Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Cytat: Deric w Marzec 16, 2012, 07:25:37 PM
Cytat: RazielIII w Marzec 16, 2012, 06:39:16 PM
L2 to PvE game od Frei ;p

każda kronika jest PvE na ratach mniejszych niż 2-3, ale ty wiesz lepiej w końcu twój najmniejszy low rate to x4 i z lv to tam nie zaszalałeś sądząc po sygnie  :noob:
Wbicie 77 maina i suby 76 na kroncice c4 zajmowalo tyle samo czasu co wam expienie do 9x
Różnica taka że kończąc taki server po roku miałem pvp nieporównywalnie wiecej niż na h5/god

Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 07:39:09 PM
Ja wiem, e kiedyś siębrało 3 buffpety na plecy i sięszło daggerem gankować i podniecać, jakim to się prosem nie jest, ale na szczęście z kroniki na kronikę kładą nacisk na team play i pełne party. teraz trzeba docenić swój support, a nie tylko jarać się fragami na swoim DD, jak to miała swego czasu  większość DD ownerów z pirvów i high rate'ów. (nie mówię, zę wszyscy)
Teamplay byl zawsze, zawsze musiales miec ogarnietych typow do 9v9, a ganki to byla esencja l2
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

ome1

moim zdaniem l2 poszło za bardzo w pve i koreańcy kompletnie olali mass pvp można to śmiało stwierdzić po tym że gra jest na nich nie grywalna a mogli zamiast robić tyle zmian z klasami itp. Wystarczyło usprawnić silnik gry dodać kilka lvli bądź nie dodawać ich wcale i myślę więcej ludzi by grało:)

Deric

Cytat: HellSign w Marzec 16, 2012, 08:48:47 PM

każda kronika jest PvE na ratach mniejszych niż 2-3, ale ty wiesz lepiej w końcu twój najmniejszy low rate to x4 i z lv to tam nie zaszalałeś sądząc po sygnie  :noob:

Do tego do czego on zaszedł w tej grze, nie doszedłem Ja ani Ty i już nie dojdziemy, nopqu.
A on nie dojdzie do tego co ja nopqu. więc argument z dupy
Cytat: RazielIII w Marzec 16, 2012, 10:08:27 PM

Wbicie 77 maina i suby 76 na kroncice c4 zajmowalo tyle samo czasu co wam expienie do 9x
Różnica taka że kończąc taki server po roku miałem pvp nieporównywalnie wiecej niż na h5/god
czy na god nie wiesz bo nie grałeś to po pierwsze a po drugie raczej nie koniecznie to prawda bo patrzysz przez pryzmat 'starych dobrych czasów' , a po za tym gdy ty expiles na x4 c4 to inni expili na ratach x1 więc...

Cytat: ome1 w Marzec 16, 2012, 10:23:02 PM
moim zdaniem l2 poszło za bardzo w pve i koreańcy kompletnie olali mass pvp można to śmiało stwierdzić po tym że gra jest na nich nie grywalna a mogli zamiast robić tyle zmian z klasami itp. Wystarczyło usprawnić silnik gry dodać kilka lvli bądź nie dodawać ich wcale i myślę więcej ludzi by grało:)
l2 to gigant azjatycki i ich mało obchodzi zdanie kilku% graczy jaki stanowią gracze ze wschodu

A twoje płakanie hellu jest co najmniej żałosne... znudziła się ci ta gra to nie spamuj na forum że jest be, przychodzi taki newbie na forum, czyta to i myśli że w tą gre sami nedojeby grają bo ona jest spierdolona itd... gdy ja mialem okresy przerwy albo zmine serwera np z rpg na l2ru na jakiś okres to wcale nie zakładałem topicu pdt skasować na forum działy privów itd,a jeżeli uważasz że l2 to 50% drama to sorry ale po pierwsze nie każdy darmuje się w tej grze a po drugie już nie grasz w tą gre więc idź flamować na blizzard że tak długo diablo wydaje

blackeagle

CytatLineage II – South-East Asia or simply L2-SEA is NCsoft's first "Publishing License" grant for their flagship game to a completely independent company (...)
On December 22, 2009 It was announced that the contract between NCsoft and AsianMedia was not renewed. All players in L2SEA are now notified and given 30 days before AsianMedia closes down on all servers in L2SEA.

wkrotce na innovie

ome1

Cytat: Deric w Marzec 16, 2012, 10:34:57 PM
Cytat: HellSign w Marzec 16, 2012, 08:48:47 PM

Do tego do czego on zaszedł w tej grze, nie doszedłem Ja ani Ty i już nie dojdziemy, nopqu.
A on nie dojdzie do tego co ja nopqu. więc argument z dupy
Cytat: RazielIII w Marzec 16, 2012, 10:08:27 PM

czy na god nie wiesz bo nie grałeś to po pierwsze a po drugie raczej nie koniecznie to prawda bo patrzysz przez pryzmat 'starych dobrych czasów' , a po za tym gdy ty expiles na x4 c4 to inni expili na ratach x1 więc...

Cytat: ome1 w Marzec 16, 2012, 10:23:02 PM
l2 to gigant azjatycki i ich mało obchodzi zdanie kilku% graczy jaki stanowią gracze ze wschodu

zapewne tak jest jak piszesz dlatego nie długo na tych serverach zostaną sami fanatycy a jest ich sporo nawet na tym forum :D

Deric

no niestety l2 jest robiony pod azjatów a wow czy gw2 pod nas

HellSign

wow, gw2, baa nawet tera ma dobry end game i na i5tce 4.0 smiga na maks :) 100vs100 (GUILD wary) end game - pvp = eq pvp, battlegroudny, gvg (o terytoria - panowanie nad zonami) i PvE.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Deric

zapowiedzi są bajeczne a co wyjdzie z nich się zobaczy

ktoś  może mi powiedzieć dla czego helerzy chodzą z dualami?

Zosienka

Bo maja + hp

Tera juz zdechla, zanim dobrze sie rozkrecila, ale widze pieczatka juz grala i wszystko jak zwykle najlepiej wie  hahaha hahaha

Jak to jest w koncu z tymi fragmentami z nowej insty ? Mozna je wkladac do kazdej broni czy tylko bound i/lub maja zmniejszony "landrate" ??

Deric

z tymi dualami to chodzi o hp i mp up?

netheril

Cytat: Zosienka w Marzec 16, 2012, 11:11:55 PM
Jak to jest w koncu z tymi fragmentami z nowej insty ? Mozna je wkladac do kazdej broni czy tylko bound i/lub maja zmniejszony "landrate" ??
tylko w boundy i pomoc rate wbicia jest slabszy (w armor sie psuja czasem a w bron slabo wchodza) z tego co pisali na klanowym

Cytat: Deric w Marzec 16, 2012, 11:14:02 PM
z tymi dualami to chodzi o hp i mp up?
duale tallum*dle +4 dla cp/hp/mp
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

tytusDeZoo

W bron mi weszlo 1 na 11 i na tym dalem se spokoj
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Arimas

Tera juz zdechla, zanim dobrze sie rozkrecila, ale widze pieczatka juz grala i wszystko jak zwykle najlepiej wie  hahaha hahaha
Nie wiem jak ty, ale ja np. grałem w bete i było całkiem fajnie.
Coś nowego i zupełnie innego od L2, więc nie wiem po co porównywać
Prostym przykładem jest:
L2= chodzenie myszką i klikanie na cel
TERA= TPP(WSAD + celowanie manualne bez zaznaczania celu)

Generalnie nie mogę rozkminić po co hellsign ciągle tu zagląda i płacze jakie to l2 jest do dupy a Tera/GW wspaniałe,
w obie gry gra się zupełnie inaczej

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TTerrorPropaganda

Bo maja + hp

Zdechła ale gdzie w Azji? Dlaczego bo pewnie było za dużo pvp a za mało pve. To tak jak l2 zdycha na zachodzie bo, sytuacja jest zupełnie odwrotna

Redbox

i w obu grach hellsing walnie quita;]

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Grande

Cytat: Redbox w Marzec 17, 2012, 09:26:53 AM
Nie quita tylko emo quita bo to jest spora różnica

Alarion

Cytat: Redbox w Marzec 17, 2012, 09:26:53 AM

+1 i będzie płakał tworząc nowe excusy...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Grande

I bedzie chodził po różnych forach i spamował jakie to te gry są złe.

Alarion

ten typ tak ma: Napali się na początku jak nastolatka, a potem quit i tony excusow, dlaczego quitnal i inni też powinni.

Cat Drama Maker

kazuPwNz

przecież on ma racje.. a raty nie maja żadnego znaczenia dla mnie największa głupota było zrobienie instancji z epicków teraz nawet takie bmfy mogą nosić epicki żałosne...
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Ulquiora

Cytat: kazuPwNz w Marzec 17, 2012, 10:55:00 AM
głupota było zrobienie instancji z epicków teraz nawet takie bmfy mogą nosić epicki żałosne...
summon Kazuya or w8... jego już z nimi nie ma za ogromny nieogar który od początku miał. No to summon Ares  :D

Alarion

Cat Drama Maker

RazielIII

Cytat: Alarion w Marzec 17, 2012, 12:33:11 PM
no tak, DexLude F1 F2 F3 lepszy : )
Lepsze jakiekolwiek PvP nawet przy użyciu F1 niż 90% PvE na GoD
Ludzie nie odchodzą bez powodu, gra staje się nudna + fakt że na mass jest niegrywalna.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

netheril

Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 17, 2012, 09:21:58 AM
Bo maja + hp

Zdechła ale gdzie w Azji? Dlaczego bo pewnie było za dużo pvp a za mało pve. To tak jak l2 zdycha na zachodzie bo, sytuacja jest zupełnie odwrotna
z tego co wiem to zachodni ncsoft ma w tej chwili 5 serwerow, ktore utrzymuja status Heavy caly czas  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Her0s

Server: Core
Othell Rogue