Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

Cytat: Draghar w Maj 30, 2012, 01:15:30 PM
OOC quit ;o 50 ppl in clan only...

Another victory of HB :D

Ja nie wiem czy HB miało cokolwiek wspólnego z quitem OOC  :mrgreen:

Draghar

Ja też nie :P

Ale anyway znika 3ci sajd na serwie = dead server... Enclava to już dawno glebiła, OOC teraz zglebiło... RedGuardy mają problem :<

Russe

Cytat: Draghar w Maj 30, 2012, 01:24:39 PM

Ale anyway znika 3ci sajd na serwie = dead server... Enclava to już dawno glebiła, OOC teraz zglebiło... RedGuardy mają problem :<
Ano ded serfur bo 3ci sajd znika, HI się nie liczy, więc zostaje tylko HB  :P

Coś mnie na troling wzięło
A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Cytat: Russe w Maj 30, 2012, 01:28:18 PM
Cytat: Draghar w Maj 30, 2012, 01:24:39 PM

Ano ded serfur bo 3ci sajd znika, HI się nie liczy, więc zostaje tylko HB  :P

Coś mnie na troling wzięło

HI ma Aurorę więc owni :<

Shanique

RG powinni się dogadać z OB + ally i byłby ładny zerg, który imo mógłby coś nabruździć na niejednym siege

Draghar

Ale OldBoysi nie mają ally od wczoraj :<.

lempartus

a to jakas drama ?w OB vs Hunters ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shanique

Cytat: lempartus w Maj 30, 2012, 01:56:30 PM

gdzieś mi się obiło o uszy, że HI + Aurora + hunters ma być ally, ale głowy za te info nie oddam... ręki też nie... ani ogonka xD

lempartus

a co z shadows? nie wydaje mi sie mozliwa taka opcja
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Smolensk

shadows > hunters, poza tym zawsze mogą mieć "słowny" ally. HI będzie startować znowu na Aden.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

lempartus

oczywiście że będą startować, wzmocnieni o 3 klan w sojuszu plus kilka cp z OOC zapowiada się naprawdę bardzo ciekawy siege.
Jeśli Aurora nie przyjdzie z pomocą na Aden to będzie ich raczej ostatni dzień w sojuszu i odgrażanie się Evandera że pójdą odbijać Giran jest komiczne.
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Draghar

Mhm. Raczej drama od Huntersów poszła no ale tak to już jest w tych polskich ally :D

Shadowsy przecież jako 3ci klan w IronTron siedzą :o

lempartus

Draghar to jak nowe ally z huntersami bedzie  plus enclave ?
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Draghar

Dunno. Raczej nie jako że Enclava już od 2 tygodni też ledwo zipie i jakieś pojedyncze CP tam tylko grają, a u nas chłopaki raczej kiepsko widzą współpracę z Huntersami :]

lempartus

no ale wielkiego wyboru nie macie, no chyba że chcecie się do nas przytulić, albo do ruskich
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Draghar

Cytat: lempartus w Maj 30, 2012, 02:39:17 PM
no chyba że chcecie się do nas przytulić, albo do ruskich

I pewnie na tym się skończy :P. Bo ally nie ma z kim zwyczajnie zrobić aktualnie. No chyba że u nas też całość skończy się rozpadem :P

Qra

Dostałem informacje od pewnego źródła że Eido w czasie trwania bana sabotował OOC. Widziano go jak przegryzł kabel od internetu u Dobromira w domu. Dobo obawiając się o własne życie musiał skończyć w L2.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

Cytat: Draghar w Maj 30, 2012, 02:23:03 PM

Mhm. Raczej drama od Huntersów poszła no ale tak to już jest w tych polskich ally :D

Shadowsy przecież jako 3ci klan w IronTron siedzą :o

no właśnie Shadowsy a nie Huntersy! gdzie ja mam głowę, oczywiście, że tak to miało być... xD

skoro RG się nie lubi z Huntersami, a podejrzewam że OB teraz też już nie... może zawiążcie jakiś sojusz antyHuntersowy xD

Sesto

Cytat: Shanique w Maj 30, 2012, 02:02:32 PM

gdzieś mi się obiło o uszy, że HI + Aurora + hunters ma być ally, ale głowy za te info nie oddam... ręki też nie... ani ogonka xD

wczesniej w lipcu zacznie padac snieg  niz  huntersi  przyloza chocby palec do czegos co robi aurora

co do dramy w huntersach raczej bym powiedzial ze  wina jest troche po jednej i po drugiej stronie chodz  to  quiter  z hunterow ktory poszedl do oB rozpoczal  placz jakie sminimum kultury obowiazuje   i od tego nei ma odwolania

HI  aurora raczej bym postawil na to  ze ruskie obiecaly  aurorze giran   w zamian za pomoc  na aden

Shanique

Cytat: Sesto w Maj 30, 2012, 03:00:17 PM

wczesniej w lipcu zacznie padac snieg  niz  huntersi  przyloza chocby palec do czegos co robi aurora

co do dramy w huntersach raczej bym powiedzial ze  wina jest troche po jednej i po drugiej stronie chodz  to  quiter  z hunterow ktory poszedl do oB rozpoczal  placz jakie sminimum kultury obowiazuje   i od tego nei ma odwolania

HI  aurora raczej bym postawil na to  ze ruskie obiecaly  aurorze giran   w zamian za pomoc  na aden

Już się poprawiłam co do ally HI + spółka...
co do siege... Aden i Giran są o 20:00 więc pewnie obiecali im jakiś inny zamek, no i zwyczajnie potrzebują mięska pod Aden :)

Arimas

Hey, masz tu zapas przecinków i kropek>
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draghar

Ajjj Sesto że tak powiem pierdolisz ;) Jeszcze za czasów jak ja siedziałem w OB był luźny transfer osób z Huntersów do OB i odwrotnie i nikt nigdy problemów nie robił. A że wszyscy którzy quitują z Huntersów narzekają na styl prowadzenia klanu przez Rejiego no to niestety wyszło jak wyszło. Anyway. Drama over. Jest jak jest ;).

Cytat: Shanique w Maj 30, 2012, 02:59:52 PM
skoro RG się nie lubi z Huntersami, a podejrzewam że OB teraz też już nie... może zawiążcie jakiś sojusz antyHuntersowy xD

Nie chodzi tutaj raczej o "nielubienie się" kogoś z kimś tam. W samym klanie znajduje się parę polskich osób, które zdecydowanie odradzają współpracę z Huntersami + opinia o nich jest taka a nie inna na ogólnej arenie więc raczej odpada ;]. Zresztą niech się "CLowie" RG martwią co z tym fantem zrobić

//Acid -- 10%, omijanie cenzury.

Shanique

ale ja nie mówię, żebyście się wiązali z Huntersami tylko z OB przeciwko Hunterom :P

Reji

Cytat: Draghar w Maj 30, 2012, 03:21:04 PM

Ajjj Sesto że tak powiem pierdo_lisz ;) Jeszcze za czasów jak ja siedziałem w OB był luźny transfer osób z Huntersów do OB i odwrotnie i nikt nigdy problemów nie robił. A że wszyscy którzy quitują z Huntersów narzekają na styl prowadzenia klanu przez Rejiego no to niestety wyszło jak wyszło. Anyway. Drama over. Jest jak jest ;).

Cytat: Shanique w Maj 30, 2012, 02:59:52 PM

Nie chodzi tutaj raczej o "nielubienie się" kogoś z kimś tam. W samym klanie znajduje się parę polskich osób, które zdecydowanie odradzają współpracę z Huntersami + opinia o nich jest taka a nie inna na ogólnej arenie więc raczej odpada ;]. Zresztą niech się "CLowie" RG martwią co z tym fantem zrobić

Pierdzielenie o szopenie ^^
Tak transfer między OB był do Hunters i odwrotnie, ale to za obupulna zgoda i z poinformowaniem cl-ow, a jezeli ktoś z jednego klanu wychodzi i przed odejsciem robi w nim drame, placz, flame na forum/pw, a w 2 klanie przyjmuje się taką osobe, bez zadnej komunikacji i wgl jakiego kolwiek poinformowania ze ja sie dodaje, a pozniej ta osoba która zrobiła drame siedzi u mnie na kanałach (ts) a nie OB, to cos tutaj nie jest spoko. Ja sie na cos takiego nie godze i jeżeli OB tego zrozumieć nie moze to ich sprawa.

Co do naszej opini na serwie... niby jaka jest? Ze płaczki z aurory, Ulrickow pisza na forum ze uzywamy bsoe? Pobiegaj troche za nimi to zobaczysz ze sami je palą i jakoś my czy inne klany nie placzemy. A ze przyjmujesz taką samą opinie, jaka wypisuje paru ludzi z wrogiego klanu, to tylko mówi samo za siebie i sam wyrabiasz o sobie opinie. Bo opinia o kimś, powstaje na temat jego wypowiedzi i zachowania, a nie z ust innej osoby.  :noob:
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.