Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

dobo spamuej tylko na forum 4game, ale chyba mało kto ma ochotę, by znów był liderem i wydzierał ryja na każdego oraz obrażał wszystkich. Podobno nei wraca
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Cytat: Judasz w Lipiec 10, 2012, 11:40:26 PM
Cytat: Vraghor w Lipiec 10, 2012, 08:00:40 PM
chodza sluchy ze woody cp > alarion cp , czyzby alariony za dlugo w orbisie siedzialy ze tak slabo poszlo?
/flame on!
:D

">" czy "<" na razie ciezko powiedziec, chociaz wczoraj wygralismy 2/2 razy :P W planach sa kolejne ustawki wiec niedlugo bedzie mozna powiedziec cos wiecej ;) Tutaj pierwsza runda ze wczoraj http://www.youtube.com/watch?v=oQfzfEpGXdc&fmt=22 jest to prawie surowy fragment z wiekszej produkcji, ktora jeszcze nie jest gotowa, wiec nie czepiac sie jakosci i aspektow technicznych :D (W00dy mnie zabije, ze wstawilem to bez jego wiedzy :D:D)

fajny slajd show + warzywo na nukerze :D

Smolensk

nie ma leadera jako takiego.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Arimas

Na lancerze jak mieliśmy z którymś party na pieńku we własnym klanie to po prostu na-_-ać ich na spotach i ewentualnie CL napisał żeby ich nie bić bo strasznie płaczą :D w sumie z ally też..

A tutaj od razu /leave po jednej burdzie  :shock:

Przyznaj się doomcio! koniecznie chciałeś na-_-ić alarionowi na pvp :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

przez 90% frapsa kazdy z amber pt bije tylko woodego, potem troche tanka i evandera
wtf?

Alarion

na to wystarczy colosuem, ale zapewne będzie w związku z tym nie jedna okazja ; )

Który zamek bierzecie i ile do 11 lvla klanu w ooc?

@asd1

to pvp skopaliśmy strasznie, zagraliśmy typowo: "jak nie powinno się grać na pvp". Nie ma tu nic dodać nic ująć, do następnego pvp wkrótce ; )

Cat Drama Maker

asdf1movie

heheheuhehuehue
"tank mial dc, vevelebobobo gral bez szotów, russe afczyl, ja ogarnialem rynek w aden itd itd itd"

milan9

Ten nuker zademonstrowal jak NIE grac wizem. Niech mu ktos wytlumaczy czym jest reuse skilli.

Alarion

Cytat: asdf1movie w Lipiec 11, 2012, 02:34:43 PM
heheheuhehuehue
"tank mial dc, vevelebobobo gral bez szotów, russe afczyl, ja ogarnialem rynek w aden itd itd itd"

dafuq?

Cat Drama Maker

Russe

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 02:42:53 PM
heheheuhehuehue

dafuq?
Daj mu spokój :) Chce trochę przytrolować. Heal lf Isth dziś lub jutro.
A może by wrócić na oficjal :)

bula

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 02:42:53 PM
heheheuhehuehue

dafuq?
znow sie zaczyna, tylko teraz w druga strone ...

dajcie sobie wszyscy spokoj z tym przesadnym czepianiem sie kogos

(zeby nie bylo nieporozumien, ten post nie jest skierowany do alariona - akurat w tym przypadku ;p)

kamiil

najbardziej skilled pvp party przegrało z jakimis randomami umcykami  hahaha

aha to tego evandera tak jechaliscie ze noskilled party  ??

w00dy

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2012, 12:46:13 PM
fajny slajd show + warzywo na nukerze :D

Sorry, że nie mam Kompa z NASA a jedynie prawie 3 letniego laptopa, a co do nukera ty Tazmanku nie masz prawa się wypowiadać, bo gorszego feoha od Ciebie nigdy nie widziałem ;)

Cytat: milan9 w Lipiec 11, 2012, 02:41:53 PM
Ten nuker zademonstrowal jak NIE grac wizem. Niech mu ktos wytlumaczy czym jest reuse skilli.

"a ty to kto?"

Szczerze wątpię że trzeba mi cokolwiek tłumaczyć, czego jeszcze nie wiem to zapewne się dowiem po kolejnych pvp a póki co uważam, że wystarczająco dobrze znam postać i wiem co robić powinienem, gdybyś nie zauważył mam porobione macra  :noob:. więc reuse części skilli nie widać. Przestudiuj go sobie, może w końcu czegoś się nauczysz ;) pozdro
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

Alarion

Cytat: kamiil w Lipiec 11, 2012, 02:57:44 PM
najbardziej skilled pvp party przegrało z jakimis randomami umcykami  hahaha

aha to tego evandera tak jechaliscie ze noskilled party  ??

jeszcze raz ci przypominam, konie i ludzie którzy byli dnem na pvp nei mają prawa się w tym aspekcie wypowiadać drogi kamilku, więc wracaj do zbierania jakiś owoców.

Cat Drama Maker

kamiil

a ty mozesz sie wypowiadac ??  najlepszy pvper dostający w dupe od randomow mowi kto był dnem a kto nie  hahaha  i juz widze te wasze pokonywanie ruskich o którym płaczecie od 6 miesiecy  hahaha

Alarion

nie są to randomy na pvp w przeciweństwie do ciebie  :oops:

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 04:23:56 PM
nie są to randomy na pvp w przeciweństwie do ciebie  :oops:

:shock:

jedziecie tego biednego evandera od XX stron razem z doomciem i resztą z BS
jakie to neiogary na pvp ,

a teraz to juz nei randomy na pvp  hahaha hahaha

alarion chorągiewka IS BACK !! :D

Alarion

pokaż mi gdzie tak pisałem, nie zmyślaj więcej truskawkowych historii. Największym failem na pvp Core byłeś ty i twoje cp (z wyłączeniem Wilde, którego do tej pory nie rozumiem, jak z takimi zerami mógł grać).

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 05:15:41 PM
pokaż mi gdzie tak pisałem, nie zmyślaj więcej truskawkowych historii. Największym failem na pvp Core byłeś ty i twoje cp (z wyłączeniem Wilde, którego do tej pory nie rozumiem, jak z takimi zerami mógł grać).

Zmień płytę.

Z poważaniem Ludzie już nie grający lecz nadal czytający to forum  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Alarion

Cytat: Arimas w Lipiec 11, 2012, 05:22:45 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 05:15:41 PM

Zmień płytę.

Z poważaniem Ludzie już nie grający lecz nadal czytający to forum  :D

nie lubię, gdy ktoś zmyśla, że coś niby mówiłem ; )

Arimas best friend evah z kamilkiem, jak bubacz i shen z deliosem? ;s

Cat Drama Maker

milan9

Cytat: w00dy w Lipiec 11, 2012, 03:44:30 PM

"a ty to kto?"

Szczerze wątpię że trzeba mi cokolwiek tłumaczyć, czego jeszcze nie wiem to zapewne się dowiem po kolejnych pvp a póki co uważam, że wystarczająco dobrze znam postać i wiem co robić powinienem, gdybyś nie zauważył mam porobione macra  :noob:. więc reuse części skilli nie widać. Przestudiuj go sobie, może w końcu czegoś się nauczysz ;) pozdro

Miedzy Toba a dobrym feohem jest mniej wiecej taka roznica jak miedzy madrym a glupim; madry wie ze nie jest medrcem, glupi nie wie, ze jest glupi. Tobie sie wydaje, zagrales ok,  a wystarczy 60 sekund frapsa zeby stwierdzic, ze zagrales cienko. Na przyszlosc potrenuj trzymanie skilli na cooldownie i uzywanie postaci jako crowd control.

A co do makr, coz pozostawie to bez komentarza.

raXor

Cytat: milan9 w Lipiec 11, 2012, 05:30:53 PM

"a ty to kto?"

Miedzy Toba a dobrym feohem jest mniej wiecej taka roznica jak miedzy madrym a glupim; madry wie ze nie jest medrcem, glupi nie wie, ze jest glupi. Tobie sie wydaje, zagrales ok,  a wystarczy 60 sekund frapsa zeby stwierdzic, ze zagrales cienko. Na przyszlosc potrenuj trzymanie skilli na cooldownie i uzywanie postaci jako crowd control.

A co do makr, coz pozostawie to bez komentarza.

O widzę tu specjalistę którego od 6 miesięcy gry na tym serwerze nie spotkałem na pvp, jak dla mnie w00dy zagrał dobrze i nie widzę większych problemów w jego grze. Jeśli wiesz lepiej to może ustawimy się na 7v7 i zobaczymy jak "trzymać skille na cooldownie" według fachowca...

Vraghor

"a ty to kto?"
akurat milan ma prawo sie wypowiadac a tej kwestii bo gra nukerem dluzej niz twoja cala kariera na privach l2
Cytat: raXor w Lipiec 11, 2012, 05:49:45 PM
O widzę tu specjalistę którego od 6 miesięcy gry na tym serwerze nie spotkałem na pvp, jak dla mnie w00dy zagrał dobrze i nie widzę większych problemów w jego grze. Jeśli wiesz lepiej to może ustawimy się na 7v7 i zobaczymy jak "trzymać skille na cooldownie" według fachowca...
tutaj blysnales intelektem , on nie gra na core
i nie kazdy random z priva musi go znac
retired

Deric

Co jak co ale pt woodiego coraz lepiej sobie na pvp radzi, i zaprzeczy się nie da, nawet śmiem twierdzić że to jedno z nielicznych pt w którym farma jest chyba mniej ważna od pvp. hmm zlaliście alarionów ciekawe czy z nami byście sobie poradzili, ostatnia ustawka skończyła się 3:0 dla nas.
Parnasus to -_-' miejscówka dla pvp. co chwila przychodzi pt jednej lub drugiej strony, no i jeszcze te spychanie do wody  :P

wracając do ruskich, nie wiem jakim cudem ale za każdym razem kiedy dla toplesa dawałem reseta to padałem w max 3 sec przy spamie heala na mnie, no i jeszcze w połowie casta mass resa klatka nosz kurde.. kamilek naucz mnie tak grać na pvp plsssss

btw dajce link do filmiku jak grać feohem  :shock: