Witaj
Gość

Ankieta

Czy popierasz akcję "Stop the BOT!"?

Tak, wszystkie boty powinny zniknąć z gry raz na zawsze.
Nie, sam botuję i dobrze mi z tym.
Sam botuję, ale gdyby nie było powszechnego przyzwolenia - zacząłbym grać legit.
Poparłbym, ale wiem, że cała ta akcja i tak nic nie da.
Boty są mi obojętne. Mogę grać po swojemu bez względu na to czy są, czy ich nie ma w grze.

Wątek: Stop the BOT!  (Przeczytany 55676 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Stop the BOT!
« Odpowiedź #150 dnia: Kwiecień 22, 2009, 12:53:46 am »
Bardzo śmieszna akcja, naprawde chwyta za serce.

Wszystko przez pogon za lvlem, jednak ruski oficjal ladnie pokazuje ze i bez bota mozna sobie w l2 pograc, ze nawet na 76 mozna sie pobawic w pvp a nie kupuć/wybotować postać do 8x i zaczac dopiero grać. Ale skoro boski NC Soft leci sobie w uja to czemu niby ja mam tego nie robić? xa0xa0xa0xa0xax0

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #151 dnia: Kwiecień 22, 2009, 08:45:11 am »
Bardzo śmieszna akcja, naprawde chwyta za serce.

Wszystko przez pogon za lvlem, jednak ruski oficjal ladnie pokazuje ze i bez bota mozna sobie w l2 pograc, ze nawet na 76 mozna sie pobawic w pvp a nie kupuć/wybotować postać do 8x i zaczac dopiero grać. Ale skoro boski NC Soft leci sobie w uja to czemu niby ja mam tego nie robić? xa0xa0xa0xa0xax0

na ruskim zamaist bota jest premium account kosztujace grosze w porownaniu do przedmiotow z donate, np tyle co 20k bssb . x2 wszystko takze dziala na to ze jest mniejsza potrzeba odpalenia bota bo zamiast rok grindu zeby nobla zrobic czeka cie pol roku

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #152 dnia: Kwiecień 22, 2009, 10:25:40 am »
Miałem już nic nie pisać ale obrazą dla Marc1na byłoby zostawienie jego postu bez komentarza. Należy się też odpowiedź Buli z którym najwidoczniej nie możemy się zrozumieć.

@Marc1n doceniam trud i czas jaki poświęciłeś na przedstawienie swojego zdania jednak nie moge się z nim zgodzić z paru powodów. Pisząc długi post nie oznacza żę się pisze słusznie czy nawet na temat ( większości podobała się historyjka ale nie skupili się na przesłaniu ). Odnośnie porównania do klubu sam je wprowadziłeś "To tak jakbys przyszedl do mnie do klubu gdzie jest grany DNB i zaczal prawic moraly, ze muzyka klasyczna jest po stokroc bardziej piekna i uduchowiona" i choć od początku uważałem je za złe starałem się skupić na jakimś elemencie podobnym ( w tym przypadku tabliczka przed wejściem "metal bar" choć nie jest to jakieś zobowiązujące prawo ). Nie uważam żeby cheaty były pojęciem tak abstrakcyjnym że aż wymagałyby tak obrazowych porównań więc zejdźmy na ziemię. Przykro mi że w moich przykładach skupiliście się na elemencie który mógłby was obrazić. To chyba oczywiste być powinno że nie porównuje cheatów do morderstwa, a jedynie zaznaczam ŁAMANIE PRAWA jeśli wam nie pasuje możecie zastąpić je przechodzeniem na czerwonym, przekraczaniem prędkości lub molestwaniem wiewórek w lesie ( mi to obojętne ). Twoje porównanie łamania prawa do gustu muzycznego ( wcześniej do mody - różowe koszulki ) jest kompletnie bezpodstawne bo nikt nie nakazuje ci słuchać określonego rodzaju muzyki ( pomysł z chodzeniem w słuchawkach na uszach jest przekomiczny i tylko różowych słoni brakuje :D ). Swoją drogą siedzieć w klubie ze słuchawkami jest równie nie na miejscu co krzywienie się i plucie po każdym łyku piwa bo zniesmacza pozostałych klijentów. Co do wiary w to że ludzie nie używają hide pełen podziw, przypuszczam jednak że przez to że jest tak źle oceniany przez środowisko na razie nikt się nim nie chwali ( dostrzegłem nazwę cheat'a, nie wiem tylko co on robi bo interesują mnie nowe skille a nie cheaty - no problem wygooglam ). Kolejne pytanie czemu paru rokowców nie może dać dobrego koncertu ? i co koncert ma do pvp ? Na koncercie nie liczą się tłumy wykonawców bo wystarczy paru i słuchanie dnb ( w twoim przykładzie, jechanie na botach co powoduje znaczącą przewagę w pvp ze względu na lvl i sprzęt ) nie pomogłoby rock'owcom w lepszym graniu. Słusznie piszesz że jestem niezadowolony, to coś normalnego i bardzo pozytwnego jeśli tylko skierowane przeciwko oszustwu i niesprawiedliwości. Siebie również słusznie utorzsamiasz z podstarzałym rock'owcem który tylko marudzi że rock umarł i nie warto nic robić bo lepiej powspominać stare czasy. Idealny przykład do naśladowania - bierność i brak ochoty do działania, a gdy inni takie działanie podejmują sieje defetyzm i broni swojej bezczynności. Nie potrafisz pomóc tym którzy pragną zmienić coś na lepsze to przynajmniej nie przeszkadzał bo swoją okazję miałeś i nie wykorzystałeś. Czy wizja gry bez botów jest dla ciebie taką straszną porażką że należy temu się stanowczo przeciwstawić ?

@Bula widzę że macie problemy z określieniem własnych zachowań. Jeśli dyskutujesz z ludźmi którzy są PRZECIW to jesteś albo ZA albo OBOJĘTNY czyli WSTRZYMUJESZ SIE OD GŁOSU. Co do obojętności to wstawiłem jeden cytat po ang, a później nawet się powtórzyłem, czego nie lubię, tłumacząc na czym polega "obojętność DOBRYCH !!! ludzi". Zamiast się domyślać z jednego zdania mojego światopoglądu i jaki smak lodów lubię lepiej zapytaj bo nie jest to tajemnicą. 1) nie uważam że wszyscy stosujecie boty bo nie o was rozmawiamy tylo o stosunku do botów 2) Nie myślę też że wszyscy używacie cheatów jak spam cp/wallhack itp 3) co do złodzeji itp to skupiłeś się na złym elemencie porównania, który celowo jest przerysowany żeby nikt o zdrowych zmysłach się na nim nie skupiał. Wyjaśnię ci o co chodziło z " jestem legit - włączcie aggro" bo widzę że cię to gryzie :). Po pierwsze miał być to dowcip żeby atmosfera nie była za ciężka. Po drugie wynika z tego że wypowiadam się wbrew opinii większości na forum więc oznacza gotowość do podjęcia walki na argumenty.  Jeśli ktoś zaczyna od "Ja -_-'e" to sugeruje że dyskusji na poziomie nie będzie ale nawet takie posty czytam do końca bo może się przyjemnie zaskoczę :). Piszesz też "nie uwazam bycia legit za jedna jedyna droge honoru" i tutaj kłócić się nie zamierzam bo nie jesteś dla mnie ani ja dla ciebie żadnym autorytetem w kwestji honoru. Jest to pojęcie zbyt wyniosłe i skomplikowane więc skupmy się na czymś prostszym jak uczciwość bo widzę że wam słowa "oszustwo" i "bronić" nie przechodzi przez gardło dlatego ozdabiacie cudzysłowem. Nie bronić botów i mieć sygnaturkę " go bots " naprawdę dobre ;). Nieścisłości w obronie to normalka bo oczywiście nikomu boty nie przeszkadzają ale jak co do czego to "jednym z aspektow bylo tez to ze niedlugo potem juz bylismy ostatnim niepelnym legit party...a potem byl nagly BOT UP wszystkich i koniec poniekad mojego servera w takim wydaniu jak cieszyl mnie przez 2 lata" i udowadnianie że bez botów nic się nie znaczy na serverze.

Jednym nie pasują boty na niskich lvl, innym na wysokich lvl, a moja myśl jest taka że jakby nie było w ogóle botów zadowolne byłby obie osoby :). Patrząc na ankietę 20% jest przeciw. Otworzyć oczy,uszy i usta Obojętnym (Boty są mi obojętne. Mogę grać po swojemu bez względu na to czy są, czy ich nie ma w grze.) to 40% co może wystarczyć do przekonania PESYMISTÓW (Poparłbym, ale wiem, że cała ta akcja i tak nic nie da ) bo razem byłoby to 60% co stanowi większość więc pociągnełoby BARANKI co idą za tłumem ( Sam botuję, ale gdyby nie było powszechnego przyzwolenia - zacząłbym grać legit ). Mamy wtedy sytuację 80% do 20% i albo się zatwardziali nawrócą albo wylecą z servera, a czy byłby to upadek czy odrodzenie servera niech każdy oceni sam. Brakuje tylko iskiery zapłonowej żeby zmienić świat, skoro jej nie macie nie gaście tym co mają :)

Sorry że tak długo, ale ciężko odpowiedzieć na wszystkie stawiane kwestie i dbać o objętość bo to powoduje kolejne nieporozumienia :). Dziwi mnie że tyle lat doświadczenia i ciągle nie każdy rozróżnia na czym polega cheat - argumentując że bardziej pomaga niż szkodzi :D ( no cheat z definicji ma pomagać czyli dawać przewagę nad tymi którzy go nie posiadają ;) ). Nikogo nie obrażam, po prostu się nie zgadzam i "Ten kto widzi, musi działać, jaki byłby w przeciwnym razie pożytek z widzenia". Przemyślcie dobrze swoje zdanie bo dla wielu jesteście przez swoją znajomość mechaniki gry oraz rangę na forum, pewnego rodzaju autorytetem więc ciąży na was większa odpowiedzialność. Nikt nie mówi że własciwa droga jest łatwa :) W większości wypadków jest nawet trudniejsza. Akcja jest wymierzona przeiciw przyzwoleniu NCSOFTU na botownie, a więc nie dbanie o wypełnianie warunków umowy którą wszyscy zaakceptowali. Gdyby chodziło o WoW'a już by poleciał jakiś precedensowy akt oskarżenia wobec blizzarada bo ludzie płacą za to kasę i czegoś oczekują.

PS. nie zmuszajcie mnie żebym wracał do tego wątku, dość już napisaliście bajek :)
edit. poprawa literówek :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2009, 05:02:13 pm wysłana przez 120130 »

« Odpowiedź #153 dnia: Kwiecień 22, 2009, 11:22:25 am »
Nie bronić botów i mieć sygnaturkę " go bots " naprawdę dobre ;).
Tylko miedzy "Go bots" a "Stop the bots" jest taka roznica ze znajomy zrobil ten znaczek dla zartu zeby pokazac jakim failem jest ta akcja, nie krzyczymy na kazdym dostepnym forum jakie to boty sa super i ze wszyscy powinni ich uzywac a ludzi grajacych legit powinno sie wytepic, w ogole nie jest to jakas zorganizowana akcja

co do reszty argumentow - pozniej przeczytam jeszcze raz i moze cos napisze bo teraz jeszcze za wczesnie jest i najzwyczajniej w swiecie nie chce mi sie ^^

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #154 dnia: Kwiecień 22, 2009, 01:24:52 pm »
Pije do wieczora, wiec potem odpisze
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #155 dnia: Kwiecień 22, 2009, 02:08:04 pm »
Zrobilem tu wczesniej ankiete podobna i ponad 60% odpowiedzialo ze chcialoby zobaczyc L2 spowrotem bez botów. Problem w tym, że nie wiadomo na ile wyniki tej ankiety sa prawidlowe skoro liczba glosów jest mala a na dodatek jest to forum nie tylko o retailu. http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,23299.0.html

Ja byl bym sklonny poprzec akcje STOP THE BOT ale nie wiem czy cokolwiek tej skazanej na wymarcie grze jest w stanie pomoc.

• Banned

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #156 dnia: Kwiecień 22, 2009, 02:09:46 pm »
pomóc może wyjście l3 z bardziej rozwiniętym endgamem do którego się szybciej dochodzi(aka robimy WoW'a)
I'm offline.

« Odpowiedź #157 dnia: Kwiecień 22, 2009, 05:05:25 pm »
blablabla

Lol ciekawy jestem czy komuś będzie sie chciało czytac ten pseudonaukowy bełkot.
Tak ogólnie to powinni wybanować wszytkie boty żeby 101% legitowcy mieli wszystkie mobki dla siebie.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #158 dnia: Kwiecień 22, 2009, 05:52:56 pm »
IMO powinni botować, gdy ktoś expa 'publicznie' tzn jeśli ktoś ciacha mobki w ostatniej sali cata - co to kogo obchodzi.

• Banned

« Odpowiedź #159 dnia: Maj 05, 2009, 02:24:42 pm »
powinni podniesc rate do x3 i zabronic botowania, czyt. antibot taki jak na dex
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #160 dnia: Maj 05, 2009, 02:56:34 pm »
powinni podniesc rate do x3 i zabronic botowania, czyt. antibot taki jak na dex
Nie da się zabezpieczyć żadnego mmo przed botami na dexie uruchomienie bota to 5 min roboty. W GW nie ma botów bo nie ma tam grindu i tak tez powinno byc w l2

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #161 dnia: Maj 05, 2009, 03:16:34 pm »
Solar:ok, wbij na dex 76 na bocie to ci uwierzę ze nie da się zabezpieczyć przed botami, jak chcesz to możesz tez na ru retail
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

« Odpowiedź #162 dnia: Maj 05, 2009, 03:25:00 pm »
myha- po co? Do momentu kiedy ktos za to nie zaplaci, to nikt bede tracil czasu i peniedzy po to zeby komus cos udowodnic :)

• Banned

« Odpowiedź #163 dnia: Maj 05, 2009, 03:29:17 pm »
na dexie w momencie wyboru servera dex/wrath dostajesz auto bana
gdy odpalasz l2w
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #164 dnia: Maj 05, 2009, 03:53:32 pm »
a tak swoją drogą:
http://img2.imageshack.us/my.php?image=loldeadservers.jpg
ilość graczy na retail, to drugie po wprowadzeniu gracii final kiedy boty się nie zdążyły jeszcze zalogować:P
jak widać ilość graczy jest powalająca myliłem się twierdząc ze są tam 2-3 żywe serwery jest raptem jeden który przekracza 1k żywych graczy co jest moim zdaniem absolutnym minimum żeby serwera nie nazywać dead, myliłem się też twierdząc ze na retailu gra tyle ludzi co na średniej jakości privie, gra tam raptem tyle ludzi co na słabiutkich serwerach l2j :oops:

bylyforumowicz:czyli musisz mi uwierzyć an słowo na dex jak i na ruretail nie da się używać bota dłużej niż parę h
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2009, 03:59:21 pm wysłana przez myha »
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

« Odpowiedź #165 dnia: Maj 05, 2009, 04:05:40 pm »
taaaa, a to ze nie wszyscy mieli klienta pts i to ze update robil sie kilka(nasice)h nie brales pod uwage?

« Odpowiedź #166 dnia: Maj 05, 2009, 04:15:00 pm »
Jasne jasne... ale pomyśl ile osób z tych które wbiły na server botowały? I będą dalej botować?
Widzę że ta rozmowa w zasadzie nie ma żadnego sensu. Jesteście troche jak sekta, Retail to Wasz bóg. Nikt nie potrafi zauwarzyć że retail to taki o lolserver z jakimś żałosnym poziomem, zbotowany na maxa, z wieloma zakompelksionymi ludźmi czującymi wewnętrzną potrzebę poczucia się pro. To nic że w rzeczywistości są zwykłymi noobami, a bez bota i programów wspomagających mogą co najwyżeł "ołnować" gremliny. Ważne jest to że dzięki temu botowi te nooby czują się lepiej.
Biją Cię?
Jesteś niedowartościowany?
Jesteś noobem a a marzysz o tym chodź raz móc poczuć że potrafisz grać?
RETAIL JEST DLA CIEBIE! JOIN NOW!
ZAPRASZAMY!
Jesteś pro? Ogarniasz? Nie wbijaj! RETAIL JEST TYLKO DLA NOOBOW!:D

ps.teraz możecie spamować że jesteście pro bo umiecie odpalić bota, a retail ma w miare wysoki poziom PvP
ps2.Nie chciałem nikogo kto ogarnia urazić tym postem, wiem że na retailu są nieliczne osoby które doszły do czegoś bez bota

• Banned

« Odpowiedź #167 dnia: Maj 05, 2009, 04:19:49 pm »
Laner, jesteś main signaturemakerem tego forum :D

oczywiście ludzie typu Maze którzy grali na offie a potrafią sobie i paru innym osobom wyfarmić hero bez feeda są też noobami, isn't, panie omnipotentny?
anyway, nadal nie doczekałem się odpowiedzi - co ma PvE i zaklikiwanie miliardów mobów na śmierć(jeez, już w dowolnym h'n's to było bardziej sensowe...) do ogarniania w PvP i tego, jakim graczem jesteś? sry, ale jak dla mnie to jest dosyć poryta logika typu "kto nie z nami, ten przeciw nam"
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2009, 04:22:23 pm wysłana przez YoungPadawan »
I'm offline.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #168 dnia: Maj 05, 2009, 04:27:13 pm »
Laner, jesteś main signaturemakerem tego forum :D

oczywiście ludzie typu Maze którzy grali na offie a potrafią sobie i paru innym osobom wyfarmić hero bez feeda są też noobami, isn't, panie omnipotentny?
anyway, nadal nie doczekałem się odpowiedzi - co ma PvE i zaklikiwanie miliardów mobów na śmierć(jeez, już w dowolnym h'n's to było bardziej sensowe...) do ogarniania w PvP i tego, jakim graczem jesteś? sry, ale jak dla mnie to jest dosyć poryta logika typu "kto nie z nami, ten przeciw nam"

to juz nie kochasz binksa?

• Banned

« Odpowiedź #169 dnia: Maj 05, 2009, 04:28:29 pm »
<3 binkz ale nie wiem co to ma do tematu :D
I'm offline.

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #170 dnia: Maj 05, 2009, 04:49:41 pm »
@Laner :

/facepalm

Powiedz czemu ktoś kto siedzi 24h na dobę w PvE jest lepszy w PvP od bottera ?
Zresztą - botter zna spoty / mobki tak samo jak legit - przecież tego bota i tak raczej trzeba ustawiać T_T

Bot przy okazji jest 'zachętą' dla graczy, którym się gra powoli nudzi. Np. ja - zabijałem miliony mobków legit, po jakims czasie mi się to znudziło - odpaliłem bota, dzięki czemu miałem czas na rl life + możliwośc PvP/pogrania sobie z ludźmi.

« Odpowiedź #171 dnia: Maj 05, 2009, 05:09:00 pm »
YoungPadawan bardzo wiele. Czemu? gdyż ktoś bez bota nie jest w stanie wygrać z jakimś lolboterem, Boter zrobi A, normalny gracz bedzie latal w C (ewentualnie w B jak jest no lifem), boter zrobi S80, a normalny gracz A, boter zrobi 85 a normalny gracz 80. I nadal myślisz że na PvP bot nic nie zmienia? Poza tym używanie zewnętrznych programów.. ktoś kto używa autotargetery i inne takie gó... na pewno nieźle ogarnia.
PeBe, ta odpowiedź tyczy się również Twojego pytania. Jak myślisz czy ten boter bez bota byłby kimś? Jasne ownerem gremlinow.
Możemy pisać tutaj co chcemy, ja będę wyrażał swoje zdanie Wy swoje i nawzajem będziemy się przekonywać, jednakże nie da się dyskutować z faktami, a fakty są takie że każdy boter jest oszustem, a skoro musi botować znaczy że jest noobem.
Poza tym jak widzę nie każdy rozumie co znaczy "pro" oraz "noob"
noob - ktoś kto nie ogarnia L2 (to akurat odnosi się do nooba względem L2)
pro - ktoś kto potrafi do czegoś dojść w L2                   BEZ ŁAMANIA REGULAMINU, OSZUKIWANIA, OKRADANIA
No cóż L2 to gra w której istnieje coś takiego jak farma, jak ktoś tego nie rozumie powinien zmienić grę na Tibie

« Odpowiedź #172 dnia: Maj 05, 2009, 05:11:02 pm »
pro - ktoś kto potrafi do czegoś dojść w L2                   BEZ ŁAMANIA REGULAMINU, OSZUKIWANIA, OKRADANIA
czyli wedlug Ciebie boterzy nie ogarniaja l2?

a fakty są takie że każdy boter jest oszustem, a skoro musi botować znaczy że jest noobem.
nie, fakty takie nie sa

nie MUSI botowac, tylko CHCE, a to zasadnicza roznica, i to wcale nie znaczy ze jest noobem

• Banned

« Odpowiedź #173 dnia: Maj 05, 2009, 05:18:16 pm »
YoungPadawan bardzo wiele. Czemu? gdyż ktoś bez bota nie jest w stanie wygrać z jakimś lolboterem, Boter zrobi A, normalny gracz bedzie latal w C (ewentualnie w B jak jest no lifem), boter zrobi S80, a normalny gracz A, boter zrobi 85 a normalny gracz 80. I nadal myślisz że na PvP bot nic nie zmienia? Poza tym używanie zewnętrznych programów.. ktoś kto używa autotargetery i inne takie gó... na pewno nieźle ogarnia.
PeBe, ta odpowiedź tyczy się również Twojego pytania. Jak myślisz czy ten boter bez bota byłby kimś? Jasne ownerem gremlinow.
Możemy pisać tutaj co chcemy, ja będę wyrażał swoje zdanie Wy swoje i nawzajem będziemy się przekonywać, jednakże nie da się dyskutować z faktami, a fakty są takie że każdy boter jest oszustem, a skoro musi botować znaczy że jest noobem.
Poza tym jak widzę nie każdy rozumie co znaczy "pro" oraz "noob"
pro - ktoś kto potrafi do czegoś dojść w L2                   BEZ ŁAMANIA REGULAMINU, OSZUKIWANIA, OKRADANIA
No cóż L2 to gra w której istnieje coś takiego jak farma, jak ktoś tego nie rozumie powinien zmienić grę na Tibie

sam napisałeś, że gustavs nie był noobem a skoro botował to go od takich wyzywasz...kup sobie mózg, naucz się go używać i  nie popełniaj selfownów...

autotargetery i takie -_-'a - pokaż mi frapsa jakiegoś ogarniętego gracza który używa tego typu wspomagaczy...

a odpowiedzi nadal się nie doczekałem - co zmienia OGARNIANIE w PvE do OGARNIANIA w PvP. sprzęt -_-'o daje, dagger w c-gradach może pojechać gościa w dynasty, kwestia tego, na jakiego pacana się trafi - tego nawet fullmegaprooverpower mustah z stuffem +16 nie zmieni.

wątpię, czy grasz na offie - więc z łaski swojej nie pierdol o okradaniu ncsoftu bo sam to robisz. to się nazywa hipokryzją, wiesz?
I'm offline.

• Moja strona
« Odpowiedź #174 dnia: Maj 05, 2009, 05:41:22 pm »
Tak ogólnie to powinni wybanować wszytkie boty żeby 101% legitowcy mieli wszystkie mobki dla siebie.

Zgadzam się w 101%!