Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kard

Jeśli dobrze pamiętam to sposób zdobywania punktów był uzgadniany miedzy wszystkimi liderami CP i każdy się na to zgodził. Najwięcej zapieprzali ze zdobywaniem tych punktów Lemp i Alarion, składanie pt na rb, rozliczenie tego wszystkiego itd.

Doomcio na twoim miejscu to wstydziłbym się pisać takie głupoty, bo wychodzi, ze frajer jesteś i dałeś się w huja zrobić.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Arimas

Cytat: Kard w Wrzesień 18, 2012, 11:22:40 PM
Jeśli dobrze pamiętam to sposób zdobywania punktów był uzgadniany miedzy wszystkimi liderami CP i każdy się na to zgodził. Najwięcej zapieprzali ze zdobywaniem tych punktów Lemp i Alarion, składanie pt na rb, rozliczenie tego wszystkiego itd.

Doomcio na twoim miejscu to wstydziłbym się pisać takie głupoty, bo wychodzi, ze frajer jesteś i dałeś się w -_-' zrobić.
Na ruskim to by się po prostu pobili o to kto ma prawo do bossa i tyle  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

GhostHunter

Cytat: xRelapse w Wrzesień 18, 2012, 10:44:26 PM
Bla bla bla a tu taki mecz!

Pieprzony ronaldo.....

BTW na Parnasusie dzisiaj niezły dywan z BS, zresztą z HI wcale nie gorszy:P

pokit

Cytat: Arimas w Wrzesień 18, 2012, 11:32:05 PM

Doomcio na twoim miejscu to wstydziłbym się pisać takie głupoty, bo wychodzi, ze frajer jesteś i dałeś się w -_-' zrobić.

jakiego bossa?

Deric

Cytat: Arimas w Wrzesień 18, 2012, 11:32:05 PM

co jak co ale u nas rb'ka mógł być każdy i dostawał taką samą ilość  pkt nie ważne czy było to w 2 osoby czy w 2pt... doomcio pierdoli aby popierdolić bo alarion bardziej kofa grava niż jego qq

Shanique

Cytat: GhostHunter w Wrzesień 19, 2012, 12:03:36 AM
BTW na Parnasusie dzisiaj niezły dywan z BS, zresztą z HI wcale nie gorszy:P

Naprawdę? Ja tam na frapsie mam ładny dywan z HI, kiedy walczyli vs BS i niezgorszy dywan z OOC, kiedy walczyli vs HI... ale tyle się tam wczoraj działo, a nie było mnie na wszystkich pvp. Mówisz, że podoba Ci się kampienie spownów i zabijanie niedoczytanych jeszcze warów? No nic, każdy lubi co innego...
Anyway GF.

Jeśli chodzi o sławną tabelkę Russego z DKP... każde CP doskonale wiedziało za co i ile jest punktów... fakt, że niektórzy próbowali cichaczem robić RBki (bo były o to dramy)... fakt, że jedni zaiwaniali, a drudzy się obudzili w dniu zamknięcia tabelki... fakt, że niektórzy liczyli na to, że jak się fochną (bo są "lepszym" CP od innych) to za free dostaną pelerynki i im się udało... fakt, że KE powinni "zamknąć" na 2 tyg przed zamknięciem tabeli, co by nie było przekupstwa i sprzedawania punktów na ostatnią chwilę, ale... każdy uczy się na błędach, więc i BS też coś z tej lekcji wyniosło. IMO nie tylko BS miało/ma problemy z punktami, wiem z kilku źródeł, że to raczej powszechny problem.

Sesto

fajnie macie skoro mozna tabelke u was cichaczem przeskoczyc    biadoleniem u lidera ze jest sie pro

Shanique

Cytat: Sesto w Wrzesień 19, 2012, 09:19:12 AM
fajnie macie skoro mozna tabelke u was cichaczem przeskoczyc    biadoleniem u lidera ze jest sie pro
na szczęście tego CP nie ma już w BS... nie ma też pelerynek, więc i problemu nie ma :P

Qra

Takie małe wyjaśnienie. Instancja miała 4h reuse od momentu wejścia więc jedno pt nie było w stanie zamknąć instancji. Zawsze musiało ono czekać 10 min dłużej niż inni więc jeżeli ktoś tylko chciał to spokojnie mógł ich wyprzedzić. Nie jest też tajemnicą że Sepsa miał wtedy urlop + pare osób od nas z CP może grać całymi dniami więc zadbaliśmy o to by insta się nie marnowała. Teraz dodaj sobie dwa do dwóch. To że twoje PT podeszło pod inste raz dziennie o godzinie 20 nie znaczy że insta była zamknięta.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

GhostHunter

Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 07:25:42 AM
Mówisz, że podoba Ci się kampienie spownów i zabijanie niedoczytanych jeszcze warów? No nic, każdy lubi co innego...
Anyway GF.

Niczego nie napisałem o "kampieniu spawnów", więc nie zmyślaj.

misiek440

Witam wszystkich, raczej się tu nie wypowiadam a czytam wasze wypociny, ale urzekła mnie jedna wypowiedź.

CytatChcesz Horken dramy u nas? A jaki jest tego sens? Żeby HI się panoszyło i robiło co chcą i gdzie chcą? Akurat z tego co zauważyłem, sporo Ob często z nimi koksa (albo z RG), wasz wybór, ale przynajmniej my łatwo się nie damy zergować ; >

A kto do tego doprowadził? My? czy wasza polityka klanu. Byliśmy klanem który w założeniu miał być bezstronny i nie popierać żadnej ze stron(jeszce nie dawno wojna z RG) i w sumie tak by zostało. Ale oczywiście Bsi sobie wybrali nasz zamek do zdobycia.....fajnie szukacie przyjaciół. Wiadomo łatwy target nie mają lvli a klan raczej miks wszystkiego czyli CP+random, praktycznie z mało liczbą osób co są no-lifami. Więc teraz  po której stronie mamy się opowiadać za wami, tymi cudownym klanem, co chciał sobie zniszczyć słabszego? Proszę cię.......sami sobie robicie  wrogów  a później płaczecie że zerg i one side :beksa:. Dalej tak stosujcie taka taktykę to będziecie lubiani.

Arimas

Ally ssą kule.

Zresztą, bicie się w klanie też jest spoko  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

A wiec potege Hi stworzyly klany ktore z nimi walcza a nie banda przydupasow .... swietna logika milordzie  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Reji

Cytat: misiek440 w Wrzesień 19, 2012, 11:17:50 AM
A kto do tego doprowadził? My? czy wasza polityka klanu. Byliśmy klanem który w założeniu miał być bezstronny i nie popierać żadnej ze stron(jeszce nie dawno wojna z RG) i w sumie tak by zostało. Ale oczywiście Bsi sobie wybrali nasz zamek do zdobycia.....fajnie szukacie przyjaciół. Wiadomo łatwy target nie mają lvli a klan raczej miks wszystkiego czyli CP+random, praktycznie z mało liczbą osób co są no-lifami. Więc teraz  po której stronie mamy się opowiadać za wami, tymi cudownym klanem, co chciał sobie zniszczyć słabszego? Proszę cię.......sami sobie robicie  wrogów  a później płaczecie że zerg i one side :beksa:. Dalej tak stosujcie taka taktykę to będziecie lubiani.

Z tego co znam Lempa to raczej nic nie robi bez powodu... 4fun iść do was na zamek, robić sobie kolejnego wroga gdzie juz jest jeden dosyć silny, a z 2 strony jeżeli chciałby mieć zamek mógł iść pod Giran i zdobyć od 7sing bez najmniejszego oporu. Czy 4 tygodnie temu wczesniej od LTunited Dion, kończąc na Shadows które miały Gludio... są to 100% gorsze klany.
Raczej coś musiało spowodować tak, a nie inaczej że właśnie zapisał sie do was.

Lecz jestem tylko człowiekiem i to z innego klanu... mogę się mylić i nie byc wtajemniczony w jego mroczny plan, odebrania wam zamku :)
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Sesto

ja pierdole misiek napisales to tak jakbysmy mieli ciche ally z hi  :o teraz sie zacznie dopiero drama

misiek440

nie mamy żadnego ally z hi a ni nawet nikt się z nimi nie dogadywał(chyba) nie jestem rzecznikiem klanu ani żadną osobą w niej ważną, pisze z mojego punktu widzenia i  mojego cp. Do tego w przeciwieństwie do Horken ja nie toleruje party z warem i nigdy z nim nie chodzę nawet na kartie (nasz klan jest raczej luźni jeśli chodzi o zasady),  jak już mam dobrać randoma do party to napewno nie z wartagiem co siłą rzeczy wyklucza wasz klan, anie wyklucza na obecna chwile np hunterów,7six hi czy rg i wielu inncyh

Shanique

Cytat: Reji w Wrzesień 19, 2012, 11:34:14 AM
Z tego co znam Lempa to raczej nic nie robi bez powodu... 4fun iść do was na zamek, robić sobie kolejnego wroga gdzie juz jest jeden dosyć silny, a z 2 strony jeżeli chciałby mieć zamek mógł iść pod Giran i zdobyć od 7sing bez najmniejszego oporu. Czy 4 tygodnie temu wczesniej od LTunited Dion, kończąc na Shadows które miały Gludio... są to 100% gorsze klany.
Raczej coś musiało spowodować tak, a nie inaczej że właśnie zapisał sie do was.

Lecz jestem tylko człowiekiem i to z innego klanu... mogę się mylić i nie byc wtajemniczony w jego mroczny plan, odebrania wam zamku :)

to nie jest tak do końca Reji... na jakikolwiek zamek byśmy się nie zapisali to na 100% mamy na plecach HI + ich przydupasów... czy to będzie giran, gludio, innadril, czy cokolwiek innego. Wierz mi, że żaden zamek nie byłby problemem do zdobycia, gdyby nie HI, które nam to uniemożliwia swoją ilością, bo o jakości tutaj nie ma mowy :)
Ale my się nie poddajemy i knujemy w naszej ciemnej jaskini zła kolejny fantastyczny plan przejęcia zamku :D

misiek440

tylko ta ilość się zwiększa przez waszą politykę i traktowanie innych w taki sposób jak traktujecie :),zresztą mi to na ręke , bo często mam odmienny pogląd niż reszta klanu o czym każdy wie w OB  (Master of drama maker)

A gadanie, że my się nie damy jest strasznie zabawne, my tez się nie damy ale słowa nic nie zmieniają tylko polityka , układ sił, i czasami dobra taktyka lub podstęp

Shanique

polityka polityką, a w BS jest tyle polityków co ludzi w klanie... jeden z drugim miał gorszy dzień i przybyło przez to kilka wojen xD nic nie poradzę, że w klanie są ludzie, którzy lubią pvp i siedząc na spocie 5 min bez flagi i zaczepiania innych uznają za zmarnowane 5 min z życia :)
A gadanie, że my się nie damy itd to było powiedziane raczej w sensie, że nie będzie nikt u nas płakał, że kolejny tydzień nie mamy zamku... teraz już większość klanu dobija 98/99 lvl, więc raczej tych pvp będzie więcej niż mniej. Fakt, fajnie byłoby mieć zamek, ale zamek zdobyty bez oporu nie daje takiej satysfakcji. A tak naprawdę BS i OOC to jedyne klany, z którymi HI może stoczyć dłuższe pvp niż 5 min i ze strony których może liczyć na oddanie flagi, więc będą przychodzili na zamki, które chcemy zdobyć po 1 żeby uniemożliwić nam zdobycie zamku, po 2 po fun z pvp. Takie moje skromne zdanie :)

misiek440

to zabierzcie bezpośrednio zamek hi, myślę że będą stawiać opór i będzie większy fun :D

Shanique

Cytat: misiek440 w Wrzesień 19, 2012, 12:36:09 PM
to zabierzcie bezpośrednio zamek hi, myślę że będą stawiać opór i będzie większy fun :D
jeszcze trochę ludzi nam trzeba, żeby przeciwstawić się ich liczbie, ale pracujemy nad tym ;)

misiek440

Cytatjeszcze trochę ludzi nam trzeba, żeby przeciwstawić się ich liczbie, ale pracujemy nad tym

wiem wiem , macie coraz więcej wrogów, któzy może wolnie bo wolniej ale też levelują :P

Shanique

misiek440

:D przynajmniej jest fun, akurat tu mamy podobne zdania

Qra

Shaniczqqq co będziemy robić w kolejną niedziele ??? Dalej próbujemy zawładnąć światem ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.