Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mel

Cytat: Kard w Luty 06, 2013, 08:04:59 PM
Cytat: Mel w Luty 06, 2013, 07:59:17 PM
Czyli nie chwalił się pmami na naszego boxa w których wyzalil się jakimi jesteśmy poj***** po czym zrobił emo log out? hahaha
cóż tyle twoje co na forum poszczekasz, a normalnie ogon pod siebie i w nogi  :noob:

To nie ja schowałem ogon pod siebie na ostatniej oly, płacząc jakie to jest nie fair hahaha
Ps zamiast się napinac idź lepiej pomyśl jak tym razem skutecznie wycrestowac dion, heine lub inny lol zamek hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

emo log out? trochę późno było i miałem ciekawsze rzeczy do roboty, a tak jak dla nyweris, maczek i innych osób które nie mogły powstrzymać i spamowały mi na pmy beznadziejne teksty w akcie euforii było trzeba coś odpisać. jak wam aż tak zależy na hero to se je róbcie, ja będę robił sobie oly dla funu a nie dla hero. nie umiecie inaczej walczyć niż czekać na reloga a potem sobie wmawiajcie że dobrze grać umiecie, a przeciwnik robi lol dmg (szczegóły że zawsze top 1-3 w każdym miesiącu w pvp), a tylko na oly wygrywa.

to co Mel, może 7v7? oh wait nie możecie, a my na pewno się do was nie będziemy czasowo dostosowywać  hahaha chociaż jeżeli doomciów do zera zczyściliśmy to wam wiele bym nie wróżył

Mel

Cytat: Deric w Luty 06, 2013, 09:19:16 PM
emo log out? trochę późno było i miałem ciekawsze rzeczy do roboty

uwierzylem! prawie... hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

Cytat: Mel w Luty 06, 2013, 10:23:23 PM
Cytat: Deric w Luty 06, 2013, 09:19:16 PM
emo log out? trochę późno było i miałem ciekawsze rzeczy do roboty

uwierzylem! prawie... hahaha
nie musisz wisi mi to

Penance

patologia rodzinna,brak kultury wyniesionej z domu,nienawisc do wszystkiego,rasizm najwiekszy w calej europie,zawisc,cala polska,szkoda mi was mlode pokoleni

bula

Cytat: Penance w Luty 07, 2013, 05:10:30 AM
patologia rodzinna,brak kultury wyniesionej z domu,nienawisc do wszystkiego,rasizm najwiekszy w calej europie,zawisc,cala polska,szkoda mi was mlode pokoleni
hola, hola starcze

czy aby zbytnio sie nie zagalopowales?

Shanique

patologia rodzinna,brak kultury wyniesionej z domu, nienawiść do wszystkiego,rasizm największy w calej europie, zawiść,cala polska,szkoda mi was młode pokolenie
no proooszę Cię... nie wrzucaj wszystkich do jednego worka z melem ><

Penance

Cytat: Shanique w Luty 07, 2013, 06:36:12 AM
patologia rodzinna,brak kultury wyniesionej z domu, nienawiść do wszystkiego,rasizm największy w calej europie, zawiść,cala polska,szkoda mi was młode pokolenie
nie wiem kto to "melem",jak juz kiedys  pisalem, do Ciebie nic nie mam,wiec nie przerywaj mi pisania poradnikow
ladne.3 kropki...;p

Penance

Cytat: AtosPortosiAmiras w Luty 05, 2013, 04:34:45 PM
Tęskniliście?

Mały updejt odnośnie badania + wstępna klasyfikacja objętych nim graczy. Dzięki za cały feedback jaki dostałem od czasu ostatniego postu, aż dziw bierze, jak wielu z was wiedziało od początku i po prostu udawało specjalnie po to, by pomóc mi nabrać innych :)

Bez zbędnego wprowadzenia (legenda poniżej):

Zainspirowane Boską Komedią Danetego (polecam w przerwach od podbijania wirtualnego świata), a dokładniej opisem Piekła. Tym razem jednak nie Wergiliusz, lecz Reusse zdecydował się być naszą gwiazdą (stąd znaczek na piersi) i przewodnikiem.

Piekło Core swoją budową przypomina odwrócony stożek, składający się z 9 kręgów, w których wegetują jego mieszkańcy. Jak w przyrodzie, im niżej, tym gorzej.

Legenda:

Krąg 1 - swoiste Limbo, znajdziemy tu graczy, którzy quitneli zaraz po starcie serwera. Podobnie jak w oryginalne - "Nie doznają oni cierpienia, lecz nieustannie towarzyszy im uczucie tęsknoty". Przykłady: hellsign.

Krąg 2 - Randomy - ludzie, którzy nie potrafili zapanować nad swoimi zmysłami/życiem i stali się marionetkami w rękach poważniejszych "grzeszników", robiącymi wszystko co rozkaże "szef". Przykłady: pokit, derci.

Krąg 3 - nie znający umiaru w grze, wszyscy którzy zdecydowali się na grę pod kroplówką. Przykłady: Kardi CP.

Krąg 4 - wszyscy gniewni, nie potrafiący prowadzić normalnej dyskusji, bez zbędnego rzucania mięsem. Przykłady: Fernis.

Krąg 5 - 40 letnie podnietki z nastoletnimi synami, uwodzące młodych i niedoświadczonych chłopców. Przykłady: tastybee.

Krąg 6 - młodzi, niedoświadczeni i poszukujący prawdziwej miłości w internecie chłopcy, tryskający wiadrami myśląc o piersiach w awatarze 40 letnich podnietek. Przykłady: amiras.

Krąg 7 - Dolne piekło. Ludzie, którzy swoją nieudacznością zepsuli nie tylko swoje życie, lecz ściągnęli na dno także swoich bliskich. Przykłady: lerampatus, pracownik biurowy.

Krąg 8 - megalomaniacy, bajkopisarze, kłamcy, ludzie starający się na siłę wmówić innym, że czarne jest białe. Przykłady: Amber CP na czele z Dymą.

Krąg 9 - najgorsi z najgorszych. W odróżnieniu od innych kręgów piekła, tu znajdują się tylko 3 osoby, które cierpią najstraszliwsze katusze w Trzech Paszczach Admina. Są to zdrajca dobroczyńców - Aralion (zdradził Kardi CP, które pomogło mu zdobyć pierwsze i ostatnie w życiu hero), wieczny "prawie hero" - Derfo oraz Król Głupców - Totys.

P.S.
Notatki poczynione na marginesach, są po prostu skrótami myślowymi autora - należy je pominąć, jako że w większości są wielce oderwane od rzeczywistości i czysto hipotetyczne.

Pozdrawiam serdecznie.
ogladales kreskowke Dantego?czytales pan w orginale Dantego?oj Panie zeeenada,sam wyladowales w 9...

Alarion

Cytat: Mel w Luty 06, 2013, 08:10:00 PM
Czyli nie chwalił się pmami na naszego boxa w których wyzalil się jakimi jesteśmy poj***** po czym zrobił emo log out? hahaha
cóż tyle twoje co na forum poszczekasz, a normalnie ogon pod siebie i w nogi  :noob:

To nie ja schowałem ogon pod siebie na ostatniej oly, płacząc jakie to jest nie fair hahaha
Ps zamiast się napinac idź lepiej pomyśl jak tym razem skutecznie wycrestowac dion, heine lub inny lol zamek hahaha

mel, wyjaśnij mi, po co tak szczekasz ciągle?

IEru nie zrobił nawet 1 walki vs blackbird i pewnie refreshował okienko walk co 5 sekund, sprawdzając, czy musi już prosić o sign w innych wave. Jest żałosnym hero, którym nawet nie miał jaj na 1 walkę z przeciwnym kandydatem.

co do zamku, po co te brednie piszesz? : )  70 vs 300 osob w cc (nawet jezeli wasze ally poszlo na inne zamki, to nadal kilka osob pisalo juz, ze macie 17 cp w klanie, podczas gdy samego naszego klanu bylo 70 osob, wiec czemu sie zachowujesz, jakby to byl jakis niesamowity wyczyn zergowac? Ok, na razie wiecej osob woli dolaczac do waszego zerga, cieszcie sie, tylko nie wypisujcie takich bzdur, ok? Przestan tak bardzo ujadac plox ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shanique

Cytat: Penance w Luty 07, 2013, 08:23:15 AM
nie wiem kto to "melem",jak juz kiedys  pisalem, do Ciebie nic nie mam,wiec nie przerywaj mi pisania poradnikow
ladne.3 kropki...;p
"melem" to forumowy piesek, który dużo szczeka a mało mleka daje... wabi się Mel :P

blacktyger

Cytat: Shanique w Luty 07, 2013, 09:18:11 AM
Cytat: Penance w Luty 07, 2013, 08:23:15 AM
ladne.3 kropki...;p
"melem" to forumowy piesek, który dużo szczeka a mało mleka daje... wabi się Mel :P

Ale, że pies mleko? To chyba krowa... nic już dziś nie jest takie same : <.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Penance

Cytat: kamiil w Luty 05, 2013, 07:03:57 PM
Cytatna miejscu araliona - russego - i kilku innych osób poszedł bym na policje i złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z artykułu 216 §2 Kk.

panie władzo obrażono mnie na internecie  hahaha
to przebilo Pana Dantego

Mel

e
Cytat: Alarion w Luty 07, 2013, 09:10:37 AM

IEru nie zrobił nawet 1 walki vs blackbird i pewnie refreshował okienko walk co 5 sekund, sprawdzając, czy musi już prosić o sign w innych wave. Jest żałosnym hero, którym nawet nie miał jaj na 1 walkę z przeciwnym kandydatem.

co do zamku, po co te brednie piszesz? : )  70 vs 300 osob w cc (nawet jezeli wasze ally poszlo na inne zamki, to nadal kilka osob pisalo juz, ze macie 17 cp w klanie, podczas gdy samego naszego klanu bylo 70 osob, wiec czemu sie zachowujesz, jakby to byl jakis niesamowity wyczyn zergowac? Ok, na razie wiecej osob woli dolaczac do waszego zerga, cieszcie sie, tylko nie wypisujcie takich bzdur, ok? Przestan tak bardzo ujadac plox ^^

Jeśli przeanalizujesz dokładnie moje posty to na pewno zauważysz ze nie zaczynam się nabijac jeśli nie zostane sprowokowany:)

Poza tym musze przyznać ze:
1. Derfo ijego poziom intelektualny + mocny dowcip wprawiają mnie w podziw
2. Blackbird i jego excuse - zastanawiam się czy nie walnac sobie tego w sygnaturę
3. Kard, incertus czy jakkolwiek mu tam i jego psia lojalność same się proszą o złośliwy komentarz
4. Shanique i jej wypowiedzi o moim cp w kontekście jej dokonań są po prostu epickie
I jak tu powiedz mi nie być trollem? :D

A teraz do rzeczy: wchodzę tu bo dostarczacie mi ciekawej rozrywki : D
Jeśli uważasz ze oly powinno być w l2 sprawiedliwe to sprawdź szafę może znajdziesz narnie
Widzę ze liczba osób w naszym cc miesiąc temu jest zmienna i rośnie wprost proporcjonalnie do upływu czasu :afro:

Ps na co dzień też jestem debilem i pewnie dlatego gram wciąż w niemal niezmiennym cp 8)

A teraz dawaj kolejny komentarz, mam 12stke w pracy :D

Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shanique

LOL... gdzie ja piszę coś o twoim CP? Piszę tylko o twoim głośnym szczekaniu...

Redbox

Cytat: Mel w Luty 07, 2013, 10:58:53 AM
e
Cytat: Alarion w Luty 07, 2013, 09:10:37 AM

Jeśli przeanalizujesz dokładnie moje posty to na pewno zauważysz ze nie zaczynam się nabijac jeśli nie zostane sprowokowany:)

Poza tym musze przyznać ze:
1. Derfo ijego poziom intelektualny + mocny dowcip wprawiają mnie w podziw
2. Blackbird i jego excuse - zastanawiam się czy nie walnac sobie tego w sygnaturę
3. Kard, incertus czy jakkolwiek mu tam i jego psia lojalność same się proszą o złośliwy komentarz
4. Shanique i jej wypowiedzi o moim cp w kontekście jej dokonań są po prostu epickie
I jak tu powiedz mi nie być trollem? :D

A teraz do rzeczy: wchodzę tu bo dostarczacie mi ciekawej rozrywki : D
Jeśli uważasz ze oly powinno być w l2 sprawiedliwe to sprawdź szafę może znajdziesz narnie
Widzę ze liczba osób w naszym cc miesiąc temu jest zmienna i rośnie wprost proporcjonalnie do upływu czasu :afro:

Ps na co dzień też jestem debilem i pewnie dlatego gram wciąż w niemal niezmiennym cp 8)

A teraz dawaj kolejny komentarz, mam 12stke w pracy :D
kolezko co ja zrobilem? siedze grzecznie ci pisze a ty od razu hejt. No nic poziom intelekutalny godny Nicku.
No nic szczekaj wiecej. Było juz tu wielu pajaców co twierdzili "ja tylko dla zbity pisze posty". PIsz dalej pozdrawiam mighty junik cp

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Deric

jestem ciekaw czy w ooc też uważają mela za idiotę, chociaż słyszałem że na ts mu tak nie opierdala  więc pewnie nie. ah ta nienawiść do literek B i S

Mel

Cytat: Deric w Luty 07, 2013, 05:58:13 PMah ta nienawiść do literek B i S

mam w cp 3 osoby o nicku na S, maja przeje****  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Arimas

Cytat: Mel w Luty 07, 2013, 10:58:53 AM

http://www.sjp.pl/debil

GZ

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sesto

zajmujcie takich kretynow czyms jak najdluzej  lezy to w ogolnie pojetym interesie  nas wszystkich  im wiecej siedza na  forum tym miej czasu spedzaja na pierdu pierdu  w normalnym  swiecie

uprzedzam pytanie,rozumiem  co to trolling, badania naukowe i co tam juz wymyslaliscie jako  wytlumaczenia
ale piszac w ten sposob  podswiadomie  nie mozna byc normlanym i w sytuacjach stresowych czy  ekstremalnych  bedzie to wychodzic  z ludzi

no chyba ze swiat juz zwariowal i nikt mnie nie poinformowal

edit
poprawione na specjalne zyczenie ***** z dołu

driki

Co to jest normalny świat? jest nienormalny świat?

TTerrorPropaganda

Jest rzeczą wręcz niesamowita jak alarion z jego poplecznikami typu defro, shaniquque, i jeszcze parę innych osób. Zawiązali stowarzyszenie "ass licking" bronią się wzajemnie jak lwica młodych, muszę przyznać ze wygląda to dość zabawnie. Zauważyłem tez ze większość osób, raczej nie bierze tego forum za coś poważnego, a raczej za miejsce w którym można się pośmiać z osób wyżej wymienionych, coś na kształt kwejka. Szanowna shaniquque nawet sobie nie zdaje sprawy, ze sama płaczesz/miauczysz jak kot w marcu.

Oficjalnie ogłaszam sezon płaczu za otwarty....

Alarion

koniu, to samo pisałeś gdy graliśmy jeszcze na Lancerze ze 2 lata temu, tylko inne osoby wtedy wymieniałeś na liście. Nie nudzi ci się, po tylu emo quitach ciągle próbować hateowac? : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker