Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Bonasky, zwróć uwagę, że to był 4 pt kontra cały klan + ich ally i jakieśinne klany się przyplątały. To samo mieliśmy na innych zamkach też.

Obecnie enemy się regrupują, podobno jakiś uber side rusza po wakacjach ze wszystkich tych co wyszli z RG, w tym nawet mają 2 CP od nas wyjść i tam dołączyć, więc może być zabawnie, o ile cała ta śmietanka serwerowa nie pozabija się pierwszego dnia bycia pod wspólnym tagiem ; p 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Bonasky

Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Qra

I tak mają wyższą wartość bojową niż RG. Aby odbić im zamek potrzebny był jakiś prawdziwy klan a nie box char na 85.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

likas

Tak z ciekawości, Qra na forum = Qra w grze, czy jaką postacią grasz?

Qra

Tak.

Tak z ciekawości mam już wbijać 1800 w armor czy dalej styknie 900 ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

qra podpadł Likasowi i ląduje na jego czarnej liście  ; D

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Sierpień 30, 2013, 01:27:03 PM
qra podpadł Likasowi i ląduje na jego czarnej liście  ; D
Twoja czarna list jest już grafitowa od ołówka  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

oj jest dużo krótsza niż sądzisz, i w max 10 osobach by się zamknęła. ; p

Cat Drama Maker

ihateelfs

Mam nadzieję Alarion ,że jesteśmy friends  :cheers:

BTW TW Heavy set z atrybutami na 60 kupię za? Pytam bo nie chcę w razie czego przepłacić :)
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Qra

Więc teraz bez 3 pt obstawy nie mama co wychodzić z miasta ?
BS - prawdziwa historia.

likas

@Qra
Dalej Ci styknie 900 ;). Po prostu byłem ciekawy, bo tak dużo gdaczesz o mass pvp, wcześniej o skillu Mela na oli, a najczęściej mijam Ciebie w rune pod wh, pewnie jak sprawdzę /olympiadstat to nie będę jakoś zaskoczony skoro mówisz, że masz 900 attri ;). Po Twoich postach i stanie wiedzy raczej widać, że jesteś jak to się popularnie mówi "pionkiem" i krzykaczem. O tyle o ile stałe tekściki Alariona o Haxach/Sindeykach/Gruzach są w pewien sposób istotą "alarionowatości", to Ty próbujesz go nieudolnie naśladować. Tyle w temacie darmowej psychoanalizy  hahaha

Alarion

Cytat: likas w Sierpień 30, 2013, 03:56:30 PM
O tyle o ile stałe tekściki Alariona o Haxach/Sindeykach/Gruzach są w pewien sposób istotą "alarionowatości",

made my day : D

Cat Drama Maker

Qra

No raczej nie spodziewaj się 500 pktów bo ciężko bym chodził na oly grając raz na ruski rok (tylko eventy typu najebać RG). Brak atri na mass pvp spokojnie można nadrobić refleksem i dobrym ogarem. Zazwyczaj 99% pionków z RG nie umie w takim momencie chodzić a co dopiero asistować. Tak nawiasem by zniwelować 90% dmg wystarczy pomyśleć i się po prostu przesunąć. Wybieranie miejscówek gdzie jesteś w stanie się schować to coś czego pionki z RG nie ogarniają. Śmiech na sali kiedy 10 osób stało w ścianie w Giran bo mieli assist na mnie z tym że ja byłem na murze a oni na okrąglaku.

Pozdro dla Mela która dalej stara się ogarnąc podstawy gry czyli skróty klawiszowe.
BS - prawdziwa historia.

likas

Tak, bo w RG mamy na każdym mass pvp wyraźny rozkaz żeby ZAWSZE zabijać gracza o nicku Qra. Tylko Twój geniusz i dobre pozycjonowanie Cię ratuje a i oczywiście refleks, który pozwala Ci unikać srogich hitów od łuczników hahaha hahaha. Tak dobrze się pozycjonujesz przed RG, że jesteś w giran, gdzie na ostatnim siege'u nie było RG. W żaden sposób nie kreuję się na guru oli, ale uwielbiam tłumaczenie: "jakbym miał czas, to bym miał punkty", jeżeli masz mało czasu na oli, to owszem można mieć mało punktów, ale można również mieć dobre ratio, a jeżeli nie masz ani tego, ani tego, to bardzo wygodnie komentować choćby Mela. 

Alarion

Cytat: likas w Sierpień 30, 2013, 08:01:56 PM
W żaden sposób nie kreuję się na guru oli, ale uwielbiam tłumaczenie: "jakbym miał czas, to bym miał punkty", jeżeli masz mało czasu na oli, to owszem można mieć mało punktów, ale można również mieć dobre ratio, a jeżeli nie masz ani tego, ani tego, to bardzo wygodnie komentować choćby Mela.

tu się muszę zgodzić (((

Cat Drama Maker

likas

wywinę się od odpowiedzi, bo szczerze, to żadnej jego walki nie oglądałem ostatnio :P

Qra

Rozumiem że 10-0 na oly to takie must have to zyskać szacun na dzielni ? Zazwyczaj mam ciekawsze rzeczy do roboty (np tur de nigero teraz w pracy) jak robienie walka na oli.
BS - prawdziwa historia.

likas

jasne, np. pisanie na forum :D, chyba, że piszesz to z roboty o tej godzinie, wtedy zwracam honor :>.

Wytłumaczę łopatologicznie, nie wiem jakie trzeba mieć staty żeby mieć szacun na dzielni, ale wiem, że trzeba je jakieś mieć żeby krytykować innych, w przeciwnym wypadku dosyć przejrzyście i opisowo wyjaśniłem co sądzę o takiej osobie.

Qra

Według twojej teorii nikt nie może krytykować polskiej reprezentacji w piłkę nożną bo przecież nit nie kopie piłki lepiej od nich. Ale wszyscy widza że da się lepiej.

Napierdalam się z Mela bo gdyby przyszło mu grać hilerem to by się nadawał tylko do podnoszenia dropu. Sorry ale 4 sec do kliknięcia hila to już lepiej sobie rassa klikać. Ta gra została stworzona by używać 2 rąk bo tak jest po prostu wygodniej.
BS - prawdziwa historia.

likas

generalizujesz i niepotrzebnie spłycasz, różnica jest bardzo prosta, skoro rzuciłeś przykładem piłki. Otóż widz przed telewizorem owszem może widzieć lepiej, może się nawet znać, ale w wieku 20-30-40 itd nie zacznie nagle od 0 trenować i nie trafi do reprezentacji, nawet korki za 10.000 euro nie pomogą, więc nijak nie przetestuje swoich teorii. Nawet jak trenuje, to nie jest przecież prosto wybić się z pipidówkowej ligi gdzieś wyżej. W L2 każdy ma szansę trafić na "stadion" i pokazać swój skill/refleks/ogarnięcie. Odnosząc się do przykładu - w L2 każdy zaczyna od grzania ławy po prostu i dokładnie 2 kliki dzielą go od wybiegnięcia na murawę.

Uwielbiam te przykłady, przypominają mi dawne czasy na tym forum, tj. porównywanie botowania do obrabiania banków w realu czy kradzieży samochodów :D.

Redbox

Cytat: likas w Sierpień 30, 2013, 10:41:02 PM
generalizujesz i niepotrzebnie spłycasz, różnica jest bardzo prosta, skoro rzuciłeś przykładem piłki. Otóż widz przed telewizorem owszem może widzieć lepiej, może się nawet znać, ale w wieku 20-30-40 itd nie zacznie nagle od 0 trenować i nie trafi do reprezentacji, nawet korki za 10.000 euro nie pomogą, więc nijak nie przetestuje swoich teorii. Nawet jak trenuje, to nie jest przecież prosto wybić się z pipidówkowej ligi gdzieś wyżej. W L2 każdy ma szansę trafić na "stadion" i pokazać swój skill/refleks/ogarnięcie. Odnosząc się do przykładu - w L2 każdy zaczyna od grzania ławy po prostu i dokładnie 2 kliki dzielą go od wybiegnięcia na murawę.

Uwielbiam te przykłady, przypominają mi dawne czasy na tym forum, tj. porównywanie botowania do obrabiania banków w realu czy kradzieży samochodów :D.
ukradłes samochód?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

ty Redziu ukradłeś sukienkę Dantego słyszałem...

Cat Drama Maker

likas

Cytat: Redbox w Sierpień 30, 2013, 11:14:12 PM

ukradłes samochód?

dawno temu

Qra

Cytat: likas w Sierpień 30, 2013, 11:51:21 PM

ukradłes samochód?

dawno temu

Ale wiesz "jet bike" z konta kolegi się nie liczy.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

Cytat: Qra w Sierpień 30, 2013, 11:54:44 PM
Cytat: likas w Sierpień 30, 2013, 11:51:21 PM

ukradłes samochód?

dawno temu

Ale wiesz "jet bike" z konta kolegi się nie liczy.
A fregatę wojenną? :P http://yppedia.puzzlepirates.com/War_frigate

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.