2/0 [483]

Assertion failed: GetClassInfoExW( NULL, WinBaseClass, &Cls ) [File:.\Window.cpp] [Line: 1050]

History: WControl::RegisterWindowClass <- UWindowManager::UWindowManager <- InitWindowing

Wie ktoś o co może chodzić? Zrobiłem tak z tym odnośnikiem w programu ale nie zadziałało.
"Video : No Video" karta działa i ma się dobrze...więc proszę pomocy!!!

//- za brak umiejętności używania wyszukiwarki.

Polopiryn

Sory ludzie, że to napiszę. Ale czy wy macie nie równo pod sufitem, naprawdę tak ciężko użyć opcji szukać - ba przejrzeć 2-3 strony tematu wcześniej co trwa 1 minute max.

@Beutiful
NPC/Terrain i Display Limit muszą być na max ewe. średnie. Ja na pc-ku mam crashe przez to, na lapku już nie. Detale możesz mieć na maksa, one nie maja tutaj nic do tego

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamil101

Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

Polopiryn

Cytat: kamil101 w Grudzień 04, 2011, 09:32:18 PM
a mi dalej nie dziala 0 bajtowe update  :(

Powiem prawdę, nie wiem co powiedzieć. Jak na razie tylko ty masz taki problem i naprawdę nie mam pojęcia. A próbowałeś usunąć 4game, potem w procesach wyłączyć i znowu zainstalować? Używałeś fixgame?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamil101

Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

roli

ważna jest tutaj część ściągnąć nowy instalator. Ja podobnie do Ciebie miałem problem z okienkiem o nowej wersji wyświetlającej się na stronie, a żaden update się nie ściągał.
Zrobiłem następujące czynności, które poskutkowały możliwością włączenia bety innovy.
Mianowicie.
1. Zamknij wszystkie procesy 4game.
2. odinstaluj 4game i usuń po "resztki"
3. Wejdź na stronę eu.4game.com
4. Kliknij przycisk "Install" lub "Play"
5. Pobierz nową wersje lunchera 4game.
6. Zainstaluj ją.
7. Wejdź ponownie na stronę eu.4game.com
8. Wciśnij przycisk "Install" lub "Play" (w zależności czy masz pobraną już grę czy też nie)
9. Wpisz login, hasło
10. Graj.

U mnie zadziałało. Jeżeli to nie pomoże to zwróć się o pomoc do supportu 4game bo jak widzisz piszesz o tym już dość długo, a tutaj nikt nie potrafi Ci pomóc. Powodzenia :)

Ps mam win7 32

Wipp

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Polopiryn

Wipp, nic tutaj nie pomoże. Masz za słabą grafikę, ja mam to samo na PC. Pozostaje Ci wymiana karty graficznej

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

zabur

Cytat: Polopiryn w Grudzień 04, 2011, 09:09:13 PM
Sory ludzie, że to napiszę. Ale czy wy macie nie równo pod sufitem, naprawdę tak ciężko użyć opcji szukać - ba przejrzeć 2-3 strony tematu wcześniej co trwa 1 minute max.

@Beutiful
NPC/Terrain i Display Limit muszą być na max ewe. średnie. Ja na pc-ku mam crashe przez to, na lapku już nie. Detale możesz mieć na maksa, one nie maja tutaj nic do tego

Mhm...tylko, że robiłem wszystko co było zalecane i dalej jest kupa, wszystkie porady nie działają. Dziekuje za minusa...

Polopiryn

Z która poradą? W tym temacie są zamieszczony 2 fixy, jeden z dnia dzisiejszego, drugi z przedwczoraj. Gdybyś z formułował normalnie swój post, tak żeby moderator go zrozumiał byś minusa nie dostał. Więc pretensje miej sam do siebie, bo o tym problemie to już chyba z 10-15 osób walczyło i pomogło :) Będę uprzejmy i zaraz dam Ci te fixy w 1 poście:

1. https://forum.4game.com/showthread.php?t=249&p=8275&viewfull=1#post8275
Cytat- plik l2collectorfix.DLL wrzucasz do C:\
- odpalasz fix_reg.bat
- następnie normalnie uruchamiasz grę ze strony

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

zabur

Przyjacielu ten w moim avatarze cierpi przez Twe posty... Cały ten temat przewertowałem i dlatego napisałem posta, jeżeli nie wiesz jak mi pomóc, spoko ale nie zarzucaj mi, że nie szukałem.

Dzięki stary robiłem to już 3 razy ale co tam :) na pewno teraz  się uda ;] a jeżeli nie po popróbuje jeszcze z 200 razy w końcu mam czas do 7.

Polopiryn

To opisz dokładniej co robiłeś, z czym się już użerałeś. A nie jak polak, mam problem ale niech inni sobie z nim radzą i dochodzą co do czego.

Pójdziemy na spokojniej...
1.Używałeś tej opcji co podałem wyżej pod 1?
2.Jeśli używałeś opcji z 1 postu to czy odświeżyłeś frameworki?

@Edit
W końcu piszesz jak człowiek, teraz mogę przyznać iż użyłeś opcji szukaj i przeprosić za minusika. Jak by nie można było napisać tak od razu...

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

zabur

Acid

Cytat: ruudy w Grudzień 04, 2011, 08:10:20 PM
Cytat: ruudy w Grudzień 04, 2011, 03:37:46 PM
Cytat: Acid w Grudzień 04, 2011, 03:19:28 PM
Cytat: ruudy w Grudzień 04, 2011, 02:35:48 PM
Używa ktoś liveboxa z neostrady? On ma -_-' ten firewall... Nie wiem jak go wyłączyć

Po co chcesz go wyłączać? To nie problem FW w liveboxie.

No to w takim razie czego? Instalacja całą idzie bez problemów tylko ten frost stopuje. Antyvira nie mam. Firewall w systemie wyłączony (XP). Tylko został FW w livebox'ie wg mnie, bo jak nie to, to co innego?

Bump!

Od nowa ściągnąłem całe l2 ze strony eu.4game.com, nowy 4game, zrobiłem nowy mail, nowy fix, nowe konto, antyvira dalej nie mam i dalej to samo. Regulamin, konsola, pasek wczytywania, obrazek z kamaelami i pulpit. Jakieś porady?

Powiedz nam co Ci sie w autostarcie odpala lepiej. ;)

Russe

Cytat: Kard w Grudzień 04, 2011, 04:34:31 PM
Mam problem z GameGuardem (error=153), czy ktoś sobie w jakiś sposób z tym poradził, żadne usuwanie systemu, Frost nie pomaga, byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź.
Mam ten sam problem. Ktoś zna może rozwiązanie??
I tak, szukałem info ale nic nie znalazłem poza takimi zabawami co Kard opisał.
A może by wrócić na oficjal :)

trriyon111

:beksa:

walcze z tą betą  juz z 10h
i nic

próbowałem każdego z waszych sposobów - nic - reinstal - redownload - poprawka z vc++++ - firewall itd itp

mam Win xp
właczam przez strone gre łąduje 1 pasek wskakuje loading na 2 sec i znika wszystko

właczam z  foldera system: odpala god a gdy włacza się wysakakuje okienko:   http://zapodaj.net/de115e9daf7b.jpg.html

a może jeszcze coś mam wyłaczyć : http://zapodaj.net/images/bb68592fb758.jpg

pomóżcie

Thombstone

https://forum.4game.com/showthread.php?t=628 czytales to?

wydaje mi sie ze o to chodzi
Cytat4. GameGuard Errors:

We do not use GG. Yet it is not deleted from the Client but deactivated there. It is activated when he main protection program (FROST) cannot make a proper start-up. It might happen due to bad connection, broken files,etc.

Try to delete a folder FROST from the root folder of the game.
Delete files frostUpdater.dll, gameShieldDll.dll, s_info.ini, GameGuard.des from folder system.
And set the Client's checking.

w tym okienku po rusku ostatnie pisze frost

coshoo

Cytat: trriyon111 w Grudzień 05, 2011, 08:48:08 AM
mam Win xp
właczam przez strone gre łąduje 1 pasek wskakuje loading na 2 sec i znika wszystko

Wyglada mi to na blokowanie Frosta przez jakąś aplikację. Nawet wyłączone aplikacje zabezpieczające potrafią blokować, np tak jest z Comodo.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

fero323

Cytat: trriyon111 w Grudzień 05, 2011, 08:48:08 AM
:beksa:

walcze z tą betą  juz z 10h
i nic

próbowałem każdego z waszych sposobów - nic - reinstal - redownload - poprawka z vc++++ - firewall itd itp

mam Win xp

właczam z  foldera system: odpala god a gdy włacza się wysakakuje okienko:   http://zapodaj.net/de115e9daf7b.jpg.html

a może jeszcze coś mam wyłaczyć : http://zapodaj.net/images/bb68592fb758.jpg

pomóżcie

mi się tak działo jak uruchamiałem grę plikiem l2.exe z katalogu system
a tak nie wolno. trzeba poprzez 4game launchera i "play" w przeglądarce www
zawsze w ten sposób

maxverr

Rozwiązania problemow podane przez innove można przeczytać tutaj: https://forum.4game.com/showthread.php?t=628&p=8984&viewfull=1#post8984
Dzisiaj jeszcze będą umieszczone i przetlumaczone.
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

drezyna

Udało mi się w końcu uruchomić PTS`a. Jeżeli ktoś ma problem z GameGuard`em to u mnie pomogło:

* Dodanie do wyjątków w zaporze (mam ESET Smart Security 5) folderów system i frost oraz pojedynczo także pliki z tychże folderów, mianowicie: frostUpdater.exe, LineageII.exe z folderu frost oraz L2.exe, L2.bin z folderu system. Nie ważne czy macie zaporę wyłączoną czy włączoną, trzeba je dodać.*

Uploaded with ImageShack.us

To już powinno na 99% zadziałać, ale jeżeli dalej nie, to:

*Wyłączenie całkowicie DEP w systemie: uruchamiacie cmd (jako admin) i wpisujecie bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
Następnie restart peceta.*

*Jeżeli wasz pakiet bezpieczeństwa posiada opcje typu "Wykrywanie modyfikacji aplikacji" to również trzeba dodać do wyjątków pliki, więcej na obrazku.*

Uploaded with ImageShack.us

W moim przypadku pomogło i Frost podczas uruchamiania w końcu się zupdate`ował. Jeżeli ktoś chce to mogę wrzucić na jakiś serwer mój folder Frost oraz system.

Vanquish

Kurde niby wszystko dziala niezle ale relog co godzine to koniecznosc bo fps spadaja drastycznie, leatrix latency troszke pomogl ale nie jakos znaczaco, cos jeszcze poza battlepingiem moze podniesc nieco wydajnosc ?