Lineage 2 emi 2.0 [IL X3] Start: 22.11.2024

Zaczęty przez NędznySzczur, Sierpień 31, 2024, 07:36:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YASB

crush wszyscy czekamy na zdjecia wierze ze jestes słowną osoba pozdrawiam

Crush

Cytat: YASB w Grudzień 27, 2024, 10:13:45 AM
crush wszyscy czekamy na zdjecia wierze ze jestes słowną osoba pozdrawiam

No ba, ściągnięcie IP z jakiegoś lol-forum nie jest takie trudne jak się komuś wydaje. Jak nie będzie trzeba przejechać pół kraju to się pofatyguje  :D

Maguniu

Serwer bardzo przyjemny, mając lvl 50+ mogę coś już napisać. Na spotach spotykam ludzi, rynek funkcjonuje całkiem nieźle, a na discordzie codziennie widać spory napływ ludzi. Czuć klimat dawnego, kameralnego i casualowego serwera - Polecam jako osoba bez ogromnej ilości czasu na grę, do przyjemnego expienia.

NędznySzczur

Jedni quitują, bo od wielu lat to jest ich wizja gry w lineage 2, a inni doskonale się bawią!

chef

Mi się też podoba, ze względu na w miarę niskie raty zapowiada się zabawa prawie jak kiedyś na długie miesiące (piszę prawie bo online nie powala, ale to nie wina serwera jakotakiego, tylko społeczności l2 która się wykrusza i starzeje, bo to co było 15 lat temu już nie wróci i jak ktoś się tego spodziewa to oczekuje utopii) Grałem na elmorelab przez kilka miesięcy na podobnych ratach, online większy, dorobiłem sie dużo lepszego sprzętu też dużo wcześniej i co z tego jak satysfakcja z gry była dużo mniejsza i tu dochodzimy do sedna, nie chodzi o sprzęt i szybkie dojście do end Game tylko o czerpanie przyjemności z gry na każdym etapie i na l2 emi mamy zapewne ludzi którzy składają A Grade i myślą już o S Grade, a z drugiej strony ludzi skupujących partsy na Brigandine Helmet i to jest w tym tak naprawdę fajne🙂

TankerEk

Cytat: NędznySzczur w Styczeń 10, 2025, 03:01:31 PM
Jedni quitują, bo od wielu lat to jest ich wizja gry w lineage 2, a inni doskonale się bawią!

Nie kłam, quitnelismy bo co chwile cos nie działało i ciągłe pomysły na ingerencje w gre przez administracje, od kasowania nam adeny za quest juz od pierwszego dnia począwszy poprzez zezwolenie na multiboxing dla koleszkow i udawanie głupiego, nerfienie nam postaci bo koleszką sie wydaje ze za dobrze nam idzie. restarty przed samym spawnem AQ głupie teksty skąd miałem wiedziec ze bedzie spawn, jak sam ustawił przeciez okno 19-21 xD Nie działajace poprawnie CH, 10 FPS na siege przy 30 osobach to tak z grubsza mogłbym zrobic tę liste 4 krotnie dłuzszą
Common sense
So rare that it's a super power

NędznySzczur

Cieszyłeś się jak dziecko przed otwarciem, a Twoi koledzy pierwsze co zrobili to pytali czy teleporty są darmowe, bo już chcieli abuzować questa, który zniszczyłby serwer w tydzień, jakim trzeba być idiotą, by tego nie rozumieć? Zapomnieliśmy o tym przed otwarciem, tak po ludzku, a Wy wiedzieliście już, że będziecie wykorzystywać nasz "błąd", do "duplikowania" adeny w queście: Kamael: A window to the Future (jduże ilości jak na start serwera).

Ja dałbym Wam bana i byłoby po śpiewce, ale Asgota rozmawia nawet z takimi idiotami jak z ludźmi, a oni tylko wykorzystują jego dobroć, by tworzyć kolejne problemy i afery. Nie masz wstydu, ani honoru za grosz, bo mieliśmy razem tworzyć serwer, a nie obrażać się, siać ferment i quitować, bo przeciwnikowi lepiej idzie, a Tobie się coś wydaje.

Wasz klan miał taką reputacje, że nawet, gdy odeszli najwięksi krzykacze, to reszta nie mogła sobie znaleźć miejsca na serwerze, bo żaden klan nie chciał słyszeć o przyjęciu do siebie pozostałych, a nawet o żadnej współpracy.

Jeszcze pożałujesz swojej decyzji i po tym co odwaliłeś, to naprawdę mnie to cieszy. Ten serwer będzie stał, gdy Ty będziesz quitował po kolei z każdego innego, bo inaczej nie umiesz grać - taka mentalność.

NędznySzczur

Całkowicie abstrahując od bzdur i wymysłów, proszę, oto filmik pokazujący serwer https://www.youtube.com/watch?v=hMc4sZH9_ZE , gdzie casuale (żaden bez broni A) cieszą się pięknem tej gry, którą wszyscy kochamy.

TankerEk

Idiotą jak już jestes ty bo nawet nie znasz znaczeniu słów których uzywasz, robienie questa legalnie a duplikowanie adeny to co innego.
Żałować moge tylko że nie poszlismy grac gdzies indziej bo ekipa była fajna ale każdy ma swoją cierpliwość. dopóki połowa nie odeszła jeszcze przed siege walczylismy równo z 2vs1. Zresztą  co o tym wiesz jak nigdzie o nic sie tu nie biłes NIGDY . Mogę Cię tak punktować cały dzien ale szkoda mi czasu. Nie miałem nawet zamiaru nic złego pisac o serewerze ale musiałes otworzyc kłamliwą gębe :)))
Common sense
So rare that it's a super power

NędznySzczur

Dobra analfabeto, zgiń i przepadnij, schowaj się w jakiejś ciemnej norze i nie wychodź z niej do ludzi.

Hao Tenshi

Ale co ty gadasz, ten quest to nie jest żaden bug, wykorzystane zostały ustawienia serwera.

Już nie wspomnę o ludziach co kupili za tą adene itemy i nikt z administracji nie wpadł nawet na to, żeby je usunąć.

Podpowiem - masz tych ludzi w swoim klanie nawet i cała reszta też ma. ^^

Po co stary obrażasz innych, co Ci do tego gdzie grają i co robią. Jak tak niektórych nie lubisz to nie powinno Ci chyba przeszkadzać, że wyszli z serwera. ^^

Btw , tak faktycznie to wyszło z 5 osób, a robicie z tego dramę jakby cały klan wypadł. Ja rozumiem, że przy online 70 jest to całkiem sporo.

NędznySzczur

Ja się cieszę, że nie gracie - tak jak i wszyscy inni. Cieszę się również, ze nigdy więcej was nie zobaczę. Żegnajcie i zajmijcie się życiem, a nie płaczem o serwerze na którym nie gracie. Nie pozdrawiam.

Hao Tenshi

To po cholerę cały czas się do tego odnosisz i gadasz w taki sposób o innych ludziach. Miłej zabawy i dobranoc.

Dev

Panowie, czy jest sens bezsensownie flame'ować na temat gry, która ma ponad 20 lat? :)

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

NędznySzczur

Mają potrzebę uzewnętrznienia się na forum, szkoda tylko, że bzdurne albo nieprawdziwe informacje mające zaszkodzić serwerowi - typowe podejście Polaczków - jak ja się nie potrafiłem normalnie bawić, to nikt nie ma prawa.

mafzord

Widać że masz problemy z głową. NIKT od nas nic nie pisał złego na temat serwera na zewnątrz (w tym na tym forum). Przewin kilka postów wyżej żeby zobaczyć kto rozpoczyna gwnoburze. Jesteś obserwowanym użytkownikiem forum - jak dla mnie nadaje sie to na ban przez takie marne prowokacje, bo widać że to normalne zachowanie z twojej strony

NędznySzczur

Wyciągnij parówkę z ust bo ci zasłania ekran.

zeldan

Niby przyjemnie się gra i ludzi przybywa. Jednak troche bugów jest... Mnie właśnie zdemotywował do serva Quest na bounty huntera "Trial Of The Guildsma". Wszystko wykonane a zbugowało się na pierwszej interakcji.......Raty i ich trud rozumiem, ale troche za stary jestem na robienie w kółko Q licząc, że tym razem załapie.....
Zeldan "SH" 75+ lv Noobwars C4 x1 "GreenWarriors"
SoulBreaker 76+ lv L2 Vindication x8

Asgota

Cytat: zeldan w Styczeń 21, 2025, 10:07:18 PM
Niby przyjemnie się gra i ludzi przybywa. Jednak troche bugów jest... Mnie właśnie zdemotywował do serva Quest na bounty huntera "Trial Of The Guildsma". Wszystko wykonane a zbugowało się na pierwszej interakcji.......Raty i ich trud rozumiem, ale troche za stary jestem na robienie w kółko Q licząc, że tym razem załapie.....

Dlatego w XXIw mamy Discord, na który możesz wejść napisać że masz problem z Questem, od ręki takie zgłoszenia są przyjmowane i rozwiązywane, gracze "sprawdzili" wszystkie questy na Becie, ale widocznie nie do końca dokładnie, a jeżeli ktoś nam tego nie zgłosi, to sami tego nie znajdziemy.

https://discord.gg/vm83QWW

zeldan

Cytat: Asgota w Styczeń 21, 2025, 10:11:35 PM

Dlatego w XXIw mamy Discord, na który możesz wejść napisać że masz problem z Questem, od ręki takie zgłoszenia są przyjmowane i rozwiązywane, gracze "sprawdzili" wszystkie questy na Becie, ale widocznie nie do końca dokładnie, a jeżeli ktoś nam tego nie zgłosi, to sami tego nie znajdziemy.

https://discord.gg/vm83QWW

Tak wiem ;), generalnie server jak pisze na plus i twoja aktywność też widoczna. Po prostu krasnali szybko bierze wkurw ;) Jak mi przejdzie to napisze na discord.
Zeldan "SH" 75+ lv Noobwars C4 x1 "GreenWarriors"
SoulBreaker 76+ lv L2 Vindication x8

NędznySzczur

Serwer jest wart tego, by zgłosić ewentualny błąd lub poczekać choćby na odpowiedź/poradę na czacie ogólnym. 60 Dni, a taka Etina już drugi serwer otwiera w przeciągu tego czasu :D

greenday

Dziwne bo robiłem teqo Q tutaj kilka razy i nic nie było zbugowane  :o

NędznySzczur

Asgota

Wrzuciliśmy trochę dodatków i bajerów dla nowych graczy  :bump:

Więcej info o Newbie Bonus: https://l2emi.eu/newbiex3.php

Więcej info o Achievement System: https://l2emi.eu/achievementx3.php

Newbie Achievement System:
Level 1 – The player receives a Non-Grade Shadow Box, which contains:
Shadow Armor Non-Grade (Only P. Def)
2x Box Rune of EXP & SP 50% (1h)
3x Mage Buff Potion
3x Fighter Buff Potion

Level 20 – The player receives a D-Grade Shadow Box, which contains:
Shadow Armor D-Grade (Only P. Def)
2x Box Rune of EXP & SP 50% (1h)
1x Box Rune of EXP & SP 25% (1h)
4x Mage Buff Potion
4x Fighter Buff Potion

Level 40 – The player receives a C-Grade Shadow Box, which contains:
Shadow Armor C-Grade (Only P. Def)
1x Box Rune of EXP & SP 50% (1h)
1x Box Rune of EXP & SP 25% (1h)
4x Mage Buff Potion
4x Fighter Buff Potion

📌 After completing the 2nd class transfer at level 40 and finishing the Academy, player receives 500k Adena.

Level 52 – The player receives 1x Box Rune of EXP & SP 50% (1h)

Level 61 – The player receives 1x Box Rune of EXP & SP 50% (1h)

OKurwaDiabeł

Potwierdzam ze swietny serwer.
A ci co zquitowali niech załuja ponieważ naprawde serwer jest przyjemny w rozgrywce PVE,PVP.
Po prostu braklo cierpliowsci niektorym, a szkoda.
Jesli czytaja to ex gracze to panowie warto wrocic!