Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Acid

Arimas

Cytat: Acid w Kwiecień 09, 2012, 05:58:21 PM
Jak masz na PS3 to ja chętny! :P
Weź się, jak można grać w strzelanki na padzie  :o
Kup na allegro za 50zł :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Cytat: Arimas w Kwiecień 09, 2012, 06:15:05 PM
Cytat: Acid w Kwiecień 09, 2012, 05:58:21 PM
Jak masz na PS3 to ja chętny! :P
Weź się, jak można grać w strzelanki na padzie  :o
Kup na allegro za 50zł :D
Oni na konsolach maja hitboxy wielkości stodoły.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Grande

Jeszcze ludzie wrócą serwer, cześć po paru dniach z terra już zaczeła wracać do gry w l2, więc nie tak do końca myśle że serwer sie stabilizuje powoli i tak juz zostanie jak jest teraz. Na miejsce tych co odejdą z top przyjdą nowi i dalej będzie się to jakoś kręciło.

sosula

Adena i postac sprzedana, l2 wywalone z dysku  :beksa:
Byle do 15.05  :P
BB
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Arimas

Cytat: Grande w Kwiecień 09, 2012, 07:09:32 PM
Jeszcze ludzie wrócą serwer, cześć po paru dniach z terra już zaczeła wracać do gry w l2, więc nie tak do końca myśle że serwer sie stabilizuje powoli i tak juz zostanie jak jest teraz. Na miejsce tych co odejdą z top przyjdą nowi i dalej będzie się to jakoś kręciło.
Hej, fajnie, że TERA jeszcze nie wystartowała poza betą...

Obsess, co tam

Horken

Ja szczerze byłem zdziwiony ilością low lvli podczas buffowania na solo kartie. Jakieś nazwy klanów co pierwszy raz na oczy widzę więc chyba nie jest jeszcze tak źle.
Swoją drogą jakbym miał zaczynać od nowa to bym to wyje*ał wpizdu bo to dupa, a nie granie robiąc jakieś trajany.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Grande

Cytat: Arimas w Kwiecień 09, 2012, 07:31:46 PM

Obsess, co tam
Właśnie ludzie wracają ci co grali na testach.
Swoją drogą zaskakujące jak sie poglądy niektórych zmieniaja z dnia na dzień. W jeden dzień twierdzą że serwer się świetnie rozwija coraz wiecej pvp, a następnego twierdzą że l2 umiera i serwer  death i opłaca się grać tylko w to co oni bedą grać.
PS: Musiałem to napisać zgodnie z tradycją na tym forum Kamil ty oraz twoje pt zrobiło emo quit z serwera, kto będzie następny może Alarion?

Shen

Ludzie wracają z bety, serious business.

Arimas

Cytat: Grande w Kwiecień 09, 2012, 08:53:01 PM

Obsess, co tam
Właśnie ludzie wracają ci co grali na testach.
Swoją drogą zaskakujące jak sie poglądy niektórych zmieniaja z dnia na dzień. W jeden dzień twierdzą że serwer się świetnie rozwija coraz wiecej pvp, a następnego twierdzą że l2 umiera i serwer  death i opłaca się grać tylko w to co oni bedą grać.
PS: Musiałem to napisać zgodnie z tradycją na tym forum Kamil ty oraz twoje pt zrobiło emo quit z serwera, kto będzie następny może Alarion?
Ale ty pieprzysz

Cytat: Shen w Kwiecień 09, 2012, 09:07:52 PM
Ludzie wracają z bety, serious business.
This.

Cytat: Abruzzi w Kwiecień 09, 2012, 09:14:39 PM
Cytat: kamiil w Kwiecień 09, 2012, 05:40:53 PM
l2 is dead

http://www.youtube.com/watch?v=xzpndHtdl9A&feature=player_embedded
So much win

Shen

Cytat: Acid w Kwiecień 08, 2012, 08:37:47 PM
O fak... gra tu ktoś na neostradzie bez BP?! Kiedyś się dało, dzisiaj pierwszy raz od długiego czasu na swoim necie zacząłem ogarniać exp i stwierdzam, że nic się nie da zrobić prócz sklepiku na tym providerze. Ma ktoś jakiś pomysł jak to poprawić wykluczając BP bo nie wiem czemu ale nie działa mi ten myk z cofaniem licki.
Z ciekawości wbiłem na ncsoft i tam mi l2 chodzi jak złoto ;d Nie chce mi się wierzyć że to wina neo bo jeszcze niedawno grałem normalnie.

WiLdEcaRd

Cytat: Alarion w Kwiecień 09, 2012, 05:00:46 PM
on wie, że jego grupa była 0 na PvP, takze who cares o takich leszczy jak on? : )
Jednym zdaniem przekreśliłeś cały szacunek jakim cie darzyłem.
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Obsess

Obsess, co tam

Na ostatniej becie kiru i moir robili nowe postacie, pierwszego dnia wbili 27lvle ;p (od 15 do 4 bez przerwy xD)
Nie mogę się następnej bety doczekać, bo chyba jednak zrobię mistica i trzeba potestować ;p

Macie jeszcze screen gratis :p

I jeszcze na Beta3 Kiru filmik robił z bicia mobków jak ktoś chce zobaczyć ;p

http://www.youtube.com/watch?v=IFOTXWNGUCE&feature=channel

Alarion

Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:08:57 PM
on wie, że jego grupa była 0 na PvP, takze who cares o takich leszczy jak on? : )

Wilde, wiesz dobrze, że o tobie zawsze miałę mdobre zdanei i dalej je utrzymuję. tu mi chodziło o takich loli jak Kamilek, queem, Randomitza itd.

Cat Drama Maker

WiLdEcaRd

Tera jest faktycznie piekna i ma potencjał sam oczy przecierałem ze zdziwienia jak to ladnie jest zrobione,ale chyba D3 przejmie większość graczy na pewno w pierwszych miesiącach,Queem ma troche racji mówiąc ze ma zamiar trzymać się z dala od hardcorowych mmo i Tera jest chyba dobrym rozwiązaniem.

Obsess

Wbicie lvla w terze to kwestia 2-3 tygodni, potem można chodzić na PvP/Inst kiedy się chce, a jeśli nawet PvP się nie chce szukać wystarczy się zapisać w mieście na battleground i samo znajdzie ;p

Co do D3 to nie wydaje mi się żeby zabrało graczy z takich mmo jak L2/Tera gdyż za bardzo się od nich różni. Nie wiem jak D3 jest skonstruowane ale jeśli tak jak D2 to 8 ludzi na server vs ~2k w "normalnych" mmo robi różnicę. Diablo bardziej przypomina singla z co-opem niż mmo.

BTW D3 nie ma czasem być bez opcji PvP na starcie?

WiLdEcaRd

Cytat: Alarion w Kwiecień 09, 2012, 10:11:05 PM

Wilde, wiesz dobrze, że o tobie zawsze miałę mdobre zdanei i dalej je utrzymuję. tu mi chodziło o takich loli jak Kamilek, queem, Randomitza itd.
Grałem z nimi od 2 miechów i ma tylko same dobre słowa do powiedzenia odnosnie czałej grupy a w szczegulnosci Queema,to ze ty i kamill macie radoche z spamowania na forum to inna sprawa ,ale hipokryzji nie znoszę.

Alarion

Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:21:50 PM
Cytat: Alarion w Kwiecień 09, 2012, 10:11:05 PM

Grałem z nimi od 2 miechów i ma tylko same dobre słowa do powiedzenia odnosnie czałej grupy a w szczegulnosci Queema,to ze ty i kamill macie radoche z spamowania na forum to inna sprawa ,ale hipokryzji nie znoszę.

jakiej hipokryzji? Rozmawialiśmy wielokrotnie, grałeś z nami swego czasu, wiesz że w moim odczuciu tanka ładnei dosyć opanowałeś. Reszta grupy jest ogólnie lol, a co do Queema zdanie mam jakie mam, bo wali kozaka na 4game forum i IG, że niby HB strzela PR-a przed nimi, a nigdy nie odważył się PvP z nami wiecznei znajdując jakieś excusy. Wiem, że kamilek sobie zaraz przyjdzie potrolować, ale tyle mógł zrobić 2 miesiące temu i tyle samo może zrobić teraz.

Poza tym uderz się w pierś i powiedz ile razy z tym party miałeś okazję iść na PvP takie w pełni własnym skłądzie, bez gankowania 14 vs 7. Wiemy obydwaj dobrze jak było Wilde i spoko, takie PT wybrałeś, skoro ci tam było dobrze, to ok. Z mojej strony nadal szacunek dla Ciebie, nawet jeżeli postanowisz squitować.

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:16:50 PM
Tera jest faktycznie piekna i ma potencjał sam oczy przecierałem ze zdziwienia jak to ladnie jest zrobione,ale chyba D3 przejmie większość graczy na pewno w pierwszych miesiącach,Queem ma troche racji mówiąc ze ma zamiar trzymać się z dala od hardcorowych mmo i Tera jest chyba dobrym rozwiązaniem.

D3 to  bedzie fajna nowa gra ktora ludzie kupia pograja 2tyg i uninstal, nikt z d2 nie przechodzi na d3.

Shen

Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 09, 2012, 10:36:55 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:16:50 PM

D3 to  bedzie fajna nowa gra ktora ludzie kupia pograja 2tyg i uninstal, nikt z d2 nie przechodzi na d3.
To samo czytałem przed premierą sc2.