Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

Pewno chodzi o to że RG jako klan mający swoje korzenie w DKP, gdzieś musi te punkty zbierać skoro teraz nie mogą u siebie :<

Shanique

Cytat: lempartus w Sierpień 13, 2013, 12:51:48 AM
Likas wy chcecie w naszym systemie DKP uczestniczyc czy ki diabeł że co epik pomagacie nam w jego ubiciu nie mając prawa do dropa ?
Lemp... trzeba im będzie dorobić jakąś małą tabelkę gdzieś na ostatniej stronie, niech sobie chłopaki składują punkciki :P

Alarion

oj juz nie badzcie tacy niemili, kiedys tez im raz czy dwa razy pomoglismy, to sie przynajmniej odwdzieczyc chcieli, prawda Likas? : )

to wpadnijcie jeszcze z raz dzis na orfena pomoc i bedziemy kwita!
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Alarion

jak tam, był ktoś wczoraj na koncercie SoaD? Fajnie jednak posłuchać i pobawić się przy zespole, na który w młodości prawie każdy fan rocka miał zajawkę )))

Jakby jeszcze Serj nie był tak uparty, to może nawet by kolejną płytę wydali... ;s

Cat Drama Maker

Redbox

nie byłem, nie jestem pracownikiem biurowym, nie mam czasu  :(

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Khav

Masz coś do pracowników biurowych!!!!!?????????
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Shanique

ja mam... są bardzo niestali w uczuciach :D

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

Alarion

Cat Drama Maker

likas

bym pojechał z chęcią...
...ale merchanty się same nie zabiją :D

BzykII

jak tak patrzę na te wasze słodkie flejmy to aż nabieram ochoty żeby znów pograć :D

Qra

Tutaj to nic się nie dzieje. Poczytałbyś sobie nasz klanowy chat. Tam co chwile jest drama że ktoś komuś RedGuarda ksował i -50dkp leci.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

lempartus

o merchanty łatwiej niż o RG na mainach
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

likas

dobra, dobra, 2-3 party w BS są rzeczywiście mocne na pvp i widać jakieś doświadczenie, a reszta to bida i randomowo jak wszędzie.

Co do ilości, no cóż, dzisiaj kolejne chorągiewki wyszły (chyba) do BS'ów, więc może po wakacjach coś się dopiero ruszy w kwestii w miarę wyrównanego pvp. Nie moja, ani wasza wina, że część ludzi lgnie tam gdzie mogą akurat coś capnąć dla siebie, głupio by było odrzucać nowe nabytki (oczywiście po za kilkoma wyjątkami).
Nawiązując do tej konkretnej chorągiewki - Triggera (parę ładnych stron wcześniej) jakoś pamiętam, że bardzo pochlebne komentarze padały na temat jego karty kredytowej, jakby doszedł do BS'ów to rozumiem, że będzie cichutko :P.

PS. Ogarnijcie tam co nieco UNexta, bo w momencie jak zaczął coś pie***ć o petycjach wysyłanych przez Traktora na Kase(wtf?), to już nie wiedzieliśmy czy się śmiać, czy płakać. Bez obrazy, ale to chyba jakiś uczeń Fenrisa, nie wiem ile gościu ma lat na karku, ani jak zachowuje się w realu (średnio mnie to interesuje), ale widać, że przynajmniej w L2 to jeżeli próbuje trollować, to robi to tak żałośnie, że pranie ludziom wysycha (zarówno w RG jak i BS). Natomiast jeżeli on tak całkiem szczerze, to w sumie nawet nie trzeba komentarza ;).

fossil

Moje kondolencje w sprawie Unext'a (( to jest chyba przypadek nie uleczalny;//

Fenris, to chociaz robił z gracja xd

Alarion

Cytat: likas w Sierpień 15, 2013, 11:19:03 PM
dobra, dobra, 2-3 party w BS są rzeczywiście mocne na pvp i widać jakieś doświadczenie, a reszta to bida i randomowo jak wszędzie.

Livindor weryfikuje strasznie różnicę w czasie reakcji i ogłnym ogarze. Np. tacy healerzy, którzy nawet mogli mieć nieco spóźniony refleks, to w glory days nadal mogli być umiarkowanie niezłymi healerami (o ile potrafili pilnować podstaw). Tutaj sekunda spóźnionej reakcji i już 1-2 osoby gryzą glebę.

Co do ilości, no cóż, dzisiaj kolejne chorągiewki wyszły (chyba) do BS'ów, więc może po wakacjach coś się dopiero ruszy w kwestii w miarę wyrównanego pvp. Nie moja, ani wasza wina, że część ludzi lgnie tam gdzie mogą akurat coś capnąć dla siebie, głupio by było odrzucać nowe nabytki (oczywiście po za kilkoma wyjątkami).

tzn kto dokładnie? Trigger, potri i...? Chciał przyjść hax, ale się nie zgodziliśmy. Więcej osób z RG nie kojarzę by sięnawet pytały u nas o miejsce od czasu gdy RG zaczynało stopniowo większość przegrywać.
Nawiązując do tej konkretnej chorągiewki - Triggera (parę ładnych stron wcześniej) jakoś pamiętam, że bardzo pochlebne komentarze padały na temat jego karty kredytowej, jakby doszedł do BS'ów to rozumiem, że będzie cichutko :P.

Nie ma sprawy, powtórzę co na temat sądzę: wydawanie kilkudziesięcu tysięcy euro na kupno adeny jest żałosne moim zdaniem. Trigger bije na głowę w donate nawet samego Troya. Żałosne dla mnie dodatkowo jest to, że mimo takiego sprzętu o którym normalny healer może pomarzyć, koleś po 1 tyg oly ma 40 pkt, a ja miałbym 200 gdybym nie robiłrelogów klanowiczom.

Jednak stwierdziłem, że wolę odpuścić tej kwestii, bo donatorzy są zawsze w l2, bez względu czy oficjal czy priv, a poza tym miałem deal z Triggerem, który obecnie nie musi być tajemnicą:

Cel: Przekonać go by z SE zmienił na EE.
Argumenty:
1) koleś jest handless mimo donate (nie ukrywa sam tego, więc przynajmniej miło, że potrafi się przyznać)
2) mogę na oly pożyczyć od klanu gdyby była wielka potrzeba b antka / CL cloak i blessed valakasa któe nasze CP ma i wtedy poprostu go zmasakruję na CB
3) Princeska sindey4ka straciła bardzo dużo sprzętu gdy kicknęli troya z CP, bo on jej ten sprzęt pożyczał. Teraz kicknęli też haxa, który był jej głónym netorem na oly i daily pvp, a bez niego ona jest co najmniej średnio dobrym healerem i nic więcej.
4) obiecałem, że jak zmieni, będę rypał sindeykę na oly na każdym kroku, a jemu się relogował

To go przekonało do zmiany klasy, dzięki czemu ja nie muszę się spinać na oly i mogę grać całkowicie causalowo w weekendy bez campy hero monumentu piątek - niedziela

Poza tym, nie trawię donate, to fakt, jechałem po nim na forum, to też fakt, ale w gruncie rzeczy koleś jest całkowicie spokojny, nigdy nie flamuje po pvp i dotrzymuję słowa, co cenię jeszcze bardziej niż tą rumuńską hipokrytkę sindeykę, co już pisałem wielokrotnie.

Cytat: fossil w Sierpień 15, 2013, 11:48:56 PM
Moje kondolencje w sprawie Unext'a (( to jest chyba przypadek nie uleczalny;//

Fenris, to chociaz robił z gracja xd

chyba z gracją słonia w składzie porcelany...

PS.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,53588.0.html

Cat Drama Maker

likas

CytatLivindor weryfikuje strasznie różnicę w czasie reakcji i ogłnym ogarze. Np. tacy healerzy, którzy nawet mogli mieć nieco spóźniony refleks, to w glory days nadal mogli być umiarkowanie niezłymi healerami (o ile potrafili pilnować podstaw). Tutaj sekunda spóźnionej reakcji i już 1-2 osoby gryzą glebę.

Dlatego, lekko irytuje człowieka, jak nagle po mass pvp albo tak ogólnie czytam pisemne napinanie muskuł. Czasem latam w głównie random party z RG i party z BS'ów z reguły gryzą glebę (mówię o tych party bez świecidełek ;) ), chyba, że jestem na biedackim healerze, to wtedy z reguły moje party gryzie glebę  hahaha. Obecnie takie random pt vs random pt wygląda z reguły bardzo prosto: cl->party ud->party rescue -> cl (na więcej przy lol-healerach to nie ma co liczyć), a reszta to w miarę dobry assist i noble sacrifice na likasa ;).

cóż, Trigger wydawał się chociaż minimalnie ogarnięty, chociaż nie ma co się oszukiwać, że za to, co on ma na sobie, można kupić niezłe autko ;). Po każdej przegranej walce na oli, tylko "płakał", że to przez brak pelerynki :D.
Cytat
PS.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,53588.0.html

Potem obejrzę, fajne było te najdłuższe pvp (chociaż dostałem pod koniec DC, ale to i tak by nie wpłynęło na ogólny wynik ;) ). Nie oszukujmy się, czuć trochę przewagę sprzętu i hero skilli, ale wiadomo - bez ogaru to by nic nie dało, więc gf.

Bonasky

Z tym refleksem u healerów to trochę nie tak.. np. u mnie ja mam opóźnienia podczas 7v7 na najwyższym range w widoku (w tej kronice jakoś tak sięcoś zepsuło i nie wiem co z tym zrobić ;/)... i trochę trwa zanim zmienię na blisko widza :P Poza tym jak wiadomo są ludzie których nie da się wyhealować bo złożą się na 2 strzały ^^
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Alarion

Cytat: likas w Sierpień 16, 2013, 12:31:53 PM
CytatLivindor weryfikuje strasznie różnicę w czasie reakcji i ogłnym ogarze. Np. tacy healerzy, którzy nawet mogli mieć nieco spóźniony refleks, to w glory days nadal mogli być umiarkowanie niezłymi healerami (o ile potrafili pilnować podstaw). Tutaj sekunda spóźnionej reakcji i już 1-2 osoby gryzą glebę.

Dlatego, lekko irytuje człowieka, jak nagle po mass pvp albo tak ogólnie czytam pisemne napinanie muskuł. Czasem latam w głównie random party z RG i party z BS'ów z reguły gryzą glebę (mówię o tych party bez świecidełek ;) ), chyba, że jestem na biedackim healerze, to wtedy z reguły moje party gryzie glebę  hahaha. Obecnie takie random pt vs random pt wygląda z reguły bardzo prosto: cl->party ud->party rescue -> cl (na więcej przy lol-healerach to nie ma co liczyć), a reszta to w miarę dobry assist i noble sacrifice na likasa ;).

Likas, nei grasz pierwszy raz w tą grę, wiadomo, że właśnie o to chodzi w tej grze. Tylko można robić w miarę sensownie, albo debilnie jak nasz jednoręki bandyta np. (mówię o forum akurat teraz). I tak się cieszę, że "napinacze" robią to tak, a nie sprzeczają się jak na forum ncwest, kto ma lepsze configi, kto jest bardziej unlegit, kto robi większe freezy na siege za pomocą programów, kto ma więcej +16 broni itd itd.

cóż, Trigger wydawał się chociaż minimalnie ogarnięty, chociaż nie ma co się oszukiwać, że za to, co on ma na sobie, można kupić niezłe autko ;). Po każdej przegranej walce na oli, tylko "płakał", że to przez brak pelerynki :D.

Już w tym miesiącu mam dobre ratio, bo mimo, że trafiłem na kilku summonerów, z którymi wg mechaniki gry nie powienienem mieć prawa wygrać jako healer, to mam na koncie tylko 1 przegraną z Glance (ratio jakieś 15:1 ; p), bo ładnie mu 3 x hide wszedł na arenie z mostami. W tym czasie Trigger dostaje po piździe od nie tylko byle summonera 99, ale też daggerów, issów, tanków itd. Płakanie o pelerynkę jest chu** warte, bo healerowi nie daje to takiego kopa jak on twierdzi: Pelerynka to głównie 5% redukcji damage'u, a healer z natury nie przegrywa bo go zabijają (choć w livindorze jest o to łatwiej zdecydowanie), tylko dlatego, że przegrywa na damage.  Dlatego pokuszę o się takie stwierdzenie: Dajcie mi jego sprzęt, a nie przegram żadnej walki na oly przez cały miesiąc i to bez pelerynki! : D

Potem obejrzę, fajne było te najdłuższe pvp (chociaż dostałem pod koniec DC, ale to i tak by nie wpłynęło na ogólny wynik ;) ). Nie oszukujmy się, czuć trochę przewagę sprzętu i hero skilli, ale wiadomo - bez ogaru to by nic nie dało, więc gf.

te mityczne epiki które mamy nei są aż tak OP. Owszem, blessed valdek daje kopa, szczególnie na małych pvp, ale rozbraja mnie jak ludzie w RG płaczą na temat siege / mass pvp. Czemu tak wielu z nich twierdzi, że te 2 blessed valakasy, które mamy w klanie i 2 x blessed antharasy dają niby taką przewagę, że wygrywamy mass pvp? Niestety w tłumie nie widać przewagi z posiadania kilku sztuk takiej biżki, co innego, gdyby co drugie pt w klanie było w takowe wyposażone...

Cytat: Bonasky w Sierpień 16, 2013, 01:09:51 PM
Z tym refleksem u healerów to trochę nie tak.. np. u mnie ja mam opóźnienia podczas 7v7 na najwyższym range w widoku (w tej kronice jakoś tak sięcoś zepsuło i nie wiem co z tym zrobić ;/)... i trochę trwa zanim zmienię na blisko widza :P Poza tym jak wiadomo są ludzie których nie da się wyhealować bo złożą się na 2 strzały ^^

oczywiście, czasem z gówna bata nie ukręcisz, jak ktoś papier to nic nie pomoże. Dlatego istotna jest jeszcze bardziej synergia tanka-issa-healerów. Tank spokojnie może nadal disablować skutecznie 1 target, iss również z pomocą CC debuffów (szczególnie z BD lub PP), do tego skutecznie używany damage transfer od tanka i angelic touch od issa + mobilna zmiana harmonii w czasie pvp przez issa może zrobić cuda na pvp, ale niestety nijak to ma się do dawnej gry np. takim WC-kiem, gdzie całość opierała się na staniu w miejscu i buffowaniu...

Cat Drama Maker