Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Alarion w Luty 11, 2013, 04:07:49 PM

@Bula
Wtedy trzeba się zastanowić dlaczego, wyjścia są 2:

1) Twój tank / party jest nieogarami jak kamilek na pvp
2) enemy party jest w cholerę mocniej sfarmione

w przypadku punktu 1) no cóż, smuteczek, tyle mogę napisać, w przypadku drugiego punktu - trzeba zasuwać farmić (albo co niektórzy kupić adenę).
wlasnie o to chodzi ze nie, sa nie tylko 2 wyjscia

jest tyle random mozliwosci dlaczego teoretycznie lepsze party przegrywa ze slabszym ze ciezko byloby wszystko wypisac (rownie dobrze to gorsze party moze zostac wgniecione w ziemie po 10 sekundach)

Cytat1) Twój tank / party jest nieogarami jak kamilek na pvp
czy przypadkiem jedyny raz kiedy sie na pvp spotkaliscie nie okazal sie zwycieski dla jego party? bo jezeli tak to wiesz, tak srednio wyglada to "handless pve player"

Deric

Cytat: kamiil w Luty 11, 2013, 03:43:38 PM
dobry destro bedzie mial te chary na 1 crita ale tak bedą sie resowac  hahaha
tak w h5 gdzie dodali 1800 atri w setach a frenzy było znerfione. chociaż może ci się tak wydawać bo jak się gra tylko miesiąc na x10 serwerach gdzie najpierw pakuje się w broń a o armie zapomina to tak może być

DeepInside

Cytat: Alarion w Luty 11, 2013, 03:38:46 PM
dobra, pokażę to tak:  DA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Pal >>>>> SK

Już rozumiesz? : D
od samego poczatku to rozumiem, ale na pewno nie w takich proporcjach :), zwłaszcza w sytuacji kiedy DA nie mógł użyć mass ToDa z uwagi na grę całego mage pt i zwłaszcza kiedy jako palek ściągałem healera na 2-3 krytyki, jeśli drugi leżał i przypilnowało się sws/bd to było GF...
natomiast odbiega to zupełnie od od tego co napisałeś na samym początku tej dyskusji o tankach z H5 :)

Limity mają 1 zasadniczą wadę: Kończą się i potem z reguły postać która na nich bazuje jest bardzo słaba. Vide: Deska. Dobre party nie padnie w całości, będzie na 2 bishów lub 2 ee i będą resować się tak długo i szybko, ąz limity przeczekeją / wybiegają.

Pamiętasz party z LAncera z tą hero deską "DUBUNUSZKA" (jakoś tak się czytało, ale pisowni nie pamiętam) z tym hero SWS-em LAstExiler (czy jakośtak). Mieli hero deskę, palka, daggera i chyba alba (chociaż już nie pamietam). mieliśmy z nimi 3 ustawki i wszystkie sromotnie przegrali. Limity wybiegaliśmy, daggera w tym czasie z MP wypaliliśmy, Wycancelowaliśmy i było GG. Nie ważne co robili, nie mieli po prostu podjazdu, bo my mieliśmy survi na tyle duże, by wytrzymać pierwsze 2-3 min pvp
problem był w tym składzie: jeśli zamiast arby byłby SR to myślę że wybiegać ich byłoby trudno :).... gdyby zamiast arby/daggera był kolejny limit to też byłoby sporo trudniej przetrwać tę pierwszą minutę walki :)... idąc dalej palek i 3 deski/tyrki na limitach zamiotło by pt z 3 healerami bo oni się opierali na regularach, więc wypalanie many (wasza główna broń w pt z 3 healerami) byłoby bezsensowne...

cancel i fear w mage pt były mocno przegięte, ale z Flame Iconem/Touch of Eva nie takie groźne więc w pewnych sytuacjach PAL/TK >>> DA ale tylko w pewnych... generalnie co do zasady DA był bardziej uniwersalny w small mass, o siege nie wspominając :) ale na pewno H5 nie było kroniką jednego tanka :)

kronika nieaktualna więc dajmy już spokój tym akademickim wywodom :P...
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

TTerrorPropaganda

kamil, jesteś taki tępy, czy takiego udajesz?

1) mówimy o względnie porównywalnych warunkach. jeżeli jakoś koleś deklasuje itemami drugiego, to znaczy że ta profka jest lepsza? Nie, on po prostu ma lepszy sprzęt. W porównywwalnych warunkach dostałby w dupę i tyle byłoby twoich wspaniałych spostrzeżeń.

2) ta deska miała na 1 cryta, ale ta deska nie mogła fizycznie zadać 9 hitów jednocześnie + dostawałą agro od tanka i BD, więc zabijała maksymalnie 1 osobę na ~~10 sekund. to za mało, by definitywnie położyć party z 2 bishami (2 x mass res i 2 x sinlge res) + EE res + kilka b resó na tanku, bd i sws. Suma sumarum dagger był bez many, deska po limitach biegała i nic nie robiła, tank se trochę agrował, a alba był naszym targetem. Po około 4-5 min enemy SWS / BD / EE byli bez many, więc już nie było disco i GF.

Ale serio, nie będzie mnei handless pve player uczył pvp, więc skończ kamilku, chyba, że znowu chcesz gadać o c4...

@koniu

wbiłem 99 bez no life'u i bez doty pod koniec sierpnai jak z woodstocku wróciłem, akurat wszedł double exp week. Do teraz gram i nie narzekam. Wcześniej też graliśmy pvp i teraz też gramy pvp. A że trzeba farmić w l2? Wow, 1 raz w tą grę grasz? po co ludzie siedzieli setkami godzin na farm spotach? Często nie po to by lvlować, ale farmić adenę. Piszesz teraz takie teksty, jakby kiedyś niby się szybciej wbijało lvl i szybciej farmiło, co jest totalną bzdurą

@Bula

w przypadku punktu 1) no cóż, smuteczek, tyle mogę napisać, w przypadku drugiego punktu - trzeba zasuwać farmić (albo co niektórzy kupić adenę).

Ogarniaj co czytasz, bo twoja logika mnie powala. Napisze ci to jeszcze raz dużymi  GRA MA MI SIĘ PODOBAĆ OD 1 DO MAX LEWELA, nic nie pisałem o nolifie i farmie lol, nawiązywałem do tego co pisał dyma. On twierdził ze trzeba dobić do 99 by poznać grę lub przynajmniej zaczyna się od 95, a ja chciałem by mi to wytłumaczył, czy przyjemność z grania przed tymi lewelami się nie liczy i muszę grac aż do 99 by stwierdzić czy mi się kronika podoba czy nie. To mam propozycje, wez sobie utnij rękę brzeszczotem i powiedz czy ci się podoba, a jak ci się nie spodoba po pierwszym machnięciu, to nie przerywaj może początek nie jest zbyt miły, ale na końcu może być całkiem fajnie, musisz dojechać do końca by sie przekonać :D

Deric

Cytat: DeepInside w Luty 11, 2013, 04:31:52 PM
dobra, pokażę to tak:  DA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Pal >>>>> SK

Już rozumiesz? : D
od samego poczatku to rozumiem, ale na pewno nie w takich proporcjach :), zwłaszcza w sytuacji kiedy DA nie mógł użyć mass ToDa z uwagi na grę całego mage pt i zwłaszcza kiedy jako palek ściągałem healera na 2-3 krytyki, jeśli drugi leżał i przypilnowało się sws/bd to było GF...
natomiast odbiega to zupełnie od od tego co napisałeś na samym początku tej dyskusji o tankach z H5 :)
dc robe OP set

husEndru

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 11, 2013, 04:35:53 PM
......
Ogarniaj co czytasz, bo twoja logika mnie powala. Napisze ci to jeszcze raz dużymi  GRA MA MI SIĘ PODOBAĆ OD 1 DO MAX LEWELA, nic nie pisałem o nolifie i farmie lol, nawiązywałem do tego co pisał dyma. On twierdził ze trzeba dobić do 99 by poznać grę lub przynajmniej zaczyna się od 95, a ja chciałem by mi to wytłumaczył, czy przyjemność z grania przed tymi lewelami się nie liczy i muszę grac aż do 99 by stwierdzić czy mi się kronika podoba czy nie. To mam propozycje, wez sobie utnij rękę brzeszczotem i powiedz czy ci się podoba, a jak ci się nie spodoba po pierwszym machnięciu, to nie przerywaj może początek nie jest zbyt miły, ale na końcu może być całkiem fajnie, musisz dojechać do końca by sie przekonać :D
....

Z l2 jak z seksem, warto doczekac do konca, wazne tez zeby nie skonczyc za wczesnie :)

Horken

Jakbyś widział tą gierkę pierwszy raz na oczy to niewątpliwie cały etap rozgrywki sprawiałby Ci frajdę - ofc pod warunkiem, że podczas expienia spotkasz jakichś ludzi :)
1-85 to jest po prostu przejedzony moment rozgrywki przez niektórych od kilku ostatnich lat więc nie dziwne, że traktują to jako etap przejściowy.
85-95 to jest tak naprawdę dopiero półmetek rozwoju postaci więc też nie można nic do końca przesądzać.
Dobijając 99 myślisz, że to już wszystko fajnie, a tu się okazuje, że drugie tyle trzeba spędzić na famieniu adeny jeżeli nie zadbałeś o pieniążki podczas całej gry.

Wniosek z tego taki, że do mety w tej grze jest baaardzo daleko.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: bula w Luty 11, 2013, 04:16:30 PM

@Bula

wlasnie o to chodzi ze nie, sa nie tylko 2 wyjscia

jest tyle random mozliwosci dlaczego teoretycznie lepsze party przegrywa ze slabszym ze ciezko byloby wszystko wypisac (rownie dobrze to gorsze party moze zostac wgniecione w ziemie po 10 sekundach)

Masz rację np :

- Stefana mogła bardzo boleć głowa danego dnia i nie mógł się skupić na grze
- Ruskie mogły przez przypadek zapomnieć włączyć Z ranger'a, albo mogło być święzo po aktualizacji frosta
- Kamilek mógł się nie zorientować w porę, że walczy z graczami, a nie z mobami

Możliwości faktycznie jest wiele, ale po co o nich wspominać? To jak w szkole na lekcjach fizyki, poznajesz reguły i zasady fizyki w oparciu o idealne modelowe przykłady, które nigdy w rzeczywistości nie wystąpią, jak np. w próżni, albo operując na gazie doskonałym (któremu daleko do codziennego powietrza których oddychamy) Przecież to nie ma sensu w ogóle. Zakładamy jakieś tam względnie podobne warunki, żeby coś porównywać, prawda?

Cytat: bula w Luty 11, 2013, 04:16:30 PM
Cytat1) Twój tank / party jest nieogarami jak kamilek na pvp
czy przypadkiem jedyny raz kiedy sie na pvp spotkaliscie nie okazal sie zwycieski dla jego party? bo jezeli tak to wiesz, tak srednio wyglada to "handless pve player"

Czy piszesz o party kamilka? Tam nawet Wilde pisał, że takiego carebear'a dawno nei widział, co się migał od pvp. Z tazmanem byliśmy kiedyś i kamilek był jako drugi healer i mało co po dupie nei dostaliśmy od random pt wartagów. Sam unikał z nami pvp przez kilka miesięcy i zapraszał nas tylko jak byli w środku mobów (wykorzystując fakt, że mieli single target party bez aoe, wieć dla nas niemożliwe było walczyć w mobach), raz nawet musieli zaowłać ruskich, by na nas wpadli, by oni sobie bezpiecznie mogli iść na spota.

Żałosne pve  party kamilka (Sorry Wilde, to nei do ciebie, tylko do tego szczekacza) dorwaliśmy tylko 2 x i mam frapsa: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,48807.0.html

Dalej nei rozumiesz, dlaczego truskawkowe trole nei powinny nic pisać o pvp Bula? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dyma

kamil, jesteś taki tępy, czy takiego udajesz?

1) mówimy o względnie porównywalnych warunkach. jeżeli jakoś koleś deklasuje itemami drugiego, to znaczy że ta profka jest lepsza? Nie, on po prostu ma lepszy sprzęt. W porównywwalnych warunkach dostałby w dupę i tyle byłoby twoich wspaniałych spostrzeżeń.

2) ta deska miała na 1 cryta, ale ta deska nie mogła fizycznie zadać 9 hitów jednocześnie + dostawałą agro od tanka i BD, więc zabijała maksymalnie 1 osobę na ~~10 sekund. to za mało, by definitywnie położyć party z 2 bishami (2 x mass res i 2 x sinlge res) + EE res + kilka b resó na tanku, bd i sws. Suma sumarum dagger był bez many, deska po limitach biegała i nic nie robiła, tank se trochę agrował, a alba był naszym targetem. Po około 4-5 min enemy SWS / BD / EE byli bez many, więc już nie było disco i GF.

Ale serio, nie będzie mnei handless pve player uczył pvp, więc skończ kamilku, chyba, że znowu chcesz gadać o c4...

@koniu

wbiłem 99 bez no life'u i bez doty pod koniec sierpnai jak z woodstocku wróciłem, akurat wszedł double exp week. Do teraz gram i nie narzekam. Wcześniej też graliśmy pvp i teraz też gramy pvp. A że trzeba farmić w l2? Wow, 1 raz w tą grę grasz? po co ludzie siedzieli setkami godzin na farm spotach? Często nie po to by lvlować, ale farmić adenę. Piszesz teraz takie teksty, jakby kiedyś niby się szybciej wbijało lvl i szybciej farmiło, co jest totalną bzdurą

@Bula

Ogarniaj co czytasz, bo twoja logika mnie powala. Napisze ci to jeszcze raz dużymi  GRA MA MI SIĘ PODOBAĆ OD 1 DO MAX LEWELA, nic nie pisałem o nolifie i farmie lol, nawiązywałem do tego co pisał dyma. On twierdził ze trzeba dobić do 99 by poznać grę lub przynajmniej zaczyna się od 95, a ja chciałem by mi to wytłumaczył, czy przyjemność z grania przed tymi lewelami się nie liczy i muszę grac aż do 99 by stwierdzić czy mi się kronika podoba czy nie.

Cytat: Dyma w Luty 11, 2013, 03:29:42 PM
Tymczasem  co poniektórzy wypowiadają sie na temat mechaniki gry, nie osiągając nawet 90+ lub lub grając w czasach, gdzie występowały, teraz nazwijmy to bugi.

sorry, ale ja o żadnej przyjemności z gry nie pisałem, chcesz trollować, kłócić sie itp to po prostu to rób, ale nie pod moim szyldem.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Penance

wam naprawde odbilo na punkcie tej gry,co poniektorym

kamiil

alarion dalej cie boli ze moje party expilo w  orbis kiedy ty musiales isc na wrozki ??

tytusDeZoo

Cytat: kamiil w Luty 11, 2013, 06:55:38 PM
alarion dalej cie boli ze moje party expilo w  orbis kiedy ty musiales isc na wrozki ??

Z wrozek tez waliliscie pr-a na nasz widok takze ....  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

TTerrorPropaganda

Rozumiem ze najlepiej wyrywać swoje zdania z kontekstu, bo akurat moje słowa nie odnosiły sie do tego co zacytowałeś, a chodziło mi o ta wypowiedz.

"[b]Tak w ogóle to najśmieszniejsze jest to, ze o God najwięcej do powiedzenia maja Ci, którzy mieli z nim najmniej do czynienia[/b]. Sam nie osiągnąłem end game i moja wiedza o l2 opiera sie jedynie o 1 klasę + obserwacje innych, ale już na etapie 95+ zauważyłem pewne zmiany, wpływające na rozgrywkę itp. "

Ale ty akurat zacytowałeś swoja 2 cześć która mnie nie interesowała i nie do niej się odnosiłem. Czyli nie mogę się wypowiadać na temat gry, co mi się nie podoba, oraz co miało wpływ ze nie gram dalej, bo wbiłem tylko 87? Rozumiem ze ty zdobywasz wszystko co się da/przechodzisz ja , w każdej grze by stwierdzić czy ma wady czy nie?.W innym wypadku nie można się wypowiadać? jak dajmy na to grasz pierwszy raz w jakąś grę i po 15 min stwierdzasz ze interfejs jest nie przejrzysty, wręcz nie grywalny dla ciebie, co zniechęca cie do jej dalszego poznawania , to nie możesz jej krytykować właśnie za to, tylko dlatego ze grałeś 15 min? puknij się w głowę

Alarion

Cytat: kamiil w Luty 11, 2013, 06:55:38 PM

Skończysz te bzdury wypisywać? Powiedziałem dla Buly jak było, frapsa dałem i po raz kolejny cię proszę, nie pisz nic o pvp, bo nie wypada takiemu bezrękiemu graczowi jak ty.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

Cytat: Alarion w Luty 11, 2013, 12:00:07 PM
1.Poza tym nawet w WoW'ie każda klasa (przynajmniej do niedawna) miała 3 ścieżki talentów. I każda z nich miała 1 topową ścieżkę pod pvp, chociaż w WoW'ie to się jeszcze resetować dało punkty talentów, więc typek mógł inne talenty pod farmę wziąc, a inne pod pvp na arenach, a jeszcze inne pod pvp na Battle groundach. W L2 z kolei musisz dokonać wyboru "forever" i to jest i było smutne w starych updaye'ach.

2.A żeby nie iść daleko, to samo jest w grach typu MOBA (czy jak się tam ten skrót pisze). Zakładając, że grasz w LoL'a, DOT'e, HoN'a czy cokolwiek, każda postać idąc na dany lane ma swój standardowy zestaw itemów, które MUSI kupić (czasem ostanie 1-2 itemki zależnie od sytuacji na end game się różnią) i rozwija co lvl skille w określonej kolejności, bo część jest po prostu useless w niektórych warunkach.
1.I co to ma do rzeczy? Jeśli ci się wydaje/wydawało ze wow po mimo 10 klas miał wiekszy balans od l2 to nie kompromituj się prosze...dysbalans pomiedzy klasami był przeogromny, dobrze podkresliles ze w WoW-ie gra się PvE i PvP, wlasnie dlatego jest cholernie ciężko zbalansowac tą gre a talenty jeszcze bardziej to utrudniały, klasy hybrydowe jak druid na pvp miał 3 viable setupy na pve 4, ciagle uwazasz ze WoW pod względem wow-a był bardziej zbalansowany bo w kazdej chwili mozna było to zmienić?

2.A to co ma do rzeczy? co ma zakup startowych itemków do balansu? w ogóle jak mozna porównywac MOBA do mmorpg...

Jeśli mamy sie okłamywać to mozna powiedzieć ze GoD jest najlepsza kroniką, no ale pogódz się z tym ze to jest fail, WoW chociaż jak stracił ludzi to ci dość szybko wracali bo się przekonywali ze jest OK kroniką za to L2...no cóż okazało się kupą gówna? deal with it

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 11, 2013, 07:12:43 PM
Rozumiem ze najlepiej wyrywać swoje zdania z kontekstu, bo akurat moje słowa nie odnosiły sie do tego co zacytowałeś, a chodziło mi o ta wypowiedz.

"[b]Tak w ogóle to najśmieszniejsze jest to, ze o God najwięcej do powiedzenia maja Ci, którzy mieli z nim najmniej do czynienia[/b]. Sam nie osiągnąłem end game i moja wiedza o l2 opiera sie jedynie o 1 klasę + obserwacje innych, ale już na etapie 95+ zauważyłem pewne zmiany, wpływające na rozgrywkę itp. "

Ale ty akurat zacytowałeś swoja 2 cześć która mnie nie interesowała i nie do niej się odnosiłem. Czyli nie mogę się wypowiadać na temat gry, co mi się nie podoba, oraz co miało wpływ ze nie gram dalej, bo wbiłem tylko 87? Rozumiem ze ty zdobywasz wszystko co się da/przechodzisz ja , w każdej grze by stwierdzić czy ma wady czy nie?.W innym wypadku nie można się wypowiadać? jak dajmy na to grasz pierwszy raz w jakąś grę i po 15 min stwierdzasz ze interfejs jest nie przejrzysty, wręcz nie grywalny dla ciebie, co zniechęca cie do jej dalszego poznawania , to nie możesz jej krytykować właśnie za to, tylko dlatego ze grałeś 15 min? puknij się w głowę

Nadal nie rozumie bo podkreślone zdanie odnosi się do tego samego, co reszta. Tak btw - Ty nie wyciągnąłeś tego zdania z całości...
A reszta to kolejny selfowned.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

TTerrorPropaganda

Cytat: Dyma w Luty 11, 2013, 07:35:11 PM

Nadal nie rozumie bo podkreślone zdanie odnosi się do tego samego, co reszta. Tak btw - Ty nie wyciągnąłeś tego zdania z całości...

Uzupełniłem tylko to co pominąłeś, a co do reszty brak argumentów z twojej strony, wiec robisz to co alarion kiedy nie wie co pisać...Cóż kto z kim przystaje...

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

sobek

Cytat: Alarion w Luty 11, 2013, 05:27:40 PM

- Kamilek mógł się nie zorientować w porę, że walczy z graczami, a nie z mobami

- leże i płacze :P to było epickie

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 11, 2013, 09:18:13 PM
Cytat: Dyma w Luty 11, 2013, 07:35:11 PM

Uzupełniłem tylko to co pominąłeś, a co do reszty brak argumentów z twojej strony, wiec robisz to co alarion kiedy nie wie co pisać...Cóż kto z kim przystaje...
Koniu proszę Cię, abyś mi wytłumaczył w następnym poście swój poprzedni. Bo nie kumam go kompletnie.
Zacznijmy od początku:
JA pisze, że osoby co grały tylko na początkowych lvlach, nie powinny wypowiadać się o mechanice gry.
TY piszesz o przyjemności z gry
JA odpisuje, że mówie o mechanice gry, a nie czy gra się komuś podoba czy nie
TY odpisujesz, że wyciągnąłem wszystko z kontekstu i przytaczasz moje pierwsze zdanie, które mówi ciągle to samo
JA zwracam na to uwagę
TY piszesz jakiś post o uzupełnianiu (co to ma do rzeczy?wtf) i o braku argumentów, jakich argumentów? mam Ci udowodnić, że pisałem o mechanice gry a nie Twoich upodobaniach do gry? To przeczytaj moje posty jeszcze raz. No i oczywiście musi być odwołanie do Alariona...
Update:

Arimas

Alarion here, alarion there, alarion kurwa everywhere?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TTerrorPropaganda

Ta napisz mi jeszcze co rozumiesz pod słowem "mechanika gry", bo ja odnoszę wrażenie , ze twoim zdaniem nikt się nie może wypowiadać kto niema 95+ ogólnie o grze?"Tak w ogóle to najśmieszniejsze jest to, ze o God najwięcej do powiedzenia maja Ci, którzy mieli z nim najmniej do czynienia" to zdanie o tym świadczy. I nie jest to zdanie wyrwane z kontekstu bo później piszesz dopiero o "mechanice gry" w zupełnie innym kontekście nie związanym z twoim poprzednim zdaniem.

Przeczytaj całość i zobacz jak  zbudowałeś zdania, Pierw piszesz ogólnie o wypowiadających się odnośnie l2, a dopiero potem o tych którzy nie znają "mechaniki gry", przez co jak sadze masz na myśli wyłącznie3-4 skile które ci dochodząca po 95 zwiększając pvp power? No faktycznie daje to w ogólnym rozrachunku bardzo nie wielki % twojej mechaniki, która największy skok ma 3profka>przebudzenie, a to o czym piszesz to jest dupa , a nie mechanika

driki

Dyma to ma sie tak jak wypowiadanie Alariona o wow-ie albo DotA ew. HoN/lol xd

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 12, 2013, 12:27:06 AM
Ta napisz mi jeszcze co rozumiesz pod słowem "mechanika gry", bo ja odnoszę wrażenie , ze twoim zdaniem nikt się nie może wypowiadać kto niema 95+ ogólnie o grze?"Tak w ogóle to najśmieszniejsze jest to, ze o God najwięcej do powiedzenia maja Ci, którzy mieli z nim najmniej do czynienia" to zdanie o tym świadczy. I nie jest to zdanie wyrwane z kontekstu bo później piszesz dopiero o "mechanice gry" w zupełnie innym kontekście nie związanym z twoim poprzednim zdaniem.

Przeczytaj całość i zobacz jak  zbudowałeś zdania, Pierw piszesz ogólnie o wypowiadających się odnośnie l2, a dopiero potem o tych którzy nie znają "mechaniki gry", przez co jak sadze masz na myśli wyłącznie3-4 skile które ci dochodząca po 95 zwiększając pvp power? No faktycznie daje to w ogólnym rozrachunku bardzo nie wielki % twojej mechaniki, która największy skok ma 3profka>przebudzenie, a to o czym piszesz to jest dupa , a nie mechanika
Późno jest, a jak poczekam do jutra to pewnie będą kolejne strony spamu i nie będzie chciało mi się tego czytać, wiec postaram się krótko.  Mechanika to jest to o czym pisali ludzie przez kilak stron, np. sposób grania poszczególnymi postaciami, ich rola w pt, konfigi pt, power postaci i setupów itp itd, ogólnie wszystko związane z grą. Prosty przykład (nie łapać za słówka bo prosty przykład ma na celu tylko zobrazowanei czegoś): na początku gra bez tanka była praktycznie niemożliwa, dało sie ale pt takie miało ciężko expić i w pvp odstawało. Jak sie okazuje na wyższych lvl jest to możliwe, a czasem wręcz bardzo potrzebne.
CO do tego słynnego zdania to chcesz mi powiedzieć, że napisałem ok 10 zdań, z czego pierwsze zupełnie nie na temat? Zdanie to jest mocno ogólnikowe (często słowa wstępu tak sie konstruuje), wiec jak tak bardzo chcesz je pod swoją teorie podpisać to ok, a nawet dalsze Twoje wpisy o tym świadczą, że jest ono w pełni słuszne:
Cytat
przez co jak sadze masz na myśli wyłącznie3-4 skile które ci dochodząca po 95 zwiększając pvp power?
sam mówiłeś, że przestałeś grać na lvl <90 z powodów wielu osobom znanym. I ok, przestałeś, nie podoba Ci się star wars z przycinkami, ja to rozumię. Ale potem właśnie Ty czy inne osoby co też odpadły na podobnym przedziale wypowiadają sie własnie w tych kwestiach pisząc, że "doszły tylko 2 skille".  Jak pisałeś na przykładzie gry z ciulowym interfejsem, który po 15min Cię odrzucił od gry. To jakim prawem możesz sie wypowiadać np o sposobie grania powiedzmy jakimś tam krasnalem z gry, który dochodzi po 2 dniach grania? Albo jak możesz sie wypowiadać o jakimś samochodzie po 10 min przejażdżce? Coś sie nie podoba i zrezygnowało sie z tego to ok, ale nie komentuje sie potem tego, a przynajmniej nie w taki sposób.

aaa i to zacytowane przez Ciebie moje zdanie miało znaczyć, że radość z gry można czerpać tylko po zdobyciu max lvl?
Update:

Arimas

Pierdzielicie jak ci nasi politycy  :o

Cytat: driki w Luty 12, 2013, 01:07:36 AM
Dyma to ma sie tak jak wypowiadanie Alariona o wow-ie albo DotA ew. HoN/lol xd
Vi jungla> macheta+potki>madred>warmog xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.