INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Cytat: Vanquish w Grudzień 05, 2011, 01:42:23 PM
Kurde niby wszystko dziala niezle ale relog co godzine to koniecznosc bo fps spadaja drastycznie, leatrix latency troszke pomogl ale nie jakos znaczaco, cos jeszcze poza battlepingiem moze podniesc nieco wydajnosc ?

nie sadze żeby battleping działał z serwerami inovy. Na stornie jest tylko info o suporice lineage2.com
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Thombstone

karno

Moge prosic o zamieszczenie folderu Frost? Niestety nie mam w nim lineage2.exe

skrzydlaty

Miał ktoś problem z Game guardem o numerze 610 ? Nie moge wejsc do gry przez to cholerstwo.
Dokładnie to jest tak ze najpierw pisze mi error 153 a pozniej 610 i kuniec gry
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

drezyna

A zrobiliście to co opisałem w moim wcześniejszym poście?

Zaraz zacznę na wszelki wypadek upload`ować Frost i System.

Frost:
http://www.filesonic.com/file/4101693415/Frost.rar

System:
http://www.filesonic.com/file/4101845595/system.rar

skrzydlaty

Nie jestem zbyt kumaty i nie znalazlem opcji by dodac tak jak to widac u ciebie na screenach a to co piszesz
Cytat: drezyna w Grudzień 05, 2011, 01:36:05 PM

*Wyłączenie całkowicie DEP w systemie: uruchamiacie cmd (jako admin) i wpisujecie bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
Następnie restart peceta.*

u mnie w ogole nie dziala takie polecenie

Zamienilem katalog Frost na ten Twój ale dalej to samo
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

drezyna

Musisz mieć jeszcze mój system bo są tam pliki Frosta bez których ani rusz. W trakcie wysyłania.

System:

Mam dwa pytania o PA:
1. Czy wie ktoś jaki będzie mniej więcej koszt/okres trwania PA?
2. Czy XP x2 tyczy się także questów?

Butman1

drezyna

Mimo iż to tylko PTS to mnóstwo, oficjalny start w środę.

karno

Nie wiem o co chodzi, gdy chce skopiowac folder frost, wyskakuje mi komunikat "Nie mozna skopiowac Lineage2: Odmowa dostępu"

skrzydlaty

Udało sie , dzieki Drezyna
Ludu od zajebania i w odróżnieniu od innych serwerów zero laga mam
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Vanquish

soldek

Cytat: drezyna w Grudzień 05, 2011, 09:17:50 PM
Musisz mieć jeszcze mój system bo są tam pliki Frosta bez których ani rusz. W trakcie wysyłania.

System:

Mam dwa pytania o PA:
1. Czy wie ktoś jaki będzie mniej więcej koszt/okres trwania PA?
2. Czy XP x2 tyczy się także questów?

1. Jeszcze nic nie wiadomo ale mówi się o 30/40zł za miesiąc
2. Nie

skrzydlaty

A bez PA nie da sie wlaczyc wiecej gier z jednego kompa?
I w ogole jest sens uzywania PA jak juz sie wyexpimy?
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

dr Strossmeyer

A ja mam taki problem - wczoraj sobie wszystko poinstalowalem, troszke gralem a dzisiaj mam problem z uruchomieniem gry bo nie moge znalezc tej strony gdzie byl ten wielki napis PLAY. Jak uruchamiam 4game to otwiera mi sie strona po rosyjsku, nawet jak sie zaloguje o i tak nie widze tego przycisku PLAY i nawet nie wiem gdzie przelaczyc strone na angielski.
Probowalem uruchomic gre bezposrednio z katalogu system plikiem L2.exe ale skonczylo sie na komunikacie o froscie z którego zrozumilem ze "
" probliema wa wriemia cos tam frosta " i gra sie nie uruchomila

Bubacz

Cytat: dr Strossmeyer w Grudzień 06, 2011, 09:11:26 AM
A ja mam taki problem - wczoraj sobie wszystko poinstalowalem, troszke gralem a dzisiaj mam problem z uruchomieniem gry bo nie moge znalezc tej strony gdzie byl ten wielki napis PLAY. Jak uruchamiam 4game to otwiera mi sie strona po rosyjsku, nawet jak sie zaloguje o i tak nie widze tego przycisku PLAY i nawet nie wiem gdzie przelaczyc strone na angielski.
Probowalem uruchomic gre bezposrednio z katalogu system plikiem L2.exe ale skonczylo sie na komunikacie o froscie z którego zrozumilem ze "
" probliema wa wriemia cos tam frosta " i gra sie nie uruchomila

https://eu.4game.com/lineage2/play/

przy logowaniu inaczej też mnie odsyła do ustawien konta ru, użyj linku powyżej a wszystko powinno śmigać....
---
ShiningWill - Me haz shield!

Horken

No to mamy Core jako pierwszy serwer :)
Cytat
"Core" has been voted by the majority to be the first European Live server name! You are welcome to the game on 7th December!
about 2 ч. назад
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

drezyna

karpiu2822

a ja nie mogę się zalogować na swoje konto pisze mi
"invalid login or password"
jak dam recovery password to pisze
"user not found"
a jak chcę założyć konto na ten sam email to mi pisze:
"this address is already registered"

miał już ktoś taki problem?

edit:
@drezyna no to widzę że nie jestem sam :/
Oo

drezyna

Strzelam, że jest to związane z tym:
"There is a chance of test server temporary failing at the moment due to the Live server preparation."

karpiu2822

zapewne tak, co ciekawe moje drugie konto działa a także działa konto mojego brata
Oo

drezyna

dr Strossmeyer

Ale nie mozecie zalogowac sie w grze czy na stronie? Bo ja na stronie juz mi pisze invalid login or e-mail

Myky

Ja bym chcial wiedziec jak w ogole sciagnac klienta i czy jest to mozliwe... 2 dni meczylem sie z samym zainstalowanem aplikacji 4game... okazalo sie ze trzeba usunac stare wersje c+. Teraz kiedy to zainstalowalem niby jak mam zassac gre?? Na stronie nie ma nigdzie download a tam gdzie po prawej stronie jest dwarf u ktorego powinno pisac update nie ma nic... Kiedy klikam na 4game (na pulpicie) zero reakcji

roli

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46405.0.html zachęcam do przejrzenia całego tematu.

Co do niemożności zalogowania się może się okazać, że jest maintenance jak zawsze we wtorki na l2.ru (nawet pts jest wtedy wyłączony).