Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rexetin

Severeen

no to teraz dopiero zobaczymy co to oznacza  havy serwer i lagi  :D
wszyscy mają możliwość korzystania z PA, czyli te dodatkowe sloty na wejście na serwer to bajka, niech teraz tylko 1/3 odpali po 2 konta, a jak ktoś ma 2 konta obecnie to po po kilka pewnie - do handlu i do  duala- będzie masakra
generalnie w weekend można sobie odpuścić granie  :D

Polopiryn

Raczej main + box . Te expiące wc-ki, ee-ki i pozostałe supporty już to widzę :D.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Grozana

Fajnie tylko inova już by mogla sie ogarnac, jeden serwer po ponad tygodniu od startu, caly czas zapchane początkowe lokacje i kolejki do quest monsterow, otwarcie nowych serwerow by rozwiazalo ten problem, jeszcze jak dojdzie PA i boxy to zrobi sie jeszcze mniej przyjemnie. Nie zebym lubial narzekac, sa to moje spostrzezenia po kilkunastu godzinach gdy. NCsoft otwiera juz 5 serwer, widocznie kasa znow plynie, szkoda ze nie moga pozbyc sie bootow i innego badziewia.

Polopiryn

Ale wszyscy wiedzą jak to się skończy - Ostatecznie prędzej czy później, będzie merge serwerów.

Gdyby Innova mogła znieść aktualny system pk i przywrócić stary, wtedy by były cyrki na spocie. I to by było prawdziwe L2 :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

No ale bądź co bądź drugi serwer mogliby postawić już kilka dni temu T_T
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

HellSign

Cytat: Shen w Grudzień 16, 2011, 02:57:31 PM
Mily gest.

Jaki gest :) Standardowa akcja reklamowa, ludzie zaczną expić na x2 + VIT, to szybko im się na x1 odechce grać i kupią PA, póżniej dojdą do wniosku, że skoro vit spada 2x szybciej to jakieś potki na odnowę też by się zdały.

:)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

po co drugi serwer  :shock: serwer nei laguje ( moze toi tylko) da sie wbic bez problemów, a ze jest masa ludzi to tylko plus, chyba ze chcecie 5 serwero po 1k online  :D

co do lokacji to wystarczy troche pomyslec a nei jak bana owiec pedzic do toi. siedzac w toi/woa all day tez bym narzekał  :beksa:

ostatnio sprawdzilem pare spotow i IT praktycznie empty ( glownie l room zajety)
ketra/varka village 0 ppl
mos tez nikogo
fog, masa free spotow
nei sa to moze spoty z najlepszym expem ale praktycznie bez ludzi i na relaxie mozna siedziec caly dzien

aktualnie znalazlem 80 lvl spot gdzie exp na h na tym etapie gry jest porownywalny z fog a nawet healera nie trzeba, 0 ludzi a mozna bez problemu od 72-73 koksac    ,ale pewnei i tak lepiej do toi party pedzic  :noob:

Ulquiora

ten pusty fog, mos itd niedługo się skończy ;p

kamiil

no i dobrze, moze przez PA na weekendzie jakos ludzie rozciagną sie na kontynencie i czesc pojdzie tak jak mowisz fog / mos etc

ale pewnie i tak dalej bedzie toi 1-3 po 2-3 party w roomie  hahaha hahaha hahaha, toi 9-6 party minimum

Grozana

Cytat: kamiil w Grudzień 16, 2011, 05:37:08 PM

co do lokacji to wystarczy troche pomyslec a nei jak bana owiec pedzic do toi. siedzac w toi/woa all day tez bym narzekał  :beksa:

Miałem na myśli lokacje do 50 levela i spoty/ moby na których klepie sie itemki do questów :) Jeszcze daleko mi do WoA czy FoG :D Serwer mi nie laguje, zawsze udaje sie wbić za 1 razem, inaczej jest na serwerach NCsoftu, min 10 prób w godzinach szczytu aby wejść, wyjaśnienie jest proste bo chyba nie myślicie ze wszyscy pokochali NCsoft, bez najmniejszego problemu można tam włączyć boxa, wkrótce bedzie ten  problem na Innovie.

Ide po piwo i zabieram sie do konczenia q na 2 profke :)

Polopiryn

Ja ubolewam strasznie, ze jest ten nowy system pk :(. Żadnych fajnych sweetasnych pvp poniżej 85.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Alarion

nie przesadzaj, że nikt się nei flaguje...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Polopiryn

Pytanie z innej beczki - Ma ktoś jakąś stronkę z listą skilli postaci w GoD jeszcze przed awakeningem?

@alarion
Ja tam nie gram :D. Niestety grafika przerosła mojego złoma i tyle^^ Może na lapku dziś wejdę coś pograć jak jest x2. Ale jakieś fotki, filmiki mogli by dodawać :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ezrael

Cytat: Polopiryn w Grudzień 16, 2011, 06:08:43 PM
Ja ubolewam strasznie, ze jest ten nowy system pk :(. Żadnych fajnych sweetasnych pvp poniżej 85.
- tak jak mówi Alarion, ja też nie narzekam, a jak ktoś mi ksuje moby to flagnąć się można jak mało ludzi, zazwyczja na flage nie odpowiadają tylko wyzwiska typu wyp!#!# ty ped!##! jak do mnie dzisiaj jakiś Jontek :) od razu po pl bez kompleksów pocisnął ale żeby się oflagować to już pewnie gacie miał pełne :)
Czasami ludzie też zaczepiają i tak można wtopić bo większość z nich to 60-70 lvl albo i więcej i latają nabijająć łatwe pvp ...
Ale w godzinach 12-24 nie ma co się oflagowywać bo przy tak zapełnionych spotach zazwyczaj kończy się to szybkim zgonem ( i stratą jakże cennego expa) bo się nagle chętni bardzo szybko znajdują :)

A co do porównywania NCsoftu i Inn do możliwości odpalania boxów to dobrze jest jak jest, ci co chcą latać z boxem na plecach bo nie potrafią znaleźć pt i inaczej nie potrafią niech sobie kupują PA, a PA to nie tylko boxy i o tym należy pamiętać, nic do tego nie mam i nie miałem, wręcz uważam to za duży plus. Ograniczenie możliwości aby każdy mógł latać z boxem to + dla serwera. A NCsoft musi dać możliwość używania boxów i innych udogodnień aby jakoś serwer zapełnić :)
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

montezuma

Cytat: Grozana w Grudzień 16, 2011, 06:05:49 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 16, 2011, 05:37:08 PM

Miałem na myśli lokacje do 50 levela i spoty/ moby na których klepie sie itemki do questów :) Jeszcze daleko mi do WoA czy FoG :D Serwer mi nie laguje, zawsze udaje sie wbić za 1 razem, inaczej jest na serwerach NCsoftu, min 10 prób w godzinach szczytu aby wejść, wyjaśnienie jest proste bo chyba nie myślicie ze wszyscy pokochali NCsoft, bez najmniejszego problemu można tam włączyć boxa, wkrótce bedzie ten  problem na Innovie.

Ide po piwo i zabieram sie do konczenia q na 2 profke :)

nie wiem jak na innych serwerach ale na naia rzadko kogo widzę z boxem, zważywszy ze będąc mentee ma się perma buffy enchatera z mentor system. Ilość żywych graczy jest ogromna.
Dodatkowo ncsoft zaskoczył pozytywnie dzięki świątecznemu eventowi który daje perma full vita, czyli za darmo na naia gracz 40-85 może mieć +400%exp/sp

Cytat: Ezrael w Grudzień 16, 2011, 06:25:04 PM
A co do porównywania NCsoftu i Inn do możliwości odpalania boxów to dobrze jest jak jest, ci co chcą latać z boxem na plecach bo nie potrafią znaleźć pt i inaczej nie potrafią niech sobie kupują PA, a PA to nie tylko boxy i o tym należy pamiętać, nic do tego nie mam i nie miałem, wręcz uważam to za duży plus. Ograniczenie możliwości aby każdy mógł latać z boxem to + dla serwera. A NCsoft musi dać możliwość używania boxów i innych udogodnień aby jakoś serwer zapełnić :)

na jakim świecie ty żyjesz? 90% serwera kupi PA, szczególnie ci z constant party, no chyba ze PA będzie kosztować 30 euro. Wtedy będzie plącz na forum NCsoft  nie musi dawać udogodnień żeby mieć full, bo przed god kiedy nie było item shop to na naia/chronos grało już po 5k ludzi bez "udogodnień"

Smutne jest to ze invoa pospieszyła się ze startem Eu serwera, ze startem PA/item shop, i nie jest przygotowana na uruchomienie 2 serwera, a "mądre głowy" z forum piszą ze to jest celowe działanie dla dobra graczy, i z "zadowoleniem" kisza się na 1 serwerze
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Shiffer.

lf toi pt > iam ma > http://www.youtube.com/watch?v=GaQxn1Ke8AY > "kochamy cie, jak tak -_-' targetujesz moby?"

i problem z randomami rozwiazany  :afro:

Arimas

Wszystkie problemy z randomami ksującymi moby kończy się wraz z 85 i przebudzeniem
KAŻDE party musi mieć tanka, a nic prostszego jak wbiec w jego aggro na fladze

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

HellSign

Cena PA będzie na 100% mniejsza niż abonament za WoWa/L2 (wcześniej) .... pytanie czy bliżej 30tki czy 40tki :P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Shen

Ceny jeszcze nie podali? Ja obstawiałem 10-12 euro a przy obecnym kursie to będzie ponad 40zł.

kamiil

a mi jeszcze nie dali rate 4x  :beksa: :beksa: pewnie we wtorek

Grozana

Ktoś pytał o strone z aktualnymi skillami, proszę: http://l2gc.com/

/Acid +

Polopiryn

^^Loffciam Cię :*

//+dla pana pls

Jak to jest z tymi nowymi łączonymi dance/song? One są już od 40, czy dopiero się łącza po 85? ;ooo bo głupawki dostaję

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'