Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: Cezary93 w Luty 26, 2012, 03:19:35 PM
Cytat: asdf1movie w Luty 26, 2012, 03:10:50 PM
a szczekający gimnazjalisci nadal swoje :D
to nie l2j priv gdzie po miesiacu ludzie maja juz wszystko mozliwe i gra sie nudzi
Obrażasz swoich rówieśników?  hahaha

Niektórzy wolą poświęcić mniej czasu na end-game i od razu się bawić niż siedzieć 2 lata i farmić, farmić i farmić, dlatego preferują prywaty o wyższych ratach.
kto preferuję tak naprawdę priv o wysokich ratach? pewna grupa graczy, która na 2-3tyg bierze urlopy itp i siedzi 24/7 i potem sprzedaje postać epiki itp. Jak już maja gotową ofertę do sprzedaży to idzie rozgłos, że serwer fail itp i 3ba suzkać nowego i potem powstaje nowy pro priv i to samo...
Zwykły gracz, który nie ma ciśnienia na grę powinien właśnei grać na off bo tutaj prędzej czy później zasmakuje end game, a nei, że zamkom mu serwer albo bedzie na tym end game z 100 innymi graczami bo reszta poszła ownić nowy serwer
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

nie powiem ze bylem stratny na l2Cerberus czy l2ws, bo troche $ wpadlo za itanzy ale taki wyscig szczurow to juz nie dla mnie
(ofc jak ktos tutaj ma glowe na karku to tez idzie zarobic na PA i L2Store items :D)

ome1

Cytat: Dyma w Luty 26, 2012, 03:25:45 PM
to nie l2j priv gdzie po miesiacu ludzie maja juz wszystko mozliwe i gra sie nudzi

Niektórzy wolą poświęcić mniej czasu na end-game i od razu się bawić niż siedzieć 2 lata i farmić, farmić i farmić, dlatego preferują prywaty o wyższych ratach.
kto preferuję tak naprawdę priv o wysokich ratach? pewna grupa graczy, która na 2-3tyg bierze urlopy itp i siedzi 24/7 i potem sprzedaje postać epiki itp. Jak już maja gotową ofertę do sprzedaży to idzie rozgłos, że serwer fail itp i 3ba suzkać nowego i potem powstaje nowy pro priv i to samo...
Zwykły gracz, który nie ma ciśnienia na grę powinien właśnei grać na off bo tutaj prędzej czy później zasmakuje end game, a nei, że zamkom mu serwer albo bedzie na tym end game z 100 innymi graczami bo reszta poszła ownić nowy serwer
Zwykły gracz nigdy nie zasmakuje end game na offie zanim dobije max lvl, itemki itp to wejdzie nowa kronika bądź dodatek i dojdą nowe rzeczy do farmy ;) co nie zmienia faktu że po przejściu l2 na f2p o wiele lepszą opcją jest off;p

kamiil

Cezary93

Cytat: ugh w Luty 26, 2012, 03:20:25 PM
Który przedmiot z L2 store zacznie przywracać mi vita? Aktualnie mam zero :beksa:

I czy w ogóle da się przywrócić vit :P
Herbatka  :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

kactuzz

Cytat: RazielIII w Luty 26, 2012, 12:02:10 PM
Cytat: kactuzz w Luty 25, 2012, 06:58:39 PM
Raziel zamierzasz grać na dexie?
Jest mała szansa
To uprzedź mnie o decyzji, bo jeśli nie to nie mam sensu robić bd xD

RazielIII

gra sie nudzi bez wzgledu na rate, kronike, pliki, community
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Madith

Cytat: RazielIII w Luty 26, 2012, 04:35:47 PM

Nudzi sie i czlowiek przestaje grac.
Nie gra przez 4-6 miechow i wraca :D
Albo to tylko ja taki slaby jestem :(
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Alarion

komu się nudzi, temu się nudzi. PvP 7 vs 7 są dużo bardziej wymagające niż kronikę temu 9 vs 9 i gra się dużo ciekawiej. kto miał już emo quitnąć, już to zrobił. Reszta będzie sobie szła swoim tempem, zależnei czy gra solo, czy z CP, czy CP ogarnia, czy nei itd.

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Cytat: ome1 w Luty 26, 2012, 03:43:48 PM
Cytat: Dyma w Luty 26, 2012, 03:25:45 PM

Zwykły gracz nigdy nie zasmakuje end game na offie zanim dobije max lvl, itemki itp to wejdzie nowa kronika bądź dodatek i dojdą nowe rzeczy do farmy ;) co nie zmienia faktu że po przejściu l2 na f2p o wiele lepszą opcją jest off;p

end game ≠ zrównanie poziomu obkoksania z najlepszymi
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

RazielIII

Cytat: Madith w Luty 26, 2012, 05:12:59 PM

No później jest chęć wrócić ;p

@Alarion zwykle po takicj quitach server jest już częściowo wypalony, a z biegiem czasu jeszzce bardziej sie wypala, nie zmienialem często serverów a mimo to coś o tym wiem.
Odnośnie zmian serverów, zarówno długotrwałe granie jest fajne jak i zmiana serverów, oczywiście nie mam na mysli zmian co 3 tygodnie jak niektórzy agenci z forum ale 2-3 miesiące, pvp z różnymi community, każdy server to nowe przeżycia i nowe doświadczenie.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Dyma

Cytat: RazielIII w Luty 26, 2012, 05:28:49 PM

@Alarion zwykle po takicj quitach server jest już częściowo wypalony, a z biegiem czasu jeszzce bardziej sie wypala, nie zmienialem często serverów a mimo to coś o tym wiem.

jak patrze na sygnature bo wątpie
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Suprem

Tak patrze na te siege i patrze i wydaja sie coraz to bardziej nudne ;d

www.l2god.fora.pl

alite

to chyba ostatnia kronika z siegami... ale zanim tautui wejdzie minie pewnie z 4 miesiace minimum...

kamiil

Cytat: Suprem w Luty 26, 2012, 05:38:08 PM
Tak patrze na te siege i patrze i wydaja sie coraz to bardziej nudne ;d

siege bylo ceikawe i warte na c4 c5 ale dobrze ze jest ooc i bmf ma sie z czego cieszyc przynajmniej  :D

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

RazielIII

Cytat: Dyma w Luty 26, 2012, 05:34:59 PM
Cytat: RazielIII w Luty 26, 2012, 05:28:49 PM

jak patrze na sygnature bo wątpie
Ja już troche w tą gre grałem :) dokladnie to od początku 2007 roku,  czasem na 2 serverach jednoczesnie, na samym wrathcie 3 lata rowno od 08.08 2008 do 08.08 2011, eXi ponad rok, rpg x5 prawie rok

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Alarion

to prawda, nei każdy siege jest ciekawy, a wynika to głównie z faktu, że klanom niezapisanym, albo broniącym (można być tylko na 1 zamek) nie opłaca się za bardzo (poza wyjątkiem dla ally) chodzić na inne zamki. Dlatego dużo ciekawsze jest TW, które potrafi być trzymające w napięciu do ostatniej chwili. Zamki właśnie po to głównie obecnei są, po walkę o wardy. Wzieliśmy Dion, bo ma najlepszy bonus PvP.

Cat Drama Maker

Russe

Walki healerów to nuda do oglądania. Czanterów też, chociaż można grać w grę: jakie zwierzątko zaraz zobaczymy  :P
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

alarion jaki jest powod takiej duzej rekrutacji do HB ;>

xRelapse

Cytat: kamiil w Luty 26, 2012, 07:23:12 PM
Pewnie chcą wyżebrać autografy i sprzedać na ebaju.

Alarion

Cytat: kamiil w Luty 26, 2012, 07:23:12 PM

co rozumiesz poprzez dużą rekrutację? Wymienię ci party i policz osoby:

1) Week CP
2) Amber CP
3) No excuses CP
4) Warzon3 CP
5) AQ team
6) S.H.O.C. team
7) Legendary team (mało aktywni
8) 24/7 team
9) Flocon team
10) GraveDigger CP

10 CP, krótko i treściwie, to dużo? Na tle innych klanów?

na twoim miejscu jednak zająłbym się jakimiś lekcjami dla sproota jak grać na oly, bo pizgają go ludzie z mneijszym lvlem (sproot ma chyba 96-97?) i ze słabyszm sprzętem. Tak słabego enchnatera dawno nie widziałem na tle tych high lvlowych.

btw Seilosa już przemilczę, bo to była prawdziwa żenada.

Cat Drama Maker

kamiil

Cytatco rozumiesz poprzez dużą rekrutację? Wymienię ci party i policz osoby:

1) Week CP
2) Amber CP
3) No excuses CP
4) Warzon3 CP
5) AQ team
6) S.H.O.C. team
7) Legendary team (mało aktywni
24/7 team
9) Flocon team
10) GraveDigger CP

10 CP, krótko i treściwie, to dużo? Na tle innych klanów?

o nawet myslalem ze mniej cp macie a tu zerg widze  :D

co masz na mysli na tle innych klanow :O
jest tylko HI ktore ma 4 cp i wiecej nic  :shock:
o jakich klanach mowisz  :shock:   tych co farmią harnak i soa  :D